Σελίδα 20 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 304

Θέμα: Motard ποιο? FMX650 tunning

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

ας ανοιχτεί άλλο,να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη!:rotflmao: :rotflmao:
    Ναι γιατι υπαρχουν λιγα....

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

ας ανοιχτεί άλλο,να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη!:rotflmao: :rotflmao:

οποτε θες μαδαφακα

:a36: :a36: :a36:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ego suzukakias eimai..trexei tipota me to trimpoyrdelo soy filarak?mpas thes na se metriso tipota?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    katse na parei prwta mpros kai meta ta leme...

kai an parei na stamathsei na klanei, na kserovixei klp

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    και γιατι να μην παρει Husqvarna 610 ή καποιο TTR με 3000? μεταχειρισμενο και να παρει fmx??

Γιατί το πρώτο είναι Ευρωπαϊκό και ακριβό, ενώ το δεύτερο μπορεί να είναι Γιαπωνέζικο μεν, ΔΕΝ είναι όμως Honda.
    Απλά τα γράμματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Γιατί το πρώτο είναι Ευρωπαϊκό και ακριβό, ενώ το δεύτερο μπορεί να είναι Γιαπωνέζικο μεν, ΔΕΝ είναι όμως Honda.
    Απλά τα γράμματα.
    α,νταξ' τωρα μου λυθηκαν οι αποριες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παντως το husq καθε αλλο παρα ακριβο ειναι (ειτε καινουργιο ειτε μεταχειρο)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ego suzukakias eimai..
    Και απο την πολυ αγαπη που του εχεις ,σε προσεχει και αυτο...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

nai alla..

Π.χ με το FMX πας θεσσαλονικη αμα γουσταρεις με το KTM δεν πας.........

Έχω πάει... και έχω γυρίσει κιόλας, με το 640adv...
    επίσης έχω πάει με το TTR250 μέχρι Ρεντίνα...
    Από Αθήνα πάντα...(Έχω πάει και σε πολλά άλλα, αλλά δεν έχει σημασία τώρα....)
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νέοι ανθρωποι εμφανίζουν εγκεφαλικές αγκυλώσεις και αντί να διαπιστώσουν πράγματα μόνοι τους, υιοθετούν απόψεις και γνώμες άλλων παλιότερων συνήθως, που άκουσαν και αυτοί από παλιότερους και πάει λέγοντας...
    Καταστροφολογία και φόβος πάντα πουλάνε μάλλον... και βρίσκουν και καλό έδαφος σε φοβισμένο, ανενημέρωτο και συντηρητικό κόσμο....
    Τεσπά, σχετικά με τα μηχανάκια, το FMX είναι ένα νέο μηχανάκι με απαρχαιομένο κινητήρα και φτηνά περιφεριακά (για την εμφάνιση δεν θα πω...), αξιόπιστο και λειτουργικό...όποιος το γουστάρει μεγια του με χαρά του...εμένα δεν μου κάνει με τίποτα...
    Σχετικά με το tuning πάμε σε άλλη φάση...είναι χομπυ και δεν μετριέται με χρήμα... αλλά εγώ ούτε το παπί μου δεν πείραξα...

ο κολλητος μου εχει παει δουκα ΙΙ σερρες γυθειο σερι... εσπασε κεφαλη 2 φορες στο ιδιο μτερ.. την 2η το εκανε VDB replica εκκεντροφορους κοκορια.. μετα ξαναεσπασε.. πηρα αλλο μοτερ με 8000χλμ. εκει ξεταπωσε κι εξατμισεις και ζιγκλερωθηκε βγηκαν οι "κοφτες" (αναθεμα ποιοι) και το μοτερ βαρεσε μπιελα και....... ταταννν... ραγισε 3 κεφαλη..... αφου το πουλησε... :smilea: το μηχανακι εκανε το ταξιδακι σερρες κερκυρα και πισω 10 φορες το χρονο τερμα γκαζι και μονο απο καταρα.... αρααααααα... κι οι δυο πλευρες εχουν δικιο... τα ΚΤΜ σπανε.. αλλα ταξιδευουν κιολας.. κι ο φιλος μου ειναι σιδεροκωλης... ακου εκει σερρες γυθειο μονοκοπανια..... μονο για βενζινη οι στασεις... και μετα ετρεξε κι αγωνα με ιστιοπλικο... αυτα μονοθεσια να δεις πως τα λενε...

Νέο μέλος
    Καταρχην ενα πραγμα μονο να κανεις στα ευρωπαικα ΦΤΑΝΕΙ..να το βαλεις μπρος!Ο κινητηρας ακουγεται πιο πολυ απ`τις εξατμισεις.Το ακους που βαραν ολα και ποναει η καρδια σου.6 χρονια εχω εγω το FMX και δεν προκειται να το δωσω!!Με το Dynojet,το KN φιλτρο και τις 2 Akrapovic παει σαν τρελο.Με 2ρα ουτε συμπλεκτη παταω για να σηκωθει,ξερα ερχεται!!Μπαπ!!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Observer Προβολή μηνύματος
    εχω εγω το FMX και δεν προκειται να το δωσω!!
    Λογικο ρε παλικαρε.
    Ουτε 2κ πιανει τώρα στην αγορα...κριμα ειναι τόσο χασουρα

Τιμιο honda

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Observer Προβολή μηνύματος
    παει σαν τρελο.Με 2ρα ουτε συμπλεκτη παταω για να σηκωθει,ξερα ερχεται!!Μπαπ!!
    Φωτιά στην άσφαλτο δλδ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Τοτε και το Hayaboysa me ta 350 αλογα θα ειρωνευεται ακομα και τα 1000αρια με τα 170 . Παντως εγω ειδα οτι οι καινουργιοι δουκες ,επεσαν πιο πολυ σε μεταπωλητικη αξια. Παντως με 54 αλογα τροχο διασκεδαση και 20ευρο συντηρηση το χρονο εγω νιωθω νικητης! ΤΟ Fmx ειναι τιμιο απο πλευρας αξιοπιστιας και δεν ειχε καν παιδικες αρρωστιες οπως τα XTX kai aprilia .
    Τελευταία τροποποίηση από MAG/FMX; 26/04/2013 στις 01:35.
    love will save the planet,hate is a good start.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    "Μια χαρά" (που λένε και τα παλικάρια στο ραδιοαρβύλα...)... Έχω και εγώ φίλους που αγάπησαν χοντρές και άσχημες αλλά καλόβολες γυναικούλες, τις παντρεύτηκαν, έκαναν οικογένεια, ζουν ευτυχισμένοι και εκείνες τρέχουν στα ιστιτούτα και τα κομμωτήρια τρώγοντας φράγκα για τσάμπα "tunning" ...
    Κάνουμε και καλή παρέα και με βάζουν να τους περιγράφω τις "περιπέτειές" μου με τις διάφορες γκόμενες που περνούν από τη ζωή μου κατά καιρούς και συχνά μου βγαίνουν σκάρτες... Τότε εκείνοι σταυροκοποιούνται και ευχαριστούν τον θεό που τους αξίωσε να έχουν την γυναίκα που έχουν...
    Αλλά βαθιά μέσα μου ξέρω ότι θα ήθελαν και αυτοί που και που μια "βόλτα" σαν αυτές που κάνω αλλά μάλλον δεν τολμάνε...Τους παραδέχομαι όμως γιατί στο θέμα μηχανή ξεπέρασαν φόβους και ταμπού και καβαλάνε μόνο ότι γουστάρουνε μιας και δεν αντέχουν να ξενοκοιτάνε άλλες και να ξερογλυφονται στα φανάρια για άλλη μια φορά...

[ θα το κρατησω to Fmxaki μου γιατι θα ναι παντα το παπακι μου...... [/B]

Φίλε πάρε παπί...θα σε συμφέρει περισσότερο...θα γλυτώνεις περισσότερα και θα σου μείνουν φράγκα και για κανα καλό και αξιόπιστο Nissan Almera... Όλα χρειάζονται...

Πάντα όρθιος

υ.γ.1 Αν οδηγούσες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάποια από τα μηχανάκια που απέρριψες δεν θα μπορούσες να οδηγήσεις το FMX μετά... εκτός και αν σε χαρακτηρίζει χαμηλός βαθμός αυτοεκτίμησης και οδηγικής αξιοπρέπειας...
    υ.γ.2 Η ιστοριούλα στην αρχή του ποστ είναι φανταστική αλλά βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία και βιωματικές εμπειρίες...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Νομίζω κατάλαβες τον συλλογισμό μου και αυτό μου αρκεί...
    Δεν είναι ανάγκη να σε πείσω για κάτι...δεν χρειάζεται άλλωστε...ο καθένας χτίζει τις απόψεις ανάλογα με τον χαρακτήρα του και τις εμπειρίες του και σίγουρα και εσύ παρουσιάζεις μια τεκμηριωμένη άποψη του "Nα γιατί FMX..." Δεν σου κρύβω βεβαια ότι από ένα 18χρονο (23άχρονο πλέον αν κατάλαβα σωστά....) θα προτιμούσα λιγότερο συντηριτική σκέψη και είναι και αυτό χρυσή τομή όπως σωστά αναφέρεις...
    Η δική μου εμπειρία μου λέει ότι αυτά που κάνουν λίγο από όλα συνήθως δεν κάνουν τίποτα καλά... Αν θες να τα κάνεις όλα μέτρια τότε πάσο... Είμαι σίγουρος ότι δεν καβάλησες πραγματικά κανένα από τα μηχανάκια που απέριψες και για αυτό θα σου πρότεινα να είσαι περισσότερο συγκρατημένος στα αρνητικά που εστιάζεις πάνω τους...'Ισως να έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη σου αλλά αυτό δεν αλλαζει το γεγονός οτι τα περισσότερα από τα μηχανάκια που έβαλες στο "συγκριτικό" σου οι περισσότεροι θα τα θεωρούσαν καλύτερα από το FMX που προτίμησες για τους δικού σου λόγους και καλά έκανες στην τελική...
    Τέλος δεν ξέρω τι επιτάσει η μόδα της εποχής για να πετύχεις σήμερα (ίσως για αυτό να είμαι ακόμα αποτυχημένος.... ) αλλά αυτό που θεωρώ εγώ επιτυχία για μένα είναι μάλλον κάτι διαφορετικό...Τεσπά δεν έχει σημασία αυτό τώρα...
    Να περνά καλά και πάντα όρθιος...

υ.γ.1 To FMX είναι μια μηχανή που σίγουρα δεν μπορεί να προσφέρει συγκινήσεις όπως και μια αδιάφορη για τον ανδρικό πλυθησμό κακοβαλμένη γυναίκα...
    υ.γ.2 the real story...
    ....Το μυρμήγκι δούλευε σκληρά όλη μέρα για να μαζέψει τροφή για τον χειμώνα... ίδρωνε ...ξείδρωνε... μέσα στο λιοπύρι όταν ξαφνικά περνάει ο τζίτζικας με το κάμπριο και τα γκομενάκια και του λέει...έλα ρε κορόιδο...κάνε ένα διάλειμα να πάμε με τα μωρά στην παραλία...να γουστάρουμε... Μπα έχω πολύ δουλειά, δεν προλαβαίνω σου λέω...
    Την άλλη μέρα ξανά ο τζίτζικας καβάλα στο σκάφος...τίγκα στα γυμνόστηθα γκομενάκια...του φωνάζει απο μακριά...Έλα ρε κακομοίρη να γουστάρουμε λίγο...είναι πολλές δεν θα την παλέψω... Δεν προλαβαίνω σου λέω δεν καταλαβαίνεις...ο χειμώνας έρχεται και θα είναι βαρύς... τότε να σε δώ λαμόγιο...
    Και ο χειμώνας ήρθε βαρύς και κακός...λυσομανούσε ο βοριάς και το χιόνι έπεφτε πυκνό...το μυρμηγκι είχε αναμμένο το τζάκι και φορώντας την ρόμπα του και τα ζεστά του παντοφλάκια απολάμβανε ζεστό τσαγάκι με κουλουράκια καθισμένος στην πολυθρονα του, στη θαλπωρή του σπιτιού του...(κάντω είκόνα... )
    Η πόρτα χτυπάει ...ντουκ-ντουκ... και το μυρμήγκι ανοίγοντας, παγώνει βλέποντας το τζιτζίκι με την στολή του σκι...τα πέδιλα και τα γκομενάκια φορτωμένα στο 4χ4 έτοιμα για το χιονοδρομικό και όχι μόνο...
    Έλα ρε μαλάκα του λέει ....μην είσαι μούχλας...πάμε για σκι να γουστάρουμε...
    Άσε ρε φίλε δεν γουστάρω...θα κάτσω σπίτι...

αλλά αν πετύχεις πουθενά τον Αίσωπο πέστου ότι είναι μεγάλος μαλάκας.... :rotflmao:

xa axxa xa xa xaxa Γιώργη φιλε REPSECT λεμε

πώς και δεν το είχα δει αυτό?!?!??!?!!?
    Τελευταία τροποποίηση από Julius; 29/04/2013 στις 08:32.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAG/FMX Προβολή μηνύματος
    Παντως με 54 αλογα τροχο .
    ιγο υπερβολικο το ακουω το νουμερο
    PROzacRIDER

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    για XR650 υδροψυκτο καλα ειναι.

Σελίδα 20 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. motard μόνο αλλά ποιο?
    από stiffler στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2013, 20:19
  3. Ποιο Το Συμπερασμα;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 15:29
  4. μετατροπη σε super motard,part 1/τροχοι
    από tools στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 13:20
  5. Quiz: "Ποιο είναι ποιου;;;"....
    από DEMINIO στο forum Off topic