Σελίδα 20 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 101516171819202122232425 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 379

Θέμα: H ΑΕΚ ΜΕ ΣΕΒΙΛΗ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Βρε γαυράκια....

Επειδή τσιγκλατε... για να πούμε και τα δικά σας...

Παίξατε απέναντι σε εναν ΠΑΟ που ήταν ανύπαρκτος απο την μέση και μπροστά , για αυτό και ο Άντζας τα κατάφερε. Απο την άλλη θέλω πολύ να δώ πως θα γίνει αν επιστρέψει ο Μπράβο και έχετε και πως ακριβώς θα αντιδράσουν τα back σας , σε επιθέσεις απο τα πλάγια (Έντσον Ράμος, Μανού...φωτό θα τραβάτε) και απο την άλλη θα έχετε και Αρουαμπαρένα, Μαντούκα που αν παίξουν όπως πρέπει, μόνο τον Γκαλέτι βλέπω να αντέχει και να παίζει άμυνα...

Μιλάτε για τερματοφύλακα;... εσείς;... Μήπως θυμάστε πόσα σουτ-βολίδες απο τα 30-40-50 μέτρα τρώει ο δικός σας;

Επίσης για κέντρο... ΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ;... εκτός απο Γκαλέτι , ποιός άλλος μπορεί να κάνει παιχνίδι απο εσάς;

Ο Τζόρτζεβιτς;... ίσως για ενα ημίχρονο... μετά θα κάνει παρέα στις ανάσες του Ριβάλντο.

Επίθεση... ίσως το μόνο σημείο που κάτι μπορεί να γίνει. Με Κοβάσεβιτς (αν συνέρθει ποτέ) , Κωνσταντίνου (πολύ πάγκο γυαλίζει τελευταία) και με Λούα (οχι καθαρόαιμο φορ) ... μμμ... εντάξει μπορεί να κάνετε κάτι εκεί.

Α... επίσης όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟ... όταν με αυτόν τον ΠΑΟ, δεν είναι δυνατόν να μπούν goal και χάνετε αυτές τις ευκαιρίες, μιλάτε για επιθέσεις;
    Όπου αλήθεια , πως έφτανε η μπάλα εκεί;... απο επελάσεις του Γκαλέτι;... και αν κλειστεί αυτός (πες απο Ζήκο - Ενσαλίβα) θα κάνετε γιόμες για να φτάσετε μπροστά σε Μάχο - Μορέτο; (Πιθανότερος ο πρώτος!)

Έχετε ελπίδες απέναντι στην ΑΕΚ που έπαιζε με την Σεβίλη μέχρι το 30';;;

Καλήνύχτα σας!

Gandalf
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
    ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΙ

Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΜΕΡΑ!!!!

ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΜΥΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΒΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΛΟ?

ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΑΣ?

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΠΑΓΚΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ.

ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
    ??????????????????????Ποιοί είναι αυτοί ακριβώς;

Εκτός Γκαλέτι που σου λέω εγώ οτι είναι απο άλλο ποδοσφαιρικά πλανήτη, για μένα και την θεωρώ την καλύτερη μεταγραφή της χρονιάς για Ελληνική ομάδα.

Απο όσο θυμάμαι , έχετε Νούνιες (άκρα δεξιά πάγκος)
    Ντομί (κατά περίσταση και δεν νομίζω οτι κάνει και τίποτα)
    Τζόρτζεβιτς (ίδια τάξη με Ριβάλντο και σίγουρα θα θέλει και αυτός ανάσες όπως πλέον λόγω ηλικίας θα έχει και συχνούς τραυματισμούς)
    και απο εκεί και πέρα...

Ποιοί είναι οι κεντρικοί σας που κάνουν παιχνίδι;

Για άμυνα δική μας, σου λέω Παπασταθόπουλος - Δέλλας... ο ένας με ικανότητες , ο άλλος με σωματικά προσόντα και εμπειρία. Στα άκρα Αρουαμπαρένα (δεν έπαιζε με Σεβίλη) και δεξιά εκεί είναι γρίφος ίσως... καλός ο Ράμος, αλλά θα έλεγα οτι ενας Γεωργέας στα καλά του εκεί θα ήταν πολύ καλύτερος αμυντικά. Επίσης μην ξεχνάς Αλεξόπουλο που επιστρέφει και είδες και τον Μπούρμπο φαντάζομαι.

Για άμυνα δική σας εκτός απο Μπράβο (καλός όντως) και Άντζα (αν κόψει τις μαλακίες και παίξει μπάλα)... ποιός άλλος; Ο Σέζαρ κάνει τσαλιμάκια και στα άκρα έχετε ενα Πατσατζόγλου που ακόμα δεν έχει βρεί τον εαυτό του και τον Ντομί... μην σχολιάσω καλύτερα.

Επίθεση σου είπα και πριν.

Όσο για βάθος πάγκου , επειδή το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ντέρμπυ ... και το βιώσαμε καλά πέρισυ... για πες μου , ποιούς έχετε στον πάγκο να καλύψουν κενά που μπορεί να δημιουργηθούν απο τραυματισμούς, ντεφορμέ περιόδους κτλ.;

Επίσης μιλάς για αυτοματισμούς.. μια ομάδα που είναι νέα αλλά ήταν δουλειά του προπονητή να τους κάνει μέσα στην προετοιμασία κάποια πράγματα.

Επίσης ο κορμός της ΑΕΚ άλλαξε και φαίνεται πιο έτοιμη...στο ίδιο χρονικό διάστημα προετοιμασίας όπου μάλιστα είχε και αγώνα νωρίτερα (15 μέρες πριν) με μια πολύ σημαντική αντίπαλο (βλ. Σεβίλη).

Σίγουρα ο καθρέφτης των όσων λέμε εδώ , θα φανούν στο γήπεδο αν είναι αλήθεια, αλλά απλά διαβάζοντας ρόστερ και βλέποντας τα μέχρι τώρα, δεν μπορώ να δώ πως αυτός ο ΟΣΦΠ μπορεί να χτυπήσει την ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου με την Σεβίλη.

Gandalf

Αυτό δεν σου λέει κάτι εσένα;
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Δηλαδή Τοροσίδης,Στολτίδης,Λεντέσμα δεν σου λένε τίποτα εσένα?

Γιατί αυτό είναι το κέντρο μας.
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Τζόρτζεβιτς (ίδια τάξη με Ριβάλντο και σίγουρα θα θέλει και αυτός ανάσες όπως πλέον λόγω ηλικίας θα έχει και συχνούς τραυματισμούς)
    Τι είπες τώρα ρε μάγε;Δύσκολα θα βρεις χαφ με πάσα χειρότερη απ' αυτήν τού Τζόρτζεβιτς.
    Είναι ο κυριώτερος,πιστεύω,λόγος που δεν τον έχει ζητήσει καμμιά ευρωπαϊκή ομάδα.Το παληκάρι δεν πετυχαίνει λεωφορείο στα 15 μέτρα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εγω εδω να πω ενα περαστικα και πατε (ελιας) για αλλα

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω εδω να πω ενα περαστικα και πατε (ελιας) για αλλα

Ναι........αλλα.............''γαμαει η Harley''.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τοροσίδης, Στολτίδης, Λεντέσμα
    Ποιά θα είναι δηλαδή η διαφορά των δύο πρώτων απο πέρισυ;... Γιατί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ δεν φάνηκαν; Και απέναντι σε Ζήκο και Ενσαλίβα, Μανού... οχι ρε φίλε... δεν υπάρχει σύγκριση.

Ο Λεντέσμα είναι καλός αλλά είναι καθαρά ανασταλτικό χαφ... δεν τον είδα να κάνει παιχνίδι. Και νομίζω για αυτό αγοράστηκε κιόλας. Θα τον δούμε απέναντι όμως σε αυτον τον Μαντούκα ( Με Σεβίλη) και στον Ράμος (ταχύτατος) αν θα τα καταφέρει. Για μένα για τον Λεντέσμα είναι νωρίς να κρίνω... δεν τον έχω δεί πάνω απο δύο παιχνίδια. Οπότε είναι κάπως σαν γρίφος.

Για τον Τζόρτζεβιτς δεν μιλώ για σέντρα πάσα... μιλώ για επελάσεις απο αριστερά (δεξιά αμυντικά)που όντως είναι επικίνδυνος, μιας και η ΑΕΚ αμυντικά εκεί , δεν διακρίνω κάτι ισχυρό προς το παρόν. Γνώμη μου αυτή

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ναι........αλλα.............''γαμαει η Harley''.....

:rotflmao: :rotflmao:
    3 τη νυχτα φυγαμε απο τη βιτρινα με το μουρλοκομειο!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

χαχαχαχαχ ρε τι διαβάζουμε κάθε μέρα

Στολτίδη,Λεντέσμα,Τοροσίδη τι θα αντιτάξετε??

Ζήκο???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μανό???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε μάγε μην τα λες έτσι απότομα

εκτος αν εννοείς ότι θα παίξουμε 4-1-1 οπότε πα΄σο.τοτε μπορει και να κερδίσετε.

ωραία βρήκαν νέο τώρα η αεκ (μέχρι το 30)!!!τ είναι αυτά ρε.μου προκαλείτε λύπηση πραγματικα΄.

λοιπόν αν παίξει ο Ολυμπιακος (του 24~37) και μετρα μπει ο Ολυμπιακος του (70~80) και τέλος ο Ολυμπιακος (του 82~91) ε μιλάμε σας έχουμε σκίσει
    :rotflmao: :rotflmao:

εκτος αν θέλετε να περιμένουμε μεχρι να δείτε πότε θα νοιώθετε "η αεκ μέχρι το 30" να ξεκινησουμε τότε το ματς.και μόλις περάσουν τα 30 και εχετε αρπάξει 2 να τελειώσουμε.

βρε τι διαβάζω πρωι πρωι.νεό σλόγκαν "Η ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 30"
    ΧΑΑΧΑΧΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    3 τη νυχτα φυγαμε απο τη βιτρινα με το μουρλοκομειο!!!!!!!!!

Ρε τον χαβαλε.....μου εφτιαξε το βραδυ.....τελικα αποφασισε ποια????

La_Villa...

επαναλαμβάνω την ερώτηση μου... θεωρείτε τον ΟΣΦΠ , ικανό ίσα με την Σεβίλη , για να παίξει και η ΑΕΚ μέχρι το "επονομαζόμενο" 30' και να μην αντέξει;

Εγώ σου λέω οτι με εσάς ειδικά δεν θα χρειαστεί να πάμε μέχρι το 30'...θα έχετε χάσει πολύ πριν απο αυτό το χρονικό σημείο.

Όσο για την σύγκριση... αξίζει και μόνο το Ευρωπαϊκό βιογραφικό των κεντρώων της ΑΕΚ να φέρεις σε αντιπαράθεση με αυτό του ΟΣΦΠ, για να σου λύσει κάθε απορίες...

Αλλά ξέχασα... είσαι γαύρος είπαμε; O κόσμος γυρνάει γύρω σας έτσι;

Gandalf

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    χαχαχαχαχ ρε τι διαβάζουμε κάθε μέρα

Στολτίδη,Λεντέσμα,Τοροσίδη τι θα αντιτάξετε??

Ζήκο???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μανό???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ

Rivaldo, Nsaliwa, Zηκο, Manduca, Sezar, Hetemaj, Manu, Καφε, Tozser, Κονε ...... διαλεξε και παρε
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βεβαια για τον ... Τοσοσιδη ειναι "λιγοι" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

??????????????????????Ποιοί είναι αυτοί ακριβώς;

Εκτός Γκαλέτι που σου λέω εγώ οτι είναι απο άλλο ποδοσφαιρικά πλανήτη, για μένα και την θεωρώ την καλύτερη μεταγραφή της χρονιάς για Ελληνική ομάδα.

Απο όσο θυμάμαι , έχετε Νούνιες (άκρα δεξιά πάγκος)
    Ντομί (κατά περίσταση και δεν νομίζω οτι κάνει και τίποτα)
    και απο εκεί και πέρα...

Ο ΝΤΟΜΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΝΤΕΣΜΑ ΤΖΩΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΓΚΑΛΕΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ!!! ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΛΕΝΤΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!

Ποιοί είναι οι κεντρικοί σας που κάνουν παιχνίδι;

ΤΖΩΡΤΖΕΒΙΤΣ, ΓΚΑΛΕΤΙ ΚΑΙ ΛΕΝΤΕΣΜΑ (ΘΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ) ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για άμυνα δική μας, σου λέω Παπασταθόπουλος - Δέλλας... ο ένας με ικανότητες , ο άλλος με σωματικά προσόντα και εμπειρία. Στα άκρα Αρουαμπαρένα (δεν έπαιζε με Σεβίλη) και δεξιά εκεί είναι γρίφος ίσως... καλός ο Ράμος, αλλά θα έλεγα οτι ενας Γεωργέας στα καλά του εκεί θα ήταν πολύ καλύτερος αμυντικά. Επίσης μην ξεχνάς Αλεξόπουλο που επιστρέφει και είδες και τον Μπούρμπο φαντάζομαι.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΒΕΡΟΣ (Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ), ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, ΡΑΜΟΣ ΚΑΛΟΣ, ΔΕΛΛΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΙΑ ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ, ΦΕΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΒΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ (ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΑ)!!!!

Για άμυνα δική σας εκτός απο Μπράβο (καλός όντως) και Άντζα (αν κόψει τις μαλακίες και παίξει μπάλα)... ποιός άλλος; Ο Σέζαρ κάνει τσαλιμάκια και στα άκρα έχετε ενα Πατσατζόγλου που ακόμα δεν έχει βρεί τον εαυτό του και τον Ντομί... μην σχολιάσω καλύτερα.

ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΠΕΡ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ Ο ΜΠΡΑΒΟ) ΚΑΙ Ο ΝΤΟΜΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ

Επίθεση σου είπα και πριν.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ (ΛΥΜΠΕ) ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

Όσο για βάθος πάγκου , επειδή το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ντέρμπυ ... και το βιώσαμε καλά πέρισυ... για πες μου , ποιούς έχετε στον πάγκο να καλύψουν κενά που μπορεί να δημιουργηθούν απο τραυματισμούς, ντεφορμέ περιόδους κτλ.;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΓΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Επίσης μιλάς για αυτοματισμούς.. μια ομάδα που είναι νέα αλλά ήταν δουλειά του προπονητή να τους κάνει μέσα στην προετοιμασία κάποια πράγματα.

ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ (ΚΑΚΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΣΠΑΝΤΩΝ) ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΥ ΣΑΣ

Επίσης ο κορμός της ΑΕΚ άλλαξε και φαίνεται πιο έτοιμη...στο ίδιο χρονικό διάστημα προετοιμασίας όπου μάλιστα είχε και αγώνα νωρίτερα (15 μέρες πριν) με μια πολύ σημαντική αντίπαλο (βλ. Σεβίλη).

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Σίγουρα ο καθρέφτης των όσων λέμε εδώ , θα φανούν στο γήπεδο αν είναι αλήθεια, αλλά απλά διαβάζοντας ρόστερ και βλέποντας τα μέχρι τώρα, δεν μπορώ να δώ πως αυτός ο ΟΣΦΠ μπορεί να χτυπήσει την ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου με την Σεβίλη.

ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!! (ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, :rotflmao: )

Gandalf

Αυτό δεν σου λέει κάτι εσένα;
    ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΜΟΝΟ ΤΡΙΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΩ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ (ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ) ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!!! ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!

Να και ενας "κόκκινος"(εκτός του Trooper) που μιλάει λογικά.

Η Αλήθεια λοιπόν φίλε μου , είναι πως ο Κόκκαλης πήρε παίκτες καλούς. Ο Λούα (αν τον τιθασεύσουν), ο Γκαλέτι (τι παικταράς για τα Ελληνικά δεδομένα είναι αυτός ρε; ), ο Κοβάσεβιτς (δεν το ξεχνάει κάποιος το τοπι!) είναι πολλά μίλια μακριά απο την άποψη ονόματος και ποιότητας (εξαίρεση ο Αρουαμπαρένα απο εμάς) αλλά δεν έκανε το αναμενόμενο.....

Να αλλάξει προπονητή. Έμμεσα άλλαηε λίγο την τεχνοτροπία του συλλόγου και έβαλε τεχνικό διευθυντή τον Ίβιτς που όμως δεν ΄μπορεί να δέσει και την ομάδα.

Κάπου εκεί χάνει ο Λεμονής. Δεν είναι θέμα γνώσεων επί γηπέδου. Είναι θέμα ψυχολογίας και πειθαρχίας. Ήδη τα πρώτα κρούσματα είναι εδώ (βλ. Κοβάσεβιτς, Άντζα). Σε σύγκριση με τον Φερέρ (μιας και μιλάμε για ΑΕΚ) εκεί υστερεί για μένα. Βλέπεις τον Μπούρμπο να μπαίνει και να μασάει σίδερα ενώ είχε να παίξει μήνες. Το ίδιο και ο Παυλής που μπήκε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και πήρε μέχρι και πέναλτυ (!!!). Πρόσεξε... 18ετών... κόντρα στην Σεβίλη , σε προκριματικούς CH.L. Έχει κερδίσει επίσης όλη την ομάδα, καθώς δεν διστάζει να βγάζει κάποιον έξω αν είναι ντεφορμέ, για να πάρει την θέση του κάποιος που δείχνει σωστά δείγματα στις προπονήσεις.

Το "επεισόδιο" με τον Άλβεζ και τα "200.000€ εγώ θα έλεγα οτι του γύρισε boomerang. Νομίζω οτι θέλει να πεισμώσει τον παίκτη να δείξει την αξία του , παρά να τον υποτιμήσει. Απλά δεν έγινε όπως νόμισε.

Σε ενα ντέρμπυ τώρα μεταξύ μας, που πάντα έχει ιδιαιτερότητες, το παιχνίδι θα είναι στο κέντρο ώς συνήθως (αθάνατο Ελληνικο΄ποδόσφαιρο) μιας και οι προσδοκίες του κόσμου είναι αυτές. Φαντάζεσαι ΟΣΦΠ και ΑΕΚ να παίξουν "ανοιχτά" τι έχουν να ακούσουν απο τους οπαδούς τους , την επομένη;... ειδικά αν χάσουν!

Το σίγουρο είναι πάντως οτι θα κριθεί στις λεπτομέρειες για μένα... η ΑΕΚ έχει όντως το προβάδισμα λόγω "χημείας" και λόγω οχι ταχύτερου αλλά πιο έμπειρου κέντρου.

Επίσης να πω, οτι είναι πολύ κακό να "ξεγράφεται" έτσι ο ΠΑΟ. Νομίζω οτι έχει πολλά να δείξει ακόμα κοιτώντας το ρόστερ του και θεωρώ την εικόνα του derby εντελώς πλασματική.

Είμαστε ακόμα στην αρχή και μάλιστα πάλι με διακοπή. Τι να προλάβουν να δείξουν και αυτές οι ομάδες;

Gandalf

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

...

Αλήθεια ρε παιδια δε νομίζω να αξιζουν τοσο σημασία αυτες οι διαφορες των ομάδων μας...

αφου με το που κανουμε ενα ετσι και περναμε τα συνορα...μας δινουνε ενα χαστουκακι..και γυρναμε πισω και κοιταμε τη καμπουρα του αλλου.

και ναι εμεις ειμαστε για το πουτσο λεει..αλλα εσεις ειστε πιο πολυ για το πουτσο..

τεσπα να περνα η ωρα φανταζομαι και μονο ε?

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ: «Εμείς με 20εκατ. θα παίρναμε το Τσ. Λιγκ»!
    από Nazgul στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 17:00
  2. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΚ-ΣΕΒΙΛΗ
    από alximistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 13:03
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  4. Απαντήσεις: 4