Σελίδα 20 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 10151617181920212223242530 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 811

Θέμα: New GSX-R1000 L7

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Λογικα αν ισχυουν αυτες οι τιμες στη Γαλλια που ειναι

L7 GSXR 1000RR = 18.999

L7 GSXR 1000 = 15.999

L6 GSXR 1000 = 14.699 που στην Ελλαδα εχει το L6 GSXR 1000 = 17.495 αρα θα πανε περιπου οι τιμες για εδω για το L7 GSXR 1000RR = 22.000 και L7 GSXR 1000 = 19.000

Αν οι τιμες που βλεπουμε στην Γαλλια ειναι με τους φορους

Οπως και να εχει το L7 GSXR 1000 ειναι κατα 1.300 πιο ακριβο απο το L6 GSXR 1000

http://www.suzuki-moto.com/gamme-2016#sportives
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από JIMK7 Προβολή μηνύματος
    Λογικα αν ισχυουν αυτες οι τιμες στη Γαλλια που ειναι

L7 GSXR 1000RR = 18.999

L7 GSXR 1000 = 15.999

L6 GSXR 1000 = 14.699 που στην Ελλαδα εχει το L6 GSXR 1000 = 17.495 αρα θα πανε περιπου οι τιμες για εδω για το L7 GSXR 1000RR = 22.000 και L7 GSXR 1000 = 19.000

Αν οι τιμες που βλεπουμε στην Γαλλια ειναι με τους φορους

Οπως και να εχει το L7 GSXR 1000 ειναι κατα 1.300 πιο ακριβο απο το L6 GSXR 1000

http://www.suzuki-moto.com/gamme-2016#sportives

οταν λες L6, εννοεις το ιδιο με το Κ9 με καποιες μικροαλλαγες?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    οταν λες L6, εννοεις το ιδιο με το Κ9 με καποιες μικροαλλαγες?
    Ναι με + ABS
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος
    Εχει ξεφυγει το πραγμα με τις τιμες στα ss ή ειναι ιδεα μου ρε παιδια; Δλδ θα πρεπει να εχουμε χορηγους για να παρουμε ενα καινουριο μηχανακι πλεον; Δε λεω, καλες οι καινουριες τεχνολογιες αλλα ποιος θα μπορεσει να τα παρει αυτα τα εργαλεια;

Νομιζω πως καπου εχει παρει λαθος στροφη το ολο πραγμα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Εχει ξεφυγει το πραγμα με τις τιμες στα ss ή ειναι ιδεα μου ρε παιδια; Δλδ θα πρεπει να εχουμε χορηγους για να παρουμε ενα καινουριο μηχανακι πλεον; Δε λεω, καλες οι καινουριες τεχνολογιες αλλα ποιος θα μπορεσει να τα παρει αυτα τα εργαλεια;

Νομιζω πως καπου εχει παρει λαθος στροφη το ολο πραγμα...
    λογικες ειναι... ειναι σαν να λες γιατι τα supercars κανουν τοσο...
    ORGIA!!!!!

Ναι με + ABS

και τι? πουλιοταν το Κ9 με αλλα χρωματα, μονη εξατμιση, brembo και abs 17.500€ πριν λιγο καιρο??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Οι εταιρίες πλέον κοστολογούν ΚΑΙ τα ηλεκτρονικά και software οπότε οι τιμές θα είναι πιο υψηλά από το παρελθόν. Για Ιαπωνία πάλι πρέπει να σκεφτούμε και την ανατίμηση του γιεν σε σχέση με το ευρώ. Γενικά τα 1000άρια με 14-15000 τα ξεχνάμε. Θα ξεκινάνε από 18-19000
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

και τι? πουλιοταν το Κ9 με αλλα χρωματα, μονη εξατμιση, brembo και abs 17.500€ πριν λιγο καιρο??
    Μην ξεχνας τo k7 το ειχα παρει 15.000€ το 2007 χωρις brembo και abs γιατι σου φαινεται παραξενο το 17.500€ για το 2016 μετα 10 χρονια

Μακαρι να ειχαν κατω απο 15.000€ αλλα οι τιμες αυτες για το κοσμο μετα απο τοσα χρονια ειναι φυσιολογικες... απλα οι μισθοι μας δεν ειναι ενταξη μετα απο τοσα χρονια και για αυτο μας φαινονται πολλα τα 19.000€ και τα 22.000€

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος
    Μην ξεχνας τo k7 το ειχα παρει 15.000€ το 2007 χωρις brembo και abs γιατι σου φαινεται παραξενο το 17.500€ για το 2016 μετα 10 χρονια

Μακαρι να ειχαν κατω απο 15.000€ αλλα οι τιμες αυτες για το κοσμο μετα απο τοσα χρονια ειναι φυσιολογικες... απλα οι μισθοι μας δεν ειναι ενταξη μετα απο τοσα χρονια και για αυτο μας φαινονται πολλα τα 19.000€ και τα 22.000€
    Νομιζω οτι οντως αυτος ειναι ο λογος που μου χτυπανε τοσο πολυ αυτες οι τιμες τελικα...

Τα 15000 το ΄07 ηταν χονδρικα οι μισθοι ενος χρονου για καποιον. Σημερα τα 20000 εχουν γινει οι μισθοι δυο χρονων. Οι μηχανες ειχαν μια λογικη αυξηση (λογω πληθωρισμου αλλα και εξελιξης του προσφερομενου προϊοντος). Απλα η αγοραστικη δυναμη του ελληνα καταναλωτη εχει χαντακωθει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikma
    Βάλε και την ευκολία να παίρνεις δάνεια που υπήρχε στο παρελθόν

εχεις δικιο οσον αφορα το πως φαινονται σε εμας οι τιμες...το προβλημα ειναι οντως οι μισθοι μας...

εγω ομως εχω ενα θεματακι με την τιμολογιακη πολιτικη της suzuki το 2016...
    εντελως ακυρο να σου προσφερει ενα τοσο "παλιο" μηχανακι (ουσιαστικα του 2009) σε τιμη αντιστοιχη των αλλων ανανεωμενων ss...

και μιλαμε για την suzuki η οποια (στην Ελλαδα τουλαχιστον) εχει δειξει αλλο προσωπο οσον αφορα τις τιμες...οι προσφορες που εβγαζε κατι τελευταια κομματια, ανεξαρτητως μοντελου, ειναι παροιμιωδης...θυμαμαι κατι bandit me 6k..κατι busa πολυ κατω απο 15k...

παντα το οποιοδηποτε μοντελο, μετα απο 2-3 χρονια κυκλοφοριας του το εριχνε...με οτι αυτο συνεπαγεται με τους "πρωτους" αγοραστες...ευνοουσε ομως αυτους που ηθελαν να παρουν 2ο χερι γιατι οι τιμες επεφταν αισθητα...και αν καποιος ηθελε να παρει καινουργιο, το επαιρνε με λιγοτερα λεφτα απ'οτι ειχε πρωτοβγει και ηξερε και τις "παιδικες του ασθενειες"...

μου κανει φοβερη εντυπωση αυτο το νουμερο για L6...

εχεις δικιο οσον αφορα το πως φαινονται σε εμας οι τιμες...το προβλημα ειναι οντως οι μισθοι μας...

εντελως ακυρο να σου προσφερει ενα τοσο "παλιο" μηχανακι (ουσιαστικα του 2009) σε τιμη αντιστοιχη των αλλων ανανεωμενων ss...

και μιλαμε για την suzuki η οποια (στην Ελλαδα τουλαχιστον) εχει δειξει αλλο προσωπο οσον αφορα τις τιμες...οι προσφορες που εβγαζε κατι τελευταια κομματια, ανεξαρτητως μοντελου, ειναι παροιμιωδης...θυμαμαι κατι bandit me 6k..κατι busa πολυ κατω απο 15k...

παντα το οποιοδηποτε μοντελο, μετα απο 2-3 χρονια κυκλοφοριας του το εριχνε...με οτι αυτο συνεπαγεται με τους "πρωτους" αγοραστες...ευνοουσε ομως αυτους που ηθελαν να παρουν 2ο χερι γιατι οι τιμες επεφταν αισθητα...και αν καποιος ηθελε να παρει καινουργιο, το επαιρνε με λιγοτερα λεφτα απ'οτι ειχε πρωτοβγει και ηξερε και τις "παιδικες του ασθενειες"...

μην ξεχας ομως ποσα κ5-κ6-κ7 πουλησε... καθε πολη ειχε και καμια 10ρια ολλα κενουργια στην Αθηνα οπως ειχε συπερβαικ ητανε GSXR... μπενεις στο Καρ και εχει 5 σελιδες με μτχ κ5-κ8... αρα η τιμη διαμορφονετε και απο την αγορα. λ6 ποσα να πουλησε Ελλαδα? 10 πολλα βαζω. Εξωτερικο επισης δεν τζουλισε, με το που εσκασε το BMW/Aprilia/ZX10 to 11 τα GSXR εξαφανηστικαν απο τον χαρτη.
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    μην ξεχας ομως ποσα κ5-κ6-κ7 πουλησε... καθε πολη ειχε και καμια 10ρια ολλα κενουργια στην Αθηνα οπως ειχε συπερβαικ ητανε GSXR... μπενεις στο Καρ και εχει 5 σελιδες με μτχ κ5-κ8... αρα η τιμη διαμορφονετε και απο την αγορα. λ6 ποσα να πουλησε Ελλαδα? 10 πολλα βαζω. Εξωτερικο επισης δεν τζουλισε, με το που εσκασε το BMW/Aprilia/ZX10 to 11 τα GSXR εξαφανηστικαν απο τον χαρτη.

συμφωνουμε...
    και ειναι αυτος λογος για να κρατας τετοια τιμη και να μην κανεις καμια μειωση? για την αντιπροσωπεια μιλαω...
    δεν ξερω, ειμαι και ασχετος απο managing και οικονομικα, αλλα οταν ενα μοντελο δεν τσουλαει η λογικη λεει να ριξουμε τιμη ΜΠΑΣ και τυφλωθει κανενας μπατιρης και ερθει και το παρει και δεν ριξει τον οβολο του σε αλλη εταιρεια...
    δεν λεει "παμε δυνατα με 17,5 χηνες σε 7ετιας μηχανακι χωρις traction αλλα με abs" για να τα κρατησουμε στην βιτρινα να τα βλεπουμε...

εκτος και αν ο σφακ που ειναι και αντιπροσωπος bmw ηθελε να πουλαει s1000rr...:ZZZ:

anyway, μικρη σημασια εχουν αυτα...
    σουζουκακιας ειμαι και δεν αλλαζω...ισα, ισα με συμφερει να εχει τιμη το K9-L6 γιατι αν πουλησω θα παρω περισσοτερα λ7...
    μακαρι να εχει μια καλη τιμη το L7 εδω και να κινηθει η αγορα..

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε μερικα πραγματα για το Κ9 από το L2 και μετα δεν ειχε μονο άλλες δαγκανες και abs αλλα και άλλο μοτερ ... περα από αυτό σιγουρα η τιμη του 2016 δεν την λες και λιγο και για αυτό δεν πουλησε καθολου ( δεν νομιζω να ηρθε κανενα στη Ελλαδα )

Οσο για τις προσφορες όπως λες κανει και τωρα όπως και τοτε, αλλα σε προηγουμενα μοντελα .. δηλαδή σε προηγουμενα μοντελα ας πουμε αν εχει ακομα στις αποθηκες L2 που είναι ιδιο με το L6 σιγουρα η τιμη του θα είναι κατά πολύ πιο κατω

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε μερικα πραγματα για το Κ9 από το L2 και μετα δεν ειχε μονο άλλες δαγκανες και abs αλλα και άλλο μοτερ ... περα από αυτό σιγουρα η τιμη του 2016 δεν την λες και λιγο και για αυτό δεν πουλησε καθολου ( δεν νομιζω να ηρθε κανενα στη Ελλαδα )

Οσο για τις προσφορες όπως λες κανει και τωρα όπως και τοτε, αλλα σε προηγουμενα μοντελα .. δηλαδή σε προηγουμενα μοντελα ας πουμε αν εχει ακομα στις αποθηκες L2 που είναι ιδιο με το L6 σιγουρα η τιμη του θα είναι κατά πολύ πιο κατω

συμφωνα με αυτο το πινακακι, δεν φαινεται κατι τετοιο...
    εχει βεβαια ανεβασμενη λιγο την συμπιεση το L2, αλλα τα νουμερα της διαδρομης και της διαμετρου ειναι ιδια...

αν βεβαια, ξερεις κατι αλλο, μας το λες...
    δεν εχει το αλαθητο το wiki...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2008, 15:18
  2. Cbr1000rr , Gsx-r1000 , Zx-10
    από greekshadow στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 21:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία