Σελίδα 20 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 101516171819202122 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 327

Θέμα: Ενδιαφέρον συγκριτικό V4S vs K5

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THRESH Προβολή μηνύματος
    Η σύγκριση των παιδιών (Ari & Zach) δεν είχε να κάνει τόσο πολύ με το Ducati όσο μια ακριβή τελευταίας τεχνολογίας supersport.

Τέλοσπάντων, βλέπω σήμερα τον Motrizzle του motorcycle.com, έχει ένα V4R και μια GSXR1000R , λογικά θα παίξει κάνα video.

ρε, είναι τόσο γενικό και απροσδιόριστο αυτο που ρωτάς που η απάντηση είναι πολύ απλή και είναι ΝΑΙ

https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...eife_lap_times

δεν έχει όμως σχέση με το τωρινό θέμα
    ρε αγορίνα είναι απλό (αρκετά στοχευμένο και καθόλου γενικό) γιατί αλλιώς μου μπαίνουν σφήνα όλοι όσοι θέλουν να βροντοφωνάξουν στο κόσμο (κυρίως στον εαυτό τους) οτι
    "μαγκιά μου που πήγα και έσκασα μια περιουσία, δικά μου είναι ότι θέλω τα κάνω και λογαριασμό δεν θα δώσω σε κανέναν"
    (τα ίδια μου λεει και ο θειος μου που έχει φάει τα λεφτά του στον τζόγο και ο ένας φίλος μου στα off road jeep και ένας άλλος στο ψαροντούφεκο και ένας τρίτος στο ποτό.
    Και εγώ α ίδια κάνω μη με παρεξηγείς.

Για να μη πάει εκεί η κουβέντα και παραμείνει όπως πολυ σωστά είπες οτι του Ari & Zach το τέστ έχει να κάνει με την έννοια της ακριβής τεχνολογίας κάνω την συγκεκριμένη υπεραπλουστευμένη ερώτηση.

Στο δια ταύτα στη σελ που μου παρέθεσες στη λίστα με τα ρεκορ όλα σχεδόν τα αμάξια στη πρώτη δεκαπεντάδα είναι τελευταίας τεχνολογίας εκτός απο ένα, το οποίο όμως ήταν κονσεπτ car.

Αυτά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Θέλω οι γιουτιουμπάδες να είναι αδέκαστοι ,να ρίξουν στη μάχη ντουκάτι της προηγούμενης χιλιετίας με ντουκάτι φρέσκο.
    Επίσης το Κ5 να κοντράρει και άλλα φρέσκα φρούτα.
    Έγραψα και παραπάνω ,θα γυρίσουν κι άλλα βίντεο.Αυτά που κερδίζει το underdog θα τα δούμε όλα θέλω να πιστεύω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    ρε αγορίνα είναι απλό (αρκετά στοχευμένο και καθόλου γενικό) γιατί αλλιώς μου μπαίνουν σφήνα όλοι όσοι θέλουν να βροντοφωνάξουν στο κόσμο (κυρίως στον εαυτό τους) οτι
    "μαγκιά μου που πήγα και έσκασα μια περιουσία, δικά μου είναι ότι θέλω τα κάνω και λογαριασμό δεν θα δώσω σε κανέναν"
    (τα ίδια μου λεει και ο θειος μου που έχει φάει τα λεφτά του στον τζόγο και ο ένας φίλος μου στα off road jeep και ένας άλλος στο ψαροντούφεκο και ένας τρίτος στο ποτό.
    Και εγώ α ίδια κάνω μη με παρεξηγείς.

Για να μη πάει εκεί η κουβέντα και παραμείνει όπως πολυ σωστά είπες οτι του Ari & Zach το τέστ έχει να κάνει με την έννοια της ακριβής τεχνολογίας κάνω την συγκεκριμένη υπεραπλουστευμένη ερώτηση.

Στο δια ταύτα στη σελ που μου παρέθεσες στη λίστα με τα ρεκορ όλα σχεδόν τα αμάξια στη πρώτη δεκαπεντάδα είναι τελευταίας τεχνολογίας εκτός απο ένα, το οποίο όμως ήταν κονσεπτ car.

Αυτά
    Η 15άδα απο που προκύπτει ? Εϊπες οτιδήποτε , οποιοδήποτε.

Το Nissan GTR του 2009 γράφει καλύτερο χρόνο απο την Ferrari 812 , με τη Ferrari να φορά πολύ πολύ καλύτερα λάστιχα, 11 χρόνια αργότερα.
    Τελειώσαμε.

Τo LFA για παράδειγμα , κάνει οριακά καλύτερο χρόνο απο το GTR και τιμολογούνταν τα 4πλάσια λεφτά. Εμπόδισε τους 500 που το αγόρασαν αυτό το fact ? Όχι , καθόλου.

Η σύγκριση των παιδιών (Ari & Zach) δεν είχε να κάνει τόσο πολύ με το Ducati όσο μια ακριβή τελευταίας τεχνολογίας supersport.

Τέλοσπάντων, βλέπω σήμερα τον Motrizzle του motorcycle.com, έχει ένα V4R και μια GSXR1000R , λογικά θα παίξει κάνα video.

Don't hold your breath, στο USA τα 2017 και μετά GSXR 1000 ανοίγουν τις πεταλούδες του ψεκασμού τους 68% στο τέρμα γκάζι αν δεν flashάρεις την ecu τους , νομίζω επειδή δεν περνάνε κάποια noise regulations.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Don't hold your breath, στο USA τα 2017 και μετά GSXR 1000 ανοίγουν τις πεταλούδες του ψεκασμού τους 68% στο τέρμα γκάζι αν δεν flashάρεις την ecu τους , νομίζω επειδή δεν περνάνε κάποια noise regulations.
    Ναι οκ ,φαντάζεσαι να άνοιγαν στο 69

Το Nissan GTR του 2009 γράφει καλύτερο χρόνο απο την Ferrari 812 , με τη Ferrari να φορά πολύ πολύ καλύτερα λάστιχα, 11 χρόνια αργότερα.
    Τελειώσαμε.

Τo LFA για παράδειγμα , κάνει οριακά καλύτερο χρόνο απο το GTR και τιμολογούνταν τα 4πλάσια λεφτά. Εμπόδισε τους 500 που το αγόρασαν αυτό το fact ? Όχι , καθόλου.
    Έχω την πεποίθηση ότι η πράσινη κόλαση δεν είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα. Θυμάστε το GOLF II ενός Άγγλου που έχει κάνει ΤΙΣ κηδείες εκεί μέσα?
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro

Τελειώσαμε.

οκ έχεις δίκιο

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Έχω την πεποίθηση ότι η πράσινη κόλαση δεν είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα. Θυμάστε το GOLF II ενός Άγγλου που έχει κάνει ΤΙΣ κηδείες εκεί μέσα?
    Ναι μόνο που στο pinderwagen απο το αρχικό Golf II είχαν μείνει μόνο τα φαναρια και κατι αλλα ψιλα.
    Εχει παει τελείως αλλού το θέμα όμως και ετοιμαζεται για αντιπαραθέσεις όπως παει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

όλα ενδείξεις είναι , όπως και η σύγκριση ενός Suzuki GSXR Κ5 15ετίας με ένα Ducati V4S

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Θέλω οι γιουτιουμπάδες να είναι αδέκαστοι ,να ρίξουν στη μάχη ντουκάτι της προηγούμενης χιλιετίας με ντουκάτι φρέσκο.
    Επίσης το Κ5 να κοντράρει και άλλα φρέσκα φρούτα.
    Κάπου παίζει το Youtube videaκι me Pantah-600 SR του 1826 (Ibrahim Pasha Performance), που τσαγιάζει Gixxer, Ducati, ZXR και RC8 στα Μεγαρα...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Τελειώσαμε.

συγκρινεις διαφορετικες κατηγοριες αυτοκινητων

το gtr ειναι μπροστομηχανο supercar, η 812 ειναι grand coupe...ειναι σαν να συγκρινεις ενα touring μηχανακι με ενα σουπερσπορτ...αμα θες να συγκρινεις θα πρεπει να το κανεις με την 488 και τα αντιστοιχα μοντελα

αν δε μιλαμε για ειδικες κατασκευες, σημερα καθε αυτοκινητο παραγωγης αντιστοιχης κατηγοριας ειναι γρηγοροτερο απο το αυτοκινητο που αντικατεστησε, οχι το αντιστοιχο του πριν 15 χρονια...τα δε ρεκορ στα αυτοκινητα πεφτουν σε δευτερολεπτα λες και ειναι στραγαλια

τα σημερινα hatchback γραφουν καλυτερους χρονους απ οτι κορυφαια σουπερκαρ 15 χρονων πισω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    συγκρινεις διαφορετικες κατηγοριες αυτοκινητων

το gtr ειναι μπροστομηχανο supercar, η 812 ειναι grand coupe...ειναι σαν να συγκρινεις ενα touring μηχανακι με ενα σουπερσπορτ...αμα θες να συγκρινεις θα πρεπει να το κανεις με την 488 και τα αντιστοιχα μοντελα

αν δε μιλαμε για ειδικες κατασκευες, σημερα καθε αυτοκινητο παραγωγης αντιστοιχης κατηγοριας ειναι γρηγοροτερο απο το αυτοκινητο που αντικατεστησε, οχι το αντιστοιχο του πριν 15 χρονια...τα δε ρεκορ στα αυτοκινητα πεφτουν σε δευτερολεπτα λες και ειναι στραγαλια

τα σημερινα hatchback γραφουν καλυτερους χρονους απ οτι κορυφαια σουπερκαρ 15 χρονων πισω...
    grand coupe είναι μόνο στα χαρτιά και στο press kit του Maranello όταν έχει t vectoring, 20άρες, 800 άλογα, κεραμικά , τετραδιεύθυνση. Ο Clarkson χαρακτήρισε το πρόγονο του, την F12 ότι έχει υπερβολική δύναμη και υπερβολικά γρήγορο τιμόνι. Μιλούσε για 70 άλογα λιγότερα ε ?
    Αυτά δεν είναι χαρακτηριστικά ενός grand coupe. Η μάλλον με τέτοια χαρακτηριστικά, και το GTR grand coupe το λες

το point ήταν ότι δεν βολεύουν συγκρίσεις τέτοιες για να μιλήσουμε για την ουσία του ξεκατινιάσματος Suzuki GSXR K5 με Ducati V4S

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Μόνος σου λες αυτό που λέμε τόση ώρα. Ένα grand coupe του σήμερα είναι όσο γρήγορο ήταν ένα supercar 15 χρόνια πριν. Ειδικά στα αυτοκίνητα οι διαφορές είναι χαοτικές. Τα χατσμπακ πλέον κάνουν χρόνους σουπερκαρ 15 χρόνων. Εδώ μιλάμε για ίδια κατηγορία, 15 χρόνια εξελιξης, και μείον 1.5ς στο πηλικο. Πώς βλέπεις εσύ ανόμοια πράγματα δε μπορώ να το καταλάβω.

Έιχα ντουκατι στο παρελθόν και είμαι ακόμα φαν της φίρμας, αλλά τέτοιον φανατισμό δε τον καταλαβαίνω.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Κάπου παίζει το Youtube videaκι me Pantah-600 SR του 1826 (Ibrahim Pasha Performance), που τσαγιάζει Gixxer, Ducati, ZXR και RC8 στα Μεγαρα...
    Αφού ηταν κουλάδια οι άλλοι ρε φίλε!

Παρακαλώ η ιστορία με τα αυτοκίνητα να σταματήσει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Buttonwillow Raceway το West Loop χρησιμοποίησαν

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	BW+Track+Map.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	67,8 KB 
ID:	421314

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2008, 09:21
  2. Gsxr K5 Vs K6
    από GSXR K6 στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2008, 10:34
  3. k5 vs R1 2004 @ Εθνική Οδός Λάρισα
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2007, 20:08
  4. R1 Vs K5?
    από Dionisisk5 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 21:20
  5. GSXR 1000 K5 vs οι λοιποί καϋμένοι......
    από stako στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 18:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF