Νομίζω κατάλαβες τον συλλογισμό μου και αυτό μου αρκεί...
Δεν είναι ανάγκη να σε πείσω για κάτι...δεν χρειάζεται άλλωστε...ο καθένας χτίζει τις απόψεις ανάλογα με τον χαρακτήρα του και τις εμπειρίες του και σίγουρα και εσύ παρουσιάζεις μια τεκμηριωμένη άποψη του "Nα γιατί FMX..." Δεν σου κρύβω βεβαια ότι από ένα 18χρονο (23άχρονο πλέον αν κατάλαβα σωστά....) θα προτιμούσα λιγότερο συντηριτική σκέψη και είναι και αυτό χρυσή τομή όπως σωστά αναφέρεις...
Η δική μου εμπειρία μου λέει ότι αυτά που κάνουν λίγο από όλα συνήθως δεν κάνουν τίποτα καλά... Αν θες να τα κάνεις όλα μέτρια τότε πάσο... Είμαι σίγουρος ότι δεν καβάλησες πραγματικά κανένα από τα μηχανάκια που απέριψες και για αυτό θα σου πρότεινα να είσαι περισσότερο συγκρατημένος στα αρνητικά που εστιάζεις πάνω τους...'Ισως να έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη σου αλλά αυτό δεν αλλαζει το γεγονός οτι τα περισσότερα από τα μηχανάκια που έβαλες στο "συγκριτικό" σου οι περισσότεροι θα τα θεωρούσαν καλύτερα από το FMX που προτίμησες για τους δικού σου λόγους και καλά έκανες στην τελική...
Τέλος δεν ξέρω τι επιτάσει η μόδα της εποχής για να πετύχεις σήμερα (ίσως για αυτό να είμαι ακόμα αποτυχημένος....

) αλλά αυτό που θεωρώ εγώ επιτυχία για μένα είναι μάλλον κάτι διαφορετικό...Τεσπά δεν έχει σημασία αυτό τώρα...
Να περνά καλά και πάντα όρθιος...
υ.γ.1 To FMX είναι μια μηχανή που σίγουρα δεν μπορεί να προσφέρει συγκινήσεις όπως και μια αδιάφορη για τον ανδρικό πλυθησμό κακοβαλμένη γυναίκα...
υ.γ.2 the real story...
....Το μυρμήγκι δούλευε σκληρά όλη μέρα για να μαζέψει τροφή για τον χειμώνα... ίδρωνε ...ξείδρωνε... μέσα στο λιοπύρι όταν ξαφνικά περνάει ο τζίτζικας με το κάμπριο και τα γκομενάκια και του λέει...έλα ρε κορόιδο...κάνε ένα διάλειμα να πάμε με τα μωρά στην παραλία...να γουστάρουμε... Μπα έχω πολύ δουλειά, δεν προλαβαίνω σου λέω...
Την άλλη μέρα ξανά ο τζίτζικας καβάλα στο σκάφος...τίγκα στα γυμνόστηθα γκομενάκια...του φωνάζει απο μακριά...Έλα ρε κακομοίρη να γουστάρουμε λίγο...είναι πολλές δεν θα την παλέψω...

Δεν προλαβαίνω σου λέω δεν καταλαβαίνεις...ο χειμώνας έρχεται και θα είναι βαρύς... τότε να σε δώ λαμόγιο...
Και ο χειμώνας ήρθε βαρύς και κακός...λυσομανούσε ο βοριάς και το χιόνι έπεφτε πυκνό...το μυρμηγκι είχε αναμμένο το τζάκι και φορώντας την ρόμπα του και τα ζεστά του παντοφλάκια απολάμβανε ζεστό τσαγάκι με κουλουράκια καθισμένος στην πολυθρονα του, στη θαλπωρή του σπιτιού του...(κάντω είκόνα...

)
Η πόρτα χτυπάει ...ντουκ-ντουκ... και το μυρμήγκι ανοίγοντας, παγώνει βλέποντας το τζιτζίκι με την στολή του σκι...τα πέδιλα και τα γκομενάκια φορτωμένα στο 4χ4 έτοιμα για το χιονοδρομικό και όχι μόνο...
Έλα ρε μαλάκα του λέει ....μην είσαι μούχλας...πάμε για σκι να γουστάρουμε...
Άσε ρε φίλε δεν γουστάρω...θα κάτσω σπίτι...
αλλά αν πετύχεις πουθενά τον Αίσωπο πέστου ότι είναι μεγάλος μαλάκας....

:rotflmao: