Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
δύσκολα αλεξ.3 χρόνια εκτρέφομαι και εχω πάρει μόνο 30
Εχεις παρει μονο 30κιλα γιατι ησουν ηδη 100 :a28: :a28:
δύσκολα αλεξ.3 χρόνια εκτρέφομαι και εχω πάρει μόνο 30
Εχεις παρει μονο 30κιλα γιατι ησουν ηδη 100 :a28: :a28:
ONE LIFE,
LIVE IT
Αγαπημενοι μας οργανωτες!
Μηπως θα μπορουσατε να ανακοινωσετε με περισσοτερες λεπτομερειες κατα που θα παμε?(για να ανοιξουμε και κανα βιβλιο κλπ).Και καμμια διαδρομη σε κανα χαρτη βαλτε,μην τα περιμενετε ολα απο τον (πρωην) κουτσο!
Α,και κλειστε και κανα δωματιο ακομα γιατι το αγαλματενιο μου κορμι ΔΕΝ μπορει σε καμμια περιπτωση να αραξει σε ραντζο.Και ξερετε οτι αν δε με βαλετε σε κανα κρεβατι της προκοπης,ροχαλιζω περισσοτερο.Πραγμα το οποιο ΔΕΝ σας συνιστω να δοκιμασετε!![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Α, καλά!
Ευτυχώς που όλο και κάποια εκκλησία θα υπάρχει τριγύρω...![]()
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΣΑΝ ΑΘΡΩΠEΣ!
Ναι,ναι δεν θα'ταν ωραια να κοιμηθουμε 15 μαντραχαλαιοι στην εκκλησια?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Α, καλά!
Ευτυχώς που όλο και κάποια εκκλησία θα υπάρχει τριγύρω...![]()
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΣΑΝ ΑΘΡΩΠEΣ!
Φαντασου και το εξωφυλλο στην Espresso:''Οργια με καμικαζι-αλητες-τσαντακηδες σε εκκλησια''!
Δεν ειναι τοσο ρομαντικο?![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ναι,ναι δεν θα'ταν ωραια να κοιμηθουμε 15 μαντραχαλαιοι στην εκκλησια?
Φαντασου και το εξωφυλλο στην Espresso:''Οργια με καμικαζι-αλητες-τσαντακηδες σε εκκλησια''!
Δεν ειναι τοσο ρομαντικο?![]()
Για μένα μίλησα ωρέ! Άμα είναι για όλοι μαζί κοιμάμαι και στον Ξενώνα!![]()
![]()
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ!
![]()
στην 5 σελίδα έχω γράψει για τη διαδρομή.
τα υπόλοιπα είναι έκπληξη![]()
![]()
![]()
δεν έχω χάρτη σε ηλεκτρονική μορφή.αν μου στείλετε εναν θα την φτιάξω την διαδρομή![]()
που τοποθετητε η βασικη συναντηση κ τι ωρα??
να φανταστω βεροια, εξω/μεσα απο το γωνιακο ρεβαναδικο κατα την εξοδο προς σαλονικα?
πριν τις 12 θα πρεπει να εχουμε απαρτια?
με πηρε τηλ ο μαικ για να ρωτησει κ το μονο που μπορουσα να του ηταν 23-24-25 μαρτιου!!!!
χιχιχιχιχιχιχιχι
Dorsoduro 750 & Norton 16H
η συνάντηση στις 10.μέρος θα πει ο στέργιος καλύτερα,καπου στον περιφεριακό.
άλεξ στείλε κανα μην στον mike και πέστου να κάνει κανα κουμάντο για χωμάτινα γιατί παίζει πολύ λασπόχιονο πάνω.
...γιατί παίζει πολύ λασπόχιονο πάνω.
![]()
![]()
![]()
![]()
ε ρε τούμπες!
![]()
![]()
![]()
Loiπόν παίδες!
Ραντεβού:
Για όσους έρχονται από Θεσσαλονίκη-Αθήνα.
Αφήνετε την εθνική στην έξοδο για Βέροια και μετά μια επικύνδυνη αριστερή στροφή στρίβετε δεξία προς Βέροια. Στα 50 μέτρα έχει ένα βενζινάδικο και αντιπροσωπείες SUZUKI-PEUGEOT. Θα σας περιμένω εκεί στις 10.00 ή ότι ώρα σας βολέψει.
Για όσους έρχονται από Έδεσσα....
Μόλις φτάσετε Βέροια ακολουθήστε τις πινακίδες για Σαλόνικα, θα μας πετύχετε στο Βενζινάδικο...
Θώμά βάλτο στο πρώτο ποστ εφόσον συμφωνήσουμε όλοι για να φαίνεται.
Υποθέτω ότι δεν θα έρθει κάποιος από παλιά εθνική
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Κακώς υποθέτεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Υποθέτω ότι δεν θα έρθει κάποιος από παλιά εθνική
(σουβλάκι στην Χαλκηδόνα...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εσύ με το Honky Tonk Hi-Fi ...
![]()
Κανόνισε συνάντηση σε κανένα καφεδομπουγατσομάγαζο, για να στεγνώσουμε από την αρκουδοβροχή που θα έχουμε φάει !!!
(άσχετα αν θα συνεχίσουμε να βρεχόμαστε...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Όσοι έρθετε από παλιά εθνική:
στο πρώτο φανάρι (Γαλαξίας σούπερ μαρκετ) κάνετε αριστερά
Σε κάποιο σημείο, (200 μέτρα) ο δρόμος χωρίζει δίχαλο (βενζινάδικο), πάτε ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Βρίσκεστε στον περιφερειακό, πάτε προσεκτικά για κανα 2 χλμ...
Το κόβετε όλο ευθεία, στρίβετε ΔΕΞΙΑ για Κοζάνη, ΠΡΙΝ το βενζινάδικο σε μια κάπως έντονη ανηφόρα.
Στο τέλος της ανηφόρας θα σας περιμένω σε γκλάμορους μπουγατσαδικο...
Εσείς τώρα, με τα μεγάλα εντούρο
Μόλις αφήσετε την ΝΕΑ εθνική, περνάτε το βενζινάδικο, στα 100 μέτρα φτάνετε σε Δίχαλο...
Πάτε ΑΡΙΣΤΕΡΑ, στα 50 μέτρα, πάλι ΑΡΙΣΤΕΡΑ, θα σας περιμένω στο γωνιακό γκλάμουρους μπουγατσάδικο.
Εσεις πάλι με τα zundapp και τις φλορέτες...
Στο πρώτο φανάρι, στην μεγάλη ανηφόρα, πάτε ΑΡΙΣΤΕΡΑ μέχρι να βρείτε κι άλλο φανάρι, όπου θα πάτε ΔΕΞΙΑ (με μπουγατσαδικο στα δεξιά του αλλά δεν ειναι γκλάμορους) και ακολουθείτε την διαδρομή των καθαρόαιμων ''Σε κάποιο σημείο, (200 μέτρα) ο δρόμος χωρίζει δίχαλο (βενζινάδικο), πάτε ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Βρίσκεστε στον περιφερειακό, πάτε προσεκτικά για κανα 2 χλμ...
Το κόβετε όλο ευθεία, στρίβετε ΔΕΞΙΑ για Κοζάνη, ΠΡΙΝ το βενζινάδικο σε μια κάπως έντονη ανηφόρα.
Στο τέλος της ανηφόρας θα σας περιμένω σε γκλάμορους μπουγατσαδικο...
Όποιος δεν έχει το κινητό μου ας πει να το στείλω με πμ.
Πρωί-Πρωί; Δε τρώτε κανα πατσά...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κακώς υποθέτεις ...
(σουβλάκι στην Χαλκηδόνα...)![]()
![]()
Πως ξεχωρίζουμε το "γκλάμορους" μπουγατσάδικο από την "βασική" έκδοση?Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Στο τέλος της ανηφόρας θα σας περιμένω σε γκλάμορους μπουγατσαδικο...![]()
Από τον αρχιθαλαμηπόλο, από πρώην παίκτες ριάλιτι που τρώνε αστακομπουγάτσα...ή από τους Διόσκουρους της ποστ-μόντερν φρέντο-πληξίας?
![]()
![]()
![]()