Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Kανά μικρό εντουράκι
Εχω ενα DT200 και λεω να το δοσω. Τι παπι??
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Kανά μικρό εντουράκι
Εχω ενα DT200 και λεω να το δοσω. Τι παπι??
Φιλαράκι μπράβο....
Πολύ μεράκι πολλά ευρώ και πολύ δουλειά έχει πέσει στο πράμα....
Είχα για δύο χρόνια στην κατοχή μου τέτοιο αλλα έντούρο...
Ήταν και εμένα με εξατμίσεις κλπ. και σκότωνε το θηρίο....
Δεν σου κρύβω πως αν και στριτάς για χρόνια, το XR το έχω ευχαριστιθεί όσο λιγα μηχανάκια...
Πραγματικό παιχνίδι.
Δεν συζητάμε για τι σπίτια έχω κλείσει στο δρόμο με δαύτο...
Κάτι tdm και κάτι ευρωktm κλπ έχουν μείνει να χαζεύουν...
Ποοοοοοολύ γκαζι το πράμα... και φοβερό πλαίσιο....
Δύο πραγματα να προσέξεις μόνο...
1) φρέσκα λάδια και καλά πάντα γιατι οι μπιέλες τους είναι λίγο ευαίσθητες και
2) Μην αφήνεις την αλυσίδα πολύ χαλαρή, γιατι στο κλείσιμο του γκαζιού ακουμπάει στο πλάσιο δίπλα στο αριστερό σου πόδι και το τρώει...
Για το 1) την έχει πατήσει φίλος και το πλήρωσε αρκετά ακριβά (σε ευρώ)
Για το 2) την έχω πατήσει έγω και δεν το πλήρωσα φυσικα (δεν γινόταν να το πληρώσω)
Πάντα όρθιος φίλε...
Καλές βόλτες...
![]()
![]()
"You Make, You Buy, You Die!"
Jοe Strummer (21 August 1952 – 22 December 2002)
καλα απο μαλακια εδω μεσα τουμπανο σα το μηχανακι και καλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
Φιλαράκι μπράβο....
Δεν σου κρύβω πως αν και στριτάς για χρόνια, το XR το έχω ευχαριστιθεί όσο λιγα μηχανάκια...
Πραγματικό παιχνίδι.
2) Μην αφήνεις την αλυσίδα πολύ χαλαρή, γιατι στο κλείσιμο του γκαζιού ακουμπάει στο πλάσιο δίπλα στο αριστερό σου πόδι και το τρώει...
Για το 2) την έχω πατήσει έγω και δεν το πλήρωσα φυσικα (δεν γινόταν να το πληρώσω)
Πάντα όρθιος φίλε...
Καλές βόλτες...
![]()
![]()
ποια tdm χαζευουνε ρε παλικαρι?περνας τα tdm?
τι ωωωωωωρα?
και ποια κτμ σε χαζευουνε παλι???
ρε μη λετε οτι θετε εδω μεσα..νταξει ειπαμε καλη η μαλακια αλλα τυφλωνει..
ευχαριστω αδερφε για τις ευχες και προσεχω και τα 2 πραγματακια που μου επιστησες την προσοχη...Αρχικά δημιουργήθηκε από leftr1
Φιλαράκι μπράβο....
Πραγματικό παιχνίδι.
Πάντα όρθιος φίλε...
Καλές βόλτες...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ δλδ λες οτι περνουσες tdm με εντουρο στησιμο? (λαστιχα,κλιμακωση κιβωτιου)
αυτο μου ακουγεται καπως και δινω 2 εκδοχες.
1) ακριβως επειδη ησουν "κοντος" του εριξες στα πρωτα μετρα και μετα σας επιασε κανα φαναρι.
2) δεν ανοιξε.
παντως οντως εγω το βλεπω δυνατο και ισαξιο με καποια ΚΤΜ που εχω καβαλησει (απο τα καινουργια τα 690)...
![]()
![]()
![]()
![]()
με μαμα μηχανακι..ουτε 5 μετρα δε μπορεις να ριξεις στο τδμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ευχαριστω αδερφε για τις ευχες και προσεχω και τα 2 πραγματακια που μου επιστησες την προσοχη...
![]()
![]()
![]()
1) ακριβως επειδη ησουν "κοντος" του εριξες στα πρωτα μετρα και μετα σας επιασε κανα φαναρι.
2) δεν ανοιξε.
παντως οντως εγω το βλεπω δυνατο και ισαξιο με καποια ΚΤΜ που εχω καβαλησει (απο τα καινουργια τα 690)...
![]()
![]()
![]()
![]()
με καρατουμπανο δηλαδη καντο 60 ροδα κ ερχομαι εγω με μαμα τδμ να δεις οτι παλι στα πρωτα διακοσα μετρα να σε λιγο μπροστα...και αν.
επισης εγω το πιο δυνατο κτμ που καβαλησει δεν ειναι 690 αν κ αυτα πανε ποοοολλλλλαα αλογα παραπανω και πιο ευκολα απο τι τα 640.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
με μαμα μηχανακι..ουτε 5 μετρα δε μπορεις να ριξεις στο τδμ.
με καρατουμπανο δηλαδη καντο 60 ροδα κ ερχομαι εγω με μαμα τδμ να δεις οτι παλι στα πρωτα διακοσα μετρα να σε λιγο μπροστα...και αν.
επισης εγω το πιο δυνατο κτμ που καβαλησει δεν ειναι 690 αν κ αυτα πανε ποοοολλλλλαα αλογα παραπανω και πιο ευκολα απο τι τα 640.
ΑΝ διαβασεις λεει οτι το ειχε με εξατμισεις κλπ...(οπως το δικο μου δλδ)
οσο για το καρατουμπανο θα σου πω μολις το φτιαξω και βρω καναν πελατη...εεεε....αναβατη tdm ηθελα να γραψω...![]()
το τελευταιο δεν το καταλαβα....![]()
θες να πεις οτι υπαρχουν ΚΤΜ (οχι 690) τα οποια ειναι πολλαααα αλογα...??και τα εχεις οδηγησει κιολας?
![]()
ποσα υπαρχουν δε ξερω αλλα εχω οδηγησει 640- καμια 700+ κυβικα που τα 690 τα παει δικαβαλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ΑΝ διαβασεις λεει οτι το ειχε με εξατμισεις κλπ...(οπως το δικο μου δλδ)
οσο για το καρατουμπανο θα σου πω μολις το φτιαξω και βρω καναν πελατη...εεεε....αναβατη tdm ηθελα να γραψω...![]()
το τελευταιο δεν το καταλαβα....![]()
θες να πεις οτι υπαρχουν ΚΤΜ (οχι 690) τα οποια ειναι πολλαααα αλογα...??και τα εχεις οδηγησει κιολας?
![]()
επισης δεν πελατες τα τδμ μην ανοιγεσαι ακομα..κατσε να περασεις κανενα πρωτα κ βλεπουμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ποσα υπαρχουν δε ξερω αλλα εχω οδηγησει 640- καμια 700+ κυβικα που τα 690 τα παει δικαβαλο.
επισης δεν πελατες τα τδμ μην ανοιγεσαι ακομα..κατσε να περασεις κανενα πρωτα κ βλεπουμε.
οντως για τα TDM θα δειξει...
αλλα το αλλο δεν μου λεει κατι...
και sxv550 υπαρχει με τουρμπο... που προφανως παταει τα παντα σε επιπεδο μοταρντ.
ποσο αντεχουν ειναι το ζητημα.
εγω δεν ηθελα (και δεν θελω) κοντραδικο εργαλειο.
να το βγαζω καθε βραδυ,να του κανω 1-2 ανοιγματα και να ειναι η οδικη στις αμεσες κλησεις μου,δεν το θελω.
βεβαια αυτο εγκειται και στα λεφτα που εχει ο καθενας και τι θελει να κανει...
ολο το θεμα κατ'εμε ειναι κατα ποσο μπορεις να ταιριαξεις την αξιοπιστια με την δυναμη.
ενα καθημερινο, δυνατο μοταρντ να κανεις την πλακα σου και να μην εχεις στο νου σου, ουτε κατ'ελαχιστο το μοτερ...
αυτια...
![]()
μην μασας ρε με τον μαλακα τον δουκα...επιτηδες σε τσιγκλαει,για να το κανεις 850 κυβικα,να σπασει να χει να λεει μετα για τα xr...:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
+1!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μην μασας ρε με τον μαλακα τον δουκα...επιτηδες σε τσιγκλαει,για να το κανεις 850 κυβικα,να σπασει να χει να λεει μετα για τα xr...:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
που ακουστηκε να μιλαει για δυναμη και να μην εχει βαλει μια δυναμομετρηση τουλαχιστον με 60 ροδα εδω να κοιταμε..
Όποιος πιστεύει οτο έριχνα σε tdm στο χιλίομετρο είναι το λιγότερο ΚΟΠΑΝΟΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
με μαμα μηχανακι..ουτε 5 μετρα δε μπορεις να ριξεις στο τδμ.
Μέχρι τα 150χλμ όμως που πήγαινα συνεχως με κολλητό μου ΔΕΝ μπορουσε να με περάσει με τίποτα. έμενε αρκετα πίσω. φυσίκα και μετά μου έριχνε. Δεν το συζητάω.
Όσο για τα ktmακια... φερτα να δουμε....
Φιλαράκο το μηχανάκι το ζύγισα και είναι 145kg γεματο. Οι δουκες και λοιποί ευρωπαϊκοι (Αυστιακοι) κουβάδες είναι το λιγοτερο 20 κιλά παραπάνω. Σε άλογα στη ρόδα (τα τοτε μοντέλα) 2002-2003 είναι περίπου τα ίδια με το xr. Δεν έχω κανένα λόγο να το παίξω οτι το xr είναι ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.
Όχι δεν είναι.
Έχει όμως μοτερούκλα πολύ δυνατή και πολυ αξιόπιστη και φοβερό πλάισο.
Δεν ξέρω αν έχεις καβαλήσει ποτέ.
Αν ναι και τα λες αυτά προφανως η άποψη σου για τα μηχανάκια είανι διαφορετική απ' τη δική μου...
Τα συμπεράσματα δικά σου...
Αλλα ξέχασα.
Τα περιοδικάκια πλασσάρουν hellinmoto...
Τι να κάνουμε????
Χούντρας είναι αυτός....
Φιλαράκι το μηχανάκι μου ήταν εντουρο είχε μονο τελικό, ενα δόντι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ γραναζι μπροστά (ναι μεγαλύτρο) και λίγο πιο μεγάλο κεντρικο ζιγκλέρ. α, και ενα Κ & ΝΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ευχαριστω αδερφε για τις ευχες και προσεχω και τα 2 πραγματακια που μου επιστησες την προσοχη...
![]()
![]()
![]()
2) δεν ανοιξε.
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το μηχανάκι να απλώσει την δύναμή του και να ξεκινάει παρα πολύ γρήγορα.
Αν θυμάμαι καλά είχε απ τη μάνα του 14αρι γραναζι και εγω έβαλα 15αρι.
Για να μπεί όμως πρέπει να βγάλεις το προσττευτικο του μπροστινού γραναζιού γιατί χωράει ισαι ισα
Είδα ένα χθες βράδυ στο Θησείο και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι ήταν το δικό σου, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες σήμερα τελικά δεν...
Θυμόμουν στο περίπου τα αυτοκόλλητα και είδα νεκροκεφαλή στο πλάι και λέω αυτό είναι. Αλλά δεν είχε σε όλο το μηχανάκι αυτοκόλλητα, μόνο στο πλάι στο ντεπόζιτο.
Είχε όμως εξάτμιση Racetech, fcr, οργανάκι σαν το δικό σου και δισκάρα μπροστά για φρένο. Λεπομέρειες δεν θυμόμουν.
Τεσπα, να 'σαι καλά να το χαίρεσαι και πάντα όρθιος!![]()
το λοιπον...ηρθε το πληρωμα του χρονου να ασχοληθουμε και λιγο σοβαρα με το παιχνιδι του πιτσιρικα,διοτι μας τα χε κανει αεροστατα και στην ηλικια μας κατι τετοιο δεν ειναι οτι πιο υγειες...
![]()
οποτε χθες,ηπιαμε γκαιφε και πηγαμε να κανουμε την χαμαλοδουλεια ,την οποια οπως δηλωνω σε καθε ευκαιρια,σιχαινομαι ωσαν τον διαολο το λιβανι...
τον εβαλα λοιπον να λυνει ,να κουβαλαει,να μεταφερει και αισιως φτασαμε στο αποτελεσμα που βλεπετε...αφου λοιπον πεταχτηκαν τα περιφερειακα στην ακρη ,το μοτερακι ειναι πλεον γδυμενο ,ετοιμο να λυθει...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...