https://www.lifo.gr/now/greece/nea-e...QUNLUEFycXpWTw..
Παιδιά, παίζει και αυτό το θέμα παράλληλα. Μήπως να τα αναλύσουμε μαζί, μπάς και κλειδώσει το νήμα μια ώρα αρχίτερα…
https://www.lifo.gr/now/greece/nea-e...QUNLUEFycXpWTw..
Παιδιά, παίζει και αυτό το θέμα παράλληλα. Μήπως να τα αναλύσουμε μαζί, μπάς και κλειδώσει το νήμα μια ώρα αρχίτερα…
Τελευταία τροποποίηση από g_m900; 25/10/2021 στις 16:57.
Έλα ευαισθητούλης εδώ
1 Οι Δίες δεν είναι παιδιά είναι γαϊδούρια που νομίζουν ότι όλους τους έχουν κάτω απ τ @@ τους
Προφανώς είσαι επαρχιώτης και δεν τους έχεις δει να... επιχειρούν για να καταλάβεις
με τι καλόπαιδεδα έχουμε να κάνουμε
2 Μέχρι να φας μια αδέσποτη όπως ένας φουκαράς λαχειοπώλης έξω απ την εθνική τρ'απεζα στη Σταδίου
να δεις τι πλάκα έχει
3 Μηδένα προ του τέλους κακάριζε για τη δικαιοσύνη
γιατί ένα πουλάκι μου είπε ότι το αμάξι ήταν σταματημένο όταν το έκαναν σουρωτήρι
και ότι η μηχανή έχει χτυπήσει με την όπισθεν του αυτοκινήτου και δεν ήταν εμβολισμός
οπότε το πράγμα μπορεί να μπλέξει άσχημα
4 Μπορεί να είναι ευαισθητούληδες οι γύφτοι μπορεί και όχι '
στη β περίπτωση μπορεί να πάιξει και καμιά βεντέτα.
Απίθανο αλλά όχι τελείως
5 και πιο συμαντικό
Υπάρχει ΕΝΑΣ εδώ μέσα που πιστεύει ότι η αστυνομία είναι αποτελεσματική?
Ότι το ΝΟυρ για παράδειγμα είναι σαν να μην υπάρχει και 10 μάρτυρες νεκρούς?
Εγώ λοιπόν ξέρω ότι με γ... στη φορολογία και τι παίρνω ?
Ναρκωτικά
Εμπόριο όπλων
Πορνεία
Ελεύθερα τελείως
Κι όταν ρωτάω τι και πως η απάντηση είναι ότι εμείς τους πιάνουμε
αλλά ο νόμος Παρασκευόπουλου τους βγάζει
Μπούρδες δηλαδή γιατί μόνο κανένα άσχετο βλάκα φουκαρά ξεσκίζουν
και τίποτε ανοήτους διαδηλωτές που κάνουν βόλτα στο κέντρο ν αλλάξει ο κόσμος
Διαφθορά φυσικά επιπέδο7υ Κολομβίας η ψωροκώστενα
![]()
Μπερδευεις πολλα θεματα που εχουν αλλο υποβαθρο.
Στο δια ταυτα.
Αν θελεις πηγαινεις κανα βραδακι να περασεις απο Ζωφρια κ Μενιδι βολτα με το αμαξι σου κ μετα πες μου.
Κανουν οτι θελουν. Σε ληστευου κ αμα λαχει σε σκοτωνουν για πλακα γιατι κ οι ιδιοι δεν δινουν καμια σημασια στη ζωη τους η των παιδιων τους.
Δε νομιζω πως τα ''παιδια'' τα 20 χρονα ηταν απο το κολλεγιο κ ουτε σηκωσαν τα χερια να παραδοθουν κ τον εναν απο αυτους τον φαγανε λαχανο γιατι δεν ξερανε τι να κανουνε τις σφαιρες στο οπλο τους.
Ειπαμε παντου υπαρχουν μλκς, σε ολες τις δουλειες.
Οσες φορες εχει γινει κατι κ εχω μιλησει/χρειαστει ομοδα ΔΙΑΣ ολα τα παιδια ηταν αριστοι κ τυπικοι.
Μη γινομαστε μηδενιστες. Ελεος πλεον σε αυτη την χωρα...
Οτι ειπε ο Βασιλης. Κλεφτες στην Γερμανια να πεσουν πανω σε αστυνομικο να τον φανε κ φαγανε το κεφαλι τους...κανεις δεν θα ελεγε τιποτα.
Μονο εδω θελουμε να κλεβουμε/ληστευουμε κ μετα να κανουνε μηνυση αν μας πιασουν.
Αδεσποτη εφαγε κ το παιδακι στο σχολειο του στο Μενιδι...κ τωρα δυστυχως εφυγε.
Αστο τωρα τι να λεμε...
Ride(s) the wind of change...
Ρε φίλε εγώ δεν είπα ότι η αστυνομία είναι αποτελεσματική ή καλή...
Στο κάτω -κάτω Ελληνικός δημόσιος οργανισμός είναι - γιατί να είναι λιγότερο μπουρδέλο από το υπόλοιπο Ελληνικό κράτος ?
Από εκεί και πέρα δεν θα τσουβαλιάσω σαν γαιδούρια ή κωλόπαιδα όλους τους αστυνομικούς ή όλα τα παιδιά της Διας... όχι φίλε - δεν θα το κάνω... Και ας μην είμαι επαρχιώτης...
Σιγά σιγά φτάνουν σχετικές πληροφορίες οπως..
Ο 20χρονος είναι τελικά 18 χρονος, δεν ήταν οδηγός του αμαξιού, αλλά καθόταν στο πίσω κάθισμα. Ο οδηγός ήταν ένας 15χρονος που διέφυγε.
Οι 20 σφαίρες είναι 40, ο εμβολισμός ήταν μια όπισθεν απεγκλωβισμού με ασήμαντη ταχύτητα, οι 7 τραυματίες αστυνομικοί δεν έχουν ούτε γρατζουνιά, και ο σεσημασμένος Ρομά ληστής είναι τελικά καθαρού ποινικού μητρώου (είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπή μοτοποδήλατου).
Για να δούμε την συνέχεια λοιπόν.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 25/10/2021 στις 19:59.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Εμένα όποτε με σταματάνε μου λένε μη σβήσεις και μου δένουν τα κορδόνια γιατί φοβούνται ότι με τα πόδια θα πάω πιό γρήγορα