Σελίδα 207 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 107157197202203204205206207208209210211212217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.091 έως 3.105 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Χτύπα κι άλλο...

μιλήσαν οι αδικημένοι
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

μιλήσαν οι αδικημένοι
    "ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ"

ΠΕΤΡΑΝ ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ ΓΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ. 2008.... ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

1) οι πόντιοι μας Γ@μησαν και πήραν την νίκη με το σπαθί τους και εμείς είμαστε απαράδεκτοι δεν έχω ξαναδεί φέτος τόσο χάλια τον ολυμπιακό. μπράβο στην καλαμαριά για τη νίκη της και για τα @@ της!!!!

2)σε κάθε περίπτωση το να κάνει ο ολυμπιακός ένστανση μου φαίνεται γελοίο και χέστηκα για το τι λέει ο νόμος εγώ από αυτό το παιχνίδι δεν θέλω κανένα βαθμό άσχετα αν παρέβησαν το νόμο και π@π@ριές. στο κάτω κάτω ας ασχοληθούν οι ομάδες που έχουν πρόβλημα υποβιβασμού μεταξύ τους να τα βρουν, ο ολυμπιακός δεν έχει καμια δουλεια να ασχολείται με τέτοια πράγματα όταν είναι τόσο τραγικός.

3)ο διαιτητής ήταν τραγικός στο ματς αεκ-πανιώνιος, έκανε λάθος 3 πέναλτι καθαρά 2της αεκ και 1 του πανιωνίου και πάει στο διαολο να πούμε ανθρώπινο λάθος, ειδικά αυτο του ριβάλντο έβγαζε μάτια, το επόμενο βήμα είναι να βγάλει πιστόλι και να τον σκοτώσει, έλεος!!!!

4)άσχετα με τη διαιτησία αυτή η άεκ δεν άξινε να πάρει βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι, η άμυνα της ήταν για τον π@@τσο, πεγαλοδρομούσε πραγματικά

5)εγώ πιστεύω οτι ο ντέμης έκάνε τέτοιες δηλώσεις για να μην ξεσπάσουν οι οπαδοί με τον φερέρ και από ότι φαίνεται τα κατάφερε καθότι όλοι με την διαιτησία του παιχνιδιού ασχολούνται (που όντως ήταν χάλια, αλλά αυτό δεν κανει την άεκ να έχει δικαιολογία γιαυτο που παρουσίασε!!!)

6)μες στην αναμπουμπούλα νάτος και ο βάζελος βγήκε μπροστά και πλέον είναι πρώτος, αν μη τι άλλο είναι ωραίο στο μικρό πρωταθλημα μας να διεκδηκούν τον τίτλο και οι 3 και μακάρι σε κάποια χρόνια να γίνουν και 4 (χλωμό)

τέλος θέλω να πω πως όταν η ομάδα μου παίζει χάλια και δεν αξίζει το αποτέλεσμα δεν είναι λογικό να κλαίγομαι για τη διαιτησία!!!!! να το επισημάνω ναι το καταλαβαίνω αλλά μέχρι εκεί δεν μπορεί να βγάζεις γλώσσα όταν δεν αξίζεις τη νίκη!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    5)εγώ πιστεύω οτι ο ντέμης έκάνε τέτοιες δηλώσεις για να μην ξεσπάσουν οι οπαδοί με τον φερέρ και από ότι φαίνεται τα κατάφερε καθότι όλοι με την διαιτησία του παιχνιδιού ασχολούνται (που όντως ήταν χάλια, αλλά αυτό δεν κανει την άεκ να έχει δικαιολογία γιαυτο που παρουσίασε!!!)

Παντως θαυμαζω την εμπιστοσυνη του Ντεμη στον Φερερ...Τωρα αν ειναι εμπιστοσυνη ή ανοχη θα δειξει...Πολυ θα ηθελα να ξερω τι σκεφτεται για τον Ισπανο

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Παντως θαυμαζω την εμπιστοσυνη του Ντεμη στον Φερερ...Τωρα αν ειναι εμπιστοσυνη ή ανοχη θα δειξει...Πολυ θα ηθελα να ξερω τι σκεφτεται για τον Ισπανο
    κατα την ταπεινή μου άποψη καλά κάνει και τον εμπιστεύεται και προσωπικά τον φερέρ τον έχω για καλό προπονητή, το μόνο του κακό είναι ότι έχει μερικά κολλήματα και όταν κολλάει δεν ξεκολάει με τίποτα αλλά το τόπι το κατέχει πιστεύω!!!!!

βέβαια το ότι τον εμπιστεύεται δε με βρίσκει σύμφωνο και στις δηλώσεις του που εξεράγει με τη διαιτησία και καλά οτι υπάρχει σχέδιο και παπάτζες διοτι επηρεάζει κόσμο έτσι, γενικά η υπερβολή δεν είναι καλό πράγμα.

θέλω να πω οτι και στην ευρώπη υπάρχουν χάλια διαιτησίες και αδικίες αλλα η μεγάλη διαφορά με εδώ ξέρετε πια είναι?? δεν ασχολούνται τόσο με τη διαιτησία γενικά και στέκονται στο παιχνίδι, δεν προβάλουν καν πολύ τα λάθη πόσο μάλλον να το συζητάνε κιόλας. εννοώ κυρίως τα μμε γιατί αυτά κάνουν το τοσο ΤΟΣΟ και κάνουν ολόκληρες εκπομπές που μιλάνε για τα λάθη κτλ. χώρια που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο χώρα με τόσες αθλητικές εφημερίδες!!!!!! τι να γράψουνε και αυτοι για να γεμίσουν τις σελίδες τους και να πουλήσουν, αν ασχοληθούν μόνο με τα αγωνιστικά δε φτάνει να γεμίσουν 5 σελίδες οπότε αρχίζουν να μιλάνε για σφαγές , παράγκες κτλ και βέβαια υπάρχουν και φορές που έχουν δίκιο αλλά την παροιμία με το βοσκό και το λύκο την ξέρετε!!!!!!!! μη βιαστείτε να μου απαντήσετε οτι η ελληνική διαιτησία έχει τα χάλια της σε σχέση με την ευρώπη και τέτοια, γιατί διαφορά υπάρχει σίγουρα και μπορεί να έχουμε και τους χειρότερους διαιτητές αλλά όσο ασχολιόμαστε τόσο πολύ και χάνουμε το νόημα και πουλαν οι φυλάδες αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να βελτιωθεί.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    φαντάζομαι δεν την παλεύεις και πολύ
    ο ΘΡΥΛΟΣ θα αλλάξει τους νόμους???ο νόμος υπάρχει και για αυτό έχεις το δικαίωμα ενστασης

na sou po giati tha allaksete tous nomous?
    aftos o paixtis pou dimiourgithike provlima irthe se afti tin metagrifiki periodo.
    EINAI DINATON na kserei kapoia omada oti o paixtis den dikaioute na paiksei kai na ton kleisei i OMADA?
    eimaste treloi? Apla i epo epaikse to poulaki tis kai na ta tora,
    den me noiazoun oi nomoi afou ftaiei I idia i EPO, o Apollonas DEN prepei na timorithei.
    kai do erxete o gavros, pou tha allaksei tous nomous..

αλλά αυτό είναι άσχετο με την χάλια εμφανισή μας

o PETROS KOKALIS, vgainei kai leei itan kaki i emfanisi, alla tha kanoume enstasi giati prepei oi nomoi na tirounte!!!!
    apo ta kalitera teleftea..

ρε τα βαζελάκια πως σκούζουν...είχατε χαρεί με την κορυφή ε?

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
    min trelenese, tin alli vdomada den tha xei <<paratipies>> 2 mpalakia tha fas

ΛΑΡΙΣΑ - Α.Ε.Κ. kala de sizitame gia afto to mats
    rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακος το βλεπω διπλο...

ΑΕΚ ισοπαλια....

για τριτοι παμε

Ολυμπιακος το βλεπω διπλο...

ΑΕΚ ισοπαλια....

για τριτοι παμε
    mallon o gravros tha ton piei.eseis mporei na perasete..
    oti kai na ginei pantos sto alcazar, to sigouro einai oti oi dio megaliteroi klapsarides tis xronia, ntemis donis tha kanoun diloseis gia diaitisia:rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρε ανθρωπε το εχω πει δεκα φορες και μη βαζεις λεξεις στο στομα μου

ειπα δεν ειμαστε καμια υπερ-ομαδα ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ

ΔΗΛ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙς ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ/???

ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ!!! ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩς ΑΥΤΕς ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ

H AΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ.

Γράψε μου μία , ΑΡΛΟΥΜΠΑ, που διάβασες και γώ δε θα ξαναμιλήσω.
    Αντίθετα εσύ κάθε μέρα , ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΞΕΡΗ.
    Τη μια με την ασυλία στο Ντέμη ,την άλλη με την υπεραισιοδοξία σου,
    την τρίτη μας βγάζεις μπακάρα τον Ράμος,
    την άλλη παιχτούρα θηρίο στο κλουβί τον Γεωργέα και τον Αλεξόπουλο,
    όταν μας έλεγες για το φοβερό σας πάγκο.

Άν ανατρέξεις και διαβάσεις αυτά που έχεις γράψει κατά καιρούς θα αρχίσεις
    να γελάς μόνος σου.

Και η πιο μεγάλη σου εμμονή είναι για το Ντέμη.
    Τέτοια κάλυψη ??
    Ούτε αδερφός σου να ήταν.
    Το χθεσινό του ήταν πολύ χοντρό.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΜΕΜΦΕΣΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ
    ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟ ΜΕΛΟΣ.

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ ΑΠ'ΕΞΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΡΩΣ.

Η ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΛΙΓΚΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΤΕΣ
    Η
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ.

Ένα ωραίο παραμύθι για να σας χρυσώσει το χάπι ήταν το χθεσινό.
    Ωραία,δεν έδωσε πέναλτυ στο 17, και καραμπινάτο μάλιστα.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ 17 ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ??

ΤΑ ΡΟΥΦΑΓΕΣ ??

Όμάδα που πάει για τίτλο, πρωτοπόρος τρώει στην έδρα της σε 10 λεπτά 2 γκολ ??
    Από τον πεθαμένο ??
    Και φταίει το κατεστημένο που δεν έδωσε το πέναλτυ στο 17 ??
    Κι αν έτρωγες και τρίτο στο 18 ??
    ΜΕ ΤΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΛΑ ??

ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ??

ΔΥΟ ΜΠΑΛΛΑΚΙΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ??

Σε τσούζουν φίλε αυτά που γράφω αλλά ξέρεις πως είναι η πικρή αλήθεια.
    Τι να πεις και τι να απαντήσεις ??

Ό Τζήμας είναι πολύ μπροστά από όλους σας.
    Βγάλε τα οπαδικά γυαλιά σου και δες την αλήθεια.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΣΣΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.

Ουφ, τάπα πάλι και ξαλάφρωσα:o :rotflmao:

Φιλάκια.

ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΦΕΡΡΕΡ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ??
    ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΠΑΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ??

Που φοβόταν πέρσυ ο Ντέμης μη τον χάσει ?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

na sou po giati tha allaksete tous nomous?
    aftos o paixtis pou dimiourgithike provlima irthe se afti tin metagrifiki periodo.
    EINAI DINATON na kserei kapoia omada oti o paixtis den dikaioute na paiksei kai na ton kleisei i OMADA?
    eimaste treloi? Apla i epo epaikse to poulaki tis kai na ta tora,

ρε τα βαζελάκια πως σκούζουν...είχατε χαρεί με την κορυφή ε?

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ok τώρα είμαι σίγουρος...ότι να ναι
    όχι μόνο είναι δυνατόν αλλά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ μια στοιχειωδώς σοβαρή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ομάδα όταν κάνει μια μεταγραφή να ΓΝΩΡΙΖΕΙ αν ο παίχτης της μπορεί να παίξει...ποιος θα το ψάξει...η Λίβερπουλ???μα ήμαστε σοβαροί???
    τώρα η ΕΠΟ δεν ξέρω τι έκανε μπορεί και να τον έπαιζε...για ελληνες μιλάμε

επόμενη αγωνιστική...εδώ ήμαστε ...θα δούμε...γιατι και το βαζελάκι χτες για να βάλει γκολ ο Ν'ντομάτας έκλεισε τα μάτια ο θεος...ούτε που έβλεπε τι έκανε...οπότε κάτσε να νικήσεις και συ
    όσο για μας μετα απο τετοια εμφάνιση συνήθως σοβαρευόμαστε...βλέπε κύπελλο ΘΡΥΛΟΣ-ΠΑΟ 4-0
    θα δούμε τότε...αλλά τιποτα δεν είναι σίγουρο
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

όχι μόνο είναι δυνατόν αλλά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ μια στοιχειωδώς σοβαρή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ομάδα όταν κάνει μια μεταγραφή να ΓΝΩΡΙΖΕΙ αν ο παίχτης της μπορεί να παίξει...ποιος θα το ψάξει...η Λίβερπουλ???μα ήμαστε σοβαροί???

επόμενη αγωνιστική...εδώ ήμαστε ...θα δούμε...γιατι και το βαζελάκι χτες για να βάλει γκολ ο Ν'ντομάτας έκλεισε τα μάτια ο θεος...ούτε που έβλεπε τι έκανε...
    aaaa den pame kala

sou pa go na psaksei i liverpool?
    sou leo, gia na ton kleisei ton paixti i kalamaria profanos eixe rotisei stin epo, uefA? na dei ti paizei.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

επόμενη αγωνιστική...εδώ ήμαστε ...θα δούμε...γιατι και το βαζελάκι χτες για να βάλει γκολ ο Ν'ντομάτας έκλεισε τα μάτια ο θεος...ούτε που έβλεπε τι έκανε...οπότε κάτσε να νικήσεις και συ
    όσο για μας μετα απο τετοια εμφάνιση συνήθως σοβαρευόμαστε...βλέπε κύπελλο ΘΡΥΛΟΣ-ΠΑΟ 4-0
    θα δούμε τότε...αλλά τιποτα δεν είναι σίγουρο

Πρόσεχε τι λες.
    Γιατί όταν η προισταμένη αρχή του πρωταθλήματος εκδίδει δελτίο για να παίξει
    μπάλλα κάποιος φέτος και όχι του χρόνου,
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
    ΑΥΤΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
    ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΕΙ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΤΡΙΤΗ.
    ΔΕ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟΣ, ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ.

Αυτά φιλαράκο τα αποφασίζει η ΕΠΟ σε συνεργασία με ΦΙΦΑ και όχι
    ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΦΕΤΟΣ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
    Ο ΟΣΦΠ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

υγ. Ο Κοβάσεβιτς πόσες αγωνιστικές έπρεπει να φάει ??

όσες και ο γκούμας που και οι 2 έπρεπε να έχουν πάρει κόκκινη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Πρόσεχε τι λες.
    Γιατί όταν η προισταμένη αρχή του πρωταθλήματος εκδίδει δελτίο για να παίξει
    μπάλλα κάποιος φέτος και όχι του χρόνου,
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
    ΑΥΤΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
    ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΕΙ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
    ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΤΡΙΤΗ.
    ΔΕ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟΣ, ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ.

Αυτά φιλαράκο τα αποφασίζει η ΕΠΟ σε συνεργασία με ΦΙΦΑ και όχι
    ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΦΕΤΟΣ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
    Ο ΟΣΦΠ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

υγ. Ο Κοβάσεβιτς πόσες αγωνιστικές έπρεπει να φάει ??

- Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13