Σελίδα 202 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 102152192197198199200201202203204205206207212 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.016 έως 3.030 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Ποιος εξαφανιστηκε????Εδω ειμαστε και τα λεμε....Τι αλλο να πουμε...Εμεινε και τιποτα?

Αντε να δουμε τι αλλαγες θα κανει ο Δωνης τωρα γιατι πολλα μας λενε οι φυλλαδες....

Για το σημερινο τι να πω....Ειδαμε τον Ασκαρατε!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αναφερθηκες προσωπικα σε μενα....αλλα εγω ποτε δεν σε προκαλεσα....ειπα οτι με χαλασε.....αλλα οχι και να μου κοπει και ο υπνος....ναι εχει τυχει και αυτο.....αρα μην το συνεχισουμε αλλο....αλλα γουσταρεις και αισθανεσαι για την ομαδα σου....και αλλα εγω.....

re katsiki otan se prokalesw tha to katalaveis :rotflmao:

Μαλλον το τελος του Λυμπεροπουλου απο την ΑΕΚ....

"Γιατί δεν λέει κανείς ότι πήραμε το πρωτάθλημα στους αγωνιστικούς χώρους. Γιατί δεν το είπε κανείς; Παίξαμε στους τελευταίους δέκα αγώνες κι είχαμε 8 νίκες και 2 ισοπαλίες και παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Με τον Αστέρα Τρίπολης είχαμε 55.000 κόσμο και ξαφνικά με τον Πανιώνιο είχαμε 5.000. Είμαι 33 χρονών. Πέστε μου εσείς τι κίνητρο να έχω; Τι κίνητρο να έχω, σε ποια έδρα παίζουμε σε ποιες εγκαταστάσεις προπονούμαστε; Είμαι στην ΑΕΚ τόσα χρόνια. Αντε μην ανοίξω το στόμα μου".

"Η αλαζονεία πάει για όλους τους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και όχι φυσικά τον κόσμο".

Αντε να δουμε....Αντι να παρουμε πρωταθλημα,οχι μονο λογω ενστασης,θα δυαλυθουμε....Πρεπει να γινετια κολαση στα αποδυτηρια...

εγραψες.....

panouli me tin omaditsa sou asxoloumai otan me prokaleite.....

εγραψα....

αναφερθηκες προσωπικα σε μενα....αλλα εγω ποτε δεν σε προκαλεσα....

απο εμενα τελος εδω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εγραψες.....

panouli me tin omaditsa sou asxoloumai otan me prokaleite.....

εγραψα....

αναφερθηκες προσωπικα σε μενα....αλλα εγω ποτε δεν σε προκαλεσα....

απο εμενα τελος εδω....

re katsiki xekola to mualo sou
    kai sou eipa, otan tha se prokalesw tha to katalaveis.
    alliws an to thewreis proklisi auto na min kaneis katholou suzitisi ....oute kan stous kafedes

αφου πετάξαμε το αεκακι απο το πρωτάθλημα και στην συνεχεία απο το τσαμπιον λιγκ...δωσαμε μια ευγενικη χορηγία στον βαζελο,στο δευτερο ημίχρονο μονο και μονο για την ευγενικη αντιμετώπιση τους προς την ομαδαρα μας !

Σειρα εχει τωρα το ψαρι .....4 και σημερα !!

Αρε προεδραρα τρέλανε μας κι'αλλο !!!

http://www.youtube.com/watch?v=Hw8jBjaAMvQ

http://www.youtube.com/watch?v=EoPFR...eature=related

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kourkouti-aris-skordas-superman2.jpg 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	97,4 KB 
ID:	130343
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    ...
    θοδωρα τα πμ σου αδειασε!~

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    θοδωρα τα πμ σου αδειασε!~
    ΟΚ
    τι ?ο σκορδας θελει να με στειλει μηνυμα και δεν μπορει ?? :rotflmao:
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    όταν μιλάω μου λέτε διάφορα αστεία και δικά σας αποφθέγματα.

Οι δηλώσεις του Λύμπε το λένε ξεκάθαρα...

"ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ PLAYOFFS!Το λάθος ξεκίνησε επειδή δεν επιμείναμε αρκετά σε αυτό."

Όταν σας τα έλεγα εγώ, μου λέγατε οτι λέω απίθανα πράγματα κτλ...

Η ΑΕΚ έπρεπε να διαφυλάξει εικόνα απο το τέλος του πρωταθλήματος, ανάσες για τους παίκτες και να έχει και το κεφάλι της ήσυχο όσον αφορά το τι θα γίνει του χρόνου με την αντίδραση του κόσμου.

Κανείς δεν είπε να ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ... δεν θέλουμε να υποβιβαστούμε ή να φάμε τιμωρία. Υπάρχει πάντα και η Β ομάδα της ΑΕΚ (Νέων).

Τώρα ηθελέστα και παθέστα. Και οι παίκτες φθείρονται σωματική και ψυχολογικά... και η εικόνα της ομάδας έχει χαλάσει πάρα πολύ (τώρα να δείς μείωση σε διαρκείας) και η διοίκηση στριμώχθηκε χωρίς λόγο.

Γιατί ακόμα και να πέρναγε η ΑΕΚ , στο CH.L. , θα ήταν στους αδύνατους και με 4 έξτρα παιχνίδια στο κατακαλόκαιρο πριν τους ομίλους. ΄

Για μένα καλύτερα που τελικά θα πάει UEFA. Λόγοι;

1- Πιο ξεκούραστη ομάδα με καλύτερο αγωνιστικό προσανατολισμό , καθώς θα παίξει τα πρώτα παιχνίδια πλέον τέλος Αυγούστου.

2- Έκαναν καλό οι σφαλιάρες στα παιχνίδια με ΑΡΗ και ΠΑΟ (και μακάρι να φάμε και άλλο) για να ξεκαθαρίσει λίγο το οτι η ομάδα δεν είναι "μικρή" όπως λέει ο Λύμπε και πρέπει κάποια στιγμή να διαφυλάττουν το κύρος της , με χαμηλούς τόνους και σωστές δράσεις... και οχι το αντίστροφο.

Η ΑΕΚ είναι ομάδα που δεν λειτουργεί καλά με πίεση... εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ούτε η διοίκηση της (όποια και αν ήταν αυτή) , ούτε οι παίκτες αλλά ούτε και ο κόσμος της (πολλοί ανυπόμονοι όλοι τους).

Ειδικά σήμερα , διακρίνω καταστροφολογία και τι πάθαμε ... και τούτο... και κείνο , κτλ.

Θα πρέπει η ΑΕΚ να διακρίνει οτι θέλει και οργάνωση (μόνο στο PR έχει), θέλει όπως και δήποτε προπονητικό κέντρο (πολύ πριν απο το γήπεδο) και φυσικά να τονίσει στον κόσμο οτι ΄διαθέτει τα @@ να δείξει , όταν χρειάζεται και δεν κάνει πίσω για τον κορβανά του παρά, μειώνοντας την εικόνα της.

Αυτό έγινε με την ΑΕΚ και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα.

Ο ΠΑΟ έκανε οτι καλύτερο , συσπειρώνοντας πλέον τον κόσμο του, και δείχνοντας οτι προσπαθεί τουλάχιστον όσο μπορεί με ορίζοντα αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.. κυριολεκτικά σε όλα.

Για τον ΟΣΦΠ , μια απο τα ίδια... Προπονητής, τεχν. διευθυντής, φροντιστής, γυμναστής, scouter, ... Socrates Kokalis. Όποιος πιστεύει κάτι άλλο , ζεί σε άλλο πλανήτη.

Για την ομάδα της ΑΕΚ δεν νομίζω οτι αντέχει κάποιου σχολιασμού καθώς η εικόνα της πλέον είναι οικτρή και αμφιβάλω αν θα έχει την Τετάρτη πάνω απο 10.000 ΑΕΚτζήδες στο ΟΑΚΑ. και πολλούς λέω δηλαδή.... και θα είναι φυσιολογικό.

Το θέμα είναι απο εδώ και πέρα πως θα αντιδράσει. Τέρμα οι δημόσιες σχέσεις. Τώρα θέλει δουλειά και ελπίζω να γίνει με χαμηλούς τόνους. Αλλιώς πάλι του χρόνου , με τέτοια εικόνα , δύσκολα βλέπω να αλλάζει το "ΑΕΚ-ακι" όπως μας αποκαλούν (και πλέον δικαιολογημένα) στην ΑΕΚ που έχουμε μάθεί όλοι.

Πως το λένε με μια φράση να δείς;.... Την αλήθεια κατάματα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    όταν μιλάω μου λέτε διάφορα αστεία και δικά σας αποφθέγματα.

Οι δηλώσεις του Λύμπε το λένε ξεκάθαρα...

"ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ PLAYOFFS!Το λάθος ξεκίνησε επειδή δεν επιμείναμε αρκετά σε αυτό."

Όταν σας τα έλεγα εγώ, μου λέγατε οτι λέω απίθανα πράγματα κτλ...

Η ΑΕΚ έπρεπε να διαφυλάξει εικόνα απο το τέλος του πρωταθλήματος, ανάσες για τους παίκτες και να έχει και το κεφάλι της ήσυχο όσον αφορά το τι θα γίνει του χρόνου με την αντίδραση του κόσμου.

Κανείς δεν είπε να ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ... δεν θέλουμε να υποβιβαστούμε ή να φάμε τιμωρία. Υπάρχει πάντα και η Β ομάδα της ΑΕΚ (Νέων).

.

Gandalf
    re mage oti thes les....
    an i aek katevaine me twn newn opws les, kai etrwge 6 ....oloi tha to gurizate kai me to dikio sas..
    DROPI NA KATEVEI ME TOYS NEOYS KAI NA FAME TOSA...EXOYME KAI MIA ISTORIA...DEN GINETAI NA DROPIAZOMASTE ETSI.. KLP KLP KLP---
    katalave to...eprepe na kateveite kai katevikate ...twra to an dialuthike to paramuthaki tis omadas pou exete...auto einai allo thema

Αν ήμασταν βάζελοι ή γαύροι θα το λέγαμε... αν ήσουν όμως στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα , θα το άκουγες απο 8 στους 10...

"Κατεβείτε με τους νέους και ρεζιλέψτε το πανυγηράκι που έχουν στήσει".

Αυτό άκουγες όποιον και αν ρώταγες.. απο την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη ηλικία. Μέχρι και σε εφημερίδες το διαβάσαμε.

Οι Νέοι έχουν το ελαφρυντικό οτι είναι ακριβώς αυτό... "Νέοι".. και 10 να έτρωγαν ,στην ουσία η ΑΕΚ δεν θα έπαιζε... τουρνουά θα το έκανε όπως και ήταν.

Οι παίκτες ... ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ... το είπε ξεκάθαρα. Πως αλλιώς να το πούμε δηλαδή;

Όταν ενας παίκτης δεν θέλει να παίξει και μπαίνει "υποχρεωμένος" δεν έχει ούτε ψυχολογία ούτε την δύναμη σε τέτοια παιχνίδια. Το είπα και τότε και μου έλεγες άλλα περί ΠΓΣ και 5αρας.

Μα ήταν εμφανές πως οι παίκτες μπήκαν απλά με την φόρα του πρωταθλήματος και λόγω "τσαντίλας" περισσότερο αλλά και επειδή έκατσαν τα σούτ πήρε τόσο μεγάλο σκορ.

Η ΑΕΚ πιο κερδισμένη θα έβγαινε αν κατέβαζε νέους... και στον ηθικό και στον αγωνιστικό τομέα.

Επειδή με τα "ΑΝ" δεν κάνεις δουλειά όμως, πλέον όπως ήρθαν τα πράγματα, πρέπει να διαλέξει η διοίκηση αν θέλει την ΑΕΚ όπως της θέλουμε εμείς, ή όπως την θέλουν αυτοί και να επωμιστούν την ευθύνη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Αν ήμασταν βάζελοι ή γαύροι θα το λέγαμε... αν ήσουν όμως στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα , θα το άκουγες απο 8 στους 10...

"Κατεβείτε με τους νέους και ρεζιλέψτε το πανυγηράκι που έχουν στήσει".

Αυτό άκουγες όποιον και αν ρώταγες.. απο την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη ηλικία. Μέχρι και σε εφημερίδες το διαβάσαμε.

Οι Νέοι έχουν το ελαφρυντικό οτι είναι ακριβώς αυτό... "Νέοι".. και 10 να έτρωγαν ,στην ουσία η ΑΕΚ δεν θα έπαιζε... τουρνουά θα το έκανε όπως και ήταν.

Οι παίκτες ... ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ... το είπε ξεκάθαρα. Πως αλλιώς να το πούμε δηλαδή;

Όταν ενας παίκτης δεν θέλει να παίξει και μπαίνει "υποχρεωμένος" δεν έχει ούτε ψυχολογία ούτε την δύναμη σε τέτοια παιχνίδια. Το είπα και τότε και μου έλεγες άλλα περί ΠΓΣ και 5αρας.

Μα ήταν εμφανές πως οι παίκτες μπήκαν απλά με την φόρα του πρωταθλήματος και λόγω "τσαντίλας" περισσότερο αλλά και επειδή έκατσαν τα σούτ πήρε τόσο μεγάλο σκορ.

Η ΑΕΚ πιο κερδισμένη θα έβγαινε αν κατέβαζε νέους... και στον ηθικό και στον αγωνιστικό τομέα.

Επειδή με τα "ΑΝ" δεν κάνεις δουλειά όμως, πλέον όπως ήρθαν τα πράγματα, πρέπει να διαλέξει η διοίκηση αν θέλει την ΑΕΚ όπως της θέλουμε εμείς, ή όπως την θέλουν αυτοί και να επωμιστεί την ευθύνη.

Gandalf
    egw allo rwtaw...
    wraia o paixtis DEN THELEI NA PAIXEI...
    apo tin stigmi omws pou den sou pernaei.... simainei oti tha fas duo tesares apanwtes kai tha se petaxei kai o paniwnios apo cl??

antithetws tha elega oti katevaineis, tous ga@@@ olous kai deixneis ti magas eisai
    ektos kai an den eisai....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

antithetws tha elega oti katevaineis, tous ga@@@ olous kai deixneis ti magas eisai
    ektos kai an den eisai....
    Μπζιτ Γεώγιε,να σού θυμήσω ότι η ΑΕΚ μάζεψε 68 βαθμούς στο πρωτάθλημα,έβγαλε την καλύτερη επίθεση,την καλύτερη άμυνα και τον πρώτο σκόρερ.
    Τώρα στα πλέϊ οφ έπεσε το παραμυθάκι,ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τώρα που γίνατε εσείς μάγκες,πανηγυρίστε την είσοδο στούς προκριματικούς τού Ιουλίου.Άντε βρε,καλό βόλι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Βρε Γιώργο... πραγματικά τι αξία θα είχε;

Ίσα , ίσα που θα έδειχνε πως η ΑΕΚ αποδέχεται πως πρέπει να παίξει στα playoffs , αφού δίκαια ( ;;; ) βρίσκεται εκεί κατά ΕΠΟ.

Έλα στην θέση του Λύμπε αφού έκανες πρωταθλητισμό. Επί ενα χρόνο κάνεις οτι μπορείς και τα δίνεις όλα εντός γηπέδου. Υπερβαίνεις σε σημεία εαυτόν και πνίγεις εγωισμό , αφού κάποιες στιγμές , μένεις και εκτός 11αδος. Στο τέλος της κούρσας με μια νίκη που ποτέ δεν πήρε ο ΟΣΦΠ εντός γηπέδων με τα πόδια των παικτών του, χάνεις την πρωτιά.

Αντιδράσεις πολλές και μαζί με αυτές έχεις και την διοίκηση σου που τις στηρίζει!!!

Αμέσως μετά όμως αποδέχεται το τι γίνεται και λέει παίξτε για Β θέση στα Playoffs, παρόλο που λέει πως είναι άδικος θεσμός. (ετεροχρονισμένα και παράδοξο , στο χρονικό σημείο και σε σχέση με τις δηλώσεις που έκανε).

Οι παίκτες έχουν φτιαχτεί ήδη απο την κόντρα αυτή και μαζί τους και ο κόσμος. Εξού και απο 50.000 στις 5.000 με τον ΠΓΣ.

Πρέπει λοιπόν όταν κάποια στιγμή δηλώνεις οτι αδικήθηκες και οτι γενικά επικρατεί ενα μπάχαλο, να δίνεις τα σημάδια αποστασιοποιήσης σου. Αυτό θα έπρεπε να γίνει με την Νέων και την συμμετοχή της στο πανυγήρι που δεν θα συνεχίσει του χρόνου.

Δεν μπορείς να δημιουργείς παράδοξο και να λές οτι πάμε για την Β θέση και στα προκριματικά του CH.L. που λόγω συμμετοχής σε αδυνάτους δεν είναι σίγουρο οτι θα περάσεις κιόλας ενώ δηλώνεις τα παραπάνω.

Ή έχεις τα @@@ λοιπόν ή κάνεις μόκο και βάζεις κάλτσα στο στόμα και δεν κάνεις δηλώσεις.

Η ΑΕΚ φυσικά θα περάσει και απο αυτό το στάδιο μιας και πέρασε και απο χειρότερα. Απλά οι κακές παρενθέσεις μαζεύονται σιγά σιγά μετά την ομάδα των νέων του 2004 που έχασε στο τσακ fair and square το πρωτάθλημα. Όμως εκεί , όλοι δεν είπαν κάτι ακόμα και με τις δηλώσεις του "Δεν πάμε για τίποτα", μιας και όντως.... Οι ΝΕΟΙ δεν πήγαιναν για τίποτα.

Σήμερα όμως μετά απο την αλληλουχία δηλώσεων και δεν ξέρω τι άλλο, λογικό είναι να γίνεται οτι γίνεται.

Η ΑΕΚ θέλει πειθαρχία για μένα. Απο την διοίκηση που πρέπει να αυτο-περιοριστεί σε πράξεις πλέον και οχι λόγια , τους παίκτες και πλέον να κάνουν αυτό που σκέφτονται ... να έχουν τα παντελόνια και να το δείχνουν δηλαδή, μέχρι και τον κόσμο που ενθουσιάζεται και απογοητεύεται εύκολα... ευκολότερα απο όσο πρέπει.

Η ΑΕΚ θα έχει καλό σύνολο αν την δέσει ο Δώνης, ειδικά τώρα που οι "παλιοί" πλέον φεύγουν (Σίγουρα Λύμπε απο όσο φάνηκε, Ζήκος σταμάτησε... Ρίμπο μάλλον 99% φεύγει) και θα έχει τους νέους για να κάνει χημεία. Τώρα τι αποτέλεσμα θα έχει... θα δούμε.

Καλή επιτυχία στο CH.L.

Υ.Γ. Να είστε σίγουροι πως στο παιχνίδι της Τετάρτης, οι κερκίδες θα είναι σχεδόν άδειες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Μπζιτ Γεώγιε,να σού θυμήσω ότι η ΑΕΚ μάζεψε 68 βαθμούς στο πρωτάθλημα,έβγαλε την καλύτερη επίθεση,την καλύτερη άμυνα και τον πρώτο σκόρερ.
    Τώρα στα πλέϊ οφ έπεσε το παραμυθάκι,ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τώρα που γίνατε εσείς μάγκες,πανηγυρίστε την είσοδο στούς προκριματικούς τού Ιουλίου.Άντε βρε,καλό βόλι.
    re man kaneis den panigirise tin exodo, oute kanw kolotoubes
    akoma pisteuw oti tsirko eimaste
    alla eseis ( proedros ntemis kai sia) kanate dilwseis....den exoume omada, den kataferame tipota fetos, apotuxame klp klp klp....kai twra xafnika eiste i omadara pou adikithike

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20