Ρε βαζελοι παλι τους κλεψατε ρε....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge... Δεν το ειδα ρε..... ( Με επιασε και το παραπονο...![]()
)
idi.... Ωραιο κρανος και με τα σωστα ΧΡΩΜΑΤΑ !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
idi.... Ωραιο κρανος και με τα σωστα ΧΡΩΜΑΤΑ !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχχαχαχαχαχαχααχΑρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ................ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ
Άποβολές πόσες είπαμε........???
Μιά καί ό φίλος ....ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΘΕΣ........γιά τόν
Καρα-γκιοζάκο σας............
θά φτιάξουμε νέους κανόνες ποδοσφαίρου..........άνάλογα μέ τό πόσο φωνάζει ό
άμυντικός...........θά λέμε ήταν ή δέν ήταν....!!!
ΣΑ ΧΕΣΜΕΝΟΣ..............ΕΠΕΣΕ...........έριξε καί ένα τακουνάκι στόν Σάχα.
Πεναλτάρα ρέ Τζώρτζ............μόνο πού ξέχασε νά δώσει τήν κόκκινη στό Σάχα...!!!
ΓΙΑΤΙ...........ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΧΑ......???
Γιά πέστε μου ρέ βάζελοι..........
Έμείς πάμε γιά μπάνια..............ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ...???
![]()
συνεχισε ρε συ τερενς....εχεις γουστο
α και νομιζω εδωσε κιτρινη επειδη δεν τον θεωρεισαι τελευταιο...αλλα φοβερο το επιχειρημα σου
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ
ε φυσικα πατε για μπανιο ρε...προετοιμασιες και τετοια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ...δεν το εχεις καταλαβει τοσα χρονια;;
:rotflmao: :rotflmao:
ποιο παραπονο ρε;Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
)
![]()
δες το και μου λες
![]()
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
kala esy de ksereis na metras... toylaxoston giati de diavazeiw tis episimes anakoinwseis?
persy teletytaia agwnistiki eixei 40,000 sto gipedo
http://european-football-statistics.co.uk/attn.htm
http://european-football-statistics....000/avegre.htm
δηλαδη...μπορει να παιρνατε πρωταθλημα....και ειχατε παει....κατι πανω απο το μισο;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
de kserw giati gelas... tis perissoteres xronies exoyme pio poly kosmo sto gipedo apo esas estv kai an exoyme na doume 15 xronia protathlima (ektos apo to persyno poy xasame sta xartia)
Δεν το βρισκω ρε... Για στειλτο μου με πμ..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ποιο παραπονο ρε;
δες το και μου λες
![]()
![]()
ποιο ρε να σου στειλω;Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν το βρισκω ρε... Για στειλτο μου με πμ..![]()
το πεναλτυ;
ψαξτο ρε συ σε καποιο site, θα το βρεις
Λοιπόν.Κόκκινη στο Σάχα δεν έδωσε(κακώς κατά τη γνώμη μου)γιατί μάλλον θεώρησε ότι ο Καραγόης δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ(και όχι τελευταίος μεσιε Ζωγζ)αφού έφευγε πλάγια και ο Κυργιάκος κάλυπτε το τέρμα.
Όσο για το πόσοι πήγαν στο γήπεδο,είναι κάτι που εσείς οι γαυροβάζελοι το έχετε πια χάσει και μετράτε την αγάπη προς την ομάδα με πρωταθλήματα και τίτλους.Έκανε την αρχή ο Κόκκαλης και ήρθε με ρελάνς το κότερο.
Έτσι είναι τα πράγματα,πώς να το κάνουμε.Money talks.Να παιζότανε και λίγη μπάλα....αλλά βλέπεις,όσο και να πληρώσεις το Βύντρα,το Σαριέγκι,το Σπυρόπουλο κλπ,μπάλα δεν πρόκειται να μάθουνε.
Και πού'σαι Γιώργο....ο Μάτος είναι καλύτερος από τον Κατσουράνη.(Τώρα το είδα αυτό)Ναι ρε...ο γυαλίζωπάγκο είναι καλύτερος από τον βασικό.
Αλλά θα μού πεις,ξεχνάω ότι ο Μάτος αγωνίζεται στην υπερομάδα τού ΠΑΟ και ο Κατσουράνης στην πουθενάδα τής Πορτογαλίας.Άσε που είναι και βάζελος.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Εσεις πως την μετρατε την αγαπη σας στην ομαδα παρελειψες να μας πεις Βαγγελη....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όσο για το πόσοι πήγαν στο γήπεδο,είναι κάτι που εσείς οι γαυροβάζελοι το έχετε πια χάσει και μετράτε την αγάπη προς την ομάδα με πρωταθλήματα και τίτλους.Έκανε την αρχή ο Κόκκαλης και ήρθε με ρελάνς το κότερο.
Έτσι είναι τα πράγματα,πώς να το κάνουμε.Money talks.Να παιζότανε και λίγη μπάλα....αλλά βλέπεις,όσο και να πληρώσεις το Βύντρα,το Σαριέγκι,το Σπυρόπουλο κλπ,μπάλα δεν πρόκειται να μάθουνε.
![]()
καλα εισαι τελειως κατσικι.τελειως ομως.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Λοιπόν.Κόκκινη στο Σάχα δεν έδωσε(κακώς κατά τη γνώμη μου)γιατί μάλλον θεώρησε ότι ο Καραγόης δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ(και όχι τελευταίος μεσιε Ζωγζ)αφού έφευγε πλάγια και ο Κυργιάκος κάλυπτε το τέρμα.
Όσο για το πόσοι πήγαν στο γήπεδο,είναι κάτι που εσείς οι γαυροβάζελοι το έχετε πια χάσει και μετράτε την αγάπη προς την ομάδα με πρωταθλήματα και τίτλους.
Και πού'σαι Γιώργο....ο Μάτος είναι καλύτερος από τον Κατσουράνη.(Τώρα το είδα αυτό)Ναι ρε...ο γυαλίζωπάγκο είναι καλύτερος από τον βασικό.
Αλλά θα μού πεις,ξεχνάω ότι ο Μάτος αγωνίζεται στην υπερομάδα τού ΠΑΟ και ο Κατσουράνης στην πουθενάδα τής Πορτογαλίας.Άσε που είναι και βάζελος.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καταρχην , αυτο εννοουσα με τον καραγκουνη... οτι δεν θεωρεισαι τελευταιο τον σαχα για αυτο δεν εδωσε κοκκινη...
δεν ειπες ομως αν ηταν πεναλτυ η οχι.
δευτερον πανασχετε ο κοσμος του παναθηναικου εχει δειξει κατα ΠΟΛΥ την στηριξη του στην ομαδα, ειδικα μετα απο τοσες μαλακιες που εγιναν και γινονται ακομα...οποτε δεν εχεις κατι να πεις πανω σε αυτο.Νομιζω μαλιστα οτι μεσο ορο εισητηριων ο παο εχει μεγαλυτερο απο ολους.
τριτον ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ...αν συγκρινεις τον ματος με τον κατσουρανη, τοτε απλα αποδεικνυεις οτι δεν εχεις ιδεα απο μπαλα, οτι βλεπεις αυτο που γουσταρεις μονο να δεις.
εδω μου ελεγες παιχτουρα τον πλιατσικα...τι αλλο να πω....
εγω χεστηκα που παιζει ο κατσουρανης...οπως σου ειπα οτι το να ερθει τωρα ο γιουρκας ειναι αχρηστη μεταγραφη, το ιδιο σου ειπα και για τον κατσουρανη.
Ρε σχετικέ....είπαμε,τελευταίος δεν υπάρχει.Προφανής θέση για γκολ υπάρχει.Είπα τίποτα εγώ για το αν ήταν πέναλτυ ή όχι;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
καλα εισαι τελειως κατσικι.τελειως ομως.
καταρχην , αυτο εννοουσα με τον καραγκουνη... οτι δεν θεωρεισαι τελευταιο τον σαχα για αυτο δεν εδωσε κοκκινη...
δεν ειπες ομως αν ηταν πεναλτυ η οχι.
Φυσικά και ήταν.
Α ναι ξέχασα!Το κότερο σάς έχει κάνει μετόχους και έχετε λόγο στίς μεταγραφές,στον προπονητή,τούς μισθούς,στα πριμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
δευτερον πανασχετε ο κοσμος του παναθηναικου εχει δειξει κατα ΠΟΛΥ την στηριξη του στην ομαδα, ειδικα μετα απο τοσες μαλακιες που εγιναν και γινονται ακομα...οποτε δεν εχεις κατι να πεις πανω σε αυτο.Νομιζω μαλιστα οτι μεσο ορο εισητηριων ο παο εχει μεγαλυτερο απο ολους.
![]()
![]()
![]()
Τραβάτε πού και πού και καμμιά διαδήλωση ν' ανάψουν τα αίματα.:rotflmao: :rotflmao:
Εντάξει Καπέλο,άντε να δούμε τον παγκίτη στη μικτή κόσμου μεθαύριο.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
τριτον ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ...αν συγκρινεις τον ματος με τον κατσουρανη, τοτε απλα αποδεικνυεις οτι δεν εχεις ιδεα απο μπαλα, οτι βλεπεις αυτο που γουσταρεις μονο να δεις.
εδω μου ελεγες παιχτουρα τον πλιατσικα...τι αλλο να πω....
![]()
Και τον Πλιάτσικα δεν σού τον είπα ποτέ παιχτούρα.Είπα πως το έχει,για αμυντικό χαφ,και είναι στο χέρι του αν θα εξελιχθεί.
Ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι μωρή κουφάλα,έτσι;Αυτός ο Πλιάτσικας στο λαιμό σού'χει κάτσει από την πρώτη αγωνιστική.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
α ηταν;;; για κατσε να δουμε ρε γιατι ο φιλος σου ο τερενς εχει αντιθετη αποψη....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Είπα τίποτα εγώ για το αν ήταν πέναλτυ ή όχι;Φυσικά και ήταν.
κανεις δεν εχει λογο σε τιποτα, και σε κανεναν δεν περναει η γνωμη του.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
!Το κότερο σάς έχει κάνει μετόχους και έχετε λόγο στίς μεταγραφές,στον προπονητή,τούς μισθούς,στα πριμ...![]()
![]()
![]()
Τραβάτε πού και πού και καμμιά διαδήλωση ν' ανάψουν τα αίματα.:
χωρις πλακα στην σκεψη και μονο να συγκρινεις τον κατσουρανη με τον ματος γινεται αστειος τουλαχιστονΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εντάξει Καπέλο,άντε να δούμε τον παγκίτη στη μικτή κόσμου μεθαύριο.![]()
![]()
![]()
δεν ειχες πει ετσι...ειπες οτι εδειξε στοιχεια μεγαλου παιχτου(αλεφαντε) και αυτο φανηκε απο το οτι δεν ανεβαιναμε καθολου ευκολα και οτι ζορισε πολυ τον σιμαο που εξαφανιστηκε...οταν λεμε κατι να εχουμε το θαρρος να τα υποστηριζουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
[B;Αυτός ο Πλιάτσικας στο λαιμό σού'χει κάτσει από την πρώτη αγωνιστική.[/B]
εχεις πολυ καλη κριση στους παιχτες...αυτο στο αναγνωριζω :rotflmao:![]()
Πάμε μία εδώ εδώ εδώ κι εδώ και δες τι είχα πει για τον Πλιάτσικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
δεν ειχες πει ετσι...ειπες οτι εδειξε στοιχεια μεγαλου παιχτου(αλεφαντε) και αυτο φανηκε απο το οτι δεν ανεβαιναμε καθολου ευκολα και οτι ζορισε πολυ τον σιμαο που εξαφανιστηκε...οταν λεμε κατι να εχουμε το θαρρος να τα υποστηριζουμε
εχεις πολυ καλη κριση στους παιχτες...αυτο στο αναγνωριζω :rotflmao:![]()
Δεν μπορώ να κάνω παραθέσεις γιατί είναι κλειδωμένο τα θρεντ.
Άντε που πήγα να πιστέψω ότι άρχισα να γερνάω.:rotflmao:
moto perpetuo
hasta luego.
τωρα δηλαδη πιστευεις οτι θα κατσω να ψαξωω οοοοολα τα ποστακια να δω τι εχεις πει για τον πλιατσικα;
και αυτα πυο ελεγες σε μενα ; δεν μετρανε![]()
Δεν ξέρω τι άκουγες απ' αυτά που έλεγα,πάντως τα ίδια με τα γραφόμενά μου είναι.Κατσίκαρε....α κατσίκαρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
τωρα δηλαδη πιστευεις οτι θα κατσω να ψαξωω οοοοολα τα ποστακια να δω τι εχεις πει για τον πλιατσικα;
και αυτα πυο ελεγες σε μενα ; δεν μετρανε![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.