Σελίδα 20 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 349

Θέμα: -10 χρόνια προσδόκιμο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    Η χρησιμοποίηση σαν λούτρινο κουκλάκι περιλαμβάνει και την στείρωση και το τσιπάρισμα;Τι ευγενής άποψη για μια ανθρώπινη βιώσιμη πόλη.Τα ζώα ρωτούνται αν θέλεις να τσιπάρεις και να τα στειρώσεις.Δεν νομίζω.Τώρα για το σκυλίσιες ψυχές ξεφέυγει το θέμα.

To θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε. Άποψη σου άποψη μου.

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος

Η χρησιμοποίηση σαν λούτρινο κουκλάκι περιλαμβάνει και την στείρωση και το τσιπάρισμα;Τι ευγενής άποψη για μια ανθρώπινη βιώσιμη πόλη.Τα ζώα ρωτούνται αν θέλεις να τσιπάρεις και να τα στειρώσεις.Δεν νομίζω.Τώρα για το σκυλίσιες ψυχές ξεφέυγει το θέμα.
    Ναι η στείρωση και το τσιπαρισμα είναι σωστή επιλογή οσο και να μην
    Το βλέπεις έχει να κάνει το τσιπ με τον ιδιοκτήτη και η στείρωση με τον έλεγχο .....εγω που έχω θυλικο όπως και όσοι έχουν ξέρουν ότι οταν έχει περίοδο γεμίζει γυρο κομάντο κλαρινογαμπρους που πηδανε για πλάκα μάντρες
    Οταν γεννησε έκανε 10 μεγαλα ζωηρά κουτάβια
    Νομίζεις είναι εύκολο να τους βρεις γονείς ? Τα τελευταία τα έδωσα στους ιδιοκτήτες τους έχοντας πληρώσει εμβόλια κλπ
    Το να τα σκότωνα η να τα πετούσα που κάνουν κάποιοι. .....δεν ηταν ή είναι στις επιλογές μου
    Και βαση νόμου ΔΕΝ μπορείς να έχεις πανω απο 3 (μπορείς αρκει να μην σου γίνει καταγγελία)
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Σε διαμερισμα ισχυει ο περιορισμος,σε φραγμενη μονοκατοικια (δηλαδη στην επαρχια κυριως),δεν υπαρχει περιορισμος.

Και για του λογου το αληθες: http://www.adespoto.gr/index.php?opt...m_content=1568

Στην επαρχία ζω σε μονοκατοικία με κήπο και ο κομπλεξικός π γειτονας μου έστειλε την αστυνομία μαζί με το υγειονομικο δεν με γράψανε γιατί και εστία μόλυνση δεν υπήρχε αλλά για τον αριθμό τον σκυλιών τους εξήγησα και το κατάλαβαν αλλα όπως ειπαν υπήρχε καταγγελία γενικά να ξέρεις ότι ΑΝ τα κρατούσα και τα 10 και να ήμουν καθόλα νόμιμος έπρεπε να στήσω χωρο
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1975082_1524880647738628_435663357_n.jpg 
Προβολές:	457 
Μέγεθος:	60,8 KB 
ID:	315992 Μήπως να γεμίζαμε την επαρχία με κάτι τέτοια;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Banned
    Αφού καθάρισα το αμπέλι έβγαλα τους σκυλαρους μου βόλτα σήμερα στο πατρικό μου.
    Συνάντησα μπάρμπα που μου την είπε ότι είναι μεγάλα και θα φάνε και μένα, και πως αν τα δει μόνα και ελεύθερα θα τα τουφεκισει και άλλα τέτοια
    Εντάξει ο συγκεκριμένος είναι προβληματικός και <γνωστός >για την μαλακία που Τον δέρνει
    Τον έχω παρατηρήσει όταν περνάει κοντοστεκεται και τα βρίζει(το ένα είναι απέναντι απ το άλλο, τα χωρίζει ένας δρόμος,το ένα είναι στο αμπέλι-Εκτορας/ημιαιμος τσομπανος , και το άλλο -Λεωνίδας Ροντ, στο πατρικό μου,
    Με τον χώρο τους περιφραγμενα κλπ
    Δεν πειράζουν αν είμαι εγώ η ο αδερφός μου μπροστά, αν καποιος μπει εκ του πονηρού δεν ξέρω...
    Αλλά τον συγκεκριμένο τον ενημερωσα αν πάθουν κάτι αυτόν θα πιάσω...

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    Στην επαρχία ζω σε μονοκατοικία με κήπο και ο κομπλεξικός π γειτονας μου έστειλε την αστυνομία μαζί με το υγειονομικο δεν με γράψανε γιατί και εστία μόλυνση δεν υπήρχε αλλά για τον αριθμό τον σκυλιών τους εξήγησα και το κατάλαβαν αλλα όπως ειπαν υπήρχε καταγγελία γενικά να ξέρεις ότι ΑΝ τα κρατούσα και τα 10 και να ήμουν καθόλα νόμιμος έπρεπε να στήσω χωρο
    Καταγγελια επωνυμη,να υποθεσω ε;

Ναι όπως είπα ο γειτονας τοτε την γλυτώσα επειδή ηταν μικρά και δεν ήταν παραλογοι αλλά αν μου ξανα έκανε με μεγάλα τα σκυλιά θα είχα θέμα

Ρε το παλιοπαιδο....
    Αμ και αυτο το κωλογατο;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Ρε το παλιοπαιδο....
    Αμ και αυτο το κωλογατο;
    Έλα μου ντε; Φαντάζεσαι, όχι φαντάζεσαι, τι ψυχολογικά προβλήματα θα προκάλεσε στο καημένο το γαμ@σκυλο; Αμ στον κύριό του που τόσα χρόνια τον εκπαίδευε για φύλακα;;;
    Dura lex, sed lex.

Τώρα έπεσε στην αντίληψη μου το θέμα!!!
    Κυνήγησε το όσο δεν πάει ρε φίλε! Σκίστον τον καριόλη!! Όταν ήμουν παιδάκι μου είχαν φαρμακώσει έτσι την Ζαϊρα μου, ένα πανέξυπνο κοκεράκι! Παιδί ήμουν ακόμα αλλά ήξερα ποιος το είχε κάνει...2 φορές του έσπασα το αμάξι με σφεντόνα και παξιμάδια μεταλλικά και ζωγράφισα τριγύρω τις πόρτες και του έσκισα και τα 4 λάστιχα! Αν συνέβαινε σήμερα δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... ειλικρινά!

Αυτός μετά το περιστατικό σε είδε πουθενά; βρεθήκατε face to face; είπε τίποτα;; έστω μια τυπική συγνώμη; κάτι...
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Στο χωριό οι γονείς μου έχουν ένα λυκάκι θηλυκό. Το τι ξύλο είχε φάει απ' τις γάτες του σπιτιού όταν ήταν μικρό δε λέγεται! Τώρα έχουν γίνει φιλαράκια και φερμάρει μόνο τους γάτους γαμπρούς που έρχονται.
    Sent from me using a computer.

Παρόμοια θέματα

1. 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 276
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2012, 00:55
  2. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2012, 23:33
  3. 10 χρονια γραφει ιστορια !!
    από nic mor στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2010, 11:31
  4. 10 χρόνια μετά... τι άλαξε?
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 14:33
  5. μετα τα χρονια πολλα να πουμε και τα καλημερουδια 14-10?
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2007, 16:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF