Σελίδα 20 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 10151617181920212223242530 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 529

Θέμα: Αγορες απο το εξωτερικο....

Μέλος Το avatar του/της leris2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από congate7 Προβολή μηνύματος
    Για τους ενδιαφερόμενους έγινε αγορά από γνωστό ιντερνετικό ρουχάδικο από αγγλία με πιστωτική american express της alpha

Δώσε και το λινκ απο το site να μας βάλεις σε έξοδα.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Λογικά το sportsdirect εννοεί ο φίλος.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Λογικά το sportsdirect εννοεί ο φίλος.
    Αυτό εννοώ αλλά το έστειλα με βρουμ
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    σορρυ αν εχει αναφερθει πιο πριν και το χω χασει...
    απο gearbest εχει παραγγειλει κανεις να μας πει αποψη;βρηκα μια ευκαιρια και με τρωει...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    ειχα κανει κατι παραγγελιες πριν εναμιση χρονο χωρις κανενα προβλημα. εξι παραγγελιες ειχα κανει.

τωρα ομως εμαθα οτι γινονται διαφορα με δαυτο. ψανονται δεματα και δεν εχουν καλο σαπορτ.

μην σε παρω στον λαιμο μου βεβαια. ψαχτο λιγο παραπανω!!!!!
    Γιαννης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    ειχα κανει κατι παραγγελιες πριν εναμιση χρονο χωρις κανενα προβλημα. εξι παραγγελιες ειχα κανει.

τωρα ομως εμαθα οτι γινονται διαφορα με δαυτο. ψανονται δεματα και δεν εχουν καλο σαπορτ.

μην σε παρω στον λαιμο μου βεβαια. ψαχτο λιγο παραπανω!!!!!
    χμ... i will chekck it.μερσι!
    αν εχει κανεις αλλος πιο προσφατη εμπειρια....καλοδεχουμενη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Παρέλαβα εγώ πριν από 2 ημέρες δέμα από gearbest.

Είχα παραγγείλει 4 πράγματα. Την επόμενη της παραγγελίας μου ήρθε email ότι είχαν τα 3 σε στοκ οπότε έστειλαν αυτά πρώτα. Μετά από 2 (αν θυμάμαι καλά) ημέρες μου έστειλαν άλλο mail που έλεγε ότι βρέθηκε το τέταρτο αντικείμενο και το έστειλαν και αυτό.
    Προς το παρόν βέβαια έχω παραλάβει μόνο το πρώτο από τα δύο δέματα.
    Όλα καλά λοιπόν προς το παρόν. Και σωστοί στην ημ/νία παράδοσης.

Βέβαια εγώ είμαι στην Αγγλία αλλά δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα στην Ελλάδα.
    - Triumph Daytona 675 (Track Bike)
    - Ducati Multistrada 1200s
    - IMR Corse 190RR

Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά προτιμώ τα Banggood μιας και περνανε αέρα τα Capital Controls.Αν έχει δε το ίδιο προϊόν σε μεγαλύτερη τιμή έχεις δυνατότητα να τους το αναφέρεις και θα σου κάνουν καλύτερη τιμή με εκπτωτικό κωδικό που θα σου στείλουν. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο και δεν έχουν ακουστεί νομίζω κακως κείμενα σαν το gearbest η αλα κινεζομαγαζα. Επίσης έχει και Ευρωπαϊκή αποθήκη την οποία σιγά σιγά εμπλουτίζουν ώστε να έχουν ταχύτερη αποστολή των προϊόντων τους και να μην κάνει 1 μήνα όπως από Κίνα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά προτιμώ τα Banggood μιας και περνανε αέρα τα Capital Controls.Αν έχει δε το ίδιο προϊόν σε μεγαλύτερη τιμή έχεις δυνατότητα να τους το αναφέρεις και θα σου κάνουν καλύτερη τιμή με εκπτωτικό κωδικό που θα σου στείλουν. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο και δεν έχουν ακουστεί νομίζω κακως κείμενα σαν το gearbest η αλα κινεζομαγαζα. Επίσης έχει και Ευρωπαϊκή αποθήκη την οποία σιγά σιγά εμπλουτίζουν ώστε να έχουν ταχύτερη αποστολή των προϊόντων τους και να μην κάνει 1 μήνα όπως από Κίνα.
    Εμενα παλι ΔΕΝ περναει καμμια αγορα μου στο Bangood παρα μονο με το γνωστο κολπο του Paypal Balance...
    Στο Dealextreme ομως, μια χαρα!
    Να ξερεις οτι στην Ευρωπαικη αποθηκη του Bangood σε χρεωνουν μεταφορικα εκτος και αν η παραγγελια σου ειναι πανω απο 30€.
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Απο banggood παραγγελνουν καιρο φιλοι και ειναι πολυ ευχαριστημενοι.πριν τα χριστουγεννα που εκανα παραγγελια μεσω φιλου περασε χωρις καμθα παρακαμψη με καρτα της πειραιως.
    Απλα το συγκεκριμενο προιον το banggood το εχει 133€ και το gearbest 97€.θα στειλω ενα μηνυμα παντως μηπως κατεβασουν λιγο να το παρω απο εκει.θενξ.

Ως επί το πλειστον προτιμώ την κινεζική αποθήκη του banggood η αλήθεια είναι. 1 αγορα έχω κάνει από Ευρωπαϊκή μιας και είχε καλύτερη τιμή το προϊόν ολως περιέργως.
    Η προσφορά για καλύτερη τιμή ίσως αργήσει να σου έρθει 4-5 ημέρες να ξερεις akis_trevor.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    σορρυ αν εχει αναφερθει πιο πριν και το χω χασει...
    απο gearbest εχει παραγγειλει κανεις να μας πει αποψη;βρηκα μια ευκαιρια και με τρωει...
    Ναι, και είναι για τον ΠΚ.
    Παραγγελία 30€ στις 4/12/15 και δεν την έλαβα ποτέ. Ούτε tracking προσφέρουν, ούτε και επιστροφή χρημάτων κάνουν. Τελευταίο mail αρχές Φεβρουαρίου, με ευχολόγια και μαλακίες να περιμένω μέχρι 15/2.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Παραγγελία 30€ στις 4/12/15 και δεν την έλαβα ποτέ. Ούτε tracking προσφέρουν, ούτε και επιστροφή χρημάτων κάνουν. Τελευταίο mail αρχές Φεβρουαρίου, με ευχολόγια και μαλακίες να περιμένω μέχρι 15/2.

τοσο καλα ε;;γαμωτ.....
    θα στειλω στο banggood μηπως παιζει για εκπτωση αφου υπαρχει προηγουμενο συμφωνα με τον παραμεντικ,μηπως την μονταρω.να θες να αγιασεις και να μην σαφηνουν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    μου κανει εντυπωση αυτο που λες βυρωνα.εμενα ολες οι παραγγελιες που εκανα τοτε μου δινανε tracking χωρις να το ζητησω.

οχι οτι τους στηριζω αναφορα να γινεται. μαλλον εχουν βαση αυτα που ακουγονται τελευταια για το συγκεκριμενο μαγαζι.

επισης για bangood ακουω καλα λογια.

@paramedic δεν το ηξερα το τιπ για την καλυτερη τιμη. ευχαριστουμε
    Γιαννης

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    μου κανει εντυπωση αυτο που λες βυρωνα.εμενα ολες οι παραγγελιες που εκανα τοτε μου δινανε tracking χωρις να το ζητησω.

οχι οτι τους στηριζω αναφορα να γινεται. μαλλον εχουν βαση αυτα που ακουγονται τελευταια για το συγκεκριμενο μαγαζι.
    Your order was sent by surface mail which can not be tracked online. Although, there is no tracking number for this carrier, the standard delivery time will be around 10-45 business days(due to peak season).

Please rest assured the item is on its way to reach you

Dear Byron,

We are sorry for this unusual delay to reply you and we'll make sure it does not happen again.

We regret that you have not received your order yet. We sincerely apologize for this inconvenience we caused.

However, the unusual delay of the delivery is out of our control. As you know, surface mail is the cheapest and also the slowest shipping option in the checkout. And now the delivery is really in the peak season. It will be delayed a few of days.

------------------------------------------------------------------

Could you please keep on waiting until 2016-02-15?

Hope you can receive it as soon as possible.

Thanks for your kind patience and understanding.

Best Regards

Lydia

Gearbest Customer Servive

http://www.gearbest.com/

Στις 15-16/2 θα επικοινωνήσω μαζί τους, έτσι για το γαμώτο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανές από το εξωτερικό
    από manin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2008, 16:34
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2007, 16:02
  3. Αγορες απο το δικτυο
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2007, 00:06
  4. Αγορά tank bag από το εξωτερικό