Γιούρος...??? Φιλάκια...??? Ευχές....???? Φάπες....????Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
να μου δωσεις και 2000![]()
Γιούρος...??? Φιλάκια...??? Ευχές....???? Φάπες....????Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
να μου δωσεις και 2000![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Και τι θα παρεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ναι ρε το δικό μου δεν καίει στάλα...έχει οικολογική συνείδηση...τι το πέρασες το μπρίκι μου.....![]()
Το πουλάω το θες....???
ΚΤΜ ADV 990???
Με 15000
Οσο κανουν μηχανες που βγαζουν τα διπλασια αλογα δηλαδη??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Α νατα..εγινες και μαγκας τωρα??δινεις κ φαπες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Γιούρος...??? Φιλάκια...??? Ευχές....???? Φάπες....????![]()
ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΙΝΕ Κ ΣΤΑΛΑ ΛΑΔΙ..ΠΕΣΤΟ ΑΥΤΟ ..Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και τι θα παρεις???
ΚΤΜ ADV 990???
Με 15000
Οσο κανουν μηχανες που βγαζουν τα διπλασια αλογα δηλαδη??
:rotflmao:![]()
![]()
Καλα γενικως δεν παω καλα τωρα τελευταια.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πιες διπλο καφε εσυ..δε το χεις σημερα...
ξεκινησες απο ηλεκτρονικα...ξεχαστηκες μαλλον...
μετα το πηγες στο μοτερ..οπου για να φτασεις κανα αυστριακο στα κυβικα σου..θες 15 αλογα...
και τωρα ξεκινησες να πετας...
...
Αλλα εγω μιλαω γενικα για την τεχνολογια την Ιαπωνικη σε συγκριση με την αρχαιολογια την Αυστριακη.
Αλλα μαλλον δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο ουτε εσυ ουτε και καποιοι κολλημενοι που ζουνε ακομα σε σπηλιες και κυνηγανε με σφεντονες ενω εχουν βγει οπλα με λεϊζερ.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Σε ΚΤΜάκια ποτέ....σκιάζομαι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Α νατα..εγινες και μαγκας τωρα??δινεις κ φαπες?![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
πες μου κατι..οπλο λειζερ ειναι το μπουρδελο σου..και σφεντονα ασ πουμε ..ενα 690...της κτμ???Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Καλα γενικως δεν παω καλα τωρα τελευταια.
Αλλα εγω μιλαω γενικα για την τεχνολογια την Ιαπωνικη σε συγκριση με την αρχαιολογια την Αυστριακη.
Αλλα μαλλον δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο ουτε εσυ ουτε και καποιοι κολλημενοι που ζουνε ακομα σε σπηλιες και κυνηγανε με σφεντονες ενω εχουν βγει οπλα με λεϊζερ.
ΡΕ ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ???
Δεν χρειαζεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΙΝΕ Κ ΣΤΑΛΑ ΛΑΔΙ..ΠΕΣΤΟ ΑΥΤΟ ..
:rotflmao:![]()
![]()
Το ειπες εσυ!!!
Ρε δεν θα σε βοηθησει κανεις??
Μονος σου εμεινες???
![]()
![]()
![]()
R6???Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πες μου κατι..οπλο λειζερ ειναι το μπουρδελο σου..και σφεντονα ασ πουμε ..ενα 690...της κτμ???
του βαλες πλαστικα απο ρ6??δε σε πιανω..Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
R6???
O γνωστος??Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
DOCTOR που κερναει τσαϊ με λεμονι οτι κινηται σε δυο ροδες με αυτο το μπουρδελο το γιαμαχα εννοεις??
αν πιστευεις οτι τα 4κ με τα διπλασια και καλα παντα αλογα..δε καινε λαδι..παρτο αλλιως...ΘΑ ΒΡΕΙΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Δεν χρειαζεται.
Το ειπες εσυ!!!
Ρε δεν θα σε βοηθησει κανεις??
Μονος σου εμεινες???
![]()
![]()
![]()
και που σε..παρακαλα..να μη βγει το κομικ τενερε που κοτσαρεις 5 χρονια με κανα μοτερ τδμ..
θα χεις 2 λιτρα λαδι ανα 5000...
ασε λεμε μιλησαν και οι γιαμαχεοι για λαδι λεμε...θα τρελαθουμε εδω μεσα.
Σου ξαναειπα μπας και με πιασεις οτι υπαρχουν εταιρειες που ξερουν και συγχρονιζουν πανω απο 2 κυλινδρους αλλα που εσυ??Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
του βαλες πλαστικα απο ρ6??δε σε πιανω..
χααχΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
O γνωστος??
DOCTOR που κερναει τσαϊ με λεμονι οτι κινηται σε δυο ροδες με αυτο το μπουρδελο το γιαμαχα εννοεις??
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχαχαχαχαχ
το ιδιο εχετε οκ...
ναι και βγαζουνε κοκκινο στις 190000 στροφες..και μετα απο ενα μηνα..το περνουν πισω..και λενε σορυ τελικα δε παει ποτε τοσο..Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Σου ξαναειπα μπας και με πιασεις οτι υπαρχουν εταιρειες που ξερουν και συγχρονιζουν πανω απο 2 κυλινδρους αλλα που εσυ??
το ριξαμε κανα 3 χιλιαρο μπας και παει..