Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
..............που εχει show?!......
![]()
![]()
strip![]()
![]()
![]()
..............που εχει show?!......
![]()
![]()
strip![]()
![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Ναι ρε...Απο το καλοΑρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
strip![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ερθεις?!......![]()
Ναι ρε...Απο το καλο![]()
Θα ερθεις?!......![]()
λέω να πάω στο Παναχαικο... καταφύγιο μεριά
Γεια σου ρε Πανο,σκετο navigator εισαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να παω απο παλια εθνικη δλδ?!
Θα ερθεις εσυ?!
de θα ρθω ειμαι αθηνα![]()
ερχομαι αυριο...
παει και απο παλια εθνικη, εγω ομως οταν πηγαινα πηγαινα απο τον παραλιακο δρομο(που περνας απο το πρακτικερ κλπ) και προς το τελος του που εχει κατι μαγαζακια/καφετεριες, εστριβα και εβγαινα βραχνεικα, μετα για τα καρτ ειχε ταμπελα...
τι σοου εχει αληθεια???
Δεν πολυκαταλαβα...Κατι με αυτοκινητα/μηχανες...Ειδα μια αφισα και μιας και δεν εχω τι να κανω λεω να παω...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
de θα ρθω ειμαι αθηνα![]()
ερχομαι αυριο...
παει και απο παλια εθνικη, εγω ομως οταν πηγαινα πηγαινα απο τον παραλιακο δρομο(που περνας απο το πρακτικερ κλπ) και προς το τελος του που εχει κατι μαγαζακια/καφετεριες, εστριβα και εβγαινα βραχνεικα, μετα για τα καρτ ειχε ταμπελα...
τι σοου εχει αληθεια???
Καλη βολτα τοτε φιλε....Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
λέω να πάω στο Παναχαικο... καταφύγιο μεριά![]()
![]()
![]()
Ρε,το βρηκες "εκεινο"...Θα το πλερωσω μην ανησυχεις![]()
![]()
![]()
Δεν πολυκαταλαβα...Κατι με αυτοκινητα/μηχανες...Ειδα μια αφισα και μιας και δεν εχω τι να κανω λεω να παω...
πηγαινε βραχναιικα και θα τη βρεις την πιστα ρε![]()
ελπιζω να ξερεις που ειναι τα βραχναιικα εεε?![]()
Mετα το Αιγιο κανω δεξια στην εξοδο?!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
πηγαινε βραχναιικα και θα τη βρεις την πιστα ρε![]()
ελπιζω να ξερεις που ειναι τα βραχναιικα εεε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλη βολτα τοτε φιλε....![]()
![]()
![]()
Ρε,το βρηκες "εκεινο"...Θα το πλερωσω μην ανησυχεις![]()
![]()
![]()
καπου το εχω, ειπαμε θα σου βρω![]()
Πριν το πουλησω το μηχανακι ομως:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
καπου το εχω, ειπαμε θα σου βρω![]()
Θα δείτε πουθενά το Gp σήμερα μαζεμένοι??
"Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
- V. Rossi, What if I had never tried it -
...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???
Ρε παλικαρια,μιας και αυτο το τοπικ εχει γινει το δικο μας υπο-φορουμ να σας ρωτησω κατι...
Επειδη περιμενω καινουργια παπα για το μηχανακι απο εξωτερικο μηπως ξερουμε κανεναν καλο λαστιχα να μου τα περασει?!
Να εχει και ειδικο μηχανημα για μηχανες(οχι αυτοκινητου!!!) που κανει ζυγοσταθμιση παρακαλω...
Και φυσικα........
να μην με γδαρει στο χρηματικο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
1.Λαζαριδης, 5 ευρω η ζαντα ΜΟΝΟ, τοποθετηση-ζυγοσταθμισηΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρε παλικαρια,μιας και αυτο το τοπικ εχει γινει το δικο μας υπο-φορουμ να σας ρωτησω κατι...
Επειδη περιμενω καινουργια παπα για το μηχανακι απο εξωτερικο μηπως ξερουμε κανεναν καλο λαστιχα να μου τα περασει?!
Να εχει και ειδικο μηχανημα για μηχανες(οχι αυτοκινητου!!!) που κανει ζυγοσταθμιση παρακαλω...
Και φυσικα........
να μην με γδαρει στο χρηματικο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
2.ΘΕΡΜΟΣ, οσα θελει θα σε χρεωσει, μιας και τωρα τελευταια τα εχει ψιλοπαρει με τα ατομα που δεν αγοραζουν απο αυτον λαστιχα, αλλα απο το εξωτερικο :rotflmao: :rotflmao:
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
O Λαζαριδης που ειναι?!Αρχικά δημιουργήθηκε από bros400pgm
1.Λαζαριδης, 5 ευρω η ζαντα ΜΟΝΟ, τοποθετηση-ζυγοσταθμιση
2.ΘΕΡΜΟΣ, οσα θελει θα σε χρεωσει, μιας και τωρα τελευταια τα εχει ψιλοπαρει με τα ατομα που δεν αγοραζουν απο αυτον λαστιχα, αλλα απο το εξωτερικο :rotflmao: :rotflmao:
Πρεπει να παω τις ζαντες ή θα τις βγαλει αυτος απο το μηχανακι?!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bros400pgm
1.Λαζαριδης, 5 ευρω η ζαντα ΜΟΝΟ, τοποθετηση-ζυγοσταθμιση
E] 2.ΘΕΡΜΟΣ, οσα θελει θα σε χρεωσει, μιας και τωρα τελευταια τα εχει ψιλοπαρει με τα ατομα που δεν αγοραζουν απο αυτον λαστιχα, αλλα απο το εξωτερικο :rotflmao: :rotflmao:
μου πηρε 40 ευρω για αλλαγη ελαστικων και ζυγοσταθμιση ..... μου φανηκε λιγο ακριβος ....![]()
![]()
![]()
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..