Ναι η στείρωση και το τσιπαρισμα είναι σωστή επιλογή οσο και να μην
Το βλέπεις έχει να κάνει το τσιπ με τον ιδιοκτήτη και η στείρωση με τον έλεγχο .....εγω που έχω θυλικο όπως και όσοι έχουν ξέρουν ότι οταν έχει περίοδο γεμίζει γυρο κομάντο κλαρινογαμπρους που πηδανε για πλάκα μάντρες
Οταν γεννησε έκανε 10 μεγαλα ζωηρά κουτάβια
Νομίζεις είναι εύκολο να τους βρεις γονείς ? Τα τελευταία τα έδωσα στους ιδιοκτήτες τους έχοντας πληρώσει εμβόλια κλπ
Το να τα σκότωνα η να τα πετούσα που κάνουν κάποιοι. .....δεν ηταν ή είναι στις επιλογές μου
Και βαση νόμου ΔΕΝ μπορείς να έχεις πανω απο 3 (μπορείς αρκει να μην σου γίνει καταγγελία)
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Σε διαμερισμα ισχυει ο περιορισμος,σε φραγμενη μονοκατοικια (δηλαδη στην επαρχια κυριως),δεν υπαρχει περιορισμος.
Και για του λογου το αληθες: http://www.adespoto.gr/index.php?opt...m_content=1568
Στην επαρχία ζω σε μονοκατοικία με κήπο και ο κομπλεξικός π γειτονας μου έστειλε την αστυνομία μαζί με το υγειονομικο δεν με γράψανε γιατί και εστία μόλυνση δεν υπήρχε αλλά για τον αριθμό τον σκυλιών τους εξήγησα και το κατάλαβαν αλλα όπως ειπαν υπήρχε καταγγελίαγενικά να ξέρεις ότι ΑΝ τα κρατούσα και τα 10 και να ήμουν καθόλα νόμιμος έπρεπε να στήσω χωρο
![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Αφού καθάρισα το αμπέλι έβγαλα τους σκυλαρους μου βόλτα σήμερα στο πατρικό μου.
Συνάντησα μπάρμπα που μου την είπε ότι είναι μεγάλα και θα φάνε και μένα, και πως αν τα δει μόνα και ελεύθερα θα τα τουφεκισει και άλλα τέτοια
Εντάξει ο συγκεκριμένος είναι προβληματικός και <γνωστός >για την μαλακία που Τον δέρνει
Τον έχω παρατηρήσει όταν περνάει κοντοστεκεται και τα βρίζει(το ένα είναι απέναντι απ το άλλο, τα χωρίζει ένας δρόμος,το ένα είναι στο αμπέλι-Εκτορας/ημιαιμος τσομπανος , και το άλλο -Λεωνίδας Ροντ, στο πατρικό μου,
Με τον χώρο τους περιφραγμενα κλπ
Δεν πειράζουν αν είμαι εγώ η ο αδερφός μου μπροστά, αν καποιος μπει εκ του πονηρού δεν ξέρω...
Αλλά τον συγκεκριμένο τον ενημερωσα αν πάθουν κάτι αυτόν θα πιάσω...
Ναι όπως είπα ο γειτονας τοτε την γλυτώσα επειδή ηταν μικρά και δεν ήταν παραλογοι αλλά αν μου ξανα έκανε με μεγάλα τα σκυλιά θα είχα θέμα
Ρε το παλιοπαιδο....
Αμ και αυτο το κωλογατο;
Inochi, ρε!
Για οσο.
Τώρα έπεσε στην αντίληψη μου το θέμα!!!
Κυνήγησε το όσο δεν πάει ρε φίλε! Σκίστον τον καριόλη!! Όταν ήμουν παιδάκι μου είχαν φαρμακώσει έτσι την Ζαϊρα μου, ένα πανέξυπνο κοκεράκι! Παιδί ήμουν ακόμα αλλά ήξερα ποιος το είχε κάνει...2 φορές του έσπασα το αμάξι με σφεντόνα και παξιμάδια μεταλλικά και ζωγράφισα τριγύρω τις πόρτες και του έσκισα και τα 4 λάστιχα! Αν συνέβαινε σήμερα δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... ειλικρινά!
Αυτός μετά το περιστατικό σε είδε πουθενά; βρεθήκατε face to face; είπε τίποτα;; έστω μια τυπική συγνώμη; κάτι...
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Στο χωριό οι γονείς μου έχουν ένα λυκάκι θηλυκό. Το τι ξύλο είχε φάει απ' τις γάτες του σπιτιού όταν ήταν μικρό δε λέγεται!Τώρα έχουν γίνει φιλαράκια και φερμάρει μόνο τους γάτους γαμπρούς που έρχονται.
Sent from me using a computer.