Το θεμα δεν ειναι να παρουν οι λιγοι λιγοτερα αλλα να αμοιβονται οι πολλοι συμφωνα με αυτο που παραγουν.Δεν γινεται ο εργαζομενος των 800 και 1000 ευρω να σφιγγει το ζωναρι και καποιοι που δεν τους εχουμε δει ΠΟΤΕ στην ΕΡΤ να αμοιβονται με 5-8 χιλ. το μηνα.Δυο μετρα και δυο σταθμα.Αυτο δεν ειναι δημοκρατια (ποσο μαλλον σοσιαλισμος και διαφανεια).
Το νομο Σιουφα περι αντικλητών (πολυ πιθανον να κανω λαθος στη λεξη) υπαλληλων τον ξερετε?Διαλεγει ο καθε υπουργος εναν,δυο πεντε υπαλληλους και τους προσλαμβανει με συμβαση και αμοιβη πανω απο 2500 χιλ.Πριν τον κυριο Σιουφα λοιπον το καθεστως ηταν ως εξης:
Παραιτειται(λεμε και καμμια μαλακια που και που) ο υπουργος,παυεται κλπ,τον ακολουθει ο υπαλληλος.Ο εν λογω κυριος λοιπον εδωσε το δικαιωμα σε οποιον δουλεψε ενα μηνα,δυο η πεντε ως αντικλητός υπαλληλος να ζηταει την μονιμοποιηση του στη Βουλη.Πειτε μου ποιος θα ελεγε "εγω παραιτουμαι μαζι με τον υπουργο μου"?Κανενας.Αυτον τον ρουσφετολογικο νομο δεν τον ακουμπαει το ΠΑΣΟΚ.Οπως δεν ακουμπαει τις διαφορες επιτροπες στις οποιες συμμετεχουν οι βουλευτες και αμοιβονται εξτρα και αδρα.Π.χ επιτροπη για τα καλαντα,επιτροπη για το κοψιμο της πιττας κλπ.,επιτροπη ναναι κι οτι ναναι.
Ας νοικοκυρεψουν λοιπον πρωτα το σπιτι τους και μετα θα εχουν καθε δικαιωμα να νοικοκυρεψουν και τον τοπο.Αλλα αυτο θελει @@ που λεει κι ο sniper.