Σελίδα 201 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 101151191196197198199200201202203204 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.001 έως 3.015 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Ειμαι κολλημενος επειδη θελω μια μηχανη που να συνδιαζει επιδοσεις, αξιοπιστια, εμφανιση, και λογικη τιμη?

Ειπαμε μου αρεσει η αγκουστα και η 1098, και μπορω να βρω τα χρηματα να τις αποκτησω χωρις δανεια κ μλκιες αλλα πολυ απλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους...
    Εμείς μάλλον φίλε κάτι δεν έχουμε καταλάβει και μάλλον συμβιβαζόμαστε χωρίς να το καταλάβουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λές και όποιος παρακολουθεί F1 πρέπει να πάρει Ferrari! Αυτό και αν είναι άπιαστο όνειρο
    Chris

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Κοίτα, αν πράγματι είσαι τόσο έμπειρος οδηγικά και θές DESMO με Brembo, και Ohlins για να ικανοποιηθείς τότε φίλε ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΤΕΤΟΙΟ! Μαζί σου και εγώ! Δεν το λέω ειρωνικά! Γι`αυτό σου είπα πρίν ότι δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για τα Ιαπωνικά! Δεν έχει νόημα! Αφού αυτά γουστάρεις ρε φίλε αυτά να πα να πάρεις! Χωρίς ίχνος ειρωνίας ειλικρινά!

1 θα γράψω και πάω να ψήσω τα κρέατα... Κυριακή σήμερις...

Άν ένα εργοστάσιο, μερικών τετραγωνικών, με έδρα την ταπεινή πόλη της γείτονας χώρας, μπορεί να κάνει καινοτόμες και πρωτοπόρες προτάσεις...

Που σταδιάλα είναι το δΗγμα του μεγίστου...;;;
    Τι θα του κόστιζε;;; Το κέρδος απο τις πωλήσεις του σε παπάκια;;;;;;;;
    Αφού στοΧεύει στη μάζα και είναι λαϊκός, τι δίνει σε αυτή;;;;;;;;;;.....

Άντε και τα λέμε...

Παλαιό μέλος
    Οντως θα ηθελα ενα μονοθεσιο φερραρι και την μηχανη του ροσσι στο γκαραζ μου τωρα που το λες...

ετσι σκεπτονται εδω περα!!! :rotflmao:

Banned
    Οντως θα ηθελα ενα μονοθεσιο φερραρι και την μηχανη του ροσσι στο γκαραζ μου τωρα που το λες...

ετσι σκεπτονται εδω περα!!! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    1 θα γράψω και πάω να ψήσω τα κρέατα... Κυριακή σήμερις...

Άν ένα εργοστάσιο, μερικών τετραγωνικών, με έδρα την ταπεινή πόλη της γείτονας χώρας, μπορεί να κάνει καινοτόμες και πρωτοπόρες προτάσεις...

Που σταδιάλα είναι το δΗγμα του μεγίστου...;;;
    Τι θα του κόστιζε;;; Το κέρδος απο τις πωλήσεις του σε παπάκια;;;;;;;;
    Αφού στοΧεύει στη μάζα και είναι λαϊκός, τι δίνει σε αυτή;;;;;;;;;;.....

Άντε και τα λέμε...

Και εγώ και εσύ και όλοι μας ΛΑΙΚΟΙ είμαστε φίλε! Εσύ πας να ψήσεις κρέατα και εγώ πίνω καφέ με τα πόδια στο γραφείο :rotflmao:

Κανείς μας δεν έχει συμβόλαιο με moto GP, ούτε είναι εκατομυριούχος συλλέκτης...

Φιλικά έτσι!!!!

Καλές μάσες

Chris

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Μιάς και ασχολείσε, τσέκαρε τι φοράει και κάνε μόνος σου το κοστολόγιο.....

Και μην κολάς στο τι γράφει επάνω μια μοτο, αλλά τι προσφέρει...200 σελίδες κανείς δεν βλέπει οτι πόσταρα, κάτι μοτο στην αιχμή της τεχνολογίας και της μηχανολογικής και σχεδιαστικής εξέλιξης και όλοι λένε είναι ακριβά...και βολέυονται με αυτά που έχουν...
    Την δικιά σου που της έβαλες ένα σκασμό Ευρά για να την κάνεις για αγώνες να συγκρίνεις με την 1098, που θα της έβαζες μόνο φίλτρο και τελικά...

Ξέρω πολύ καλά τη φοράει ένα φτηνιάρικο μπροστινό και πίσω OHLINS που για αγώνες θέλει όπως και διποτε αλλαγή δηλαδή δώρων άδωρο το τι φοράει μίας και θέλεις να μάθεις και το δικό μου έχει στοιχίσει λιγότερο από ένα απλό 1098 και δεν τη συγκρίνω ούτε με το 1098s γιατί τα έχω βάλει και τα δυο στη πίστα και στο δρόμο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00784.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	99,8 KB 
ID:	104240
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος
    Σωστος!!!!!!!!

οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Ξέρω πολύ καλά τη φοράει ένα φτηνιάρικο μπροστινό και πίσω OHLINS που για αγώνες θέλει όπως και διποτε αλλαγή δηλαδή δώρων άδωρο το τι φοράει μίας και θέλεις να μάθεις και το δικό μου έχει στοιχίσει λιγότερο από ένα απλό 1098 και δεν τη συγκρίνω ούτε με το 1098s γιατί τα έχω βάλει και τα δυο στη πίστα και στο δρόμο.
    Ωωωωωωωωωωωπααααα
    Αυτό ήταν γερό κτύπημα φίλε JIMK7! Θα μπορέσουν να απαντήσουν οι Ducatisti που υποστηρίζουν
    ότι Ducati = Δεν πληρώνω όνομα αλλά κάθε ευρώ που ζητάνε το αξίζουν????
    Η συνέχεια σε λίγο...μείνετε συντονισμένοι (με το δάκτυλο στο F5 :rotflmao: )

Chris

Banned
    Σωστος!!!!!!!!

οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος
    Ας έλαμπε "φτηνιάτικα" και στα Γιασπάν και ας μην καφέτιζε στο βάθος...

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Ωωωωωωωωωωωπααααα
    Αυτό ήταν γερό κτύπημα φίλε JIMK7! Θα μπορέσουν να απαντήσουν οι Ducatisti που υποστηρίζουν
    ότι Ducati = Δεν πληρώνω όνομα αλλά κάθε ευρώ που ζητάνε το αξίζουν????
    Η συνέχεια σε λίγο...μείνετε συντονισμένοι (με το δάκτυλο στο F5 :rotflmao: )

Ποιος είπε οτι στην Ducati, δεν πληρώνεις όνομα;;;;

Πληρώνεις και με το παραπάνω κιόλα...

Κάτι σε ρώτησα όμως και δεν απάντησες...

Banned
    Δηλαδή ρε Jim με το "φτινιάρικο" Ohlins δεν γίνεται η δουλειά μας, αλλά με το φτηνιάρικο noname, κάνουμε τα πάντα...
    Ας είχε ένα Γιασπάν ακόμη πιο "φτηνιάρικο" Ohlins και το μισό σε ομορφιά και ποιότητα ψαλίδι, και ας είχε επώνυμες ζάντες, η έστω κοντά ποιοτηκά στις επώνυμες και να μην καθήσω να τα γράψω 1-1, πάραπάνω απο την 1098 θα κόστιζε και το ξέρεις καλύτερα απο μένα...

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Δηλαδή ρε Jim με το "φτινιάρικο" Ohlins δεν γίνεται η δουλειά μας, αλλά με το φτηνιάρικο noname, κάνουμε τα πάντα...
    Ας είχε ένα Γιασπάν ακόμη πιο "φτηνιάρικο" Ohlins και το μισό σε ομορφιά και ποιότητα ψαλίδι, και ας είχε επώνυμες ζάντες, η έστω κοντά ποιοτηκά στις επώνυμες και να μην καθήσω να τα γράψω 1-1, πάραπάνω απο την 1098 θα κόστιζε και το ξέρεις καλύτερα απο μένα...

Αυτό εδώ που βλέπεις μου έχει πάει κοντά στα 19.000 ευρώ πιστεύεις εσύ τώρα ότι έχει να ζηλέψει σε κάτι από το 1098s που έχει 24.000 ευρώ :hypnotize και μου περισσεύουν άλλα 5.000 ευρώ φαντάζεσαι τη μπορώ να του βάλω ακόμα και έχω κοντά στα 180 αλόγα τροχό τα συμπεράσματα δικά σου

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01358.jpg 
Προβολές:	72 
Μέγεθος:	98,6 KB 
ID:	104262
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Banned
    Αυτό εδώ που βλέπεις μου έχει πάει κοντά στα 19.000 ευρώ πιστεύεις εσύ τώρα ότι έχει να ζηλέψει σε κάτι από το 1098s που έχει 24.000 ευρώ :hypnotize και μου περισσεύουν άλλα 5.000 ευρώ φαντάζεσαι τη μπορώ να του βάλω ακόμα και έχω κοντά στα 180 αλόγα τροχό τα συμπεράσματα δικά σου
    Αν ρωτάς εμένα... θα σου πω πως ναι... Τώρα επιδή έχεις και περίσευμα, αν το βάλεις σε ζάντες και αναρτήσεις...δεν θα έχεις...
    Τεσ'πα... Πάλι δεν μου απάντησες...

Βρε ματακαλώς τον....

Απο betadine πως πάς;;;;

Και που'σαι... Ωραια μοτο ρε συ...

:a36:
    Nα σου πώ κοίτα μη παρκάρεις καμία φορά δίπλα στο δικό μου και δεν καταλάβουν κάν οτι υπάρχει και άλλο μηχανάκι εκτός απο το ρ1... οι περισσότεροι μάλλον θα σκοντάφτουν επάνω στο δικό σου αφού θα χαζεύουν το ρ....

Ά και απο μπεταντίν μια χαρά έχι περισέψει πολύ σου έχω κρατησει λίγο για το στόνερ και για τους ντουκατόφιλους γιατί πρέπει να έχετε πάθει εγκαυμα 1ου βαθμου στη κ!@τρυπίδα μετά την ψ%λή που φάγατε απο το Γιατρό! :rotflmao:
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Καμιά φορά πάντως, όταν είμαι με την δικιά μου, σκέφτομαι και τη Monica,μαζί μας....

έχω ακουσει οτι η Μόνικα έχει γούστο.... :rotflmao:
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23