Σελίδα 20 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 101516171819202122232425 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 407

Θέμα: ΑΓΟΡΑ vstrom 650 ερωτησεις

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Επανέρχομαι!
    Το θέμα η κατανάλωση!
    Με γεμάτο ρεζερβουάρ μου έβγαλε 200 χλμ σε συνθήκες πόλης! Όχι μαζί με ταξίδι αυτή τη φορά! Μόνο πόλη! 21 λιτρα 200 χλμ!
    Μιλάμε για κατανάλωση 10,5/100 χλμ!

Βεστρομ 650 του 2005!

Τι μπορεί να φταίει?
    Οι διαδρομές δε ξεπερνούσαν τα 2 χλμ!
    Ξέρω ότι θα μού πείτε να πηγαίνω με τα πόδια αφού ειναι πολυ μικρές διαδρομές! Αυτό κάνω!
    Κάποιες φορές όμως δε γίνεται γιατί δεν είμαι μόνος!
    Όταν γράφεις "Οι διαδρομές δε ξεπερνούσαν τα 2 χλμ!" Τι άλλο ψάχνεις τότε?
    Είναι δυνατόν να κάνεις 2 χλμ και να μην έχεις μεγάλη κατανάλωση? Αφού δουλεύεις πάντα κρύος.
    Μην ακούς που σου λένε για πρόβλημα. Απόλυτος φυσιολογικό είναι

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παπασουζα κανε μια βολτα μεχρι τα Χανια κ ξαναγυρνα Ηρακλειο να μας πεις τι γινεται.
    Φυγε γεματος κ θα δεις κ καταναλωση κ θα βολταρεις κιολας.
    Οπου να ναι κ μπανακι στην θαλασσα θα κανετε εκει κατω...
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Παπασουζα κανε μια βολτα μεχρι τα Χανια κ ξαναγυρνα Ηρακλειο να μας πεις τι γινεται.
    Φυγε γεματος κ θα δεις κ καταναλωση κ θα βολταρεις κιολας.
    Οπου να ναι κ μπανακι στην θαλασσα θα κανετε εκει κατω...
    ποντάρω οτι θα κάψει 7λ/100.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    ποντάρω οτι θα κάψει 7λ/100.
    Λογικα σε αυτον τον δρομο δεν πας πανω απο 120-130 (σε καποια κομμματια) οποτε θα ειναι πολυ χαλαρος ρυθμος.
    Αν καψει πανω απο 6-5/7 μαλλον υπαρχει ενα θεμα.
    Κανονικα παει κ ερχεται που λεει ο λογος.
    Ride(s) the wind of change...

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikos77 Προβολή μηνύματος
    Είναι δυνατόν να κάνεις 2 χλμ και να μην έχεις μεγάλη κατανάλωση? Αφού δουλεύεις πάντα κρύος.
    Χμμμμμ, αν το λες για το Vstrom , συγκεκριμένα και το συγκεκριμένο ίσως. Γιατί πχ με το Nc κρύο κάθε πρωί, 2.5 χλμ δεν γράφει στιγμιαία κατανάλωση σχεδόν ποτέ πάνω από 2,8. Παραδόξως πάω κυρία στο δρόμο αλλά δε βρίσκω και λόγο να το σπάσω πρωί πρωί. Παρόλα αυτά η κατανάλωση του είναι μηδαμινή. Για το Vstrom από φίλους που έχουν, μοντέλα εκεί γύρω σαν του Παπασουζα, κάπου 5 με 6 ανάλογα με το χέρι.

Ειδικός δεν είμαι σε καμία περίπτωση, απλώς δε μου στέκει για οκ νούμερο το 10l/100χλμ. Ούτε με το σιμπιαρ σε χρήση κέντρο Αθήνας δεν είχα τόση..
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikos77 Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ..Η κατανάλωση σου είναι μια χαρά..Η μηχανή κρύα καίει πολύ παραπάνω...Κάνε αυτό που ανέφερε κι άλλος,γέμισε και κάνε ένα ταξιδακι 200χλμ να δεις τι θα κάψει.. Αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι η κατανάλωση σου είναι μια χαρά για απόστασεις των δύο χιλιομέτρων..

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nik0s_Dk Προβολή μηνύματος
    Χμμμμμ, αν το λες για το Vstrom , συγκεκριμένα και το συγκεκριμένο ίσως. Γιατί πχ με το Nc κρύο κάθε πρωί, 2.5 χλμ δεν γράφει στιγμιαία κατανάλωση σχεδόν ποτέ πάνω από 2,8. Παραδόξως πάω κυρία στο δρόμο αλλά δε βρίσκω και λόγο να το σπάσω πρωί πρωί. Παρόλα αυτά η κατανάλωση του είναι μηδαμινή. Για το Vstrom από φίλους που έχουν, μοντέλα εκεί γύρω σαν του Παπασουζα, κάπου 5 με 6 ανάλογα με το χέρι.

Ειδικός δεν είμαι σε καμία περίπτωση, απλώς δε μου στέκει για οκ νούμερο το 10l/100χλμ. Ούτε με το σιμπιαρ σε χρήση κέντρο Αθήνας δεν είχα τόση..
    Με tuono gen2 τα 15αρια τα είχα για πλάκα στο κέντρο της Αθήνας.. Όταν λέμε κέντρο εννοώ κέντρο όμως..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Ε άμα στα 2 χλμ κάνει και 2-3 στάσεις για τσιγάρα, σούπερ μάρκετ, μανάβη κλπ, και λίγα τα λες τα 10/100

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ

Άσε τι γράφει το μηχανάκι. Κάνε 100 km σε βαριά βαριά κίνηση και δες πως θα εκτοξευτεί η κατανάλωση

Μέλος
    Αν καιει δεκα λίτρα για 650 κυβικά το βστρομ και το θεωρούμε οκ τότε είμαστε για μέσα.Το βερσυς μου κάθε μέρα κέντρο και δεν εκαιγε πάνω από 6,6.5.Το ίδιο και το 650 gs 2002 μονομπουζο,που οδηγώ τώρα,6 μάξιμουμ και εθνική 5, επαρχιακό και πιο κάτω έχω δει.
    Θα σου πρότεινα μπιτονι και φουλαρισμα μέχρι πάνω όταν ανάψει η ρεζέρβα γιατί τώρα δεν είσαι σίγουρος τι βγαίνει από την αντλία σε μερικά βενζινάδικα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τα καθημερινα λιγα και κρυα χλμ ειναι ο θανατος του μοτερ παντως

Παλαιό μέλος

5 καιει ενα καλο στρομ. Αν το πιεσεις παει 6. Κρυο ισως να φτασει λιγο παραπανω αλλα το 7 δεν το φτανεις. Παντα μιλαμε για 1ης γενιας.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis323 Προβολή μηνύματος
    Αν καιει δεκα λίτρα για 650 κυβικά το βστρομ και το θεωρούμε οκ τότε είμαστε για μέσα.Το βερσυς μου κάθε μέρα κέντρο και δεν εκαιγε πάνω από 6,6.5.Το ίδιο και το 650 gs 2002 μονομπουζο,που οδηγώ τώρα,6 μάξιμουμ και εθνική 5, επαρχιακό και πιο κάτω έχω δει.
    Θα σου πρότεινα μπιτονι και φουλαρισμα μέχρι πάνω όταν ανάψει η ρεζέρβα γιατί τώρα δεν είσαι σίγουρος τι βγαίνει από την αντλία σε μερικά βενζινάδικα.
    Το θεωρούμε οκ όταν ακούς για 2χλμ την ημέρα όπου δε προλαβαίνει να ζεσταθεί και τοιγμα αναγκαστικά γίνεται πλούσιο. Δηλαδή φουλ βενζίνη και ελάχιστος αερας

μπου Το avatar του/της giorgosb
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    5 καιει ενα καλο στρομ. Αν το πιεσεις παει 6. Κρυο ισως να φτασει λιγο παραπανω αλλα το 7 δεν το φτανεις. Παντα μιλαμε για 1ης γενιας.
    Αυτό..

Τα νούμερα που λέτε είναι υπερβολικά. Ας περιμένουμε όμως και τον πάτερ να δούμε πως έκανε την μέτρηση..

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Άσε τι γράφει το μηχανάκι. Κάνε 100 km σε βαριά βαριά κίνηση και δες πως θα εκτοξευτεί η κατανάλωση
    Αριστείδη ξαναλέω δεν ξέρω για το Vstrom. Ωστόσο το μέγιστο που έχω δει εγώ είναι 5.33 με κανιβαλιστικη οδήγηση στην Αθήνα.
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά VSTROM 650 10'
    από mariosf33 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2021, 22:46
  2. Αγορά μεταχειρισμένης Vstrom 650{ Tips για χρονολογία και ότι άλλο..}
    από michalios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2019, 12:49
  3. Vstrom 650...ερωτήσεις-απορίες
    από mitridi_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 12:50
  4. Αγορα tdm900 ή Vstrom 650
    από feanor στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 19:54
  5. ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Vstrom 650
    από gianniotis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2006, 13:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ