Σελίδα 20 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324253070 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 1107

Θέμα: πιότητα φτουκατι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    ....

Κωστα ωραια ολα αυτα που λες αλλα τα μηχανακια πρεπει ν'αντεχουν...
    τι να το κανω να εχω ενα τουμπανο με ημερομηνια ληξης?

ελαχιστα απο αυτα τα innovated μηχανακια του τοτε, που λες υπαρχουν μεχρι και σημερα...και αυτα που υπαρχουν δεν εχουν κυκλοφορησει πολυ και δεν εκαναν απ'ουδενι τα χλμ που εχουν τα ιαπωνικα του τοτε...

ενταξει παιζει και το ποσοστο αποκτησης σε σχεση με το ενα και το αλλο...αλλα δεν ειναι ο κοσμος χαζος να παρει το ακριβο που παραλληλα χαλουσε κιολας...
    ποσα duke I βλεπεις να κυκλοφορουν? εγω ουτε gen 2 δεν βλεπω πλεον...αραια και που τα gen 3...
    δεν θα βαλω μεσα τα husaberg και τα husqvarna...
    XT και KLR βλεπω απειρα...

για να μην ειμαι αδικος, και οι ευρωπαιοι πανε σιγα σιγα προς την αξιοπιστια...οπως και οι ιαπωνες πανε προς το στησιμο και το "τουμπανιασμα"...

τα περισσοτερα που λεω ισχυουν για τα πιο παλια μηχανακια...

αλλα οπως και να το παρεις, δες μεταπωλητικες αξιες...
    ουτε αυτο ειναι τυχαιο...
    με τιμη αγορας καινουργιου περισσοτερο απο το ιαπωνικο μεσα στην 5ετια πουλιονται σχεδον ιδια λεφτα και τα 2...
    1098S ενα τουμπανο για πιστα και ενα απλο στα 11Κ συζητησιμη...
    Κ9 με 8-9Κ...

εχουν δλδ 3χιλ διαφορα μετα απο 6 χρονια κυκλοφοριας...αλλα το ενα κοστιζε τα διπλα απο το αλλο..ασε τα extras που εχουν πανω τα ducati που κανουν οσο ενα αλλο ducati...
    η τιμη που διαμορφωνεται στην αγορα δεν ειναι τυχαια...
    δεν δεχομαι να θελει να παρει καποιος ss...να ειναι διατεθειμενος να δωσει 9 και να μην δωσει 11 για ενα υπερτουμπανο...και ομως...δεν πουλιονται τα duc ευκολα οσο τουμπανα και αν ειναι...
    ή να το θεσω καλυτερα, πουλιονται σε συγκεκριμενο κοινο που θα επαιρνε duc ετσι και αλλιως...
    αν εχεις μαθει στο ιαπωνικο δεν πας για το ιταλικο..και δεν ειναι οικονομικο το θεμα...αυτο λεει πολλα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2015-09-11 12.19.47_1.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	71,3 KB 
ID:	342907
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2015-09-11 12.19.47_1.jpg 
Προβολές:	126 
Μέγεθος:	71,3 KB 
ID:	342907
    Ωραία λίμνη...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Είσαι αργός σαν aprilia ή εγώ γρήγορος σαν gixxer?
    ναι αλλά εγώ έχω ohlins και ιταλικό πουλ μουρ να να να να να

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

ελαχιστα απο αυτα τα innovated μηχανακια του τοτε, που λες υπαρχουν μεχρι και σημερα...και αυτα που υπαρχουν δεν εχουν κυκλοφορησει πολυ και δεν εκαναν απ'ουδενι τα χλμ που εχουν τα ιαπωνικα του τοτε...

ενταξει παιζει και το ποσοστο αποκτησης σε σχεση με το ενα και το αλλο...αλλα δεν ειναι ο κοσμος χαζος να παρει το ακριβο που παραλληλα χαλουσε κιολας...
    ποσα duke I βλεπεις να κυκλοφορουν? εγω ουτε gen 2 δεν βλεπω πλεον...αραια και που τα gen 3...
    δεν θα βαλω μεσα τα husaberg και τα husqvarna...
    XT και KLR βλεπω απειρα...

για να μην ειμαι αδικος, και οι ευρωπαιοι πανε σιγα σιγα προς την αξιοπιστια...οπως και οι ιαπωνες πανε προς το στησιμο και το "τουμπανιασμα"...

τα περισσοτερα που λεω ισχυουν για τα πιο παλια μηχανακια...

αλλα οπως και να το παρεις, δες μεταπωλητικες αξιες...
    ουτε αυτο ειναι τυχαιο...
    με τιμη αγορας καινουργιου περισσοτερο απο το ιαπωνικο μεσα στην 5ετια πουλιονται σχεδον ιδια λεφτα και τα 2...
    1098S ενα τουμπανο για πιστα και ενα απλο στα 11Κ συζητησιμη...
    Κ9 με 8-9Κ...

εχουν δλδ 3χιλ διαφορα μετα απο 6 χρονια κυκλοφοριας...αλλα το ενα κοστιζε τα διπλα απο το αλλο..ασε τα extras που εχουν πανω τα ducati που κανουν οσο ενα αλλο ducati...
    η τιμη που διαμορφωνεται στην αγορα δεν ειναι τυχαια...
    δεν δεχομαι να θελει να παρει καποιος ss...να ειναι διατεθειμενος να δωσει 9 και να μην δωσει 11 για ενα υπερτουμπανο...και ομως...δεν πουλιονται τα duc ευκολα οσο τουμπανα και αν ειναι...
    ή να το θεσω καλυτερα, πουλιονται σε συγκεκριμενο κοινο που θα επαιρνε duc ετσι και αλλιως...
    αν εχεις μαθει στο ιαπωνικο δεν πας για το ιταλικο..και δεν ειναι οικονομικο το θεμα...αυτο λεει πολλα...
    Η μεταπωλητικη αξια εχει πολλες μεταφρασεις ,ειδικα στην Ελλαδα σημερα.Αποτελει κριτηριο ''απωλειας''και επ'ουδενι κερδους.Παρε παραδειγμα τα αυτοκινητα μεγαλου κυβισμου η τα ακινητα
    κουκουρουκουκου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Ωραία λίμνη...
    Ναι, αλλα σε λαθος χρωμα, πρασινη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Εγώ θυμάμαι εκείνα τα VTR-SP1/SP2....

Θυμάται κανένας πόσο έκαναν; Όχι για να μην λέμε ότι οι Ιταλοί απλά πουλάνε μούρη...
    Ακριβούτσικα ήταν...

Και κάτι κιτάκια που πούλαγε το HRC για να ράβουν μΠάτους είχαν από 110 ως 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ανα κιτάκι. Αν δεν με γελάει η μνήμη μου με μια κουβέντα που είχαμε εδώ μέσα με τον rein για τα ready to race γιαπωνέζικα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ακριβούτσικα ήταν...

Και κάτι κιτάκια που πούλαγε το HRC για να ράβουν μΠάτους είχαν από 110 ως 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ανα κιτάκι. Αν δεν με γελάει η μνήμη μου με μια κουβέντα που είχαμε εδώ μέσα με τον rein για τα ready to race γιαπωνέζικα.
    Να σε κάτι τέτοια θρεντ χρειάζεται ένας Rein...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    μα δεν είπα ότι δεν έχει ohlins μπρος πίσω.
    σταμπιλιζατέρ όμως τα factory φοράνε sachs. τουλ τα πρώτα.

και τώρα που έχουνε περάσει τα χρόνια και έχουν έρθει νέες τεχνολογίες πες μου,
    εσύ ειδικά που είχες φάει και high, δεν θα θελες να είχες tc με αισθητήρες τροχών στο μηχανάκι σου;
    Περίεργο...
    Τα Mille factory σίγουρα φοράνε Ohlins σταμπιλιζατέρ...

Οκ, αν υπήρχε καλό θα ήταν. Κάνουμε την πλάκα μας με ότι μπορούμε, τα υπόλοιπα είναι για πιο γρήγορα αγόρια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    Και το '' τουμπανο '' ,θα κυκλοφορησει με την καταλληλη συντηρηση σαν οποιοδηποτε μηχανακι.Τηρουμενων των αναλογιων δεν υπαρχει καμμια διαφορα ,αντιθετα απο οτι οι πολλοι πιστευουν.
    κουκουρουκουκου

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Και το '' τουμπανο '' ,θα κυκλοφορησει με την καταλληλη συντηρησησαν οποιδηποτε μηχανακι.Τηρουμενων των αναλογιων δεν υπαρχει καμμια διαφορα ,αντιθετα απο οτι οι πολλοι πιστευουν.

Προφανώς εννοεί ότι έχουμε ένα SS και δεν έχουμε και πολλά € για την συντήρησή του... Οπότε διαλέγουμε ένα τζαπάν που δεν θέλει και πολλά...

Ξαναλέω, δεν είναι όλα τα μηχανάκια για όλους... Όπως και πολλά πράγματα στη ζωή μας. Επειδή όμως δεν μπορουμε να αγοράσουμε ή να συντηρήσουμε κάτι, δεν χρειάζεται να το απαξιώνουμε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Η μεταπωλητικη αξια εχει πολλες μεταφρασεις ,ειδικα στην Ελλαδα σημερα.Αποτελει κριτηριο ''απωλειας''και επ'ουδενι κερδους.Παρε παραδειγμα τα αυτοκινητα μεγαλου κυβισμου η τα ακινητα

ακυρο παραδειγμα για τα αυτοκινητα μεγαλου κυβισμου και τα ακινητα...
    τα μεν αν δεν υπηρχαν τα τελη, οι φοροι πολυτελειας και τα τεκμηρια θα μεσουρανουσαν...
    τα δε στηριχτηκαν σε μια απιστευτη φουσκα που εσκασε...δεν μπορει καθε χρονο ενα ακινητο να παιρνει 20% ή και 30% πανω ετσι...(μιλαμε για τις καλες εποχες)...

εδω μιλαμε για ιδιας κατηγοριας μηχανηματα, με ιδια (πανω κατω) κυβικα και για ιδια χρηση...πιστα θες..αραγμα σε cafe...(το ducati ειναι και πιο μουρη αν το παρκαρεις καφετερια και ειναι τουμπανο απο ενα απλο gixxer)

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ναι το οτι κυκλοφορανε ακομα τα χτ σε σχεση με τα duke επειδη καθε 20 χτ εβλεπες και ενα δουκα, προφανως δε παιζει ρολο...

ουτε το οτι τα duke τα ειχαν και αποκλειστικα κανιβαλοι, ενω τα χτ μπαρμπαδες με καφασια...ειχα και χτ αλλα τι διαβαζουμε ρπμ

τωρα για τις τιμες του καρ με τα τζιξερ και τα 1098, πασο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Όχι σοβαρά τώρα σκεφτείτε ένα ιαπωνικό μηχανάκι που παρουσιάστηκε και άλλαξε άρδην ή εγκαθίδρυσε μια κατηγορία... μη μου πείτε ZXCBRR1 RRRRR, αυτό είναι εξέλιξη μιας παλιάς ιδέας η οποία χρειάστηκε πολλααααα χρόνια για να αρχίσει να στρίβει και να φρενάρει (και ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα που το χρωστάμε αυτό). Ξαναλέω... προσωπικά τους χρεώνω το παπί, το XT500 και άντε πες και το TDM 850 που ήταν στην εποχή του κάτι πραγματικά διαφορετικό... έπρεπε όμως να βγει το Multi, το Tiger και το TRE-K για να ενεργοποιηθούν η Yamaha και η Kawa και να παρουσιάσουν το Tracer και τα Versys αντιστοίχως... δηλαδή δεν μπορούσαν πριν 15 χρόνια να βάλουν ένα τετρακυλινδρο μοτέρ σε on-off γεωμετρίας πλαίσιο με 17άρηδες τροχούς; Μορούσαν αλλά δεν το έκαναν γιατί είναι άτολμοι και γιατί (κυρίως) απευθύνονται σε ένα ευρύ consumer κοινό που αρέσκεται σε δοκιμασμένες, ώριμες και στρογγυλές, χωρίς αιχμές, προτάσεις.
    Εχείς δίκιο σε πολλά , αλλα απο την άλλη έχουμε και περιπτώσεις όπως το πρόσφατο Η2R (που ειναι μια κατηγορία απο μόνο του ) , το v max που μετα απο χρόνια εσκασε το v rod και προσφατα το diavel κ.α.
    Τελευταία τροποποίηση από KotsosDR; 13/10/2015 στις 11:14.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF