Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αληθεια τωρα....... σας αρεσει η πλατη μας ειναι και τριχερη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αληθεια τωρα....... σας αρεσει η πλατη μας ειναι και τριχερη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγώ οχι...ο ιδιος ο Καμπιάσο ή ο Μουρινιο μάλλον εχουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
kabiaso egw, giati exeis antirisi?![]()
![]()
μεχρι και σεντερ μπακ εχει παιξει στην Ιντερ...ξερεις πολλα δεκαρια να τα εχει βαλει σεντερ μπακ ο προπονητης??
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Την αγκωνιά την είδες; Θα σχολιάσεις;
τον αγώνα τον είδα απο το 10 και μετά...βλέπεις στο μαγαζί θέλαν να δούνε το τέλος της εθνικής
απο το videaki που μπήκε εδώ δεν μπόρεσα να καταλάβω αν έριξε αγκωνια και πόσο ήταν εκ προθέσεως άρα κ κάρτα....
οπότε και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
ο κατσουράνης γιατι αναρωτιέται???
τόσα χρόνια την βλέπουμε την πλάτη τους....όλο στα 4 τους έχουμε, νομίζει δεν την βλέπουμε???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εγώ από το 10' και μετά τον είδα τον αγώνα
και ένα κουίζ....
Ποιος ήταν πέρσι διαιτητής στον αγώνα πάο - άρης όπου ο ζιλμπέρτο κλώτσησε μόνος του το δεξί του πόδι με το αριστερό και πήρε πέναλτι;![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τον αγώνα τον είδα απο το 10 και μετά...βλέπεις στο μαγαζί θέλαν να δούνε το τέλος της εθνικής
απο το videaki που μπήκε εδώ δεν μπόρεσα να καταλάβω αν έριξε αγκωνια και πόσο ήταν εκ προθέσεως άρα κ κάρτα....
οπότε και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...
ρε φιλαρακι ειδατε και τους πανηγυρισμους δηλαδη???γιατι και εμεις την Εθνικη βλεπαμε και στο 5 λεπτο βλεπαμε Τουμπα...εκανες εστω συνδεση με νετ η θα σε ψαχνουμε παλι φετος????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τωρα αμα σου πω ότι κυνηγάγαμε τα γκαρσόνια 3~4 λεπτά στην κυριολεξία να αλλάξουν το κανάλι δεν θα με πιστεψεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε φιλαρακι ειδατε και τους πανηγυρισμους δηλαδη???γιατι και εμεις την Εθνικη βλεπαμε και στο 5 λεπτο βλεπαμε Τουμπα...εκανες εστω συνδεση με νετ η θα σε ψαχνουμε παλι φετος????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
προφανώς εμένα σίγουρα δεν θα με ψάχνετε....εξάλλου και στις συντριβές εδω ήμουν πάντα...την αλήθεια την αντέχω, σε αντίθεση με διάφορα ανθρωπάκια που δεν αντέχουν και το γυρναν σε προσωπικό επίπεδο![]()
εξάλλου απο αρχή με τις βλακείες του γέρου είπα είναι δωρισμένη η χρονιά....δώρο του γέρου στους αντιπάλους....αν ΚΑΙ φέτος σας κάνει πλάκα και με αβάντα διαιτησία υπέρ σας κραυγαλέα τι να πω....μαγκιά του....θα σας εχει κατεβάσει παντελόνια για πλάκα....αλλά ακόμα δεν το νομίζω....απλά απο ξεφτύλα χρονιά πιστεύω θα την μαζέψει πλέον λίγο....αλλα για πρωτάθλημα με τόσες ελλέιψεις δεν ελπίζω
θυμησε μου πότε δεν μπήκα να δεχτω την καζούρα....
kserw polla kai malista ena megalo onoma.Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
εγώ οχι...ο ιδιος ο Καμπιάσο ή ο Μουρινιο μάλλον εχουν...![]()
μεχρι και σεντερ μπακ εχει παιξει στην Ιντερ...ξερεις πολλα δεκαρια να τα εχει βαλει σεντερ μπακ ο προπονητης??
rwta ton mourinio otan paizei me duo epithetikous sistima, ti thesi paizi o kabiaso, kai ela pali diavasmenos![]()
ή αλλιως ποιος (κακος) σφυραει συνεχεια τον γαυρο στην τουμπα τα τελευταια παιχνιδια¨??Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
και εγώ από το 10' και μετά τον είδα τον αγώνα
και ένα κουίζ....
Ποιος ήταν πέρσι διαιτητής στον αγώνα πάο - άρης όπου ο ζιλμπέρτο κλώτσησε μόνος του το δεξί του πόδι με το αριστερό και πήρε πέναλτι;![]()
![]()
![]()
Μα και βεβαια θα σε πιστεψω...οπως και καταλαβαινω ποσο μεγαλη μπαλλα ξερεις που μονο απο φασεις που ειδες απο την τηλεοραση καταλαβες αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τωρα αμα σου πω ότι κυνηγάγαμε τα γκαρσόνια 3~4 λεπτά στην κυριολεξία να αλλάξουν το κανάλι δεν θα με πιστεψεις.....
προφανώς εμένα σίγουρα δεν θα με ψάχνετε....εξάλλου και στις συντριβές εδω ήμουν πάντα...την αλήθεια την αντέχω, σε αντίθεση με διάφορα ανθρωπάκια που δεν αντέχουν και το γυρναν σε προσωπικό επίπεδο![]()
εξάλλου απο αρχή με τις βλακείες του γέρου είπα είναι δωρισμένη η χρονιά....δώρο του γέρου στους αντιπάλους....αν ΚΑΙ φέτος σας κάνει πλάκα και με αβάντα διαιτησία υπέρ σας κραυγαλέα τι να πω....μαγκιά του....θα σας εχει κατεβάσει παντελόνια για πλάκα....αλλά ακόμα δεν το νομίζω....απλά απο ξεφτύλα χρονιά πιστεύω θα την μαζέψει πλέον λίγο....αλλα για πρωτάθλημα με τόσες ελλέιψεις δεν ελπίζω
θυμησε μου πότε δεν μπήκα να δεχτω την καζούρα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
υ.γ φοβερο ποδόσφαιρο ο Αρης....ο Μαζίνιο πρεπει να εχει κανει πολύ καλή δουλειά....αν δεν ειχε και την διαιτησία κόντρα 80-20 την νίκη την είχε σίγουρη....
αυτην την στιγμή πρέπει να παίζει την καλύτερη μπαλα
τελικα βλεπατε την Εθνικη η τον βαζελο που επαιζε ακριβως την ιδια ωρα???
το σχολιακι περι κριτικης για την διαιτησια ως γνωστος γαυρος την εκανες γαργαρα...να μην αρχιζουμε να ξεθαβουμε ποστακια ολων των γαυρων που ελεγαν οτι δεν ασχολουνται με αυτη...οσο ειναι υπερ τους η εναντιον τον αμεσα αντιπαλων βεβαιως βεβαιως...μετα γινεστε ολοι Μελισανηδηδες...οχι ο Τιγρης...ο αλλος ο κολοτουμπας....![]()
![]()
![]()
το ανθρωπακι το αφηνω ασχολιαστο γιατι πισω απο ενα ip και μια ανωνυμια ειμαστε ολοι μαγκες και λεμε οτι θελουμε...![]()
αντε βρε...για να σε βοηθησω εγω ειμαι Αεκ....ξεκινα τωρα οτι με αεκακια και αρθρα 44 δεν ασχολησε...προβλεψημος γαυρος εισαι...και οτι να μου λενε τετοιοι μονο γελια μου προκαλουν...
:rotflmao: :rotflmao:
τα τα...![]()
υ.γ. δεχομαι την καζουρα σημαινει οτι δεν λεω τιποτα...και οχι να απανταω με κατι αλλο...αλλα ειπαμε...αιωνιοι γαυροι...
STOUBI αν μπεις και εσυ να πεις οτι ειδες τον αγωνα απο το 10' και μετα θα πεθανωωωωωωωωω....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κοιτα ρε γαμωτω που εμεις το ειδαμε απο το 5 λεπτο...και αλλαξαμε και καναλι αφου ειχε τελειωσει ο αγωνας και ειδαμε και καποιους πανυγηρισμους την Ελλαδας...εκει που κανανε το γυρω γυρω ολοι στον κεντρο του γηπεδου με την καμερα τις οροφης....
και οκ δεν το ειδατε...στην ολυμπιακη κυριακη ο ΠΡΠΠ με τον Μπαρουφα δεν το εβαλαν στις φασεις???η δεν βλεπετε και αυτην την εκπομπη???γιατι σε πολλα ποστακια πιο παλια διαβαζα το ειπε ο καθηγητης και το ειπε ο καθηγητης....
![]()
Λυκος???Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ή αλλιως ποιος (κακος) σφυραει συνεχεια τον γαυρο στην τουμπα τα τελευταια παιχνιδια¨??![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
και για να μην παρεξηγιέμαι (περισσότερο). πολύ πιθανό να ήταν και εσκεμμένη η αγκωνιά. άλλωστε ο ντιόγκο είχε και προηγούμενα με τον πάοκ γενικά (και τον γκαρσία ειδικότερα). αλλά μπορεί να ήταν κ καταλάθος, εμένα μου φαίνεται αρκετά φυσική η κίνηση του χεριού. προσωπικά του δίνω ένα 60% να ήταν καταλάθος και 40 να το έκανε επίτηδες.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΓΚΩΝΙΕΣ ΠΟΥΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ.......ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ 2-0....
Τί ποσοστό τού δίνεις.....????
Κάκος .........RULES.....!!!!
Καί κάτι άλλο ,έχει καί ή Θεσσαλονίκη φυλλάδες.........
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Μα και βεβαια θα σε πιστεψω...οπως και καταλαβαινω ποσο μεγαλη μπαλλα ξερεις που μονο απο φασεις που ειδες απο την τηλεοραση καταλαβες αυτο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επειδή είσαι βιαστικούλης
1ον τον βαζελο τον είδα όλο στο Β ημίχρονο....το Α το άκουγα ραδιόφωνο....
κοίτα να δεις μαγικά τωρα....ο βάζελος τελείωσε 20:45 περίπου???κάπου εκεί
εκει λοιπόν που λες...το γυρνάνε στην εθνικη....καθότι ακομα νομιζω ο Θρύλος δεν είχε ξεκινήσει...
ε και όταν ξεκίναγε ήθλε 2:30 περίπου να τελείωσει....βάλε φαουλ μεσα....ταιμαουτ ...πιστευω δεν χρειάζεται να συνεχίσω....το κατάλαβες....
για 2 λεπτα σου λένε ας δούμε τι θα κάνει η εθνική
φυσικά τζάμπα μάγκες για αυτό λέω ανθρωπάκια...πίσω απο πληκτρολόγιαο και με εναν αριθμό να μας χαρακτηρίζει άνετα γίνεται προσωπική επίθεση.....χαιρομαι που ΚΑΙ σε αυτό με καταλαβαίνεις....και συμφωνούμε
απλά κάποιοι δεν αντέχουν αλήθειες που σημαίνει και καζούρα.....η εύκολη λύση λοιπόν...που τους χαρακτηρίζει κιόλας
άλλο καζούρα άλλο γκρίνια.....επι ετων όπως εσεις και τα βαζέλια...
με διαιτησία δεν ασχολούμαι...πρόσεξε με τι κάνω και θα καταλάβεις....![]()
αρθρο 44 και αεκάκι φυσικά και για καζούρα τα πιάνω....
τελος με αεκάκια ακόμα δεν ασχολούμαι
![]()
![]()
υ.γ τελος δεχομαι την καζούρα για μενα δεν σημαίνει δεν λέω τπτ...γιατι τοτε θα βαριέμαι να την κάνω...το θέμα είναι να υπάρχει και αντίλογος (μεσα σε κοσμια πλαίσια...για μπάλα μιλάμε δεν χάνουμε και τπτ) και γενικά νταβαντούρι να γίνεται
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
10αρι παντως δεν έπαιζε ...γιατι 10αρι έπαιζε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα....![]()
κάτι σαν τον Πίρλο δηλαδή και τον Μασεράνο....![]()
![]()
ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ...........ΛΕΤΟ
![]()