Λογικά το sportsdirect εννοεί ο φίλος.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
σορρυ αν εχει αναφερθει πιο πριν και το χω χασει...
απο gearbest εχει παραγγειλει κανεις να μας πει αποψη;βρηκα μια ευκαιρια και με τρωει...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ειχα κανει κατι παραγγελιες πριν εναμιση χρονο χωρις κανενα προβλημα. εξι παραγγελιες ειχα κανει.
τωρα ομως εμαθα οτι γινονται διαφορα με δαυτο. ψανονται δεματα και δεν εχουν καλο σαπορτ.
μην σε παρω στον λαιμο μου βεβαια. ψαχτο λιγο παραπανω!!!!!
Γιαννης
Παρέλαβα εγώ πριν από 2 ημέρες δέμα από gearbest.
Είχα παραγγείλει 4 πράγματα. Την επόμενη της παραγγελίας μου ήρθε email ότι είχαν τα 3 σε στοκ οπότε έστειλαν αυτά πρώτα. Μετά από 2 (αν θυμάμαι καλά) ημέρες μου έστειλαν άλλο mail που έλεγε ότι βρέθηκε το τέταρτο αντικείμενο και το έστειλαν και αυτό.
Προς το παρόν βέβαια έχω παραλάβει μόνο το πρώτο από τα δύο δέματα.
Όλα καλά λοιπόν προς το παρόν. Και σωστοί στην ημ/νία παράδοσης.
Βέβαια εγώ είμαι στην Αγγλία αλλά δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα στην Ελλάδα.
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR
Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά προτιμώ τα Banggood μιας και περνανε αέρα τα Capital Controls.Αν έχει δε το ίδιο προϊόν σε μεγαλύτερη τιμή έχεις δυνατότητα να τους το αναφέρεις και θα σου κάνουν καλύτερη τιμή με εκπτωτικό κωδικό που θα σου στείλουν. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο και δεν έχουν ακουστεί νομίζω κακως κείμενα σαν το gearbest η αλα κινεζομαγαζα. Επίσης έχει και Ευρωπαϊκή αποθήκη την οποία σιγά σιγά εμπλουτίζουν ώστε να έχουν ταχύτερη αποστολή των προϊόντων τους και να μην κάνει 1 μήνα όπως από Κίνα.
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Απο banggood παραγγελνουν καιρο φιλοι και ειναι πολυ ευχαριστημενοι.πριν τα χριστουγεννα που εκανα παραγγελια μεσω φιλου περασε χωρις καμθα παρακαμψη με καρτα της πειραιως.
Απλα το συγκεκριμενο προιον το banggood το εχει 133€ και το gearbest 97€.θα στειλω ενα μηνυμα παντως μηπως κατεβασουν λιγο να το παρω απο εκει.θενξ.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ως επί το πλειστον προτιμώ την κινεζική αποθήκη του banggood η αλήθεια είναι. 1 αγορα έχω κάνει από Ευρωπαϊκή μιας και είχε καλύτερη τιμή το προϊόν ολως περιέργως.
Η προσφορά για καλύτερη τιμή ίσως αργήσει να σου έρθει 4-5 ημέρες να ξερεις akis_trevor.
μου κανει εντυπωση αυτο που λες βυρωνα.εμενα ολες οι παραγγελιες που εκανα τοτε μου δινανε tracking χωρις να το ζητησω.
οχι οτι τους στηριζω αναφορα να γινεται. μαλλον εχουν βαση αυτα που ακουγονται τελευταια για το συγκεκριμενο μαγαζι.
επισης για bangood ακουω καλα λογια.
@paramedic δεν το ηξερα το τιπ για την καλυτερη τιμη. ευχαριστουμε![]()
Γιαννης
Your order was sent by surface mail which can not be tracked online. Although, there is no tracking number for this carrier, the standard delivery time will be around 10-45 business days(due to peak season).
Please rest assured the item is on its way to reach you
Dear Byron,
We are sorry for this unusual delay to reply you and we'll make sure it does not happen again.
We regret that you have not received your order yet. We sincerely apologize for this inconvenience we caused.
However, the unusual delay of the delivery is out of our control. As you know, surface mail is the cheapest and also the slowest shipping option in the checkout. And now the delivery is really in the peak season. It will be delayed a few of days.
------------------------------------------------------------------
Could you please keep on waiting until 2016-02-15?
Hope you can receive it as soon as possible.
Thanks for your kind patience and understanding.
Best Regards
Lydia
Gearbest Customer Servive
http://www.gearbest.com/
Στις 15-16/2 θα επικοινωνήσω μαζί τους, έτσι για το γαμώτο.