φιλαρακι και εγω ειχα χτ660χ και τωρα εχω στρομα
αν πηγαινεισ χωματακι καλα εκανεσ και τα εβαλεσ
φιλαρακι και εγω ειχα χτ660χ και τωρα εχω στρομα
αν πηγαινεισ χωματακι καλα εκανεσ και τα εβαλεσ
Μια ερωτηση εδω τωρα που το βρηκα προχειρο το θρεντ...
επειδη ΔΕΝ γνωριζω... το Στρομ φοραει tubeless?
xaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
το στρομα καει βενζινη η πετρελαιο???
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
xaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
το στρομα καει βενζινη η πετρελαιο???
Δεν καταλαβα το πνευμα σου!!!
Μπορεις να απαντησεις?
Λες και δεν υπαρχουν ακομα μοτο που φορανε σαμπρελα!
![]()
οσα εχουν ζαντεσ με ακτινεσ εχουν σαμπρελα βλεπε lc8 ktm
το στρομα δεν εχει σαμπρελα δεν εχει ζαντεσ με ακτινεσ
και πολλα sm η μετατροπεσ σε sm εχουν φορανε σαμπρελα (sm=supermoto)
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
οσα εχουν ζαντεσ με ακτινεσ εχουν σαμπρελα βλεπε lc8 ktm
το στρομα δεν εχει σαμπρελα δεν εχει ζαντεσ με ακτινεσ
και πολλα sm η μετατροπεσ σε sm εχουν φορανε σαμπρελα (sm=supermoto)
μαλιστα!
Δλδ το Caponord και το GS που εχουν ακτινες εχουν σαμπρέλα ε?
Μαλιστα!
Ειδες που βιαζεσαι να πουλησεις πνευμα?
Τεσπα, εγω εμαθα αυτο που ηθελα εστω και με περιεργο τροπο!
![]()
Πηγαίνετε να βάλετε όλοι στα strom τα Μetzeler racetech.Αυτά είναι λάστιχα,παντού τέρμα γκάζι θα πηγαίνεισ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε συνδυασμό με ρυθμιζόμενα/ψηλά μαρσπιέ κσυρίζει:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
το μονο σιγουρα ειναι οτι οσα δεν εχουν ακτινεσ δεν εχουν και σαμπρελεσ
Άλλαξα επιτέλους λάστιχα (από το 2004 και στα 15.200 Km).
Επειδή από τα 15.200 τα ... 50 έχουν γίνει στο χώμα, επέλεξα ένα καθαρά Streeτάδικο λάστιχο.
Έβαλα λοιπόν τα ήδη "συζητημένα" από τον Νίκος Continental Road Attack.
Θέλω να πιστεύω πως θα μεταφέρω μια αντικειμενική άποψη, μετά από περίπου 740 Km που έχω κάνει μαζί τους. Φυσικά είναι αδύνατο να εκφραστεί "αντικειμενικότης" από τα "υποκείμενα", δηλαδή τους ανθρώπους.
Για να αμβλύνω την διαφορά λοιπόν ανάμεσα στο "αντικειμενικό" και το "υποκειμενικό" κάναμε με τον φίλο μου τον Γιώργο (Vstrom 1000 k4 επίσης) ένα τεστάκι.
Αυτός με τα B/W 4.000 km κι εγώ με τα C.R.A. Οι συνθήκες δοκιμής ήταν μονοκάβαλοι και φυσικά σε στεγνό δρόμο, τόσο αργά όσο και γρήγορα, "μπαίνοντας" στην έξοδο "ΓΛΑΥΚΟΣ" της περιμετρικής των Πατρών.
Κατά την δοκιμή ακολούθησε αλλαγή της μηχανής ώστε να αισθανθούμε και οι 2 την διαφορά του κάθε ελαστικού (πίσω ανάρτηση σχεδόν στο πολύ σκληρό και στις 2 μηχανές).
Και τα αποτελέσματα ?
Απλά επιβεβαιώνουν απόλυτα αυτό που με πάθος ισχυρίζεται ο Νίκος.
1) Κρατάει υπερβολικά στη στροφή, ακόμα και όταν φρενάρεις πάνω σε αυτή. Λογικά θα ρωτήσει κάποιος πως το καταλάβαμε αυτό? Είναι κάπως υποκειμενικό σίγουρα όμως η αίσθηση της εμπιστοσύνης που είχαμε από τη συμπεριφορά της μηχανής με τα CRA ήταν σαφώς καλύτερα από τα BW.
2) Ζεσταίνονται πάρα πολύ γρήγορα, ελαφρώς γρηγορότερα από τα CRA
3) Το Αρνητικό. Είναι τόσο μα τόσο πολύ στριφτερά που σε σχέση με τα BW δεν μπορώ να κρατήσω εύκολα ευθεία πορεία ακόμα και στο ίσωμα. Με την παραμικρή μικρή κίνηση στο "ισάδι" είναι σα να θέλει το μηχανάκι να "βουτήξει" σε μια νοητή στροφή.
4) Όταν στρίβω με τα νέα λάστιχα, συνηθισμένος από τα μαμά, "κλείνω" πολύ περισσότερο προς το κέντρο της στροφής, επειδή υπάρχει άμεση ανταπόκριση.
5) Φρένα ? Εκπληκτικά. Όμως σε αυτό το σημείο το ίδιο έχω να πως για τα B/W.
Τί άλλο μένει να δούμε :
α) Συμπεριφορά με 2 άτομα
β) Συμερπιφορά με 2 άτομα + αποσκευές
γ) Συμπεριφορά στο βρεγμένο x το α) και x το β)
ε) Αντοχή στα km, με τη νορμάλ χρήση που σίγουρα τους κάνω.
Αυτοί οι συνδυασμοί θέλουν χρόνο για τα ελεγχθούν
Πάντως σε πρώτη φάση θεωρώ τόσο εγώ όσο και ο συνάδελφος πως κερδίζουν ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ τα B/W.
Δεν θέλω να απογοητεύσω κάποιον κάτοχο των B/W γιατί ενέχει ακόμα ο κίνδυνος να απογοητευτώ κι εγώ και να μείνω με την "χαρά" μια και ίσως τα CRA αντέχουν για καμια 10.000 km και μετά αρχίσουν αν χορεύουν στον δρόμο.
Είδωμεν μέχρι τότε ...![]()
I had a dream ...
πεσ τα οταν τα ελεγα ολοι λεγανε τα δικα τουσ φιλαρακι τα λαστιχα ειναι τουμπανο και οταν πατησουν καλα μετα 1000χλμ που θα τα συνηθησεισ ακομα καλυτερα θα ευχεσε να μην υπαρχουν ευθειεσ και δε θα αργησει να ξυσεισ
re seis,8a pei kanenas kamia idea i 8a trexw ston makaka ton lastixa..mou eipan oti 8elei zigosta8misi,isxuei;ekane kaneis zigosta8misi;emena pote den eixe barakia stin zada...eida omws twn filwn m ta opoia exoun..ti skata![]()
κανονικα καθε φορα που αλλαζεισ λαστιχα θελει ζυγοσταθμιση αν δε σου κουναει στα πολλα οκ αν ομωσ το νιωθεισ να εχει ενα μικρο τρεμουλο πεσ αλευρι τα βαριδια στην ζαντα σε γυρευουν
Νίκος εσύ που έχεις μεγαλύτερη εμπειδία με τα Conti ... τί πίεση αέρα βάζεις μπρος πίσω, για 1 και για 2 άτομα αντίστοιχα ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
I had a dream ...
γενικα βαζω 33-34 μπροστα και πισω 36-38
αναλογα χειμωνα η καλοκαιρι
αν και στο εξωτερικο βαζουν κατι 40αρια πισω αλλα μιλαμε για δρομουσ καλυτερουσ απο τουσ δικουσ μασ
ο λαστιχασ σου τι αερα σου προτεινε
Φίλε Nikos σε ευχαριστώ.
Λίγο παραπάνω από τα δικά σου κατα 2 - 3 μονάδες.
I had a dream ...