...Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Γεια σου Katana μεγαλε!![]()
Εχω πιει 2 Heineken!
Ειμαι σιγουρος οτι εαν κανουν τον Crook moderator Θα κανει παρτυ σπιτι του.
Εγω εαν εχεις προσεξει δεν τρεχω στα θεματα που γραφουν καποιοι "ΘΕΟΙ" του ΜΟΤΟ να τους κραξω,δεν ασχολουμαι με τον διπλανο μου,σεβομαι την αποψη του (οταν δεν μιλαει ασχημα).
Πρεπει να εισαι κομπλεξικος εαν τρεχεις να κραξεις τον αλλον που γραφει ενα θεμα, διαφωνεις; πες του σε προσωπικο μηνυμα "ρε μ@λ@κ@ μη λες για κοντρες μας διαβαζουν πιτσιρικαδες ειναι μαλακια" πχ, οχι ομως να λες σε αλλα θεματα οτι εισαι γρηγορος, τους εχεις ολους, και στα θεματα του 82 να λες τι μαλακας εισαι oresti που τρεχεις.
(ρε πουστη μου)
Ρε φιλε νομιζα οτι τα γραφεις επειδη ειναι ο χαρακτηρας σου τετοιος και στριμωχτηκες, αλλα τελικα μας κανεις την τρελη.
Πρωτα απ'ολα παιρνεις τωρα το υφος του αδικημενου και του θιγμενου και δεν σου παει καθολου αυτο το δηθεν προσωπειο που πας να φορεσεις τωρα.
Επισης δεν ξερεις τιποτα για κανεναν εδω μεσα.
Ασχολεισαι με τα ψιλοπραγματα του φορουμ γιατι δεν εισαι αξιος τελικα να ασχοληθεις με κατι αλλο αυτο συμπεραινω,...και δεν μου αρεσει καθολου οπως και εσενα δεν σου αρεσει να σε κραζουν.
Και επειδη εχω σπαταλησει και δυο γραμμες τις οποιες δεν αντεκρουσες εχω καθε λογο να πιστευω οτι εισαι εντελει προβληματικος.
Οι αποψεις σου και η νοοτροπια σου σαν μοτοσυκλετιστης και σαν ανθρωπος μου φερνουν αηδια.
Σε θεωρω εσενα και τους ομοιους σου την αιτια που ειμαστε τοσο πισω σαν μοτοσυκλετιστες, σαν οδηγοι, σαν ανθρωποι.
Στον δρομο θα σε προσπερνουσα αλλα εδω μεσα το θεωρω χρεος μου να σε αντικρουσω με οποιον τροπο θεωρω εγω σωστο.
Οσο για το αν με κανουν μοντερειτορ, σε πληροφορω οτι ημουν και εφυγα.
Και ενας λογος ειναι οτι δεν μπορεσα να χανεψω την συνυπαρξη με ατομα σαν εσενα εδω μεσα, και γουσταρα να τα γραφω οπως μου ερχοντουσαν.
Οποτε ας φανω ενας χρηστης που πεφτει στο επιπεδο ανθρωπων σαν και σενα, παρα σαν ενας μοντερειτορ που ασχολειται με μαλακιες.
Αν αποκτησεις ποτε την διαθεση να γινεις ανθρωπος που προσφερει και συμβαλλει εστω και ελαχιστα εδω μεσα μπορεις να με βρεις.
Εγω δεν κρυβομαι φιλε αυτο ειναι γνωστο στην πλειψηφια τωνμελων.
Φορα παρτιδα τα λεω και απο κοντα και απο μακρυα.
Υ.Γ Το πουλακι μου τωρα τελευταια δεν λειτουργει σωστα, δουλευω και πολλες ωρες και εχω αγχος.
Εχεις να μου στειλεις καμια καλη φωτο σου μπας και παω για υπνο επιτελους;