σας βλέπω, συχνά τώρα τελευταία, με τα γαντάκια καλοκαιριάτικα αλλά ούτε με κράνος ή μπουφανάκι... και αναρωτιέμαι αν είναι κάποια καινούρια μόδα...
σας βλέπω, συχνά τώρα τελευταία, με τα γαντάκια καλοκαιριάτικα αλλά ούτε με κράνος ή μπουφανάκι... και αναρωτιέμαι αν είναι κάποια καινούρια μόδα...
σε ειδα , μαλλον σ'ενιωσα που περασες φιλερ απο διπλα μου το πρωι κατα τις 6΄30 στο κηφισσο στο υψος των κτελ πανω σε τζιξερ και μια τσαντα στην πλατη.με ταχυτητα πολυ μεγαλυτερη απ'οτι πηγαινα ησουν πολυ ουαου :a31:
σε ειδα οδηγαρα να περνας το κοκκινο στο 5ο σεκ στο παρκο τριτση κ να βγαινεις καθετα στην χασιας...ευγε ουτε τα βασικα δεν ξερεις...σου κορναρα συνεχομενα αλλα κοιταγες μην εχει κανα μπλοκο κ σου υδρωσει το αυτη μαλακα με το honda astrea...
Σε είδα μαλάκα με το Αφρικα στη λεωφόρο Αθηνών τα κοκκινα ειναι για να σταματάμε οχι να γραφουμε στα παπαρια μας τους υπολοιπους και να ανοιγουμε γκαζι ειχες και αυτοκολλητο moto.gr στο λασπωτήρα παπαρα
Χεζμεντάουα
Νομίζω γκρί-λευκό ήταν ο τύπος ήταν ξεκράνωτος πάντως και θυμάμαι τη φάτσα του αν τον δω σε καμια φωτογραφια στο φόρουμ θα τον κανω ρομπα το παπαρα που πηγε να μας σκοτωσει πρωινιατικα
Χεζμεντάουα
Σε είδα με το fazer και μόνο το μπικίνι από πάνω, στην Κηφισίας. Με το Lazer ανθρακώνημα, και τα ξανθό μαλλί μέσα στο κράνος. Με το απαραίτητο τατου στο λαιμό και με την πινακίδα σπίτι.
Το καλό είναι ότι πήγαινες σεμνά. Το κακό είναι ότι θα συνεχίσω να σε βλέπω πολλά βράδια στον ύπνο μου.....![]()
![]()
![]()
Οσοι ήταν δικάβαλοι με συζήγους, αισθήματα και λοιπές τραγικές ιστορίες έκοβαν γιατι έβλεπαν την παντόφλα να έρχεται (αυτό ήταν πραγματικά αστείο). Ολοι οι υπόλοιποι κολητήρι.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
eida..me to scooter....KAI TA AYTOKOLHTA PANO..Z 750!!!
DEN YPARXEIS..
EISAI KAI KORITSAKI..:rotflmao::rotflmao:
RE MAPS EINAI H EVI???AKOY AYTOKOLHTA Z750 SE SCOOTER..:rotflmao:
Σε είδα χθές στους Ojos De Brujo μόλις τελείωσε η συναυλία να καβαλάς το ασημένιο γιαπωνέζικο pony σου...![]()
Να βάζεις και το κράνος σου πριν ανταλλάξουμε τις τελευταίες ματιές με νόημα...![]()
Που θα σε ξαναβρώ..... ??
![]()
χτες Z Καινουργιο 2καβαλο ακρανοβιτς πειραιως εγω με το gsxr πηγα να αποφυγω 2 τουτου που ηταν ετοιμα για μπαμ και με περασες αναμεσα και αργοτερα γυρναγες και να κοιταξεις το θεαμα σε περιπτωση που δε το καταλαβες(ειχες το βλεμα δε μπορει με γελαν τα ματια μου) κοπελα ημουν ναι και πας λιγακι επικυνδιναπροσοχη
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
μαλλον με 1000αρι...γρ. λαμπρακι κορυδαλλος ανοδος.
Κοπελια με την μεγαλη αλογοουρα ... κ γρηγορη ! Αλλα γιατι χωρις κρανος ?
![]()
χθες στο μικρολίμανο πανικός από ss κλπ, σας είδα όλους και γούσταρα τα μηχανάκια τρελά αλλά ξενέρωμαααα κάγκουρες ως επί το πλείστον άκρανοι με τη κοπέλα πάνω
ήταν και λίγες φωτεινές εξαιρέσεις βέβαια :wacko:
με ειδα και τρομαξα.
Καλα κρανος, μπουφαν, γαντια και μποτες? καλοκαιριατικα?
Που πα ρε καραμητρο με +37C.
σαν εξωγηινος ειμαι ρεεεεεεεεεεε
ειδα και γω σημερα εναν πανω σε ςς κανονικα κρανος μπουφαν γαντια αλλα οταν με περασε και ειδα το κοκκινο στρινγκ [αντρας] κοντεψα να πεσω....ημαρτον δλδ!!!![]()
![]()
![]()
Σε ειδα παλικαρι μου με το aprilia shiver (h dorsoduro )να προσπαθεις να το σηκωσεις στην βουλιαγμενης την πεμτη. μετα ηθελες κ κοντρες στα φαναρια. δε σου εφτανε το τσαι που ηπιες απο ενα 636 κ ενα 600φ ηθελες κ αλλο! αλλα εισαι ωραιος γιατι σε αντιθεση με αλλους φοραγες το κρανακι σου.
Σε ειδα γλυκια μου με το gsxr σου στην καλλιροης στο υψος του τζωρτζοπουλου ,ξεκρανωτη ομως με το ξανθο σου το μαλλι κ το κοντο σου σορτσακι να μου περνουν τα μυαλια! γουσταρα ακομα περισοτερο με τα μπινελικια που εριξες στον ταριφα οταν σε κλεισε! αμα εισαι τοσο αγρια παρακαλω στειλε μου![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Μαυρο GSXR αριστερα και ηρεμα χωρις σφηνες και δεσποινιδα παρακαλω στην αρχη της Συγγρου προ ολιγου!
Μια κ μιλαγε η ΕVI οτι νταραβεριζεται με ενα τετοιο χαρχαλο μπας και ηταν αυτη?
κρανακι μπουφανακι διατρητο dainese κ μποτακι!Πινακιδα ΒΖΙ μπλα μπλα!