Σελίδα 20 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 353

Θέμα: Mitsubishi EVO-8 VS Husqvarna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Γεια σου Katana μεγαλε!
    Εχω πιει 2 Heineken!
    Ειμαι σιγουρος οτι εαν κανουν τον Crook moderator Θα κανει παρτυ σπιτι του.
    Εγω εαν εχεις προσεξει δεν τρεχω στα θεματα που γραφουν καποιοι "ΘΕΟΙ" του ΜΟΤΟ να τους κραξω,δεν ασχολουμαι με τον διπλανο μου,σεβομαι την αποψη του (οταν δεν μιλαει ασχημα).
    Πρεπει να εισαι κομπλεξικος εαν τρεχεις να κραξεις τον αλλον που γραφει ενα θεμα, διαφωνεις; πες του σε προσωπικο μηνυμα "ρε μ@λ@κ@ μη λες για κοντρες μας διαβαζουν πιτσιρικαδες ειναι μαλακια" πχ, οχι ομως να λες σε αλλα θεματα οτι εισαι γρηγορος, τους εχεις ολους, και στα θεματα του 82 να λες τι μαλακας εισαι oresti που τρεχεις.
    ...
    (ρε πουστη μου)

Ρε φιλε νομιζα οτι τα γραφεις επειδη ειναι ο χαρακτηρας σου τετοιος και στριμωχτηκες, αλλα τελικα μας κανεις την τρελη.
    Πρωτα απ'ολα παιρνεις τωρα το υφος του αδικημενου και του θιγμενου και δεν σου παει καθολου αυτο το δηθεν προσωπειο που πας να φορεσεις τωρα.
    Επισης δεν ξερεις τιποτα για κανεναν εδω μεσα.
    Ασχολεισαι με τα ψιλοπραγματα του φορουμ γιατι δεν εισαι αξιος τελικα να ασχοληθεις με κατι αλλο αυτο συμπεραινω,...και δεν μου αρεσει καθολου οπως και εσενα δεν σου αρεσει να σε κραζουν.
    Και επειδη εχω σπαταλησει και δυο γραμμες τις οποιες δεν αντεκρουσες εχω καθε λογο να πιστευω οτι εισαι εντελει προβληματικος.
    Οι αποψεις σου και η νοοτροπια σου σαν μοτοσυκλετιστης και σαν ανθρωπος μου φερνουν αηδια.
    Σε θεωρω εσενα και τους ομοιους σου την αιτια που ειμαστε τοσο πισω σαν μοτοσυκλετιστες, σαν οδηγοι, σαν ανθρωποι.
    Στον δρομο θα σε προσπερνουσα αλλα εδω μεσα το θεωρω χρεος μου να σε αντικρουσω με οποιον τροπο θεωρω εγω σωστο.

Οσο για το αν με κανουν μοντερειτορ, σε πληροφορω οτι ημουν και εφυγα.
    Και ενας λογος ειναι οτι δεν μπορεσα να χανεψω την συνυπαρξη με ατομα σαν εσενα εδω μεσα, και γουσταρα να τα γραφω οπως μου ερχοντουσαν.
    Οποτε ας φανω ενας χρηστης που πεφτει στο επιπεδο ανθρωπων σαν και σενα, παρα σαν ενας μοντερειτορ που ασχολειται με μαλακιες.

Αν αποκτησεις ποτε την διαθεση να γινεις ανθρωπος που προσφερει και συμβαλλει εστω και ελαχιστα εδω μεσα μπορεις να με βρεις.
    Εγω δεν κρυβομαι φιλε αυτο ειναι γνωστο στην πλειψηφια τωνμελων.
    Φορα παρτιδα τα λεω και απο κοντα και απο μακρυα.

Υ.Γ Το πουλακι μου τωρα τελευταια δεν λειτουργει σωστα, δουλευω και πολλες ωρες και εχω αγχος.
    Εχεις να μου στειλεις καμια καλη φωτο σου μπας και παω για υπνο επιτελους;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    αμα με δουν απο κοντα θα δουν οτι δεν ειμαι ο καυλωμενος κοντρακιας,καμια σχεση.

Φυσικα και δεν εισαι κοντρακιας...ενας κοντρακιας θα ανοιγε thread του τυπου

Husky vs Bmw 1200
    Husky vs Mitsubishi evo
    Husky vs Porsche κλπ κλπ

να πεις στην κοπελια που περιφανευεσαι οτι σου παιζει το πουλακι να σου κοψει την πρωινη γιατι σε χαλαει...
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    ζεις σε μια εικονικη πραγματικοτητα.
    Πραγματικα φιλε μου πραγματικα..
    Ευτυχως που διαβαζω εσενα και προσγειωνομαι αποτομα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Κουραστηκα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

εβγαλα βολτα κυριακατικη για ΣΜ και εσυ ουτε φωνη ουτε ακροαση...
    pou einai ayti i bolta re paidia?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ...
    (ρε πουστη μου)

Ρε φιλε νομιζα οτι τα γραφεις επειδη ειναι ο χαρακτηρας σου τετοιος και στριμωχτηκες, αλλα τελικα μας κανεις την τρελη.
    Πρωτα απ'ολα παιρνεις τωρα το υφος του αδικημενου και του θιγμενου και δεν σου παει καθολου αυτο το δηθεν προσωπειο που πας να φορεσεις τωρα.
    Επισης δεν ξερεις τιποτα για κανεναν εδω μεσα.
    Ασχολεισαι με τα ψιλοπραγματα του φορουμ γιατι δεν εισαι αξιος τελικα να ασχοληθεις με κατι αλλο αυτο συμπεραινω,...και δεν μου αρεσει καθολου οπως και εσενα δεν σου αρεσει να σε κραζουν.
    Και επειδη εχω σπαταλησει και δυο γραμμες τις οποιες δεν αντεκρουσες εχω καθε λογο να πιστευω οτι εισαι εντελει προβληματικος.
    Οι αποψεις σου και η νοοτροπια σου σαν μοτοσυκλετιστης και σαν ανθρωπος μου φερνουν αηδια.
    Σε θεωρω εσενα και τους ομοιους σου την αιτια που ειμαστε τοσο πισω σαν μοτοσυκλετιστες, σαν οδηγοι, σαν ανθρωποι.
    Στον δρομο θα σε προσπερνουσα αλλα εδω μεσα το θεωρω χρεος μου να σε αντικρουσω με οποιον τροπο θεωρω εγω σωστο.

Οσο για το αν με κανουν μοντερειτορ, σε πληροφορω οτι ημουν και εφυγα.
    Και ενας λογος ειναι οτι δεν μπορεσα να χανεψω την συνυπαρξη με ατομα σαν εσενα εδω μεσα, και γουσταρα να τα γραφω οπως μου ερχοντουσαν.
    Οποτε ας φανω ενας χρηστης που πεφτει στο επιπεδο ανθρωπων σαν και σενα, παρα σαν ενας μοντερειτορ που ασχολειται με μαλακιες.

Αν αποκτησεις ποτε την διαθεση να γινεις ανθρωπος που προσφερει και συμβαλλει εστω και ελαχιστα εδω μεσα μπορεις να με βρεις.
    Εγω δεν κρυβομαι φιλε αυτο ειναι γνωστο στην πλειψηφια τωνμελων.
    Φορα παρτιδα τα λεω και απο κοντα και απο μακρυα.

Υ.Γ Το πουλακι μου τωρα τελευταια δεν λειτουργει σωστα, δουλευω και πολλες ωρες και εχω αγχος.
    Εχεις να μου στειλεις καμια καλη φωτο σου μπας και παω για υπνο επιτελους;
    Στο ειπα σε προηγουμενο μηνυμα και στο ξαναλεω, βρες μια γκομενα και θα συνελθεις,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΤΑ, ΟΠΟΤΕ "ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΤΑΣ" Η ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ Πηγαινε σε καμια αννιτα πανια και θα στρωσεις.

ΥΓ: ΑΧχχαΑΧΑΧΑΧχαχαχααχ σε ειχαν και Moderator Και εφυγες, μονο αμα θες να καταστρεψεις το site βαζεις moderator εναν "Βασιλια της βουτας" σαν εσενα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it

να πεις στην κοπελια που περιφανευεσαι οτι σου παιζει το πουλακι να σου κοψει την πρωινη γιατι σε χαλαει...
    Παρε τον φιλαρακο σου τον Μαϊντανο του ΜΟΤΟ.GR CROOK ΚΑΙ τραβηξτε μια ομαδικη,πρωινη,απογευματινη η και 24ωρη καλο θα κανει στην περιπτωση σας.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	italian-parsley.jpg 
Προβολές:	241 
Μέγεθος:	85,2 KB 
ID:	103238
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

ΥΓ: Αχαχαχαχαχα σε εβαλε ο φιλος σου ο Sniper και photo!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

ΥΓ: Αχαχαχαχαχα σε εβαλε ο φιλος σου ο Sniper και photo!
    Είσαι στο τέρμα του δρόμου.....

Πας με 200+ και έφτασες στον τοίχο....

Ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι κάποιος φίλος σου για πλάκα σου έβαλε γράσσο στις δισκόπλακες και δεν έχεις φρένα...

Φωνάζεις στην Ανώτερη δύναμη που πιστεύεις για βοήθεια... Και σε κοιτάει απο ψηλά και το σκέφτεται.... Συνέχισε να γράφεις με αυτό τον τρόπο και η βοήθεια δεν θα έρθει.... Αντίθετα, ο χρόνος θα συμπιεστεί....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Υπαρχει και η λυση των Flinstoones,που σταματας και με τα ποδια
    Δεν το κλειδωνουμε και αυτο, αφου το κατεστρεψαν το θεμα...

Julius ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
    Oldman ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι κάποιος φίλος σου για πλάκα σου έβαλε γράσσο στις δισκόπλακες και δεν έχεις φρένα...

Φωνάζεις στην Ανώτερη δύναμη που πιστεύεις για βοήθεια... Και σε κοιτάει απο ψηλά και το σκέφτεται.... Συνέχισε να γράφεις με αυτό τον τρόπο και η βοήθεια δεν θα έρθει.... Αντίθετα, ο χρόνος θα συμπιεστεί....

Όνομα:	dead_thread.jpg 
Προβολές:	217 
Μέγεθος:	32,4 KB 
ID:	103239

H Τεχνικη που θα σταματησω ειναι των παρακατω...
    Λοοοοοοοοοοολ!

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	216 
Μέγεθος:	5,2 KB 
ID:	103240

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

εκτος αν ειναι γρασσο χαλκου!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Ε ρε φιλος να σου πετυχει...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. XTX 660 '08 vs Husqvarna 610 SM '04
    από Ventus στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2008, 15:02
  2. Porsche Carrera VS Husqvarna
    από OrEsTiS82 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2007, 14:21
  3. KTM 640 SM vs Husqvarna SM 610
    από Kagourakos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 12:48
  4. Νέο Mitsubishi Evo 9
    από Tigas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2005, 18:06
  5. MITSUBISHI EVO vs KTM LC-8 950!!
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 09:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα