Σελίδα 20 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 10151617181920212223242530 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 508

Θέμα: Crypton X135

Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
    Κατι ακουσα για rapid bike παραλληλο εγκεφαλο
    κοιταξα αλλη μια φορα στο site της rapid bike & της Power commander για παραλληλος εγκεφαλους & δεν βρηκα τιποτα για το μηχανακι μας.το μικροτερο μοντελο για το οποιο εχουν ειναι yamaha yzf 125...
    παρολα αυτα,λογικα το rapidbike συνδεεται εμ το παπι μας
    http://turbodiesel.gr/gr_news.asp
    τωρα αν θα υπαρχουν χαρτες ειναι αλλο θεμα...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ρε σεις ύμαρτον. Power Commander σε παπί; Είσαστε καλά; Ρε σεις παπάκι είναι, δε λέω δυνατό μεν αλλά παπάκι. Είναι σα να βέλετε μουλάρι να συναγωνιστεί άλογα κούρσας. Τι κι αν έχει "δισταγμό" χαμηλά; Παπί είναι και η δουλειά του είναι να σε πηγαίνει αξιοπρεπώς στην πόλη και την δουλειά του την κάνει μια χαρά. Αφήστε όπως είναι. Να μου πείς για την μπροστινή ανάρτηση που είναι βούτυρο να το καταλάβω αλλά power commander?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Ρε σεις ύμαρτον. Power Commander σε παπί; Είσαστε καλά; Ρε σεις παπάκι είναι, δε λέω δυνατό μεν αλλά παπάκι. Είναι σα να βέλετε μουλάρι να συναγωνιστεί άλογα κούρσας. Τι κι αν έχει "δισταγμό" χαμηλά; Παπί είναι και η δουλειά του είναι να σε πηγαίνει αξιοπρεπώς στην πόλη και την δουλειά του την κάνει μια χαρά. Αφήστε όπως είναι. Να μου πείς για την μπροστινή ανάρτηση που είναι βούτυρο να το καταλάβω αλλά power commander?
    ναι εχεις δικιο,,μια εξατμισουλα τουλαχιστον θα εκανε καλο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    ναι εχεις δικιο,,μια εξατμισουλα τουλαχιστον θα εκανε καλο?
    ΑΠΟΛΥΤΑ. Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΤΟ ΠΝΙΓΕΙ. ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ.

Παλαιό μέλος
    ΑΠΟΛΥΤΑ. Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΤΟ ΠΝΙΓΕΙ. ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ.
    αρα βαζουμε μια αφτερ εξατμιση,,ψεκασμους και φιλ τρα μετα την αλαγη της εξατμισης πειραζουμε?

αρα βαζουμε μια αφτερ εξατμιση,,ψεκασμους και φιλ τρα μετα την αλαγη της εξατμισης πειραζουμε?
    Κοίτα στην 10η σελιδα της κουβέντας. Τα γράφω όλα. Δεν πείραξα τπτ άλλο. Τώρα που είμαι στις 5000 ΚΜ θ' αλλαξω το πίσω γρανάζι σε 1-2 δόντια μεγαλυτερο για να έχω καλύτερη εκκίνηση.

Παλαιό μέλος
    Κοίτα στην 10η σελιδα της κουβέντας. Τα γράφω όλα. Δεν πείραξα τπτ άλλο. Τώρα που είμαι στις 5000 ΚΜ θ' αλλαξω το πίσω γρανάζι σε 1-2 δόντια μεγαλυτερο για να έχω καλύτερη εκκίνηση.
    λοιπον οκ το διαβασα,,επειδη κι εγω εχω καποια προηπιρεσια στα παπια,,και κατοχος ενος μεγαλου ον οφ,,δεν ειμαι και πολυ του σκαλισματος,,αλα μια εξατμισουλα θα του εβαζα,,εχω μπανισει μια ωραια grp λεγεται νομιζω,,τι γνωμη εχεις γι αυτην?

λοιπον οκ το διαβασα,,επειδη κι εγω εχω καποια προηπιρεσια στα παπια,,και κατοχος ενος μεγαλου ον οφ,,δεν ειμαι και πολυ του σκαλισματος,,αλα μια εξατμισουλα θα του εβαζα,,εχω μπανισει μια ωραια grp λεγεται νομιζω,,τι γνωμη εχεις γι αυτην?
    Δεν την ξέρω ρε Nik κάπου πήτρε το ματι μου κάτι ωραίες trioval που φτιάχνει κάποιος στην Αθήνα. Οτι να'ναι καλή κατασκευή να είναι και να μην κάνει σαν drugster. Εγώ πάντως προτιμώ τις χειροποιητες γιατι μπορώ σε συνενόηση με τον κατασκευαστή να παίξω με τα διαγράγματα. Και στο BMW GS 1200 που έχω έβαλα χειροποίητη kevlar και μου βγήκε. Το μηχανάκι ανάσανε και ο θόρυβος είναι γαματος μπάσος χωρίς υπερβολές.

Παλαιό μέλος
    Δεν την ξέρω ρε Nik κάπου πήτρε το ματι μου κάτι ωραίες trioval που φτιάχνει κάποιος στην Αθήνα. Οτι να'ναι καλή κατασκευή να είναι και να μην κάνει σαν drugster. Εγώ πάντως προτιμώ τις χειροποιητες γιατι μπορώ σε συνενόηση με τον κατασκευαστή να παίξω με τα διαγράγματα. Και στο BMW GS 1200 που έχω έβαλα χειροποίητη kevlar και μου βγήκε. Το μηχανάκι ανάσανε και ο θόρυβος είναι γαματος μπάσος χωρίς υπερβολές.
    οκ νασαι καλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    H Eλληνικη αντιπροσωπεια διαβασα σε ενα περιοδικο οτι εξελισσει το rapid bike για το X

Ενταξει,παπι ειναι,το θεμα ειναι να φερνεις στα μετρα σου το καθε τι χρησιμοποιεις προσωπικα..
    Και καποιοι πανε και τουρμπιζουν τα haya,υπερβολη?Για μενα ισως,αλλα γι'αυτον που το κανει οχι
    The only easy day was yesterday.

Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
    H Eλληνικη αντιπροσωπεια διαβασα σε ενα περιοδικο οτι εξελισσει το rapid bike για το X

σε πιο περιοδικο θυμασαι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από g_angel01
    σε πιο περιοδικο θυμασαι?
    ΜΟΤΟ,στα νεα της αγορας το γραφει

Βρεγμένο μέλος Το avatar του/της kaiba

ventilateur

Για το φίλο που ρώταγε για το ventilateur, εμένα μου έχει ανάψει μια φορά (τουλάχιστον το άκουσα)μετά από σκίσιμο και ενώ το είχα αφήσει στο ρελαντί για αρκετή ώρα,10 λεπτά και βάλε. Είναι αθόρυβο πάντως ,αν φορούσα κράνος αμφιβάλω αν θα το άκουγα. Και μια ερώτηση λάδια κάθε πότε αλλάζετε;Eμένα ο αντιπρόσωπος μου είπε κάθε 1500 χλμ αλλά μου φαίνονται λίγα. Ένα παιδί που έχει crypton r μου είπε πως αλλάζει κάθε 2500 στο δικό του.

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: ventilateur

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaiba
    Για το φίλο που ρώταγε για το ventilateur, εμένα μου έχει ανάψει μια φορά (τουλάχιστον το άκουσα)μετά από σκίσιμο και ενώ το είχα αφήσει στο ρελαντί για αρκετή ώρα,10 λεπτά και βάλε. Είναι αθόρυβο πάντως ,αν φορούσα κράνος αμφιβάλω αν θα το άκουγα. Και μια ερώτηση λάδια κάθε πότε αλλάζετε;Eμένα ο αντιπρόσωπος μου είπε κάθε 1500 χλμ αλλά μου φαίνονται λίγα. Ένα παιδί που έχει crypton r μου είπε πως αλλάζει κάθε 2500 στο δικό του.

Ακολουθα τις οδηγιες του μανιουαλ για τα σερβις και αλλαγες λαδιων, μπορεις βεβαια να τα αλλαξεις και λιγο πιο γρηγορα

Μεσα στην βδομαδα θα εχω και εγω το δικο μου Χ

Βρηκα επισης αυτο

http://rextorcdi.com/

Δειτε και εδω

http://www.yamahat135.com/forum/viewtopic.php?t=468

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας