Σελίδα 20 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324253070120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σε είδα Η2 και βασικά άκουσα τα ξερόγκαζα που βαράγαν στην Kawasaki στο ύψος του Αιγάλεω στον Κηφισό....κόσμος μαζεμένος και κακόοοοοοοοοοοο

Y.Γ.Πως λυσάει έτσι το διαόλι.....τα κανα πάνω μου!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα πιτσιρικά πάνω στο ποδηλατάκι σου να φοράς το ανοιγόμενο Nolan του πατέρα σου (φαντάζομαι) και να κόβεις βόλτες, μου έφτιαξες τη διάθεση χτες το απόγευμα και το είχα ανάγκη...

Σε είδα κι εσένα σήμερα κούριερ (τι άλλο) με το παπί να σφάζεις το στοπ και να περνάς αέρα-πατέρα, είσαι τυχερός που πάντα κόβω και δεν θεωρώ την προτεραιότητα που έχω αυτονόητη, αλλιώς στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ήσουν σακατεμένος αν την είχα τηρήσει...

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σας είδα Αυστριακοι μηχανοβιοι, ο ένας με Varadero και ο άλλος με bandit s στην πλατεία Καρπενησίου, να πίνετε καφεδάκι, καλούς δρόμους!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Se είδα μεσήληξ (50κάτι) με open κράνος και γυαλί άσπρο arnette να με ρωτάς πώς πάει το κτήνος και αν το τσακίζω. Μου φτιαξες τη μέρα με την φυσιογνωμία σου

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Σε είδα στην Φιλινού (πίσω από Ιντερκοντινένταλ) στο άσπρο σου κουτί, να μου ζητάς να κάνω μισό μέτρο μπροστά (έχω σταματήσει πριν τη διάβαση πεζών) γιατί θες λες να στρίψεις δεξιά. Αφού κοιτάω απορημένος και τον άγνωστο-φίλο δικυκλιστή που ήταν δίπλα μου (με κοιτάει απορημένος και αυτός) σου κάνω την χάρη. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΚΑΙΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ όχι στον ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙΑ (πάει προς Πειραιώς). Απορώ πως καταφέρνετε και επιβιώνετε στην γη τέτοιοι άνθρωποι.
    Για να κατανοήσετε τι εννοώ βοηθάει το γουγλ μαπς. Αδερφέ στο φανάρι με το GS Καλούς δρόμους!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	542 
Μέγεθος:	101,3 KB 
ID:	335666

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σε είδα φιλαράκο απο τον καθρέπτη του αμαξιού να έρχεσαι με το XTακι σου και μόλις έκλεισα καθρέφτη και σου έκανα και χώρο να περάσεις με ευχαρίστησες και πέρασες "άνετος".Μου το χάλασες όμως γιατί έσφαξες το κοκκινάκι και ακράνωτος...Στη χαμοστέρνας βρε λεβέντη έτσι να το φάς;μακακία...

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σε είδα με τη Harley (πρέπει να ήταν) στην Ελευσίνα. Πολύ θόρυβο εργαλείο , αλλά για να βγεις εθνική ήθελες ένα κόμβο ακόμα.
    Σε είδα και εσένα χθες βράδυ με το Fiat Bravo να θες να αγοράσεις όλα τα οικόπεδα στις στροφές για Οινόη, αλλά εκεί που τη γλύτωσες οριακά είχε βράχια.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σας ειδα ........
    καμιά 30αρια ss παρκαρισμένα σε κεντρικό σημείο στην πολη μου.
    Ποιο κλαμπ έκανε βολτα κατα εδω μεριά;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ενω επινα τον καφε μου στην οιτη σκανε:
    καγκουρας 40+ με εξατμισονια καρινα με την μυτη του πινοκιο,ανευ οπισθιου φτερου.
    τυπας με δερματινη ολοσωμη με μπουσα σουπερ ντουπερ.
    τρομπας με 1100gs με βερμουδα,μοκασινι,εξατμιση,καμια 45αρια χρονων και τραβαγε ξερογκαζα...σωσον κυριε τον λαο σου......
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Σε είδα κόκκινο fazer να κατεβαίνεις περιφερειακό Υμηττού ψιλοταπα μέσα στην κίνηση αλλά μέχρι εδω ολα καλά.

Όμως η κρυμμένη πινακίδα μέσα απο το φτερό, το ξεταποτο εξατμισονι και το λευκό κράνος με τα μεγάλα γράμματα ΔΙΑΣ δείχνουν πως υπάρχει glitch στο matrix.

Νέο μέλος
    Σας είδα καινούριο GS και Ktm adventure με αυτοκόλλητο (4ο οδοιπορικό της μοτολέσχης Λεωνιδιου) στην λίμνη Δόξα σήμερα! 5 fazer και ένα cbrf4(me). Ωραίο το 4ο αλλά με βροχή. Περιμένω το επόμενο!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Και πάλι όλοι ξεκράνωτοι και με σαγινάρες πλέον πάνω σε ss 1000άρια, tiger, tdm, bmw. Και θέλετε και κοντρίτσες Και που τα γράφω εδώ βέβαια... τσάμπα ascII

Μέλος
    Σας είδα καμια δεκαρία Africa Twin αραγμένες για καφεδάκι στην Παραλία Βραχατίου...Κανείς απο εδώ?? Πολλές Busa στο δρόμο και πολλά CBR και R1. Φοβερή μέρα χθές για βολτάδες.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    σε ειδα με το ασημι Ζ να κραζεις κουτακια που περασε με κοκκινο ενω εσυ ξεκινουσες απο φαναρι και παραλιγο να ανταλλάξετε φιλια και σε ξαναειδα να κανεις αναστροφη στο απεναντι φαναρι σφαζοντας το κοκκινο (Βουλγαρη με Καραμανλη) ελπιδα καμια!Σε ειδα και εσενα με το κουκλιστικο VTR 400!

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Σε ειδα παραλια σαλονικα με το mvagusta λευκο κοκκινο φοβερο!

Επισης σας ειδα tdmαδες ακρανωτοι μες την μαγκια γυαλι καθρεπτη λες και καβαλατε καθαροαιμα αλογα της ωναση χαλαρρρωστεεε

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε