Ρε και 500 ευρώ να αφησαν οι ΜΑΤατζήδες δεν δικαιολογούνται τα έκτροπα που κάνανε.
Ας πήγαινε ένας να πάρει νερά. Δεκά οπλισμένοι αστυνομικοί να χτυπούν με γκλομπ είναι κατάχρηση εξουσίας!
Ρε και 500 ευρώ να αφησαν οι ΜΑΤατζήδες δεν δικαιολογούνται τα έκτροπα που κάνανε.
Ας πήγαινε ένας να πάρει νερά. Δεκά οπλισμένοι αστυνομικοί να χτυπούν με γκλομπ είναι κατάχρηση εξουσίας!
http://www.youtubeslow.com/watch?v=Lcm_7ENCrvs
720p --> slowmotion --> full screen --> 0.38
Αυτός που ανεβοκατεβάζει το κλομπ από πίσω κάνει νόημα στα νερά να πέσουν στο πάτωμα;![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Trivializing το λενε στο χωριο μου.
Λες και εχει στην τελικη σημασια αν ο μπατσος πληρωσε με 20ευρω η 50ευρω η αν δεν πληρωσε,αν πηρε τα νερα με το καλο η με το ζορι, και αν ο περιπτερας το παιζει λιονταρι στην καμερα η το ζει οντως.
Και εγω αν ειχα περιπτερο στα εξαρχεια εκεινες τις μερες -ειδικα- δεν θα γουσταρα να πουλησω νερο σε μπατσο (υποκριτικα η μη),και στην τελικη η συζητηση αυτη δειχνει απλα ποσο γελοιοι μικροαστοι ειμαστε.
Νταξει πρωτος και καλυτερος εγω,αλλα αθωος δεν νιωθω ιδιαιτερα.
Επισης ουτε ασφαλης,αλλα το ξεπερναω με ψυχολογικη υποστηριξη.![]()
Τελευταία τροποποίηση από gcrook; 21/11/2014 στις 17:56.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Telika ayto pou theloun to katafernoune. Asxoloumaste me to dentro kai xasame to dasos.
kataxrisi eksousias den einai ta mat. Ta mat mia malakia einai. (Diatetagmeni ypiresia ekteloun)
Kataxrisi eksousias einai/kanoun oi 300.
apla strefoun tin prosoxi kai tin orgi tou kosmou allou.
stin argentini tous fygadeysan me elikoptera apo ti bouli.
emeis edo tous anoigoume kai dromo.
Ρε μάγκες να ρωτησω κάτι;;;Εκλογές δε γίνανε;;;
Κι άντε να πω το 2009 δεν ξερατε για το Γιωργάκη,το 2012 δεν ξερατε πάλι;;;;
Γίνονται λοιπον εκλογές και η ετυμηγορία του κυρίαρχου λαού(και μην ακούσω για νοθειες και μαλακες) είναι Σαμαράς.
Οποτε μάγκες επειδή έχουμε δημοκρατία κι η πλειοψηφία αποφασίζει ρουφηξτε τη και σκαστε για να το πω απλά.
Αυτη η συζητηση εχει ξαναγινει.
Απλα το πεις η περιπλοκα και διανθισμενα, διαφωνω και βαριεμαι να σου πω το γιατι.
Μα κατα την αποψη μου, δεν ειναι ετσι.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Σε ολη μου τη ζωη οποια κυβερνηση και να ειναι πανω,τι νδ, τι πασοκ,τι υπηρεσιακες,τι ανακαταμενες, εχουν ενα κοινο: τα ματ.Αυτα δεν αλαζουν με τιποτα.Παντα ο ρολος τους ειναι ενας.Ολοι το ξερουμε και παρα πολλοι το ξερουν και το κεφαλι τουςγια αυτη τη δουλεια ειναι" φτιαγμενα".ΑΝ ηταν τα ματ μηχανημα θα ηταν αρμα.Τα αρματα τα φτιαξανε να σκορπανε τρομο και θανατο,δεν τα φτιαξανε να πηγαινουν τον κοσμο εκδρομες.
ποια κυβέρνηση και τι χώρα;
για δείτε εδώ...
https://www.youtube.com/watch?v=_Jk6pooNckI
Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί αγκαλιαΖμένοι τωρα το imagine.
Φίου φίου φι φι φίου
Διευκρινηση:
Την ατάκα "τετραποδα καλα διποδα καλυτερα μπεεεεεε" την "εκλεψα" απο ενα μυθιστορημα. Δεν ειναι βρισια.
Απλα με τη δικη μου αντιληψη, "κόλλαγε" με αυτα που λεγατε και γι αυτο την κοτσάρισα.
![]()