…και να μην μιλήσουμε για τους σαλεπιτζήδες ….άλλη μεγάλη πληγή…
…και να μην μιλήσουμε για τους σαλεπιτζήδες ….άλλη μεγάλη πληγή…
Οταν θα μαθετε τα ποσα ( μιλαω παντα για νομιμους μικροπωλητες.....)
Για κουλουρια κλπ.. σε συγκεριμενες γωνιες στην αθηνα και οχι μονο....
Τιμες για συγκεκριμενες θεσεις για καντινες.....
Το σαγονι θα πεσει στο πατωμα.......
![]()
Απειλείται η θέση του Τσακαλώτου από τον Λεβέντη σε περίπτωση οικουμενικής;
Ακούγεται σαν ανέκδοτο και προφανώς πρόκειται για αστείο ή διακαή πόθο του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων.
Ο ίδιος βέβαια διέψευσε ότι ενδιαφέρεται να αναδειχτεί σε «τσάρο» της οικονομίας. Το θέμα ξεκίνησε ως εκτίμηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου μέσω του κυριακάτικου Τύπου.
Τη συνέντευξη διάβασε ο κ. Λεβέντης, ο οποίος αρνήθηκε στη Βουλή ότι έχει τέτοιες βλέψεις.
«Θορυβημένος» αλλά ευδιάθετος ο κ. Τσακαλώτος, όταν έμαθε τα καθέκαστα ρώτησε αστειευόμενος τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ: «Θανάση, τι έγινε; Θα μου πάρει ο Λεβέντης τη θέση;».
Κι έβαλαν όλοι τα γέλια...
-------------------------------------------------
ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΛΑΝΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
![]()
ανανήψαντας
Νομίζω πως με ένα ταλιράκι την έχεις την άδεια και μετά βγάζεις 6 φήφιους τζίρους![]()
Και το πρωί έφτασαν 2.000 μετανάστες στον Πειραιά.
Αυτοί θα πάνε ειδομενη και πίσω η θα τούς ξεσκαρτάρουν εκεί?
πολλοί πέφτουν στη λούμπα και πιστεύουν ότι επειδή κάποιος είναι στο δρόμο και πουλάει ότι πουλάει
είναι παμπτωχος, γυρνάει σπίτι, ανάβει τη λάμπα πετρελαίου και βράζει αγριόχορτα με νερο και μια κουταλιά λάδι.
και όσοι έχουν μαγαζιά ζούνε σε οροφοδιαμερίσματα με 3 αμάξια στην οικογένεια.
κι όμως, ο Α μπορεί να βγάζει 2,5 χιλιάρικα καθαρά το μήνα ενώ ο Β 400 ευρώ....
στη λαϊκή πάνω από το σπίτι μου, τυπάς πουλάει πορτοκάλια κι από πίσω του είναι αραγμένο το AUDI A6 του....
Γιατί αντιδρουσαν για την τοποθέτηση ταμειακών στις λαϊκές, Ε?
Και αυτοί δεν είναι όλοι το ίδιο, αλλά υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα.
Τις προάλλες που κατέβηκαν οι αγρότες στην Αθήνα, ένας ιδιαίτερα προσβεβλημένος από τα μέρη μου δίνει την σαιζόν σε μεροκάματα ΜΟΝΟ όσα βγάζουμε μια δεκαριά από εμάς το έτος.
Τα υποστεγα του έχουν 3-4 τρακτέρ που έχουν όσο ένα σπίτι, χώρια τα άλλα μηχανήματα.
Τα μεροκάματα είναι μαύρα και γκρινιαζε με τα cc για το πώς θα πληρώσει τα μεροκάματα μέσω τραπεζών.
Και θα τον τσιμπήσουν.
Και γυρνάει με ένα παλιό αγροτικό και πουλάει πατάτες.
Δεν είναι όλοι
Αλλά είναι αρκετοί
Zω σε μια περιοχή όπου τα 1.000 στρέμματα θεωρείται μεσαία προς χαμηλή εκμετάλλευση για επαγγελματία αγρότη.
Στο όχι πολύ μακρινό επαγγελματικό μου παρελθόν έφτιαξα μέσα σε 1 χρόνο 33 αγροτικά φωτοβολταϊκά. Θα πρέπει να δέχτηκα στο γραφείο μου πάνω από 150 υποψηφίους. Το κόστος της επένδυσης κυμαινόταν από 300-600 χιλ. €.
Πράγματα που μου έκαναν εντύπωση:
- Οι περισσότεροι επέλεγαν τα ακριβά Γερμανικά πάνελ αντί Κινέζικα και μάλιστα κινητού άξονα αντί σταθερά για να εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση.
- Μπορεί να έμπαιναν στα γραφεία τις εταιρείας με τις λάσπες και τις αρβύλες αδιαφορώντας για τον περιβάλλοντα χώρο, στις συζητήσεις όμως απαξίωναν τις χαμηλού κόστους πλην αξιόπιστες επενδύσεις ρωτώντας τι έχει επιλέξει ο παραδίπλα και να πάμε 1 βήμα παραπάνω.
- Περίπου το 1/3 (δεν ξέρω γιατί), θεώρησε καλό μετά τις πρώτες συστάσεις να ακουμπήσει εμφανώς το κλειδί της Mercedes πάνω στο γραφείο μου.
Τα παραπάνω γεγονότα δεν περιέχουν ίχνος υπερβολής αντίθετα είναι όσο το δυνατό πιο περιορισμένα προσπαθώντας να περιγράψουν τη γενική εικόνα. Όταν μια σχέση μετά την πρώτη γνωριμία διαμορφώνονταν σε φιλική, εκεί ξεδιπλώνονταν όλη η αντίληψη και η θεώρηση ζωής που δικαιολογεί την εικόνα.