Καλησπέρα παίδες!!
Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο; είναι καλό για πρώτο μηχανάκι προκειμένου να εξεικοιωθείς με τον συμπλέκτη;
Καλησπέρα παίδες!!
Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο; είναι καλό για πρώτο μηχανάκι προκειμένου να εξεικοιωθείς με τον συμπλέκτη;
Μηχανή & Γυναίκες
http://www.moto.gr/forums/showthread...kawasaki+ninja
εδω θα βρεις πολλα απο αυτα που θα ηθελες να μαθεις !![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
ευχαριστώ πολύ!
Μηχανή & Γυναίκες
Πόσο κάνει ρε παιδιά??Δεν λέει τιμή στο επίσημο site..
![]()
![]()
4.300
Αν ενδιαφέρετε κανείς το δίνω 3.400 το δικό μου με 5.000 χιλιόμετρα..
www.myspace.com/deathmetalito
Τσέκαρε το π.μ. σου
εχεις πμ και απο μενα!
Ρε παιδιά έχει έλλειψη η μηχανή??Στις 2 αντιπροσωπείες της θεσσαλονικής που πήγα να δω τι παίζει κ να το δω από κοντά ούτε ζωγραφιστό!!!!!!Λέει ότι όσοι θέλουν να το πάρουν, το κλείνουν κ μπαίνουν σε σειρά προτεραιότητας...Οι παραδόσεις θα αρχίσουν από τέλη οκτώβρη αρχές νοέμβρη
κ γενικά λέει δεν υπάρχει πουθενά...ξέρει κανείς κάτι??
![]()
Καλημέρα σας![]()
(ενημερωτικά.. "κατάφερα" τις 17 πρώτες σελίδες..μετά κουράστηκα)
λοιπόν.., πως έχουν τα πράγματα..
Η μέχρι τώρα οδηγική εμπειρία μου είναι το παπί του κολλητού σε ένα γήπεδο μπάσκετ(ευθεία και στροφές [ανοιχτές & μερικώς κλειστές]) χωρίς πρόβλημα.
Ιανουάριο ξεκινάω δίπλωμα και Μάρτιο σκοπεύω να προσωρήσω στην αγορά της πρώτης μου μηχανής.
Ο σκοπός της θα είναι μεταφορά από&προς εργασιακό χώρο, βόλτες αρχικά στην περιοχή μου μέχρι να εξοικιωθώ και έπειτα 'mini-ταξίδια'.
~ Σκοπεύω να κρατήσω τη μηχανή τουλάχιστον 2 χρόνια, γι'άυτό και θέλω να αποφύγω τα 125 cc καθώς φοβάμαι πως γρήγορα δεν θα με καλύπτουν.
~ Δεν σκοπεύω να τρέχω σαν τρελή - καθώς αναγνωρίζω τη n00bιά μου..ίσως το κάνω μετά από κανένα χρόνο οδήγησης. Αλλά θέλω, στην περίπτωση που χρειαστεί να μπορώ να γκαζώσω λίγο παραπάνω και να ξεφύγω από μαλακία άλλου οδηγού.
~ ΔΕΝ θέλω on/off καθώς δεν σκοπεύω να πάω σε "off" μέρη :\
~ Έχω έρωτα με τα street-o-sport είδη με τελικό ονειροστόχο τη CBR600RR (καξ'τε με αργότερα παρακαλώ)
Πριν κάποιες μέρες ξεκίνησα να κάνω έρευνα..κοίταξα σε Honda,Yahama,Kawasaki,Aprillia,KLM..και το μόνο που είδα σε 250cc (2008) - και κάλυπτε τις ανάγκες μου ήταν το Ninja 250R.
Όντως τα "όργανά" του είναι λείαν επιοικώς απαράδεκτα αλλά θέλω να πιστεύω πως θα βρω ένα καλό "μάστορα" να το φτιάξουμε το θέμα όταν με το καλό....
Στα τεχνικά χαρακτηριστικά είδα πως το 0-60 το έχει σε 7sec.. έτσι όπως το καταλαβαίνω - το μηχανάκι rollάρει - θέλω να αποφύγω ξερογκαζιές και τέτοια τραγικά που θα με οδηγήσουν σε βέβαιο θάνατο αφού είμαι αρχάρια :\
Τώρα.. χρειάζομαι τη γνώμη σας επί του θέματος..
1. είναι καλή κίνηση για πρωτάρη το συγκεκριμένο?
2. κρατιέται στο δρόμο ή θα τρέμει το φυλλοκάρδι μου?
3. μου πρότειναν (αφού θέλω τέτοια μηχανή) να αλλάξω λάστιχα και να βάλω λίιιιιιιγο πιο on/off τύπου γιατί οι ελληνικοί δρόμοι (λέει ο τάδε φίλος) είναι για το πέος (συγγνώμη κιόλας) ...είναι της προκοπής αυτή η πρόταση ?
~*~
Καλοδεχούμενες οι όποιες προτάσεις/παρατηρήσεις..
Ευχαριστώ για την υπομονή την ανάγνωση του σεντονιού μου :\
*Edit : επίσης... καινούριο ή μεταχειρισμένο ?
**Edit : έχει ,λέει ένα γνωστός, μπροστά μονό δισκόφρενο..με αποτέλεσμα κατά το φρενάρισμα να "διπλώνει".. αληθεύει? και αν ναι, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής σε κάποιο "μάστορα" ??
~* I Am NoT AntiSocial ... Society is AntiMe *~
καλημερα, το μηχανακι ειναι γαματο, αν μπορεις κανε τεστ ραιντ να δεις αν σε βολευει για την χρηση που το θελεις... οχι καγκουριες ομως απο την αρχη...![]()
karaferas
α, καινουργιο για να εχεις κ φουλ εγγυηση, κοιμασαι ησυχη λεμε... μην αλλαζεις τιποτα στην αρχη, ουτε λαστιχα ουτε τιποτε αλλο. συνηθισε το πρωτα, στρωστο κ μετα βλεπεις...:smilea:
karaferas
μωρέ να βγάλω το δίπλωμα και θα το test-άρω, εννοείταιΑρχικά δημιουργήθηκε από karaferas
καλημερα, το μηχανακι ειναι γαματο, αν μπορεις κανε τεστ ραιντ να δεις αν σε βολευει για την χρηση που το θελεις... οχι καγκουριες ομως απο την αρχη...![]()
οι καγκουριές δεν με ψήνουν γενικότερα!! υπάρχει ένας Α βαθμός συνειδητότητας σχετικά με το *άθλημα* :\
Αρχικά δημιουργήθηκε από karaferas
α, καινουργιο για να εχεις κ φουλ εγγυηση, κοιμασαι ησυχη λεμε... μην αλλαζεις τιποτα στην αρχη, ουτε λαστιχα ουτε τιποτε αλλο. συνηθισε το πρωτα, στρωστο κ μετα βλεπεις...:smilea:ευχαριστώ να ξέρεις
![]()
Well,καλησπέρα κ απο μένα.Δεν χρειάζετε ούτε λάστιχα να αλλάξεις,ούτε όργανα,ούτε δισκόφρενα.
Το μηχανάκι είναι στημένο ακριβώς όπως πρέπει ΜΗΝ πειράξεις τίποτα.Εξάτμιση να αλλάξεις αν έχεισ την οικονομική δυνατότητα.Αν θέλεις να σου πώ οτιδήποτε για το νιντζάκι πες μου..βαριέμαι να το αναλύω χωρίς να ξέρω τι ακριβώς σε απασχολεί!![]()
www.myspace.com/deathmetalito
hola σουΑρχικά δημιουργήθηκε από extremist
Well,καλησπέρα κ απο μένα.Δεν χρειάζετε ούτε λάστιχα να αλλάξεις,ούτε όργανα,ούτε δισκόφρενα.
Το μηχανάκι είναι στημένο ακριβώς όπως πρέπει ΜΗΝ πειράξεις τίποτα.Εξάτμιση να αλλάξεις αν έχεισ την οικονομική δυνατότητα.Αν θέλεις να σου πώ οτιδήποτε για το νιντζάκι πες μου..βαριέμαι να το αναλύω χωρίς να ξέρω τι ακριβώς σε απασχολεί!![]()
![]()
ακριβώς όπως πρέπει, ναι οκ.. αλλά για ποιούς? γιατί σίγουρα δεν είχαν την ελληνική αγορά κατά νου όταν το έφτιαχναν μήτε τους πανάθλιους δρόμους μας..
~ αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι να κρατιέται όσο το δυνατόν καλύτερα σε δρόμους που πλέον έχουν γίνει λείοι από τη πολυχρησία, όταν θα αρχίσουν οι βροχές. σαφώς και χρειάζεται η δεκαπλάσια προσοχή σε τέτοιες περιπτώσεις από τον ίδιο τον οδηγό αλλά είναι σημαντικό να μην μυρίζεσαι "προδοσία" από τα λάστιχά σου :\
την εξάτμιση γιατί ?? εν καιρώ, θα μπορώ να τη κάνω τη κίνηση αλλά..γιατί ?
κι εσένα σ'ευχαριστώ
![]()