Παντως καλα τα πε και ο Τεν Κατε και ο Αντωνιου...
Ασχετως του αν μας αρεσει* η οχι το ποδοσφαιρο που παιζει ο Παναθηναϊκος, σημασια εχει το οτι η ομαδα ειναι πρωτη....τα δημοσιευματα και η πλυση εγκεφαλου που κανουν τα ΜΜΕ ειναι απαρδεκτα και νομιζω πλεον πως ολοι εχουν καταλαβει οτι ειναι και μεθοδευμενα...
Οι γαυροι κερδιζουν με τη ψυχη στο στομα επι δυο σερι ματς, η ΑΕΚ παει απο το κακο στο χειροτερο, παρ ολα αυτα αμφοτεροι και συσπειρωμενοι ειναι και προσπαθουν με οποιο τροπο να βοηθησουν τις ομαδες τους...
εμεις κοιταμε να βγαλουμε τα ματια μας και να μιζεριασουμε, λες και εχουμε μια αυτοκαταστροφικη ταση ενα πραμα...
*Προσωπικα δεν μου αρεσει η μπαλα που παιζει ο Παναθηναϊκος ή για να το θεσω καλυτερα πιστευω οτι μπορει να παιξει πολυ καλυτερα...στη παρουσα φαση παντως δεν ειναι χειροτερος απο καμμια αλλη ομαδα της super league. Με το δυναμικο που εχει μπορει να γινει μακραν καλυτερος απο ολους, το γιατι παρουσιαζει αυτη την εικονα εγω το αποδιδω με σειρα προτεραιοτητας στους εξης λογους:
1)Διοικηση (αμα αυτοι ειναι στα μαχαρια τι σκατα να περιμενεις απο την ομαδα;
2)Προπονητης (το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω...δεν τον θεωρω κακο, θεωρω οτι δεν μπορει με τη καμμια να προσαρμοστει την ελληνικη ποδοσφαιρικη νοοτροπια...)
3)Παικτες (το γνωστο προβλημα του Παναθηναϊκου με τις κλικες και τις "ανταρσιες" στα αποδυτηρια..)
4)ΜΜΕ (τα εγραψα πιο πανω...)
![]()