Πάντως πολύ το κουράζουμε το θέμα. Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο DrIoannis το χει οδηγήσει και μπορεί να έχει άποψη (και φαίνεται και έμπειρος ο άνθρωπος...) όλοι οι άλλοι λέμε για να λέμε..![]()
Πάντως πολύ το κουράζουμε το θέμα. Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο DrIoannis το χει οδηγήσει και μπορεί να έχει άποψη (και φαίνεται και έμπειρος ο άνθρωπος...) όλοι οι άλλοι λέμε για να λέμε..![]()
O Dr ειναι κατοχος και καποιοι απο μας το εχουμε οδηγησει. Οσοι το εχουμε κανει οπως βλεπετε δεν ασχολουμαστε πλεον με το θεμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Αν δεν κάνω λάθος μόνο ο DrIoannis το χει οδηγήσει και μπορεί να έχει άποψη (και φαίνεται και έμπειρος ο άνθρωπος...) όλοι οι άλλοι λέμε για να λέμε..![]()
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
ειπες μονος σου 2 ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ για τη τεχνογνωσια και τα μπουρδελα μηχανακια που βγαλανε οι ιαπωνες..και εγω δε καταλαβαινω?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ή οντως δεν καταλαβαινεις (το οποιο ειναι λυπηρο για σενα)...![]()
πουθενα δεν ειπα τζαπαν και ξερο ψωμι...![]()
εδω οι Ιαπωνες μετα απο 20 χρονια τεχνογνωσια εβγαλαν μηχανακι που εσπαγε πλαισιο. σκατα στα μουτρα τους.
το ιδιο και για τους αλλους που εβγαλαν το χιλιαρι διχρονο και για να πας μια καλη βολτα πρεπει να εχεις και το λιτρο λαδακι μεσα στο σακιδιο πλατης...![]()
οποτε οταν μια εταιρεια που δεν ειχε σχεση πριν και κανει δειλα δειλα την εμφανιση της στον συγκεκριμενο χωρο (ss του λιτρου) βγαζει κατι που στροφαρει στις 14χιλ και αποδιδει 190 ειμαι επιφυλακτικος για την αξιοπιστια της και νομιζω δικαιως.
και ενα τελευταιο παραδειγμα...
η triumph με την προικα του 955 Daytona και του ΤΤ, οταν εβγαλε το 675 κανεις δεν ετρεξε να το παρει.
μετα αφου το μηχανακι εσπερνε ΟΛΟΙ παραδεχτηκαν οτι οι ιαπωνες νικηθηκαν στο ιδιο τους γηπεδο.
και εγω οταν ηταν να παρω 600αρι το 2005 δεν διαλεξα το 675 γιατι μολις ειχε πρωτοβγει και ημουν επιφυλακτικος και προτιμησα την δοκιμασμενη λυση του μοτερ του 636 (που προϋπηρχε απο το 03-04) και ειχε και κορυφαια περιφερειακα...
μολις το οδηγησα ομως και καταλαβα και τι παιζει φυσικα το παραδεχτηκα σαν μηχανακι. ολα αυτα ομως εγιναν 1-2 χρονια αφου πρωτοβγηκε.
ηταν αξιοπιστο μοτερ, ειχε τρομερο στησιμο, μικρο βαρος, φρεναρες, και ωραιο τρικυλινδρο τραβηγμα.
οταν λοιπον πας να δωσεις 18κ δεν παιζεις με το να αγορασεις οικοπεδο λογω κολλημενου αντισπιν ή καρφωμενης βαλβιδας στο στερνο...
μεχρι λοιπον να περασουν 1-2 χρονακια και να μαθω απο κατοχους οτι ολα καλα με την αξιοπιστια εγω δεν τα δινω τα μαρουλια. εσεις αμα θελετε δωστε τα και γινετε πειραματοζωα...
ολα αυτα φιλικα και απροκαλυπτα.
![]()
:hypnotize
και ειναι κ λυπηρο για εμενα?
![]()
![]()
Πολυ ωραια η καμπυλη![]()
Η ροπη θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη![]()
Στοκ ειναι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Είπα σήμερα να το δυναμομετρήσω για να δω σε τι επίπεδα βρίσκετε η μηχανή και είμαι πολύ ευχαριστημένος.![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Εντελώς...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Στοκ ειναι?
Απιστευτη αποδοση απο στοκ χιλιαρι, αλλη μια φορα να το χαιρεσαι το πριονι σου φιλε!
![]()
@Παρεπιπτοντως,η δυναμομετρηση σου ειναι απολυτως συμφωνη με το γερμανικο Motorrad.
Comparison test: Aprilia RSV4, BMW S 1000 RR, Yamaha YZF-R1
πηγη.....> "Motorrad Online "
Όταν κάποιοι είπαμε ότι ξυρίζει το μηχανάκι από κινητήρα, κάποιοι διαφώνησαν.
από motograndprix.gr
"Να σημειώσουμε ότι ο Σάκης Συνιώρης πέτυχε πολύ γρήγορο χρόνο ταχύτερου γύρου με 1΄.19,8 δείχνοντας ότι παρά την απουσία του από τους αγώνες για δυο χρόνια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση." Με BMW S1000RR βεβαίως.
Δεν πάει καθόλου λέμε , άσε που δεν κάνει για πίστα !!!
αστο ρε αγορι μου σε παρακαλω...μην το σκαλιζεις αλλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
Όταν κάποιοι είπαμε ότι ξυρίζει το μηχανάκι από κινητήρα, κάποιοι διαφώνησαν.
frankly my dear, i dont give a damn...
Στα Superstock τι γίνεται;