Σελίδα 202 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 102152192197198199200201202203204205206207212 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.016 έως 3.030 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Τό παλικαράκι πουλάει τρελλίτσα.........όταν αύτός πήγαινε έγώ είχα γυρίσει...!!!

το θεμα ειναι φιλε οτι δεν τοεχεις...το εχεις αποδειξει παμπολλες φορες εδω μεσα,,,,
    το αν εχεις ενα εγχειριδιο και το διαβαζεις ολη μερα...δεν λεει οτι ξερεις κιολας....

βαζω στοιχημα οτι προσφατα εμαθες οτι ειναι στρογγυλη η μπαλα και οχι σαν ζαρι που την σπρωχνουν.

σου εχουν αποδειξει παρα πολλα ατομα εδω μεσα...οτι αλλο θεωρια , αλλο πραξη....
    σε εχουν κανει ξεφτιλα πολλες φορες για αθλητικα θεματα...θυμησουν κατι που ελεγες για ντοπες και τετοια....αλλα εσυ τον χαβα σου...

πηγαινε λοιπον διαβασε κανα εγχειριδιο....και βγες παλι να πεις ""οταν εγω πηγαινα γηπεδο το 60 εσεις δεν ειχατε γεννηθει ακομα....""" και να νομιζεις οτι ειναι επιχειρημα για να βγεις σωστος.

για σενα βγηκε το.......ασε τον τρελο στην τρελα του....

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ...κ καλα ρε γιωργο επαιξε 2 φορες στοπερ με σας..και τον πηρατε για στοπερ?

και ο μπλανκο παιζει που κ που δεξι χαφ..και?
    και ο σαλπιγκιδης τα ιδια..(παροτι εχει ζητησει να παιζει με τη φανελα του παοκ αν γινεται ..οκ..)

το θεμα δεν ειναι αυτο..αλλα το οτι το κατσουρ ασχετως αν μπορει..δεν ειναι για να παιζει στοπερ..

ειναι χαφ..και παπαλα.
    αν διαφωνεις..πες μας που εχει προσφερει περισσοτερο..ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ Κ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ.
    οχι δεν διαφωνω....δεν λεω κατι διαφορετικο...
    και ο ουζουνιδης ηταν επιθετικος φιλε....οταν τον πηρε ο παναθηναικος....και αμεσως επαιξε λιμπερο (τοτε) και ηταν απο τους καλυτερους που περασαν...
    το αντιστροφο ο μαυριδης...

και στην μπενφικα επαιζε αμυντικο χαφ...αλλα ....ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ...οπως λεει και τοπρωτοσελιδο που εβαλα...οπως ελεγαν ΟΛΟΙ λοιπον εκτος του γνωστη-εγχειριδιακια τερενς.....ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΠΕΡ....και αυτο ηταν ενας παραπανω λογος που τον πηρε ο τενκατε.

αλλα ρε φιλε...μην πας μακρυα....οταν ο ανθρωπος ειναι αστειος...δεν μπορεις να κανεις κατι...

εδω ειχε θεσει ερωτημα με στοιχημα (που υποτιθεται βαζουν ανθρωποι που τιμουν τα παντελονια που φορανε) και το εχασε...εις διπλουν μαλιστα....και οι δικαιολογιες του ηταν του στυλ....βρειτε το βιντεο και βαλτε το.......ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΠΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι ψαχνεις τωρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Το θεμα δεν ειναι τι θεση παιζει ο Κατσουρανης στον ΠΑΟ, αλλα αν παιζει στην θεση που τον βαζεις...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ναι ....αλλα.....δινει φοβερες οδηγιες :rotflmao:

πού τά δεκάρια ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.....!!!

πηγαινε πες το αυτο ρε συ στον γτιεγκο.
    μετα πηγαινε στον ντελ πιερο
    μετα κανε μια βολτα και απο ντεκο...
    μετα πηγαινε και στον κακα μια βολτα

και πες τους...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ δεκαρια...παρτε το χαμπαρι πια...

οπως θα ελεγες και στο δομαζο.....αλλα ξεχασα....εκει το διαβασαμε εμεις λαθος....

ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ...
    α ρε γεροξεφτιλα...

και που σαι...εγω οταν απαντω σε καποιον το κανω απευθειας.....
    δεν ψαχνω στηριγματα δεξια και αριστερα να με γλυτωσουν απο την ξεφτιλα οπως κανεις εσυ.

βλεπεις....γελανε ολοι με αυτα που γραφεις..αλλα καποιοι προτιμουν να σου ""χαιδεψουν "" τα αυτια...απο το να σου πουν το προφανες

αντε ανοιξε παλι το εγχειριδιο και απαντησε μας

Μην αρπαζεστε ρε σεις...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    nai re papares pos milate etsi gia ti mpala..hmarton...

Ανδρονίκη Τυχερού
    «Μου πετούσαν κροτίδες και γελούσαν»

ΜΑΡΙΝΙΚΗ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ | Τρίτη 23 Μαρτίου 2010 [ 07:35 ]

Την ώρα που τα αθλητικά ραδιόφωνα μετρούσαν νικημένους και χαμένους _ «ήταν ο Ολυμπιακός που κέρδισε μεν τον αγώνα αλλά χάνει το πρωτάθλημα ή ο Παναθηναϊκός που έχασε μεν τον αγώνα αλλά πάει για το πρωτάθλημα;» _ έφτασε η είδηση: Η γυναίκα που εργαζόταν ως σεκιούριτι στο ΟΑΚΑ, ακριβώς κάτω από τη Θύρα 5, και την οποία στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης ο υπεύθυνος ασφαλείας τη μετέφερε αγκαλιά προς το ασθενοφόρο, είχε χτυπήσει σοβαρά. «Χάνει τα δυο της δάχτυλα» ήταν η πρωινή διάγνωση - ανταπόκριση από το ΚΑΤ.

«Δεν ήταν η πρώτη μου φορά ούτε σε γήπεδο ούτε σε ντέρμπι, όπως λανθασμένα λένε από το πρωί. Τέσσερα χρόνια εργάζομαι ως σεκιούριτι στο ΟΑΚΑ. Και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο του Παναθηναϊκού»

, είναι οι πρώτες _ αγανακτισμένες _ κουβέντες που βγαίνουν από το στόμα της άτυχης Ανδρονίκης Τυχερού. Στον θάλαμο του ΚΑΤ χθες το απόγευμα, λίγο μετά το χειρουργείο που της στοίχισε δύο δάκτυλα από το δεξί χέρι της, είναι εξαντλημένη αλλά και θυμωμένη...

«Μερικός ακρωτηριασμός ονυχοφόρου φάλαγγος δείκτη και αντίχειρα και επιπόλαια εγκαύματα στην παλάμη»

είναι ο επίσημος απολογισμός του… μεροκάματου του τρόμου. «Και 100 ευρώ αντί για 35 που παίρνω συνήθως...», προσθέτει. «Μου τα έδωσε ο προϊστάμενος μου, λόγω του τραυματισμού μου. Ηρθαν πάντως εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος, ο κ. Αντωνιάδης με επισκέφτηκε νωρίτερα και είπαν ότι θα αναλάβουν όλα μου τα έξοδα». Παρηγοριά...

Η Νίκη τα πρωινά εργαζόταν ως σεκιούριτι σε τράπεζες. Τα γήπεδα ήταν «ένα επιπλέον μεροκάματο. Ποτέ ξανά όμως» λέει εμφανώς θυμωμένη _ δεν έχει συμπληρωθεί ούτε 24ωρο από τον σοβαρό τραυματισμό της. «Και δεν πιστεύω ούτε στο ελάχιστο πως θα μπορούσε η δική μου περίπτωση να αποτελέσει αποτρεπτικό παράδειγμα. Μόνο με πραγματικά μέτρα θα μπορούσε να δοθεί λύση. Αλλά τι να περιμένεις όταν τη μία τους πιάνουν και τους περνούν Αυτόφωρο και την επόμενη τους αφήνουν;» ρωτάει ρητορικά.

«Ησουν τυχερή μες στην ατυχία σου»

της δίνει κουράγιο η συνάδελφός της, που έσπευσε να της συμπαρασταθεί. Δεν γνώριζε ούτε το όνομά της αλλά πέρασε παρέα με ακόμη έναν σεκιουριτά για να της δώσουν μια (ακόμη) ανθοδέσμη και να ευχηθούν περαστικά. Στο άκουσμα της λέξης «τυχερή», κοιτάει το μπανταρισμένο χέρι της που ξεκουράζει σε ένα μαξιλάρι. «Σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είχα καεί ολόκληρη. Είναι όμως το δεξί μου χέρι. Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω προσθετικά μέλη. Δεν μου είπαν ακόμη. Νομίζω όμως ότι στον αντίχειρα δεν γίνεται. Με τρομάζει λίγο η προσαρμογή και είμαι θυμωμένη. Πρέπει όμως να προχωρήσω. Η ζωή μου θα δυσκολέψει τώρα, αλλά θα τα καταφέρω»…
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=23/03/2010
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    nai re papares pos milate etsi gia ti mpala..hmarton...
    file....den einai toso aplo to thema.

den borei kapoios pou xeftilizetai sunexia, na prospathei na sou tin pei...

episis...enimerwtika...sto arxiko threadaki borei na anatrexei opoios thelei, kai na dei pou ""tsakwnomai"" me ton duka, gia to an einai kaluteros gia tin thesi o matos, i o katsouranis.....

enimerwtika pali...o matos paizei amuntiko xaf...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=23/03/2010
    re file....extes eixe vgei i idia stin tivi...stin net nomizw....kai elege oti xtupise asxima ton antixeira.....kai ligo apo to dipla daxtulo....alla ola ok, i epembasi egine apo giatrous kratous kai tou panathinaikou,,,,

twra to arthro leei alla...
    ti na pistepseis?

ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ..............ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

Σύμφωνα μέ τόν σύντροφο ....ΤΖΩΡΤΖ..............

είναι ότι ό Κατσουράνης άγοράστηκε άπό τόν ΠΑΟ.............γιά νά παίξει

ΚΑΙ...........στόππερ..........ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ........

Καί φυσικά ό άνθρωπος δικαιώθηκε...............ΤΩΡΑ.........πού ύστερα άπό 27 παιχνίδια στό
    πρωτάθλημα,δέν ξέρω πόσα στό κύπελλο καί καμμιά δεκαριά στήν Εύρώπη.......
    ΕΙΔΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..........ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΣΤΟΠΠΕΡ....!!!

Τό ότι βέβαια ή όμάδα έμεινε ....ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ.............δέ μετράει.....
    Τό ότι ό ΠΑΟ μετά άπό 35 παιχνίδια ξέμεινε..........έπίσης δέ μετράει.
    Τό ότι ό Κατσουράνης όσο είχε δυνάμεις ήταν ό πρώτος σκόρερ τής όμάδας...
    μέ 8 γκόλ.........ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ........!!!

Τό ότι σέ όλη του τήν καρριέρα μέχρι τώρα ζήτημα νάχει παίξει 3-4 παιχνίδια στόππερ
    όταν όλοι στήν όμάδα είχαν κουτσαθεί,έπίσης δέ μετράει.
    Ύπάρχει καί δορυφορική φίλε...........καί έχω δεί πιό πολλά παιχνίδια τής Μπεμφίκα......
    άπ'ότι έσύ τού ΠΑΟ, μέ τόν Κατσούρ μέσα.....!!!

Όμως ό παίκτης άγοράστηκε .......γιά νά δίνει καί τή λύση τού στόππερ στόν ΠΑΟ...:rotflmao:

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ............ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ.......μιά νέα καρριέρα άρχίζει
    γιά τόν Κατσούρ στόν ΠΑΟ............ΣΤΟΠΠΕΡ ..... ΑΛΑ........ΖΩΡΖ....!!!

Θά τόν καμαρώνουμε άπό έδώ καί μπρός σάν στόππερ..............όπως καί θαυμάσαμε τόν Κακά
    δεκάρι τήν περασμένη έβδομάδα.....
    Σύγχρονο δεκάρι.............πολύ σύγχρονο....!!

Όπως άλλωστε καμαρώνουμε καί τό Νίνη δεκάρι.......:rotflmao:

Γιαυτό λοιπόν καί ό Άντωνίου ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟΠΠΕΡ............είχε στό νού του τόν Κατσουράνη.
    Ή μπάς καί όταν τό κόττερο έψαχνε άπεγνωσμένα τό Δεκέμβρη λύση γιατί ό Σουηδός βγήκε πολύ λίγος,
    όταν στίς φυλλάδες κάθε μέρα έκανε παρέλαση καί τό όνομα ένός κεντρικού άμυντικού σκέφτηκε.......
    ΑΣΕ ΡΕ.......................θά μάς καλύψει...............ό Κατσούρ ,ό Σπάθας καί ό Δαλούκας....!!!

Ή, μήπως δέν έψαχναν.....???

Φανταστείτε τί έχει νά γίνει έτσι καί ό Νόμπλιας...........ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ..........πάει πρέπει νά κρυφτώ......:rotflmao:

Θάναι σά νάβγαλε έξάρες ό Ζώρζ.....!!!

Τελικά ρέ Ζώρζ...........πού δέν άσχολείσαι μαζί μου ,άλλά έγώ σέ ένοχλώ,σύμφωνα μέ τόν άντικειμενικό φίλο σου,
    θά δώσεις μιά άπάντηση στό λαό...??

Ο ΚΑΤΣΟΥΡ............Ή ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΣ

έχουν πιό πολλά μάτς στή Σούπερλίγκα σάν στόππερ....??

κί άφού άπαντήσεις σέ αύτό πές μας..........άγοράστηκε άραγε ό Λαμπριάκος άπό τή Σκόντα σάν
    έναλλακτική λύση γιά στόππερ....??

Έπαιξε ό Μίμης ό Παπαιωάννου τερματοφύλακας στήν ΑΕΚ.....??
    Καί πόσα παιχνίδια...??
    Μήπως περισσότερα άπ'ότι ό Κατσουράνης στόππερ...??

Θά μπορούσε ό Γκούμας νά κάνει καρριέρα σάν σέντερ φόρ....??
    Μήπως γιαυτό άγοράστηκε άπό τόν ΠΑΟ άλλά δέν τού βγήκε....??

Έπίσης ό Λάκης Νικολάου στήν ΑΕΚ....??

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..........ΣΕ ΟΛΟΥΣ

TO BE CONTINUED......

υγ. Παρακαλώ οί άπαντήσεις νάναι εύπρεπείς..........μήν έκτεθούμε....!!

ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ..............ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

Σύμφωνα μέ τόν σύντροφο ....ΤΖΩΡΤΖ..............

είναι ότι ό Κατσουράνης άγοράστηκε άπό τόν ΠΑΟ.............γιά νά παίξει

ΚΑΙ...........στόππερ..........ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ........

ase re terens....exei paixei polla paixnidia o katsouranis stoper...

alla eipame.....to egxeiridio ta leei alliws...

perimene twra bas kai bei kapios kai sou xaidepsei ta autia.....na vreis ligo dikio....

kai pou sai....autos o salpi re....akoma na balei sto sumvolaio tou an paizei me opoia omada thelei

AΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ............

Ποιά είναι τά πολλά παιχνίδια τού Κατσουράνη ώς στόππερ......??

Θυμάται κανείς Άεκτσής ........ΠΟΤΕ........τόν Κατσουράνη στόππερ τόσα χρόνια στήν ΑΕΚ....??

Θυμάται κανείς τόν Κατσουράνη στόππερ στή Μπεμφίκα ,

όσοι είχαν τή δυνατότητα νά τόν βλέπουν 3 χρόνια.....??

Έκτός άπό τά μάτς τής Πορτογαλλίας όπου καί τόν έχουμε δεί τό 2004 ......

ΣΑΝ ΤΡΙΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΑΤΣ............κάτι μεταξύ
    άμυντικού χάφ καί τρίτου στόππερ,σύστημα Ρεχάγκελ..........

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΣΤΟΠΠΕΡ.....??

Καί ποιά όμάδα θά άγόραζε ποτέ έναν παίκτη έπιπέδου Έθνικής γιά νά τόν έχει τώρα
    στά τριάντα φεύγα του..........ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΤΟΠΠΕΡ....
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ.....???

Μερικά πράμματα ........ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗΣ............διότι δέν στέκουν άπό μόνα τους.
    Έφόσον λοιπόν τελείωσαν όλοι οί άμυντικοί τού ΠΑΟ πού θά μπορούσαν νά
    παίξουν αύτή τή θέση , άν δείτε σήμερα τή λίστα τών άπόντων τού ΠΑΟ ,
    θά λέγατε ίσως καί σείς..........
    ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΠΠΕΡ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ....
    Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.....!!!
    Ό Τέν - Τέν έκανε μιά φορά τή μαλακία καί έβαλε τό Σιμάο μέ Ίντερ στό ΟΑΚΑ.......
    Ό Ζιλμπέρτο νομίζω πώς έχει παίξει μιά φορά σέ Εύρωπαικό παιχνίδι,δέν θυμάμαι καλά
    Ό Κατσουράνης όμως πού μάς είπε ό φίλος μας ότι ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ........γιά νά δώσει λύση
    καί γιά αύτή τή θέση ,έκανε ντεμπούτο τήν Κυριακή....!!!
    ΤΡΙΚΥΜΙΑ...........ΣΚΕΤΗ

Αύτό ομως δέ σημαίνει ότι ό παίκτης αύτός..........ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΠΕΡ........!!!

Έχουμε δεί τό Λαμπριάκο στόππερ...........όντως άρκετά παιχνίδια,μιά καί δέν άπαντάει
    ό φίλος μας...
    Έχουμε δεί τό Γκούμα σέντερ φόρ.........τελευταία φορά στή Νέα Σμύρνη
    Έχουμε δεί πολλά..........πρόσφατα τό Βύντρα νά παίζει σέ 3 θέσεις στήν Τρίπολη.
    Άν όμως ό Βύντρα κουτσά στραβά μπορεί έστω στό Έλληνικό πρωτάθλημα,
    Ό Κατσουράνης τήν Κυριακή άπέδειξε άκόμα καί σέ κάτι τύπους σάν τόν Τζώρτζ
    ΟΤΙ............ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ.....!!!

Έχουμε δεί παίκτες πού άπό τά άμυντικά χάφ όντως γύρισαν στή θέση αύτή.
    Χαρακτηριστικότερη περίπτωση τού Γερμανού.........ΣΤΙΛΙΚΕ..........γιά όσους θυμούνται
    ό όποίος καί άφησε έποχή καί στήν Έθνική σάν λίμπερο.
    ΑΛΛΑ..........ό άνθρωπος είχε ταχύτητα καί κάλυπτε μέ αύτήν καί τήν όξυδέρκεια του
    τά πάντα.....!!!!
    Άλλο λίμπερο όμως καί άλλο δύο κεντρικοί άμυντικοί στήν εύθεία.
    Θά μπούμε σέ τεχνικά θεματα καί δέ λέει.........
    Άπλά ό Κατσουράνης ήταν πολύ καλός πρίν όμως 5-6 χρόνια καί σάν τρίτος κεντρικός
    πότε μπροστά καί πότε πίσω άπό τούς δύο.....
    Έφεύρεση Ρεχάγκελ ............πολύ παλιό κόλπο Ίταλικό Χερρέρα....!!!!
    Κατενάτσιο Ίντερ, Φακέττι ......Ματσόλα κ.λ.π....

Βέβαια ό Κατσουράνης έχει χάσει πλέον τήν όποια έκρηκτικότητα είχε .......καί δέν μπορεί
    νά παίξει σέ αύτή τή θέση..........ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΛΥΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ....!!!

Άλλά τό νά φτάνουμε νά ίσχυριζόμαστε ότι ό παίκτης .......αγοράστηκε
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΠΕΡ..........είναι όνειρο θερινής νυκτός πού τό είδε μόνο
    ό Τζώρτζ...........άντε καί ό Άντωνίου πού είπε στό κόττερο,τί θέλετε τώρα καταχείμωνο
    νά ξοδέψετε 2-3 μύρρια ,οί έποχές είναι δύσκολες, μπορούμε νά τή βγάλουμε
    καί μέ Δαλούκα ,Κάκο,Χαραλαμπίδη κ.λ.π....
    ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ..........Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.....!!!

Νομίζω πώς τό έξαντλήσαμε τό θέμα καί τό κουράσαμε.
    Άν δούμε σήμερα τόν Κατσουράνη σάν κεντρικό άμυντικό........ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.........
    μήν έπανέλθεις,τό κοινό καί βαρέθηκε καί σχημάτισε άποψη.......!!!
    ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.............ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΠΠΕΡ....!!!

Στό έφηβικό τής Παναχαικής όντως δέν ξέρω τί θέση έπαιζε ό παίκτης.....

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ..........

Τό νά προσπαθούμε πάντα νά βγάλουμε άστείο τόν συνομιλιτή καί νά τόν διακωμωδούμε
    συνεχώς..........ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.......
    Άσχολήθηκα μέ τή συμπεριφορά τού Σαλπιγγίδη ...........
    τά καραγκιοζηλίκια του στήν Τούμπα,καί μέ τήν ύστεροφημία του γιά τήν όποία
    προσπαθούσε......
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.............τού νά χρησιμοποιούμε τήν ύπερβολή
    τών γραφόμενων τού άλλου,ό όποίος τό παραθέτει
    γιά νά δείξει άκριβώς ΤΟ ΚΟΝΤΡΑΣΤ...... γιά νά τού δείξουμε πόσο άσχετος είναι
    όροι,συμβόλαια κ.λ.π.........είναι σοφιστίες
    χαμηλού πνευματικού έπιπέδου.....!!!
    Έπαναλαμβάνω λοιπόν πώς ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΚΚΑΛΑ.............θάλεγε έγώ δέν παίζω στήν Τούμπα
    ή θάκανε τόν τραυματία άν ήταν τόσο Παόκι......!!!
    Τό τί λέει ένα συμβόλαιο αύτοί πού τό ύπογράφουν ξέρουν.....
    Έφόσον λοιπόν είναι έπαγγελματίας καί ύπογράφει ............ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ
    ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..........όταν βάζοντας τό γκόλ φεύγει σάν
    ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΧΗΡΑ...........ΣΧΕΔΟΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ........άπ'ότι φάνηκε στό κοντινό πλάνο...!!!
    Άλλά είπαμε τό παλικάρι έτοίμαζε τό έδαφος.......
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ............
    Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.........
    ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ...........ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ....!!!!

υγ.

Έπειδή άγαπητέ Ζώρζ είσαι βάζελος καί τό ξέρεις καλύτερα άπό μένα.........άπάντησε
    τουλάχιστον σέ αύτό.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΜΑΟ , ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ , ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ
    ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΠΠΕΡ......???

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ.............ΚΑΙ ....... ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.......??

υγ2.

Πίστεψε με δέ νοιώθω καμμιά άνάγκη νά έπιβεβαιωθώ γιά τή δουλειά μου μέσα άπό ένα
    μοτοσυκλεττιστικό φόρουμ ......ΑΣΧΕΤΟ........μέ τόν άθλητισμό καί μέσα άπό άνθρώπους
    πού βλέπουν τίς φάσεις τών μάτς κατόπιν έορτής στά βιντεάκια τού youtube γιά νάχουν
    σώνει καί καλά άποψη....!!!
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ...........ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ...........άλλιώς δέ θάγραφα.........ψυχοθεραπεία....!!!!
    Μέσα όμως άπό τήν πλάκα..........μαθαίνουν καί μερικοί.....
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΩ...........πού νά τούς άφήσει νά τό παραδεχτούν..

ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ............ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ
    ΠΑΡΑ...........ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ........!!!!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ.............ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ............ΠΑΝΤΑ Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ......!!!!

A)Θυμάται κανείς Άεκτσής ........ΠΟΤΕ........τόν Κατσουράνη στόππερ τόσα χρόνια στήν ΑΕΚ....??

B) Θυμάται κανείς τόν Κατσουράνη στόππερ στή Μπεμφίκα ,

Γ) ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ..........

Έπαναλαμβάνω λοιπόν πώς ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΚΚΑΛΑ.............θάλεγε έγώ δέν παίζω στήν Τούμπα
    ή θάκανε τόν τραυματία άν ήταν τόσο Παόκι......!!

Δ ) ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΜΑΟ , ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ , ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ
    ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΠΠΕΡ......???

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ.............ΚΑΙ ....... ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.......??

Ε) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ.............ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ.....

Α) πω πω επιχειρημαααααααααααα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

β) ναι εγω...σε πολλα παιχνιδια...μαλιστα στο εγραψε και αλλο ενα παλικαρι οταν το συζητουσαμε.

Γ) ε τι να πω:rotflmao: :rotflmao: μονο που το διαβαζεις αυτο λιωνεις στα γελια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...να πρεπει ο σαλπι να μην παιζει εναντια στον παοκ:rotflmao: ...και μετα σου λεει θελουμε επαγγελματιες παικτες :rotflmao: :rotflmao: εχω λειωσει

Δ) ο σιμαο με τον κατσουρανη. ο σιμαο ειναι στοπερ...για αυτο αγοραστηκε αλλα δεν τραβηξε εκει. ο κατσουρανης αγοραστηκε γιατι παιζει ΚΑΙ στοπερ

Ε) εγραψα οτι βγηκε η ΙΔΙΑ στην τηλεοραση και ειπε οτι δεν επαθε μεγαλη ζημια...σε αντιθεση με το αρθρο που παρεθεσαν....και απλα ρωτησα ποιο να πιστεψουμε...

Πίστεψε με δέ νοιώθω καμμιά άνάγκη νά έπιβεβαιωθώ γιά τή δουλειά μου μέσα άπό ένα
    μοτοσυκλεττιστικό φόρουμ

εγω διαβαζω απο σενα μονο.. ""οταν εγω πηγαινα...οταν εγω εκανα....εγω τα εχω σπουδασει αυτα...οταν εγω τα σπουδαζα εσεις....το πτυχιο που εχω λεει αλλα....κλπ κλπ κλπ """

εμενα αυτο μου κανει για προσπαθεια επιβεβαιωσης...μπορει να ειμαι λαθος

όπου γης Το avatar του/της iosif
    συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο για το χρέος των 10% των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ προς την Ερασιτεχνική αλλά και για τη σύμβαση του προπονητικού κέντρου.

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για κάποια διαδικαστικά θέματα και όχι για την συζήτηση που αναμένεται να έχουν οι δύο άνδρες.

Στις 9 Απριλίου ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ θα έχει συνάντηση με τον ομόλογο της ΠΑΕ για το 10% από τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2004 που οφείλεται. Οι δύο πλευρές αναμένεται να συμφωνήσουν σε ένα ποσό που θα δίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Ερασιτεχνική για την αποπληρωμή του χρέους.

Εκτός αυτού θα τεθεί επί τάπητος και η σύμβαση για το προπονητικό κέντρο, στην οποία απαιτείται και η υπογραφή των υπευθύνων της Ερασιτεχνικής.

κοιτα ρε που οι παπας νοτιας (δυο απο τους μετοχους που εχουν δωσει χρηματα απο το 2005 και για τον μονο μετοχο που δεν χουμε μαθει ποσα εχει βαλει ειναι ο ...ντεμης...) δεν εχουν προβλημα να δωσουν τα χρηματα στο λομογιο χατζημουσια.....αλλα 4 χρονια με ντεμη προεδρο ειχαν......
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις