Tελίκα το TΕΝΕRΕ που είναι???
Aπ οτι λενε οι διαφοροι κατα τοπους αντιπροσωποι:a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Tελίκα το TΕΝΕRΕ που είναι???
Καπου στον δρομο:a31: :a31: :a13: :a13: :a13:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εδω εχεις αδικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
Ωραία προώθηση προιόντος...![]()
Απο διαφημιση πανε καλα
Αλλα απο τυπικοτητα...:a025: :a025:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
Αμάν ρε πουστη μου κάθε φορά που μια ιαπωνική εταιρία βγάζει ένα μοντέλο που χρησιμοποιεί αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις , οι οποίες δεν αποτελούν την επιτομή της τεχνολογικής εξέλιξης αλλά απευθύνονται στο 95% των αναγκών ενός πελάτη, θα πεταχτούν όλοι οι υποψήφιοι rossi να κατακρίνουν αυτές τις επιλογές, λέγοντας ότι αν δεν έχει USD ή WP ή δεν βγάζει 100 άλογα ένα μηχανάκι δεν μπορεί να λέγεται adventure. Αν έχουν τα κότσια όλοι αυτοί να πάνε να τα πουν σε άτομα όπως ο βροχιδης και οι υπόλοιποι που με ένα 125αρι η και 250αρι έκαναν χιλιάδες χιλιόμετρα ρε ερήμους και βουνά.![]()
Κατ αρχας συμφωνω μαζι σου οτι ειμαστε ολοι θυματα μιας καταναλωτικης μανιας αλλα μηπως λεω μηπως οι εταιρειες που χρησιμοποιουν ""αξιοπιστες και δοκιμασμενες"" λυσεις θα επρεπε να εχουν και μια πιο "οικονομικη" οικονομικη πολιτικη μιας και δεν χαλανε φραγκο (στην περιπτωση μας Γιεν ) για εξελιξη.Γιατι εμενα 7500 Ε μου φαινεται πολυ τσιμπιμενη τιμη για ενα τετοιο μηχανακι ........
Κι εγω συμφωνω μαζι σου και ναι ειναι πολλα τα 7500 αλλα μου αρεσει το γ@μ&μ%ν0Αρχικά δημιουργήθηκε από hararm123
Κατ αρχας συμφωνω μαζι σου οτι ειμαστε ολοι θυματα μιας καταναλωτικης μανιας αλλα μηπως λεω μηπως οι εταιρειες που χρησιμοποιουν ""αξιοπιστες και δοκιμασμενες"" λυσεις θα επρεπε να εχουν και μια πιο "οικονομικη" οικονομικη πολιτικη μιας και δεν χαλανε φραγκο (στην περιπτωση μας Γιεν ) για εξελιξη.Γιατι εμενα 7500 Ε μου φαινεται πολυ τσιμπιμενη τιμη για ενα τετοιο μηχανακι ........![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Κι εγω συμφωνω μαζι σου και ναι ειναι πολλα τα 7500 αλλα μου αρεσει το γ@μ&μ%ν0![]()
![]()
Στο κεφι του καθενος δεν χωραει αντιρηση.Και εμενα μου αρεσει αλλα μιλαω θεωρητικα.Με το καλο να το καβαλησεις και να το χαρεις οσο περισσοτερο μπορεις...........
Η τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρίας και ένα πολυυυυ μεγάλο κεφαλαίο. Όπως θύματα είναι όσοι πιστεύουν ότι η πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση με 1000 επιλογές προφόρτισης και προοδευτικότητας θα τους ξεκολλήσει από τον πηχτό πηλό μισού μέτρου βάθος , άλλο τόσο θύματα ίσως να είμαστε όλοι όσοι πληρώνουμε το όνομα τενερε 1000+ ευρω παραπάνω από το απλό XT κτλ κτλ κτλ![]()
Το θέμα είναι άμα γουστάρεις ένα μηχανάκι να το παίρνεις και να το χαίρεσαι πραγματικά στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται, το SS στα στροφιλικια το enduro στο βουνό κτλ. Όλα τ’αλλα είναι για τους αξιοθρήνητους νέοπτωχους νομάδες της καφετερίας του μπουρναζιου και τα καλογυαλισμένα τους μηχανήματα εικονικής μοτοπεριπέτειας.
![]()
Θα τους ξεκολλήσουν τα 191 κιλά απόβαρο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
. Όπως θύματα είναι όσοι πιστεύουν ότι η πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση με 1000 επιλογές προφόρτισης και προοδευτικότητας θα τους ξεκολλήσει από τον πηχτό πηλό μισού μέτρου βάθος , :![]()
You BETA believe...
Εγω παντως σε αυτο το προβλημα βρηκα λυση...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Θα τους ξεκολλήσουν τα 191 κιλά απόβαρο.....![]()
Εχω αρχισει διαιτα και εχω χασει ηδη 4 κιλα. :smilea:
Αλλα 6 να χασω και θα ειναι σαν να καβαλαω ΧΤ:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
Το θέμα είναι άμα γουστάρεις ένα μηχανάκι να το παίρνεις και να το χαίρεσαι πραγματικά στο περιβάλλον για το οποίο προορίζεται, το SS στα στροφιλικια το enduro στο βουνό κτλ. Όλα τ’αλλα είναι για τους αξιοθρήνητους νέοπτωχους νομάδες της καφετερίας του μπουρναζιου και τα καλογυαλισμένα τους μηχανήματα εικονικής μοτοπεριπέτειας.
![]()
Μαζι σου 1000 %
Εγω λοιπον που ειμαι ενας νεοπτωχος νομας της καφετερειας και θελω ενα αξιοπιστο καλογυαλισμενο μηχανακι που να τα κανει ολα καλα και να μην κοστιζει πανω απο 8000 ουρα και να μου αρεσει και εμφανησιακα και να εχει και μια καλη σχετικα αυτονομια και να μην ξυπναω ολη την γειτονια οταν το βαζω μπρος το πρωι και να βρισκω ανταλλακτικα οποτε θελω τουλαχιστον για τα επομενα 5-10 χρονια και να μην τα πληρωνω και μια περιουσια και και και και......και δεν ειμαι και 18 χρονων για να πηγαινω συνεχεια στην μια ροδα...
Ε λοιπον νομιζω οτι το τενερε μου ψιλοταιριαζει![]()
Κύριοι, υπάρχουν μηχανές καθαρά εξειδικευμένες για τα διάφορα τεραίν.
Για την άσφαλτο τα στρητ.
Για το βουνό τα εντούρο.
Υπάρχουν και μηχανές που χωρίς να είναι απόλυτα εξειδικευμένες, συνδυάζουν την κίνηση στην άσφαλτο με την κίνηση στο χώμα. Για την Ελλάδα είναι η κατ'εξοχήν κατάλληλες γιατί πλην τοις άλλοις, έχουν άνεση στο ταξίδι και στις κακοτοπίες του δρόμου.
Με ΠΟΛΥ καλή συμπεριφορά στην άσφαλτο, δεν θα μασήσουν στο χώμα, ΧΩΡΙΣ να πλησιάσουν τις επιδόσεις και την ευελιξία ενός καθαρόαιμου...
Θα πας όμως εκεί που θέλεις... και πολύ καλύτερα από μία στρητ... στο χώμα...
Όλα είναι στο μυαλό. Η αίσθηση είναι αυτή που μετράει πιο πολύ.
Ένας φίλος μου έχει εδώ και χρόνια ένα CB1300. Όποτε έχουμε πάει βόλτα, δεν περνάει τα 120-130. Όταν τον ρωτάω γιατί το πήρε το θηρίο, μου λέει:
"Η αίσθηση ρε Βασίλη!! Η αίσθηση να νοιώθω τη δύναμη στο χέρι μου, και ας μην την χρησιμοποιήσω ποτέ."
Μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσει?
Και πόσοι από τους φίλους με τις τεράστιες ιπποδυνάμεις τις χρησιμοποιούν καθημερινά?
Βλέπω έναν τύπο στα φανάρια με μιά τεράστια τσόπερ. Ωραία μηχανή, του λέω. Την παλεύεις μέσα στην Αθήνα? Δεν με νοιάζει φίλε, μου λέει. Την απολαμβάνω.
(Και άσε τους γρήγορους και τρελαμένους να βαράνε ενέσεις ποιος θα φύγει πρώτος στο φανάρι ή ποιος χωράει καλύτερα ανάμεσα στα κουτάκια, ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕ... αλλά μου έδωσε να το καταλάβω με το χαμόγελό του...)
Με έκανε λακαμά, που πάλευα να χωθώ με το ΧΤ απο δώ από κει...
Τα γράφω αυτά γιατί όντως η αίσθηση που μπορεί να δώσει σε έναν άνθρωπο μια μηχανή σαν την Τενερέ, είναι απερίγραπτη. Η αίσθηση ότι καβαλάς μιά μηχανή που μπορεί να σε πάει εδώ κι εκεί, που έχει φτιαχτεί γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο.... την πολυχρηστικότητα.
ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν μοτοσυκλέτες ανώτερες σε ιπποδύναμη, στυλ, κ.λ.π. από αυτές που μας κάνουν "κλικ".
Κάποιος που κάνει τη δουλειά του και το κέφι του, τις βόλτες του και τα ταξιδάκια του, και ότι θέλει από μία μηχανή που τον εξυπηρετεί και του δίνει αυτό που έψαχνε, δεν θα κολλήσει στο ότι έχει Χ άλογα λιγότερα από το Χ μοντέλο...
Και πιστεύω ότι η ΧΤ και η Τενερέ πάνε άκρως καλύτερα στο χώμα από μια ΒΜW με τη διπλή (τριπλή για το ΧΤ) τιμή ...
Η αίσθηση είναι αυτή που μετράει πιο πολύ. Οι περισσότεροι από μας θα προτιμήσουν να πάνε βόλτα με 80χλμ. με μηχανή, παρά από 150 με αυτοκίνητο. Γιατί άραγε?![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ο Anty 12 που εξαφανιστηκε παλι βρε παιδια??
Μηπως ειναι σε καμια καφετερεια αραχτος με το τενερε αραγμενο αποξω?![]()
μπα, έβαλε στο desktop του μια φωτο απο το tenere και το pc του αρχισε να δουλέυει με ρυθμούς τελωνείου.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ο Anty 12 που εξαφανιστηκε παλι βρε παιδια??
Μηπως ειναι σε καμια καφετερεια αραχτος με το τενερε αραγμενο αποξω?![]()
![]()
![]()
θα είναι συντομα κοντά σας να κλετε μαζι την μοιρα σας....![]()
![]()
![]()
![]()