Απντέητ της τελευταίας στιγμής.Το μοντάκι μας άφησε χρόνους....χαλάσανε οι βόλτες του!Πάω σήμερα για VTC mini λογικά....
Απντέητ της τελευταίας στιγμής.Το μοντάκι μας άφησε χρόνους....χαλάσανε οι βόλτες του!Πάω σήμερα για VTC mini λογικά....
Update σε Kayfun mini v3 κλώνο :
γαμώ τα εργαλειάκια.Οκ, δεν ρυθμίζεται ευκολα ο αέρας ως Kayfun , αλλα εγω που σε subtank και taifun άλλαζα τον αέρα κάθε δεκα λεπτά, απο την Πέμπτη δεν έχω πειράξει τον αέρα.Είναι μια χαρά έτσι όπως είναι.Γουστάρω και το υπερπανεύκολο γέμισμα απο πάνω, κλείνεις υγρά με δυο στροφές, ανοιγεις καπάκι, γεμίζεις, κλείνεις καπάκι, ξεβιδώνεις δυο στροφές, τέλος.Γεύση πολύ καλή και βελούδινος ατμος.Διαρροές καθόλου.Στήσιμο έκολο και βγαίνει πάντα Οκ, συγχωρεί τα πάντα και ατμίζει άψογα, χωρίς σκασίματα και παπαρίτσες. Πολύ τον γουστάρω.Θα ψάξω να βρω και clear tank μεγαλύτερης χωρητικότητας (ξέρω, βγαίνει το 4,5 ml full metal αλλα θελω να βλέπω στάθμη)
there's no such thing as impossible
Αν τον δουλέψεις με έλεγχο θερμοκρασίας,δεν θα χρειαστεί να βλέπεις στάθμη.Ιδέα για σκέψη.
Φίου φίου φι φι φίου
Διοτι με το που αδειαζει και θα πάει να βαρέσει καμμένο θα κόβει ?
Οπως το είπες ακριβώς.Δε θα προλάβει καν να δωσει για καμμένο.No liquid θα σου βγάλει.Εω απο τότε που ξεκίνησα με έλεγχο δεν ασχολήθηκα έκτοτε με τη στάθμη.
Φίου φίου φι φι φίου
Προυποθέτει Ni ¨η Ti , σωστά ? Μπορεί να δουλέψει με Kanthal ?
Πόσο ελεύθερος μπορεί να γίνει ο καυφουν?
Ο v3 είναι όσο καλός ήταν και ο παλιότερος με το γέμισμα από κάτω με βίδα?
Σφυρίζει όπως ο παλιός?
Κλώνο ή ορίζιναλ?
Sent from me using a computer.
Δεν είχα τον παλιό, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης
Δεν σφυρίζει καθόλου
Οσο για το πόσο αεράτος μπορει να γίνει , ανέμενε update καθως δεν τον έχω πειράξει απο την ώρα που τον πήρα, μου εχει φανεί ιδανικός εκεί που είναι
Κλώνο πήρα απο εδώ
Γενικά πολύ ικανοποιημένος μαζί του, πολύ καλή ποιότητα και παίζει σταθερά καλά.Πολύ έυκολος στο γέμισμα (που είναι και συχνό λόγω μεγέθους, αλλα υπάρχουν λύσεις)
Sent from me using a computer.