Αχ Σπυρο μας εστειλες.......................
Καλη χρονια βρε
και παντα τετοια![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
gay χρυσο.![]()
![]()
![]()
Καλοοοοο!!:rotflmao: :rotflmao:
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
file kalispera!!!
Yperoxi douleia sto xt kai sto fzr!!!
Exw ena xl tou 87 kai skeftomai na kanw kati analogo. exeis na mou proteineis kati?
ksereis pou mporw na apefthinthw???
Eyxaristw poly...Kali xronia!!!
Theodoros L. Chaniotis
ευχαριστω για τα καλα σου λογια.εγω XT και ενα XLR εχω φτιαξει.εχω να σου προτεινω διαφορα αλλα πρωτα πρεπει να παρω μια γευση απο το μηχανακι...Αρχικά δημιουργήθηκε από trelos_paros
file kalispera!!!
Yperoxi douleia sto xt kai sto fzr!!!
Exw ena xl tou 87 kai skeftomai na kanw kati analogo. exeis na mou proteineis kati?
ksereis pou mporw na apefthinthw???
Eyxaristw poly...Kali xronia!!!
Μπράβο για την δουλειά σου, αλλά το fake αυτοκόλλητο Ohlins βγάζει μάτια.
Ή είναι Ohlins κάτι ή δεν είναι, ή είναι Yoshimura κάτι ή δεν είναι, ή είναι carbon κάτι ή δεν είναι.
Περί ορέξεως βέβαια...![]()
αν μιλας για το πηρουνι εχεις δικιο.η πισω αναρτηση ομως ειναι γνησια OHLINS...επισης μην ξεχνας οτι το μηχανακι ειναι αλλου (με αμφιβολη αισθητικη) και αυτουνου της εντολες ακολουθω.για την ιστορια παντως να ξερεις οτι συμφονω μαζι σου περι fake...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μπράβο για την δουλειά σου, αλλά το fake αυτοκόλλητο Ohlins βγάζει μάτια.
Ή είναι Ohlins κάτι ή δεν είναι, ή είναι Yoshimura κάτι ή δεν είναι, ή είναι carbon κάτι ή δεν είναι.
Περί ορέξεως βέβαια...![]()
Για το μπροστινό μιλάω. Από την στιγμή βέβαια που άλλος πληρώνει του βάζεις και αυτοκόλλητα Turbo 16V αμα γουστέρνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
αν μιλας για το πηρουνι εχεις δικιο.η πισω αναρτηση ομως ειναι γνησια OHLINS...επισης μην ξεχνας οτι το μηχανακι ειναι αλλου (με αμφιβολη αισθητικη) και αυτουνου της εντολες ακολουθω.για την ιστορια παντως να ξερεις οτι συμφονω μαζι σου περι fake...![]()