αμα εχεις κοπελες φερε τις δεν θα το ρωταςΑρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
Ρε Χάρη γιατί φοβερίζεις τους ανθρώπους????1-2 κρασιά θα πιούμε![]()
![]()
![]()
![]()
και κάτι άσχετο,αντροπαρέα θα πάμε η να φέρουμε κ τις κοπέλες?
αμα εχεις κοπελες φερε τις δεν θα το ρωταςΑρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
Ρε Χάρη γιατί φοβερίζεις τους ανθρώπους????1-2 κρασιά θα πιούμε![]()
![]()
![]()
![]()
και κάτι άσχετο,αντροπαρέα θα πάμε η να φέρουμε κ τις κοπέλες?
Την κοπελα μου ελεγα να φερω κ καμια φιλη της αλλα προεκυψε προβλημα.Τσακωθηκα με την δικια μου, πολεμος κανονικοςΑρχικά δημιουργήθηκε από alogistos xj6
αμα εχεις κοπελες φερε τις δεν θα το ρωτας![]()
βεβαια αμα με ρωτησετε τον λογο κ πω οτι ακομα δεν εχω καταλαβει πληρως θα με πειτε χαζο
![]()
...?Το φυσικο επακολουθο ειναι οτι δεν ερχετε ουτε αυτη ουτε φιλες της
![]()
Την επομενη φορα αν τα χουμε βρει θα της πω.
Εγω μπορω 10,00 αστορια. Με κουτακια θα ειστε?Εγω με κουτακι γιατι φοβαμαι να οδηγησω την μοτο μετα απο κρασια.Αμα θελει κανεις μπορω να τον παρω μαζι μουΑρχικά δημιουργήθηκε από stamzx
Πωπω τι θα γινει παλι αποψε!!!!!22:00 αστορια καλα ειναι ε??
Άρχισαν τα βιολιά δικε μου???Συνήθως ετσι γίνεται δε φταις εσυ που δεν κατάλαβες το λόγο που τσακωθήκατεΑρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
Την κοπελα μου ελεγα να φερω κ καμια φιλη της αλλα προεκυψε προβλημα.Τσακωθηκα με την δικια μου, πολεμος κανονικος![]()
βεβαια αμα με ρωτησετε τον λογο κ πω οτι ακομα δεν εχω καταλαβει πληρως θα με πειτε χαζο
![]()
...?Το φυσικο επακολουθο ειναι οτι δεν ερχετε ουτε αυτη ουτε φιλες της
![]()
Την επομενη φορα αν τα χουμε βρει θα της πω.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aντωνη, μπορεις στις 21.30 στο Πειραματικο να με παρεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
Εγω μπορω 10,00 αστορια. Με κουτακια θα ειστε?Εγω με κουτακι γιατι φοβαμαι να οδηγησω την μοτο μετα απο κρασια.Αμα θελει κανεις μπορω να τον παρω μαζι μου
Καντο 21,40 καλυτερα. Μπροστα στο σχολειο ετσι?σου στελνω το τηλ με πμΑρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
Aντωνη, μπορεις στις 21.30 στο Πειραματικο να με παρεις?
Εγώ δηλώνω παρόν αλλά δεν θα μπορέσω...
Δε χανόμαστε πάντως.
Καλά να περάσετε!
![]()
![]()
![]()
Aντρεα εχεις παρει πολλες απουσιεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
Εγώ δηλώνω παρόν αλλά δεν θα μπορέσω...
Δε χανόμαστε πάντως.
Καλά να περάσετε!
![]()
![]()
![]()
![]()
Nα εγκαινιασεις τα καινουργια σου λαστιχα γιατι ο Αντωνης τρεχει πολυ, παιζει κολιες κτλ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
εντάξει ρε Χάρη.![]()