Καταλαβα...
Ας κλεισω εγω 2 τσιζκεηκ να τα ξηγηθω απο πριν,γιατι βλεπω αγριες διαθεσεις.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ως local χωριατοπουστας,συχνα εκει για καφε και τσιζκεηκ.Εσεις που ειστε, ειναι το ερωτημα.Να τα ακουει και ο αλλος.
Τεσπα, οπως προειπα, το τσιζκεηκ του καταφυγιου ειναι αρκετα πολυτιμο για να καταναλωθει αλογιστα απο ενα ματσο πεινασμενους μοτοτζιαραδες,
και θα φροντισω να εχω κανει τα κουμαντα μου πριν φτασετε.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Για τσιζκεικ μιλάτε η για σπεισκεικ ;![]()
you rise you fall you're down then you rise again
Προφανως και θα φαμε
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ωπ σόρρυ παιδιά για την αργή απάντηση, δεν είχα μπει να δω
Α εντάξει λοιπόν με 80kmh καλά είμαστε. Κάναμε και ένα δοκιμαστικό ταξιδακι μέχρι Εύβοια τις προάλλες και δεν ήταν άσχημα. Και εκεί γύρω 70-80kmh το πήγαμε
Τώρα για την τουαλέτα, Ε το πολύ πολύ φοράμε και pampers lol
Για πείτε παρακαλώ οι γνώστες και οι έχοντες εμπειρία. Παιζει στάση ή παει μονοκοπανια στο καταφύγιο; Για ταβερνα φανταζομαι λετε το καταφύγιο.
Επισης υπαρχει κανα στατιστικο ποσα groups βγαινουν για την ωρα και ποσα μηχανακια ειναι το καθενα ;
Τα γκρουπ θα βγουν όταν κλείσουν οι συμμετοχές οπότε όταν θα πλησιάζει ο καιρός..
Στάσεις κατά γενικό κανόνα γίνονται σε 2 περιπτώσεις για βενζίνη και όταν χανομαστε
Επίσης για να μην υπάρχει άγχος..όσα γκρουπ και να βγουν υα υπάρχει leader και σκουπα..δε θα μείνει κανείς μόνος και θα υπάρξει μέριμνα για όλα τα μηχανάκια ακόμα και πάπια και σκουτερ αν υπάρξουν..
Throttle that mysterious friend of ours
Πήρε το μάτι μου, για ετήσια με ότι μπαρμπαδοκούλαδο κυκλοφορεί; Ε να μην έρθω; Θα έρθω!