Ρε Γιωργο πες τι εγινε και μου εχει κοπη το αιμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ο fox tango india ,Νικος .....δεν ειναι αναμεσα μας .Αδικο να πεθαινεις ετσι περιπτωση και νεος.......τι να πεις ,κριμα ρε γαμω![]()
Ρε Γιωργο πες τι εγινε και μου εχει κοπη το αιμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ο fox tango india ,Νικος .....δεν ειναι αναμεσα μας .Αδικο να πεθαινεις ετσι περιπτωση και νεος.......τι να πεις ,κριμα ρε γαμω![]()
διαβασα αυτα που εγραψαν τα παιδια στο mybike ......το παλληκαρι επαθε ανακοπη ενω οδηγουσε την μηχανη του ........την μια στιγμη εισαι και την αλλη οχι ........
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
διαβασα αυτα που εγραψαν τα παιδια στο mybike ......το παλληκαρι επαθε ανακοπη ενω οδηγουσε την μηχανη του ........την μια στιγμη εισαι και την αλλη οχι ........
Τι ειπες τωρα!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Τι λετε ρε παιδια ;;
Εγραφε το παλληκαρι τη διαδρομη του με τη παπια και ξαφνικα επαθε ανακοπη ;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι είπες τώρα.........
![]()
![]()
![]()
Κρίμα .........
Δύναμη στους δικούς του.............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elafru to xoma kai kaln dunamn stous dikous tou.
Krima.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
συλλυπητηρια..δν φτανει το ξερω αλλα![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ήταν από τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις που έχω ακούσει. Δεν τον γνώριζα αλλά τον θυμάμαι ως εικόνα σε μια στροφή πριν τις Σέρρες που είχαμε σταματήσει για τσιγάρο και πήγαινε τάπα και χαιρετηθήκαμε...
Αντίο στον άνθρωπο...
Τη λέτε τώρα,
στον τερματισμό του 36ωρου πίναμε καφέ μαζί.............................
καλό ταξίδι
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!
ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ!!!
Δακρυζω για εναν ανθρωπο που δεν γνωριζα αλλά....
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ!
νομιζω στο νευροκοπι τον ρωτησαμε με τον zanny....καλα ρε φιλε με παπι ?(ειχαμε ακουσει οτι εχει και varadero) και απαντησε "ε ναι μωρε αλλιως δεν το καταλαβαινεις"
Σοκαριστηκα.....
Ας ειναι καλα εκει που ειναι....![]()
![]()
![]()