Σελίδα 20 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324253070120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παντως καλα τα πε και ο Τεν Κατε και ο Αντωνιου...

Ασχετως του αν μας αρεσει* η οχι το ποδοσφαιρο που παιζει ο Παναθηναϊκος, σημασια εχει το οτι η ομαδα ειναι πρωτη....τα δημοσιευματα και η πλυση εγκεφαλου που κανουν τα ΜΜΕ ειναι απαρδεκτα και νομιζω πλεον πως ολοι εχουν καταλαβει οτι ειναι και μεθοδευμενα...

Οι γαυροι κερδιζουν με τη ψυχη στο στομα επι δυο σερι ματς, η ΑΕΚ παει απο το κακο στο χειροτερο, παρ ολα αυτα αμφοτεροι και συσπειρωμενοι ειναι και προσπαθουν με οποιο τροπο να βοηθησουν τις ομαδες τους...

εμεις κοιταμε να βγαλουμε τα ματια μας και να μιζεριασουμε, λες και εχουμε μια αυτοκαταστροφικη ταση ενα πραμα...

*Προσωπικα δεν μου αρεσει η μπαλα που παιζει ο Παναθηναϊκος ή για να το θεσω καλυτερα πιστευω οτι μπορει να παιξει πολυ καλυτερα...στη παρουσα φαση παντως δεν ειναι χειροτερος απο καμμια αλλη ομαδα της super league. Με το δυναμικο που εχει μπορει να γινει μακραν καλυτερος απο ολους, το γιατι παρουσιαζει αυτη την εικονα εγω το αποδιδω με σειρα προτεραιοτητας στους εξης λογους:

1)Διοικηση (αμα αυτοι ειναι στα μαχαρια τι σκατα να περιμενεις απο την ομαδα;

2)Προπονητης (το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω...δεν τον θεωρω κακο, θεωρω οτι δεν μπορει με τη καμμια να προσαρμοστει την ελληνικη ποδοσφαιρικη νοοτροπια...)

3)Παικτες (το γνωστο προβλημα του Παναθηναϊκου με τις κλικες και τις "ανταρσιες" στα αποδυτηρια..)

4)ΜΜΕ (τα εγραψα πιο πανω...)

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ο Αλμπέρτο τώρα,δικαιωνεταί (έχει σημασία ο τονισμός)
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Ασχετως του αν μας αρεσει* η οχι το ποδοσφαιρο που παιζει ο Παναθηναϊκος, σημασια εχει το οτι η ομαδα ειναι πρωτη....τα δημοσιευματα και η πλυση εγκεφαλου που κανουν τα ΜΜΕ ειναι απαρδεκτα και νομιζω πλεον πως ολοι εχουν καταλαβει οτι ειναι και μεθοδευμενα...

Οι γαυροι κερδιζουν με τη ψυχη στο στομα επι δυο σερι ματς, η ΑΕΚ παει απο το κακο στο χειροτερο, παρ ολα αυτα αμφοτεροι και συσπειρωμενοι ειναι και προσπαθουν με οποιο τροπο να βοηθησουν τις ομαδες τους...

εμεις κοιταμε να βγαλουμε τα ματια μας και να μιζεριασουμε, λες και εχουμε μια αυτοκαταστροφικη ταση ενα πραμα...

*Προσωπικα δεν μου αρεσει η μπαλα που παιζει ο Παναθηναϊκος ή για να το θεσω καλυτερα πιστευω οτι μπορει να παιξει πολυ καλυτερα...στη παρουσα φαση παντως δεν ειναι χειροτερος απο καμμια αλλη ομαδα της super league. Με το δυναμικο που εχει μπορει να γινει μακραν καλυτερος απο ολους, το γιατι παρουσιαζει αυτη την εικονα εγω το αποδιδω με σειρα προτεραιοτητας στους εξης λογους:

1)Διοικηση (αμα αυτοι ειναι στα μαχαρια τι σκατα να περιμενεις απο την ομαδα;

2)Προπονητης (το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω...δεν τον θεωρω κακο, θεωρω οτι δεν μπορει με τη καμμια να προσαρμοστει την ελληνικη ποδοσφαιρικη νοοτροπια...)

3)Παικτες (το γνωστο προβλημα του Παναθηναϊκου με τις κλικες και τις "ανταρσιες" στα αποδυτηρια..)

4)ΜΜΕ (τα εγραψα πιο πανω...)

δεν ειναι αυτο φιλε απλα σε εμας υπαρχει το ανχος για τιτλο!!!!
    ενω στους αλλους κανει καριερα ο τασος ο παντος

οποιος αγοραζει derby ειναι ολυμπιακος

Αρχικά δημιουργήθηκε από CAPPO
    δεν ειναι αυτο φιλε απλα σε εμας υπαρχει το ανχος για τιτλο!!!!
    ενω στους αλλους κανει καριερα ο τασος ο παντος

οποιος αγοραζει derby ειναι ολυμπιακος
    Αυτο με το αγχος δεν μπορω να το καταλαβω...ποιος εχει αγχος; οι ΑΡΔ; ο Γκοντζος; ο Τζιγγερ; ο Δομαζος; οι παικτες;...οπως και να εχει, με τη μιρλα και τη μιζερια παντως δεν φευγει το αγχος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ερωτηση προς....:

βαγγεληηηηη.......

σε αυτην την παικτουρα....
    αυτον τον σκορερ...το μπλανκο ντε....

του εξηγησε κανεις οτι σκοπος του παιχνιδιου ειναι απο το μισο μετρο να στελνει την μπαλα ΑΝΑΜΕΣΑ στα δυο δοκαρια; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    υγ. (φανταζομαι η μαγικη πασα του σισε στον κατσουρανη εγινε κατα λαθος ε; )

ερωτηση προς αεκρουλες.....

α ) τι σημαινει νίκη;;;, οποιος ξερει (λεμε τωρα ) ας απαντησει....
    β ) θα σωθει φετος η αεκρουλα;;
    γ ) πως ειναι να ειναι ακομα οκτωβρης και να ξερεις οτι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΛΙ δεν υπαρχεις στο πρωταθλημα;;;
    δ) πως το λεει ο γνωστης ο ιντι..... κανει πολυ κρυο εκει στους μείον γαμισέ τα;;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΘΑ...........

καμαρώνεις...??

Γιά νά ξέρουμε.....γιατί πάλι τραίνοοοοοοοοο............πήγατε.

Φάουλ ,κάρτες,άράουτ,πέναλτυ άπ'όλα είχε τό μενού.......

ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΣΣΑ ΤΟΥ ΣΙΣΣΕ ΕΙΔΕΣ....???

Τό κωλοδάχτυλο πού έσπρωχνε δέν τό είδες...??

ΤΩΡΑ.........ΕΣΕΝΑ ΡΩΤΑΩ......!!!

Γελάμε γιατί φέτος τά νούμερα είναι δύο.
    Καί πρός τό παρόν τό πιό πολύ σπρώξιμο τό τρώει ό Κοττεριακός.
    Φέτος στή Μπανανία ,όπως τό προβλέψαμε ,θά δούμε άπίθανα πράγματτα.
    Κοττεριακός καί Λιμανιακός ........θά τερματίσουν 30 πόντους μπροστά....!!
    Φοβερές όμάδες.........
    Άλλη μιά χρονιά άλλά Ριζούπολη.
    Όσο θά περνάνε οί Κυριακές,όλο καί πιό τρελλά θά βλέπουμε.
    Τό είπε στίς δηλώσεις του ό πιτσιρικάς τού ΠΑΟΚ..
    ΕΣΠΡΩΧΝΕ Η ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ.........ΕΣΠΡΩΧΝΕ.......ΕΣΠΡΩΧΝΕ......
    Γιαυτό λέμε,ότι θέλει βλέπει ό καθένας......
    Έσύ είδες τήν πάσσα........έγώ ό Κουτσιανικούλης καί πολλοί άλλοι
    είδαμε τόν Ίσπανό νά τόν κατεβάζει καί τό κοράκι νά δίνει κόρνερ...
    Έτσι είναι τό ποδόσφαιρο........ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ......!!
    Άπλά όταν σέ τέτοιο μάτς πανηγυρίζεις σά θριαμβευτής..........
    ή γαύρος είσαι........
    ή χαζοφέρνεις.........
    ή περνάς τούς άλλους γιά χαζούς.......
    ή.......ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣ..........πού δέ σ'άφήνει ή καφρίλα σου νά δείς.....
    ή........ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΒΑΛΕ.........
    Μερικές περιπτώσεις τίς άποκλείω έγώ γιά λογαριασμό σου.
    ΕΛΑ ΟΜΩΣ..........πές μας τή γνώμη σου....

στις ερωτησεις προς αεκρουλες

για να σε δω......

αντε για να μην βαλω κουιζ....ποτε ειδες το τελευταιο πρωταθλημα..
    στο δημοτικο;
    στο γυμνασιο;
    ή ειχες τελειωσει φανταρος;
    :rotflmao:

ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ...........ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ

καλύτερο αύτοκινητάκι............

:
    κωστα εμεις δεν ειμαστε που λεμε οτι...¨δεν γινομαστε γαυροι...δεν μας ενδιαφερει απλα η ομαδα μας να προπορευεται αλλα να βλεπουμε και μπαλα??...εγω συνεχιζω να το λεω παντως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    ο Αλμπέρτο τώρα,δικαιωνεταί (έχει σημασία ο τονισμός)
    μαζι σου....

αλλα τοτε ΔΕΝ ειμασταν ακομα ετοιμοι για αυτα και τον κραζαμε.

εδω τον εκραζαν επειδη πανηγυρισε την προκριση στους ομιλους...λες και επρεπε να κλαιει...

Αυτο με το αγχος δεν μπορω να το καταλαβω...ποιος εχει αγχος; οι ΑΡΔ; ο Γκοντζος; ο Τζιγγερ; ο Δομαζος; οι παικτες;...οπως και να εχει, με τη μιρλα και τη μιζερια παντως δεν φευγει το αγχος...
    στους παιρνω με την σειρα....

για τα πρωτα 4 που ανεφερες σκασιλα μας...αυτοι ειναι η μιρλα κια η μιζερια.

για τους παικτες ναι...υπαρχει αγχος μαν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΘΑ...........

καμαρώνεις...??

Γιά νά ξέρουμε.....γιατί πάλι τραίνοοοοοοοοο............πήγατε.

Φάουλ ,κάρτες,άράουτ,πέναλτυ άπ'όλα είχε τό μενού.......

ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΣΣΑ ΤΟΥ ΣΙΣΣΕ ΕΙΔΕΣ....???

Τό κωλοδάχτυλο πού έσπρωχνε δέν τό είδες...??

ΤΩΡΑ.........ΕΣΕΝΑ ΡΩΤΑΩ......!!!
    ..έγώ ό Κουτσιανικούλης καί πολλοί άλλοι
    είδαμε τόν Ίσπανό νά τόν κατεβάζει καί τό κοράκι νά δίνει κόρνερ...
    Έτσι είναι τό ποδόσφαιρο........ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ......!!
    Άπλά όταν σέ τέτοιο μάτς πανηγυρίζεις σά θριαμβευτής..........
    ή γαύρος είσαι........
    ή χαζοφέρνεις.........
    ή περνάς τούς άλλους γιά χαζούς.......
    ή.......ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟΣ..........πού δέ σ'άφήνει ή καφρίλα σου νά δείς.....
    ή........ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΒΑΛΕ.........
    Μερικές περιπτώσεις τίς άποκλείω έγώ γιά λογαριασμό σου.
    ΕΛΑ ΟΜΩΣ..........πές μας τή γνώμη σου....

ευχαριστως να σου απαντησω...

πιστευω λοιπον οτι πεναλτυ στην φαση του κουτσιανικουλη ειδες...ΕΣΥ...ο κουτσιανικουλης (ΑΦΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝ!!!!!!!!)
    και ο καραγκιοζακος ο γιωργος μινος.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

αν εσυ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΕΣ σφαγη του παοκ στο συγκεκριμενο παιχνιδι....τοτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εισαι αξιος της μοιρας σου.

ΕΝΤΙΤ.. α και μιας και δεν σου απαντησα για τους πανηγυρισμους..(αν και εχω απαντησει πολλες φορες πιο πανω) ......οχι δεν πανηγυριζω.
    ηταν μια καλη νικη σιγουρα, επι του παοκ...οκ αλλα μεχρι εκει.
    εχω πει παρα πολλες φορες οτι δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω...εχω βγει και εχω πει που και ποτε εχουμε ευνοηθει...αλλα δεν θα τα βαλουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.

εδω ρε τερενς βγηκαν οι ΤΟΥ ΠΑΟΚ...και ειπαν οτι δεν ειχαμε ελπιδα, δεν διαμορφωθηκε κανενα αποτελεσμα (σαντος,κωστικος) και ερχεσαι ΜΟΝΟ ΕΣΥ να πεις οτι τους εσφαξαν..
    ημαρτον\

ο Τεντας έχει δίκιο...τέλος

2ο
    ενω εσείς κερδίζετε ααααανετε.....να βγείτε καλύτερα να πείτε ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους διαιτητες που εχουν παρει για εσας 3~4 παιχνίδια

εκτος αν νικήσατε άνετα (και είχατε και τρελή αβαντα την διαιτησια) Πανθρακικο,Αρη,Παοκ,Καβάλα
    όχι με την ψυχη ΣΑΣ στο στόμα...αλλα με την ψυχη του διαιτητη στο στόμα
    χειρουργεία

υ.γ α και μην ξεχνάμε αλλη μια καταπληκτικη διαιτησία στο καραισκακη
    βαζελικό 50-50
    οφσαιτ που δεν υπηρχε στον μητρογλου (μόνος του απέναντι στον τέρμα) στο 0-0
    -"- που δεν υπήρχε στο ντουντου (παλι μονος του) στο 1-1
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ευχαριστως να σου απαντησω...

πιστευω λοιπον οτι πεναλτυ στην φαση του κουτσιανικουλη ειδες...ΕΣΥ...ο κουτσιανικουλης (ΑΦΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝ!!!!!!!!)
    και ο καραγκιοζακος ο γιωργος μινος.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

αν εσυ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΕΣ σφαγη του παοκ στο συγκεκριμενο παιχνιδι....τοτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εισαι αξιος της μοιρας σου.

ΕΝΤΙΤ.. α και μιας και δεν σου απαντησα για τους πανηγυρισμους..(αν και εχω απαντησει πολλες φορες πιο πανω) ......οχι δεν πανηγυριζω.
    ηταν μια καλη νικη σιγουρα, επι του παοκ...οκ αλλα μεχρι εκει.
    εχω πει παρα πολλες φορες οτι δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω...εχω βγει και εχω πει που και ποτε εχουμε ευνοηθει...αλλα δεν θα τα βαλουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.

εδω ρε τερενς βγηκαν οι ΤΟΥ ΠΑΟΚ...και ειπαν οτι δεν ειχαμε ελπιδα, δεν διαμορφωθηκε κανενα αποτελεσμα (σαντος,κωστικος) και ερχεσαι ΜΟΝΟ ΕΣΥ να πεις οτι τους εσφαξαν..
    ημαρτον\

ME ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.....................ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

πράσινος.......
    Όσο κί άν μάς τό παίζεις.........cool-άτος...!!!

Πολύ καλά τά είπε τό παλικαράκι...........πού δέν είναι καραγκιόζης,τύπου ..........
    μέ σωστή νοοτροπία..........
    Καί τόσα πού είπε γιά έναν παίκτη πού ίσως μελλοντικά βρεθεί στόν ΠΑΟ άν παίξει μπάλλα........ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ....
    Έλπίζω νά τό έπιασες αύτό τό τελευταίο...!!!

κωστα εμεις δεν ειμαστε που λεμε οτι...¨δεν γινομαστε γαυροι...δεν μας ενδιαφερει απλα η ομαδα μας να προπορευεται αλλα να βλεπουμε και μπαλα??...εγω συνεχιζω να το λεω παντως.
    Να ρε φιλε, δεν ειμαστε γαυροι να πλεκουμε εγκωμια επειδη κερδισαμε τον Εργοτελη στο 94, ουτε βαφτιζομαστε βασιλιαδες της Ευρωπης επειδη κερδισαμε τη Στανταρ Λιεγης αυτα πιανουν οπου υπαρχει προσφορο εδαφος...

...ενα απο τα πραγματα που χαιρομαι στους Παναθηναϊκους ειναι οτι ασκουν πολυ ασυτηρη κριτικη και εχεουν υψηλες απαιτησεις...

αλλα ομως αυτο και αλλο το να υπονομευεις την ομαδα συστηματικα και κατ εξακολουθηση...αυτος ειναι ο προπονητης και αυτοι ειναι οι παικτες...στη τελικη εννια μηνες εχει να ηττηθει ο Πανθηναϊκος, πες το τυχη, πες το οπως θες, συμβαινει παντως!

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Να ρε φιλε, δεν ειμαστε γαυροι να πλεκουμε εγκωμια επειδη κερδισαμε τον Εργοτελη στο 94, ουτε βαφτιζομαστε βασιλιαδες της Ευρωπης επειδη κερδισαμε τη Στανταρ Λιεγης αυτα πιανουν οπου υπαρχει προσφορο εδαφος...

...ενα απο τα πραγματα που χαιρομαι στους Παναθηναϊκους ειναι οτι ασκουν πολυ ασυτηρη κριτικη και εχεουν υψηλες απαιτησεις...

αλλα ομως αυτο και αλλο το να υπονομευεις την ομαδα συστηματικα και κατ εξακολουθηση...αυτος ειναι ο προπονητης και αυτοι ειναι οι παικτες...στη τελικη εννια μηνες εχει να ηττηθει ο Πανθηναϊκος, πες το τυχη, πες το οπως θες, συμβαινει παντως!

Εκει ειναι η διαφορα ποιοτητας του φιλαθλου Παναθηναικου κοσμου με τους γαυρους ......ειναι αυστηρος κριτης ειναι ρεαλιστης εχει απαιτησεις γιατι εχουν χαθει παρα πολυ τιτλοι........ πανω σε αυτα παταει η κοκκινη λαιλαπα-προπαγανδα και παρουσιαζει τα πραματα προς συμφερον του κοκαλισταν

Κατα αλλα φατε κι αλλο κουτοχορτο....... ειδε κανεις το πρωτοσελιδο του γαυροsportday..... την πιο υπουλη προπαγανδιστικη φυλλαδα.....'ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ' ........ αν εκανε τετοια εμφανιση ο ΠΑΟ και τετοιο κοουτσαρισμα ο Κατε ειχε γινει πανικος

Αυτα να τα βλεπουμε μερικοι που πεφτουμε στην παγιδα της κατευθυνομενης προπαγανδας

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    σορρυ αλλά το βαθύπνοο συμπέρασμα σου απο που ακριβώς προκύπτει???
    ποιος ήταν που έκραζε και ήταν έτοιμος να εκραγεί όταν οι επιλογές (για ακόμα μια φορά) του θείου Σωκράτη κόντεψαν να μας βγάλουμε καρκίνο ενώ δεν είχε αρχίσει καλά καλά η χρονιά?
    μήπως,λέω εγώ τώρα,ήταν ο κόσμος που δεν άντεχε το χάλι του μυρωδιά Κετσμπάϊα?

γιατί σας αρέσει τόσο η δημιουργία εντυπώσεων ρε μάγκες???
    δεν κερδίζετε τίποτα με αυτό τον τρόπο.

μαζι σου....

αλλα τοτε ΔΕΝ ειμασταν ακομα ετοιμοι για αυτα και τον κραζαμε.

εδω τον εκραζαν επειδη πανηγυρισε την προκριση στους ομιλους...λες και επρεπε να κλαιει...
    μετά όμως βγαίνετε και λέτε τους γαύρους πρόβατα που ακολουθούν τη γραμμή των ΜΜΕ και κολοκύθια τούμπανα.
    Ντάξει μπορεί με τον τρισμέγιστο Αλμπέρτο να γελάσαμε όλοι λόγω του εκεντρικού της όλης εμφάνισης αλλα δεν είχε άδικο.
    και απο ότι διάβασα για τον τεντά -και χωρίς να κατέχω τα του βάζελου και πολύ- μάλλον δίκιο έχει σε αυτά που λέει.
    Η απαξίωση & ο μη σεβασμός σε αυτή τη χώρα δίνει ρέστα!ο κάθε πουθενάς,ο κάθε αποτυχημένος που πιάνει μια πένα,κράζει κατα το δοκούν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

υ.γ α και μην ξεχνάμε αλλη μια καταπληκτικη διαιτησία στο καραισκακη
    βαζελικό 50-50
    οφσαιτ που δεν υπηρχε στον μητρογλου (μόνος του απέναντι στον τέρμα) στο 0-0
    -"- που δεν υπήρχε στο ντουντου (παλι μονος του) στο 1-1
    έλα ρε φίλε,σιγά που θα τα ρίξουμε και στη διαιτησία.
    το πρώτο του μήτρογλα ήταν τσίτα οριακό.και στο ριπλέυ ακόμα δεν ήσουν σίγουρος.
    και του Ντουντού έκανε μαλακία ο βοηθός.
    να'χαμε να λέγαμε πάντως,δεν είναι καν αξια αναφοράς αυτά.μόνο ομάδες με δικέφαλους κάθονται και κλαίγονται και ψυρίζουν τέτοιες φάσεις.

τα θέλετε και τα λέτε ή απλά στο κλίμα της αντιπαραθεσης αμολάμε ότι λάχει?

τα της πρώτης παραγράφου,μήπως τα κρίνεις απο γραφόμενα φυλλάδων???

τα της δεύτερης παραγράφου,τα ίδια που γράφω και για τον καλτζορτζ.

τι συστημα είναι αυτό με τη δημιουργία εντυπώσεων ρε σεις???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Εκει ειναι η διαφορα ποιοτητας του φιλαθλου Παναθηναικου κοσμου με τους γαυρους ......ειναι αυστηρος κριτης ειναι ρεαλιστης εχει απαιτησεις γιατι εχουν χαθει παρα πολυ τιτλοι........ πανω σε αυτα παταει η κοκκινη λαιλαπα-προπαγανδα και παρουσιαζει τα πραματα προς συμφερον του κοκαλισταν

Κατα αλλα φατε κι αλλο κουτοχορτο....... ειδε κανεις το πρωτοσελιδο του γαυροsportday..... την πιο υπουλη προπαγανδιστικη φυλλαδα.....'ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ' ........ αν εκανε τετοια εμφανιση ο ΠΑΟ και τετοιο κοουτσαρισμα ο Κατε ειχε γινει πανικος

Αυτα να τα βλεπουμε μερικοι που πεφτουμε στην παγιδα της κατευθυνομενης προπαγανδας
    αλλού για αλλού τελείως λέμε.
    Μπράβο φίλε!ότι πουνε οι φυλλάδες (ανεξαρτήτως χρώματος) εσύ το εξάγεις ως συμπέρασμα.
    "για να το λένε,έτσι θα'ναι".
    κιπ γουοκιν...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498