Σελίδα 20 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324253070 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim

Re: ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΤΕΛΟΣ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από medieval
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ SUZUKI ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GSR ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ GSR ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΖΕΙ Η SUZUKI ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ?ΞΕΡΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 2007 (ΠΡΟΣΘΗΚΗ ABS K.L.P)?

Εγώ που πήγα για να κλείσω το μπλε μου είπε ότι δεν υπάρχει, ότι το εργοστάσιο θα μειώσει την παραγωγή σε αυτά τα χρώματα αλλά θα συνεχίσουν να βγαίνουν. Τελικά το παρήγγειλα μαύρο γιατί το μπλε έχει χρονοδιάγραμμα άφιξης μετά από 2 μήνες...
    :ZZZ:
    Χα! Το πήρα το μωρό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
    Φιλε μου θα διαφωνησω μαζι σου...
    Οταν η μοτο ειναι αναμμενη και δεν κινειται τοτε ανεβαζει θερμοκρασια.Το γραφει αλλωστε και στο εγχειριδιο της Suzuki μας (αν δεν προκειτε να ξεκινησετε συντομα σβηστε την γραφει καπου...)

Εφοσον δουλευει η μηχανη το νερο κυκλοφορει οποτε με χρηση βεντιλατερ πεφτει η θερμοκρασια.Σιγουρα ειναι πιο σωστο να την σβησεις και να πας να κανεις την δουλεια σου.Πανω απο 103 βαθμους παντως δεν εχω δει

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbf600sa
    ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΙΖΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΝΤΙΖΑ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ?

Aν ανατρεξεις τις προηγουμενες σελιδες αναφερω για την ντιζα του συμπλεκτη.
    Εγω πηγα και μου την αλλαξαν εντος εγγυησης.Ειναι πιο μακρια και εεμποδιζει λιγο την ορατοτητα προς τα οργανα.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εφοσον δουλευει η μηχανη το νερο κυκλοφορει οποτε με χρηση βεντιλατερ πεφτει η θερμοκρασια.Σιγουρα ειναι πιο σωστο να την σβησεις και να πας να κανεις την δουλεια σου.Πανω απο 103 βαθμους παντως δεν εχω δει
    Καλα νταξει μπορει να ηταν και 103... παντως πανω απο 105 δεν ηταν θα το θυμομουν (μετραω σε πενταδες εγω )

Η δικια μου παντως στο ψυγειο της εχει ψυκτικο κι οχι νερο! (πλακα κανω)
    ~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ SUZUKI ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GSR ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ GSR ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΖΕΙ Η SUZUKI ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ?ΞΕΡΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 2007 (ΠΡΟΣΘΗΚΗ ABS K.L.P)?

To μονο που γνωριζω ειναι οτι θα το βγαλουν και μια μασκα μπροστα η οποια ειναι αισχος.Αν κανεις μια αναζητηση στο Φορουμ θα το βρεις.
    Τωρα για το Abs...τι να το κανεις σε streetfighter μηχανακι..?
    Μπαινω στο merge...

Γκρι RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μπαινω στο merge...

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Re: Re: ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΤΕΛΟΣ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Γκρι RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αποφασίζουμε κ διατάζουμε!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! κ το μαύρο σκοτώνει. πολύ καλό το ματ, αλλά ιδιότροπο!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Re: Re: Re: ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΤΕΛΟΣ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    αποφασίζουμε κ διατάζουμε!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! κ το μαύρο σκοτώνει. πολύ καλό το ματ, αλλά ιδιότροπο!

Eσυ ασε τα κουφια και κοιτα να κανονισεις αυτο που λεγαμε.
    Μπαινω στο merge...

Τελικα πηγατε την βολτα?Δεν με πηρες τηλ αλλα και να επαιρνες ειχα μεχρι τις 6:30 το πρωι "επανασυνδεση" με την πρωην οποτε σηκωθηκα στις 4 το απογευμα :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΡΕΚΟΡ 226 Κ/Ω ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.......

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ,
    ΠΙΟ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ????
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??? ΨΗΝΟΜΑι ΝΑ ΕΡΘΩ

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ - ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΛΩ ΤΟ GSR ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Χα! Το πήρα το μωρό...

θα με κραξετε...

παιδες μετα απο καιρο ξανα γραφω κατι της αν κ βλεπω να με γιουχαρετε....
    με την ευκαιρια τον 226χλ που πηγε ο φιλος θελω να πω...
    στα 8000χλ και εγω μια απο τα ιδια πανω απο 228χλ το κοντερ μου δεν εδειξε...
    τι θα λέγατε όμως αν σας ελεγα οτι το ριμαδι GSR ενος φίλου όπου βολταρουμε τελευταια με ζελατινα το κοντέρ έδειξε 258 ?!?... και χωρις ζελατινα 239?!?
    στην αρχη ούτε και εγω το πίστευα, και η μοτορα του είναι μαμα με σχεδον 11500χλ... μέχρι όπου το έζησα ο ίδιος...
    τι να πω ίδια μοτορα χωρις κανένα πίραγμα και όμως ακούγετε διαφορετικά ο κινητήρας του και ανοίγει πολύ πιο γρήγορα απ' ότι η δικία μου...
    αυτα προς το παρόν, ότι και να πείτε θα έχετε δίκαιο και σίγουρα πολύ απο εσάς θα πείτε ότι λέω μπούρδες, όπως και έλεγα εγώ όταν πρωτοάκουσα τα ίδια...
    "...ADV..."

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Re: θα με κραξετε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
    παιδες μετα απο καιρο ξανα γραφω κατι της αν κ βλεπω να με γιουχαρετε....
    με την ευκαιρια τον 226χλ που πηγε ο φιλος θελω να πω...
    στα 8000χλ και εγω μια απο τα ιδια πανω απο 228χλ το κοντερ μου δεν εδειξε...
    τι θα λέγατε όμως αν σας ελεγα οτι το ριμαδι GSR ενος φίλου όπου βολταρουμε τελευταια με ζελατινα το κοντέρ έδειξε 258 ?!?... και χωρις ζελατινα 239?!?
    στην αρχη ούτε και εγω το πίστευα, και η μοτορα του είναι μαμα με σχεδον 11500χλ... μέχρι όπου το έζησα ο ίδιος...
    τι να πω ίδια μοτορα χωρις κανένα πίραγμα και όμως ακούγετε διαφορετικά ο κινητήρας του και ανοίγει πολύ πιο γρήγορα απ' ότι η δικία μου...
    αυτα προς το παρόν, ότι και να πείτε θα έχετε δίκαιο και σίγουρα πολύ απο εσάς θα πείτε ότι λέω μπούρδες, όπως και έλεγα εγώ όταν πρωτοάκουσα τα ίδια...

Μοτοσυκλέτα με μοτοσυκλέτα διαφέρει. Μπορεί να έχουν κάποιες διαφορές λόγω κατασκευής. τώρα να είναι τόσο μεγάλες όμως δε ξέρω, θα σε γελάσω!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Κοίτα είνα ι μεγάλη η διαφορά... Το οποίο θα μπορούσενα σημαίνει ότι ως ένα βαθμό είναι η μηχανή και ως ένα άλλο μάλλον κλέβει το κοντερ... 258 είναι πάρα πολλά. Πάντως σαν τελική έχω δεί σε διάφορα σαιτ να το βγάζουνε από 220 μέχρι και 250!
    Χα! Το πήρα το μωρό...

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!! ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΜ..
    ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ζ750 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΙΝΓΚ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ???
    ΑΝ ΚΑΙ Ζ ΕΙΝΑΙ 750.
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΥΨΟΣ ΣΕΦ ΜΕ ΥΟSHIMURA, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑΞΙ???

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα