Χαιρετώ, (ωραίος).!!! Αν θες μου λες αυτό το χταπόδι είναι μαμά? Μαμά φαίνεται αλλά σε μερικά μοντέλα έχω δει στους λαιμούς αυτό το ένωμα ανά δύο ενώ στα περισσότερα (και στο δικό μου) όχι. Είναι από CBSF άλλης χρονολογίας ή μήπως από το R ?Αρχικά δημιουργήθηκε από gunner
TOYBANO TO SUPER FOUR!OLO DOULEIA TOU ATS MOTO SERVICE!
Ευχριστώ.
Υ.Γ Και οι μπουκάλες είναι ξανά χρωμιομένες ή έχουν τριφτεί με ντουκόχαρτο και μετά γυαλιστεί με βερνίκι.?
Πολύ θα ήθελα να τις κάνω κι εγώ έτσι... γι’ αυτό ρωτάω.![]()
Panatha
Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
η φωτο το αδικει,τοποθετηση πολυ γρηγορη,αποτελέσματα
ο ηχος με σιγαστηρα ελαχιστα πιο μπασος , αποδοση καμια διαφορα αισθητη
χωρις σιγαστηρα ηχος αλλα gp απόδοση ελαφρώς καλύτερη
θαγραψω και αλλα μολις μπουν και τα υπόλοιπα π΄'ανω
αποτέλεσμα απο μόνη της η εξάτμιση δεν αξιζει περα απο την εμφανιση και λιγο βαρος
(η εμφανιση ειναι ...)
Πωπωπω![]()
![]()
Τώρα το μηχανάκι από Made in Italy, έγινε Made in Rio Toubaneiro![]()
![]()
Mivv = Κα@λα ήχος![]()
Κούκλα...μπράβο![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
τωρα τελειως ανοιχτη μετα τις 7000 στροφες οργιαζει,κλειστη ειναι σαν τη μαμα ελαχιστα πιο μπασα η μα.. ειναι οτι σε γαργαλαει πιο πολυ το χέρι ακομα και στο ρελαντί!!!!
η δευτερη mivv και για να ξερετε μου εστειλε χαρτη η ιδια η mivv!αψογη εξυπηρέτηση!
θα παω και για καυσαναλυση (οχι δυναμομετρηση μαλλον)
θα δωσω στοιχεία
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
hi file.to xtapodi einai mama nikelomeno.ta pisw amortiser episis nikel!einai to super four big progect 1 1993!esu pio exeis???![]()
Hold your fire!
e oxi!kai apo italy re filaraki!gnisio japan einai!!!
Hold your fire!
Εγώ έχω αυτό, αλλά ρώτησα για τις μπουκάλες εμπρός αν έχουν ξανά χρωμιοθεί ή τριφτεί και περαστεί με βερνίκι, όχι τις πίσω. Πάντως αν και η φώτο είναι πολύ κακή η μηχανή δείχνει λουλούδι, μπράβο.![]()
Υ.Γ Πάντως φίλε μου gunner το χταπόδι σου πρέπει να είναι από μοντέλο R και είναι πολύ ΟΚ. Αν θές λύσε μου την απορία με τις εμπρός μπουκάλες. (Αν γνωρίζεις)
Thanks![]()
![]()
Panatha
file mou oi boukales empros exoun xromiothei ksana!einai enas foveros me nikelomata sto perama!kai to diko sou poly wraio!ti amortiser foras pisw?sto kopi tis pitas tha pas?Αρχικά δημιουργήθηκε από paris13
Εγώ έχω αυτό, αλλά ρώτησα για τις μπουκάλες εμπρός αν έχουν ξανά χρωμιοθεί ή τριφτεί και περαστεί με βερνίκι, όχι τις πίσω. Πάντως αν και η φώτο είναι πολύ κακή η μηχανή δείχνει λουλούδι, μπράβο.![]()
Υ.Γ Πάντως φίλε μου gunner το χταπόδι σου πρέπει να είναι από μοντέλο R και είναι πολύ ΟΚ. Αν θές λύσε μου την απορία με τις εμπρός μπουκάλες. (Αν γνωρίζεις)
Thanks![]()
Hold your fire!
Χαιρετώ. Σε ποια κοπή πίτας, των Γιατρών του ΠΑΟ... :rotflmao: Αυτό έγινε και δεν πήγα, δεν είμαι και γιατρός... άστα.!Αρχικά δημιουργήθηκε από gunner
file mou oi boukales empros exoun xromiothei ksana!einai enas foveros me nikelomata sto perama!kai to diko sou poly wraio!ti amortiser foras pisw?sto kopi tis pitas tha pas?
Τα πίσω αμορτισέρ είναι τα μαμά αλλά με ελατήρια Hyper Pro και εμπρός έχω ελατήρια της WP. Τα καλά αμορτισέρ είναι όλα τα λεφτά στην μηχανή και δυστυχώς πολλά CBSF που βλέπω έχουν τα μαμά αλλά πεσμένα και σίγουρα δεν μπορούν να χαρούν ότι προσφέρει ή Hyper Pro ή η WP αλλά και άλλα πολλά καλά After market καλά αμορτισέρ.
Θέλω και εγώ να χρωμιώσω τις εμπρός μπουκάλες αλλά είναι πολύ μπελάς, έτσι θα τις γυαλίσω με 1500αρι ή 2000αρο ντουκόχατο και μετά με βερνίκι θα τις περάσω δύο χέρια. Ξέρω πως έτσι γίνεται καλή δουλειά γιατί έχω δει ανάλογες υλοποιήσεις και έδειχναν υπέροχες.
Αν μπορέσεις ανέβασε καμιά φώτο σε καλύτερη ποιότητα γιατί φαίνεται πως στο δικό σου έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, να το θαυμάσουμε γιατί αυτή η φώτο το αδικεί...!![]()
Panatha
Καλως σας βρήκα, εδω κ το μωρο μου, λιγων μερων!!!
Ολοι κ ολα Παντα Ορθια
http://img82.imageshack.us/img82/5743/n1ht8.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/8656/n2ky2.jpg
Φίλε μου gunner παρ' ότι είναι αστέρι το CBακι έχω να παρατηρήσω ένα ψεγάδι που για πολλούς ίσως περάσει απαρατήρητο αλλά για ανθρώπους σαν εμένα όχι. Εφόσον έχεις κάνει τόσο πολύ και καλή δουλειά ο σωλήνας της πολλαπλής δεν έχει την σωστή θέσει, κάτι που μπορεί να έχει συμβεί για να δέσει το τελικό αλλά έχει κοπεί το σημείο που ο σωλήνας δένει με μια βίδα στο πλαίσιο και λίγο πριν είναι και το στοπ του διπλού σταντ ασχέτως αν δεν έχεις βάλει διπλό σταντ που πωλείται σαν αξεσουάρ. Αποτέλεσμα ο σωλήνας να κατεβαίνει ποιό κάτω από όσο θα έπρεπε (κοντά στον δρόμο) και αυτή η απόσταση να χτυπάει λίγο άσχημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gunner
να και αλη μια με εμενα
Εγώ π.χ. που έψαξα και βρήκα διπλό σταντ βάζοντας τον σωλήνα σωστά δεν έκοψα ούτε την βίδα που κρατά την εξάτμιση στο πλαίσιο αλλά ούτε αφαίρεσα το στοπ του σταντ που βάζοντάς το δουλεύει σωστά. Το δικό μου ψεγάδι είναι η κακή κόλληση που έκανα στην τοποθέτηση του τελικού, αλλά είναι θέμα χρόνου να το διορθώσω.
Πάντως δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να υποβαθμίσω την υπέροχη δουλειά που έχεις κάνει.
Χαιρετώ.
Υ.Γ Το σχόλιο αφορά την φώτο που έχεις ανεβάσει στην σελίδα (19)![]()
Panatha
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Από πρόσφατη βόλτα...
πολύ ωραίο μοτο αλλά δίπλα στο ducati φαίνεται πολύ λίγο...
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Δεν θα είσαι σοβαρός μου φαίνεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
πολύ ωραίο μοτο αλλά δίπλα στο ducati φαίνεται πολύ λίγο...![]()
Panatha
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
πολύ ωραίο μοτο αλλά δίπλα στο ducati φαίνεται πολύ λίγο...
κι όλο λέω να μην το φωτογραφίζω δίπλα σε ντουκάτι γιατί λιγοστεύει και όλο το ξεχνάω ρπμ...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
κι όλο λέω να μην το φωτογραφίζω δίπλα σε ντουκάτι γιατί λιγοστεύει και όλο το ξεχνάω ρπμ...![]()
παρόλα αυτά είναι πολύ ωραίο μοτο :a19:
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...