μ'αρεσει που χρησιμοποιεις και πληθυντικο, παναθεμα ΜΑΣ...
εγω θα ξεκινησω περιπου μεταξυ 10:30-11:00 απο ανατολικα...
αν φυσικα υπαρξει καποιο ραντεβου και με αλλους θα ακολουθησω...αλλα μεχρι στιγμης δεν βλεπω φως...
Δημητρη, θα μιλησουμε στο τηλ. για να βρεθουμε αν ειναι...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 02/03/2017 στις 21:16.
εγω θα ερθω με το κουτι της συζυγου αργουτσικα (οικογενειακες υποχρεωσεις χωρις παρακαμψη) μιας και δεν καταφερα να βρω μοτο ακομα.
Και εμείς θα ξεκινήσουμε απο Πολύκαστρο - Άγιο Αθανάσιο - Χαλκηδόνα - Αλεξάνδρεια - Αιγίνιο και απο εκει θα βγούμε εθνική να γλιτώσουμε και τα διόδια...
Πόσοι θα ήμαστε δεν ξέρω ...
Απο δυο μηχανές σίγουρα μέχρι .......δεν ξέρω !!!
Πολοί είπαν θα έρθουν , στο τέλος να δούμε, με λέπω μόνο..
Τον μόνο σίγουο , το φιλαράκι με ένα r1 το λύσαμε σήμερα να αλάξουμε λάδια και ξύστρες στο μπροστινό και κολήσαμε ....
Θα μιλήσουμε Μήτσο στο τηλ. να συνενοηθούμε .....
Εμείς τελικά άλλαξε το δρομολόγιο είμαστε από Κοζάνη παλιά εθνική οδό για Λάρισα οπότε όποιον βολεύει ακολουθεί
Τελευταία τροποποίηση από Saxon; 03/03/2017 στις 11:33.
Αμαν ρε, μιά πίττα πάμε να κόψουμε και το καταντήσατε ''ραντεβού στα τυφλά'' με την βασω Τριφίλλη
Ελάτε ρε αγοράκια, και μόνοι σας, δεν θ' αφήσω 'γώ,κανέναν άλλο να σας πειράξει...........................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Σχολαω απο την δουλειά έρχομαι σπίτι και μου λέει η μεγάλη μου κόρη οτι σήμερα της είπαν οτι θα πάρει μέρος σε ενα διαγωνισμό φυσικής την Κυριακή στις 12:00 στα Γιαννιτσά.
Τώρα οτι και να πω οτι και να πείτε ποιο πολύ, θα έχετε δίκιο.
Και ενω τα είχα κανονίσει όλα, μηχανάκι, ρεπό απο την δουλειά, η γυναίκα μου δεν δούλευε. Έμοιαζε ιδανικό...
Αλλά όταν κανεις σχέδια κάποιος γ@μιεται
Για πολλοστή φορά τελευταία στιγμή στραβωνει κάτι προσωπικά με συμμετοχή μου σε συνάντηση του ΜΟΤΟ.
Στεναχωριεμαι γιατί ήθελα παρα πολύ να παραβρεθω και να δω και να γνωρίσω απο κοντά κάποια άτομα.
Να ζητησω μια μεγάλη συγνώμη απ όλους,το πρόγραμμα και το μαγαζί μένουν ως έχει για εσάς που θα πάτε.
Και παλι συγνώμη παίδες.
Καλά να περάσετε
Ε, τώρα παίζει να μην έρθει κι' ο Τέρενς...............
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"