Βάλε ρε ένα soundtrack απε πισω..τα πτυχία it μέσα..ωραίος ο ήχος του Mt...αλλα...Δες τον τολη μιλάμε υπερπαραγωγες
Υγ είπε ο άνθρωπος που ακόμα δεν έχει φτιάξει τα δικά του![]()
Βάλε ρε ένα soundtrack απε πισω..τα πτυχία it μέσα..ωραίος ο ήχος του Mt...αλλα...Δες τον τολη μιλάμε υπερπαραγωγες
Υγ είπε ο άνθρωπος που ακόμα δεν έχει φτιάξει τα δικά του![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Ναι, πιθανότατα λόγω μεγαλύτερης λεπτομέρειας στο τοπίο. Στο αρχικό βίντεο είναι όλα πεντακάθαρα. Στο edited έχει χάσει λίγο (φαίνονται πιο θολά σε απόσταση, έριξα και τα fps στα 30) και στο ΥΤ είναι ακόμα πιο έντονο το φαινόμενο.
Life begins at 45°.
Ωραίο ήταν blitz. (sto λέω επειδή εσύ δεν το ειδες).
*Ωραίο φόρτωμα είχε κάνει αυτός με το σανό.![]()
Sent from me using a computer.
Μια ερώτηση: Πως κατάφερες να κόψεις τον θόρυβο του αέρα που ακούω σε άλλα βίντεα και είναι πολύ ενοχλητικός και συνάμα να ακούγεται το μοτέρ??
Αν είναι να βάλει χαλί από πίσω καλύτερα να το κάνει να ακούγεται τόσο σιγά ώστε να μην χανεται τελείως ο ήχος από το περιβάλλον
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εδω σας εχω καμαρια μου..στο τελος βαρεθηκα να το φτιαξω οποτε μην αρχισετε τα που πηγε η μουσικη τομαρια....
https://www.youtube.com/watch?v=yn38QnJy5OY![]()
Μονο κάποιος με ντεθ γουις θα σταμάταγε εκεί, ακόμα κι αν ηταν για βοήθεια.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Η αλήθεια είναι πως τη στιγμη που συνειδητοποιείς τι ακριβώς βλέπεις μπροστά σου ενω έχεις κάμποσα και μπαίνεις σε (πολύ) ανοιχτή αριστερή νομίζω καμπή, είναι για να φεύγουν κακάκια.
Ευτυχώς δεν είχε πολύ κίνηση και γιναν οι αλλαγές πορείας στιγμιαία κι ανώδυνα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Έτσι. Επίσης μου πήρε αρκετά - πολύτιμα - δευτερόλεπτα να καταλάβω ότι ήταν στη μεσαία λωρίδα κι όχι στη δεξιά. Το οποίο είναι αστείο γιατί ήμουν στη δεξιά και μπήκα στη μεσαία, μόλις είδα αυτοκίνητο μπροστά, πριν καταλάβω ότι ήταν σταματημένο.
Και, όχι, φυσικά δε σταμάτησε κανείς από εμάς.
Life begins at 45°.
Πηγαινα με καμποσα πισω απο τον ggs ακριβως..μολις εκοψε με τα οσα επαθα οτι και ο απο πανω..στην αρχη νομιζα οτι ηταν στα δεξια και μετα γυρισα το κεφαλι μου και πισω να δω αν οντως ειδα καλα και ηταν στη μεσαια![]()