Κωστα ωραια ολα αυτα που λες αλλα τα μηχανακια πρεπει ν'αντεχουν...
τι να το κανω να εχω ενα τουμπανο με ημερομηνια ληξης?
ελαχιστα απο αυτα τα innovated μηχανακια του τοτε, που λες υπαρχουν μεχρι και σημερα...και αυτα που υπαρχουν δεν εχουν κυκλοφορησει πολυ και δεν εκαναν απ'ουδενι τα χλμ που εχουν τα ιαπωνικα του τοτε...
ενταξει παιζει και το ποσοστο αποκτησης σε σχεση με το ενα και το αλλο...αλλα δεν ειναι ο κοσμος χαζος να παρει το ακριβο που παραλληλα χαλουσε κιολας...
ποσα duke I βλεπεις να κυκλοφορουν? εγω ουτε gen 2 δεν βλεπω πλεον...αραια και που τα gen 3...
δεν θα βαλω μεσα τα husaberg και τα husqvarna...
XT και KLR βλεπω απειρα...
για να μην ειμαι αδικος, και οι ευρωπαιοι πανε σιγα σιγα προς την αξιοπιστια...οπως και οι ιαπωνες πανε προς το στησιμο και το "τουμπανιασμα"...
τα περισσοτερα που λεω ισχυουν για τα πιο παλια μηχανακια...
αλλα οπως και να το παρεις, δες μεταπωλητικες αξιες...
ουτε αυτο ειναι τυχαιο...
με τιμη αγορας καινουργιου περισσοτερο απο το ιαπωνικο μεσα στην 5ετια πουλιονται σχεδον ιδια λεφτα και τα 2...
1098S ενα τουμπανο για πιστα και ενα απλο στα 11Κ συζητησιμη...
Κ9 με 8-9Κ...
εχουν δλδ 3χιλ διαφορα μετα απο 6 χρονια κυκλοφοριας...αλλα το ενα κοστιζε τα διπλα απο το αλλο..ασε τα extras που εχουν πανω τα ducati που κανουν οσο ενα αλλο ducati...
η τιμη που διαμορφωνεται στην αγορα δεν ειναι τυχαια...
δεν δεχομαι να θελει να παρει καποιος ss...να ειναι διατεθειμενος να δωσει 9 και να μην δωσει 11 για ενα υπερτουμπανο...και ομως...δεν πουλιονται τα duc ευκολα οσο τουμπανα και αν ειναι...
ή να το θεσω καλυτερα, πουλιονται σε συγκεκριμενο κοινο που θα επαιρνε duc ετσι και αλλιως...
αν εχεις μαθει στο ιαπωνικο δεν πας για το ιταλικο..και δεν ειναι οικονομικο το θεμα...αυτο λεει πολλα...