Σελίδα 202 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 102152192197198199200201202203204205206207 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.016 έως 3.030 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παλαιό μέλος
    οτι και να πω ειναι λιγο pekti παρε μια
    1992-1994 HONDA C50 6V
    1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
    1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
    1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
    2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
    2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Καλησπερα.

Εδω και λιγο καιρο ψαχνω να ανεβω κατηγορια απ το cb400 που το χω κανει παπακι.

Μου αρεσει το bandit 650 αλλα αν θα παιρνα καποιο αυτο θα ηταν το καινουριο με το injection και το κανονικο ψυγειο.

Προφανως μιλαμε για μεταχειρισμενο με κοστος μεχρι 3500 ευρω.

Ψαχνοντας λοιπον βλεπω ολα τα bandit στην εκδοση S με το fairing και γυμνα βλεπω μονο την προηγουμενη γενια με τα καρμπυρατερ.

Δεν εχει βγει το καινουριο σε γυμνο?? Η απλα δεν πουλησε στην ελλαδα?
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Το υδρόψυκτο 650 στην Ελλάδα δεν ήρθε ως γυμνό επίσημα. Το να βρεις παραεισαγωγή μεταχειρισμένο... Τα νούμερα του τζόκερ ίσως τα βρεις πιο εύκολα

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση πάντως, το ότι εγώ δεν έχει τύχει να δω, δεν σημαίνει ότι δεν έχει. Μην υποτιμάς το αερόψυκτο, το μοτέρ είναι απλά αλεξίσφαιρο, ΑΒS έχει, 25 κιλά λιγότερα είναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Το υδρόψυκτο 650 στην Ελλάδα δεν ήρθε ως γυμνό επίσημα. Το να βρεις παραεισαγωγή μεταχειρισμένο... Τα νούμερα του τζόκερ ίσως τα βρεις πιο εύκολα

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση πάντως, το ότι εγώ δεν έχει τύχει να δω, δεν σημαίνει ότι δεν έχει. Μην υποτιμάς το αερόψυκτο, το μοτέρ είναι απλά αλεξίσφαιρο, ΑΒS έχει, 25 κιλά λιγότερα είναι...

το αεροψυκτο ομως ειναι καρμπυρατερ... ψαχνω να δω αρθρα για καταναλωση στο αεροψυκτο και δε βρισκω... αλεξισφαιρο ναι αλλα θερμοκρασια δε θα ανεβασει αν παιζει συνεχει 1η 2α στην κινηση? και δεν εχει και ενδειξη θερμοκρασιας!

αν η καταναλωση του παραμενει στα 6λτ εντος πολης δε με χαλαει καθολου!
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Αν δεν το ζορίζεις, αλλάζοντας χαμηλά, πέφτει και στα 5 λίτρα. Αν του πιείς το αίμα, ανεβάζει και 9+

Η θερμοκρασία τι σε νοιάζει; Σημασία έχει να μη το σκίσεις κρύο. Από εκεί και πέρα, ακόμα και σε καύσωνα, δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Θεωρητικά, αν φτάσει να υπερθερμανθεί, ανάβει ένα λαμπάκι. Και ποτέ δεν έχω ακούσει κάποιον να λέει ότι το είδε. Σκέψου τα Suzuki της αστυνομίας που φοράνε το ίδιο μοτέρ (στα 750 κυβικά) πόσα χιλιόμετρα έχουν κάνει, όλα μέσα στην πόλη! Αν δεν σε ενοχλεί το θέμα "παλιά τεχνολογία" που χάνει πόντους στην καφετέρια, κατά τα άλλα... Το δικό μου είπα, ή θα το θάψω ή θα με θάψει. Μέχρι να διαλυθεί, θα το κυκλοφορώ. Όποιος αντέξει περισσότερο

Αν δεν το ζορίζεις, αλλάζοντας χαμηλά, πέφτει και στα 5 λίτρα. Αν του πιείς το αίμα, ανεβάζει και 9+

Η θερμοκρασία τι σε νοιάζει; Σημασία έχει να μη το σκίσεις κρύο. Από εκεί και πέρα, ακόμα και σε καύσωνα, δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Θεωρητικά, αν φτάσει να υπερθερμανθεί, ανάβει ένα λαμπάκι. Και ποτέ δεν έχω ακούσει κάποιον να λέει ότι το είδε. Σκέψου τα Suzuki της αστυνομίας που φοράνε το ίδιο μοτέρ (στα 750 κυβικά) πόσα χιλιόμετρα έχουν κάνει, όλα μέσα στην πόλη! Αν δεν σε ενοχλεί το θέμα "παλιά τεχνολογία" που χάνει πόντους στην καφετέρια, κατά τα άλλα... Το δικό μου είπα, ή θα το θάψω ή θα με θάψει. Μέχρι να διαλυθεί, θα το κυκλοφορώ. Όποιος αντέξει περισσότερο

Οπα μισο, μπορω αν το πηγαινω χαλαρα να καιω 5 λιτρα εντος πολης..??? ωραιο μου ακουγεται. Στο σκισιμο το ξερω οτι ολα καινε.

Η θερμοκρασια γιατι να μη με νοιαζει? Θα μου πεις αεροψυκτο οποτε δεν εχεις θεμα μην καψεις φλατζα απο θερμοκρασια αλλα δε μπορει, δε νομιζω να ειναι φυσιολογικο να λειτουργει στους 140. Επισης γιατι εχω την αισθηση οτι ειναι ελαιοψυκτο??

Το θεμα κααφετερια δε με απασχολει. Η μηχανη καλυπτει πρωτα τις δικες μου αναγκες. Θελω 4κυλ και στρογγυλοφαναρο. Και πανω απο ολα αξιοπιστο. Για μενα η μηχανη ειναι εργαλειο και οχι μεσο αναδειξης ανδρισμου. Ολα τα καινουρια γυμνα ειναι ασχημα. Κρυφοκοιταζω και το fazer βεβαια γτι ειναι injectio αλλα ειναι ασχημο μηχανακι. Το στρογγυλο hornet καιει τα κερατα του, το Ζ750 ειναι too much, ε δεν εμεινε και κανενα..

140 βαθμούς; Δεν νομίζω ότι "γίνεται" να ανεβάσει τόσο και να μην ανάψει κάποια λυχνία... Η δική μου εμπειρία σε καύσωνα στο κέντρο είναι ότι... δεν καταλαβαίνει

Ναι η αλήθεια είναι ότι η Suzuki σε αυτό το μοτέρ είχε το λάδι να τρέχει γύρω από τα χιτώνια, προσφέροντας μια παραπάνω ψύξη σε σχέση με τα "κλασσικά" αερόψυκτα μοτέρ στα οποία το λάδι κάνει μόνο λίπανση, οπότε θεωρητικά μπορείς να το πεις "αεροελαιόψυκτο". Αλλά μιά που σχεδόν όλα τα μεγάλα μοτέρ έχουν ψυγείο λαδιού, προσωπικά το θεωρώ "αερόψυκτο". Αλλιώς ακόμα και τα καινούρια μηχανάκια, θα έπρεπε να τα λέμε "υδροελαιόψυκτα" αφού έχουν δύο ψυγεία, για λάδι και νερό. Δεν λέω ότι έχω σώνει και καλά δίκιο χρησιμοποιώντας τη λέξη αερόψυκτο, αλλά τέλος πάντων παραξενιά δική μου...

Η κατανάλωση αυτή είναι εφικτή, αλλά με λίγο "ζεν" οδήγηση, δηλαδή όχι πάνω από 5500 στροφές. Καλά πάει και χαμηλά, απλά δεν προσφέρει ηχητική ευχαρίστηση και σπάνια το κάνω πια. (σε φάση απεργίας βενζινοπωλών ας πούμε...)

Η πιο "παρανοϊκή" λύση είναι να πάρεις το υδρόψυκτο S και να παραγγείλεις όργανα, προβολέα και βάση γυμνού από ebay. Αλλά μετά ανεβαίνεις πολύ σε κόστος.

Η 2η παράγραφος γιατί μου θυμίζει συζήτηση περί "αποσβεστήρα κραδασμών" ;;;;

:rotflmao: :rotflmao:

Στο θέμα μας τώρα. Χωρίς να έχω ιδία πείρα από το μη-υδρόψυκτο (αεροελαιόψυκτο- χιχιχι), σε βόλτες εντός και εκτός πόλης που έχω κάνει συνοδευόμενος από ένα τέτοιο -Κ6-, διαπίστωσα πως η κατανάλωση ήταν στα ίδια επίπεδα με το δικό μου -Κ8-.

Το μόνο "μελανό" σημείο που μπορώ να εντοπίσω στο παλαιότερο μοντέλο είναι ότι θέλει έλεγχο/ρύθμιση στις βαλβίδες κάθε 12.000χλμ, εν αντιθέσει με το Κ8 που θέλει κάθε 24.000χλμ.

Άσε που αυτά τα μοντέλα είχαν αρκετές παρουσίες στην Ν έκδοση, οπότε πιο εύκολο είναι να βρεις γυμνό.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Το σκεφτηκα να παρω το S και να το μετατρεψω σε γυμνο μιας και απ οτι ειδα τα χαριζουν. Μοντελα του 08 ανετα με 3500-4000 καποια και με abs.

Δε βρισκω ομως στο ebay τα πραγματα που χρειαζονται. Φανταζομαι ειναι το μπροστινο φως με τις βασεις και τα πλαινα πλαστικα του τεποζιτου. Ποσο θα πανε αυτα?

Τελος νομιζω οτι ειναι τραγικο το κοστος ρυθμισης βαλβιδων. 50 ευρω να χει...?? εδω στο αμαξι δινω 25-30.

Επισης γυμνα δεν βρισκω πολλα. 3-4 εχω δει στο car.gr εκ των οποιων το ενα σιγουρα εχει φαει τουμπιτσα. Αν βρω γυμνο ελπιζω μεχρι 3000.

Τι παραπανω να προσεξω...? Ξερω οτι ειναι πολυ αξιοπιστα γενικα..

Λαδάκια που "δακρύζουν" από τις βίδες στο καπάκι που σημαίνουν άτσαλο μάστορα στα σέρβις... Κάτι άλλο ευαίσθητο δεν υπάρχει στο μοτέρ. Βάλε το μπροστά κρύο και δες αν παίρνει εύκολα (ακόμα και καταχείμωνο ξεκινάει με δύο μιζιές το πολύ) και αν βγάζει χρωματιστά καυσαέρια, το σταχτί είναι ΟΚ αν έχεις τραβήξει τσοκ, που σε αυτές τις θερμοκρασίες λογικά δεν χρειάζεται, αν είναι άλλο χρώμα ίσως καίει λάδια. Δεν έχει κάτι άλλο ευαίσθητο. Το δικό μου είναι 5ετίας με 60,000 χιλιόμετρα και δεν έχει βγάλει τίποτα. Του pektis 7ετίας με 85,000 χιλιόμετρα, επίσης.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Λαδάκια που "δακρύζουν" από τις βίδες στο καπάκι που σημαίνουν άτσαλο μάστορα στα σέρβις... Κάτι άλλο ευαίσθητο δεν υπάρχει στο μοτέρ. Βάλε το μπροστά κρύο και δες αν παίρνει εύκολα (ακόμα και καταχείμωνο ξεκινάει με δύο μιζιές το πολύ) και αν βγάζει χρωματιστά καυσαέρια, το σταχτί είναι ΟΚ αν έχεις τραβήξει τσοκ, που σε αυτές τις θερμοκρασίες λογικά δεν χρειάζεται, αν είναι άλλο χρώμα ίσως καίει λάδια. Δεν έχει κάτι άλλο ευαίσθητο. Το δικό μου είναι 5ετίας με 60,000 χιλιόμετρα και δεν έχει βγάλει τίποτα. Του pektis 7ετίας με 85,000 χιλιόμετρα, επίσης.
    Kala ta grafeis file amyroukai mono poy to diko mou einai 6etias!!!!:rotflmao:
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Απο εβδομαδα αρχιζω το ψαξιμο να δω και κανενα απο κοντα. Θελω να το οδηγησω κι ολας να δω αν με βολευει. Λογικα θα ειναι ιδιο στυλ με το cb400 που εχω τωρα.

Μενει να δωσω το cb και να εξετασω και τις υπολοιπες επιλογες διοτι περα απ το bandit σκεφτομαι και 2-3 ακομα μηχανακια.

Ειναι πολυ μικρη ομως η προσφορα σε μεταχειρισμενα bandit γυμνα. Δεν ξερω που αλλου να κοιταξω περα απο car.gr και xe.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Kala ta grafeis file amyroukai mono poy to diko mou einai 6etias!!!!:rotflmao:
    Μωρή κομπλεξικιά αντί να γυρνάς στο Μανχάταν χαζεύεις στο moto.gr? Πας καλά;

Παλαιό μέλος

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Ela re 5-10 lepta mpainw...afou to exoun free..
    Poli vari to programma!liwma girizw..tha ta poume re
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •