Σελίδα 207 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 107157197202203204205206207208209210211212217257 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.091 έως 3.105 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑΣΕ ΤΟ ΔΟΜΑΖΟ ΤΩΡΑ...........ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ...??
    Έπανήλθε μετά άπό τό ...........ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ.....???
    Τό σπρωξιματάκι....???
    Δεύτερη κίτρινη στό Σαριέγκι..........Σπυρόπουλος,Μαρίνος,Δάρλας........
    ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.....???
    Μέ τόν Μούν....???
    μα γιατι εξακολουθεις να αλλαζει κουβεντα δεν μπορω να καταλαβω...
    θα πας στον δομαζο να γελασει και το παρδαλο κατσικι???

οσο για εμας δεν εχω προβλημα να πω.

ΔΥΟ ολες και ολες σοβαρες οργανωμενες επιθεσεις.
    πεναλτυ του αρη στο τελος
    του σαριεγκι την κιτρινη ΔΕΝ θυμαμαι ποια φαση εννοεις.

οσο για το με ποιους θα παιζαμε...μετα απο χρονια το ροστερ μας ειναι πληρες.
    οχι με υπερπαιχτες...αλλα παντου εχουμε καποιον να αναπληρωσει

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Οχι βρε ... Την αγκωνια δεν την ειδα.... Οπως και δεν ειδα τιποτα απο τα χθεσινα παιχνιδια....

Πιθανον ο διαιτητης δεν διαπιστωσε προθεση για αυτο και δεν εδωσε τιποτα......
    Η φάση είναι εδώ (αν και δεν μπορείς απ' αυτή τη λήψη να καταλάβεις και πολλά).

Το ερώτημα είναι γιατί ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ.Διότι αν το κάνει για την αγκωνιά,είναι κόκκινη.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    kserw polla kai malista ena megalo onoma.
    rwta ton mourinio otan paizei me duo epithetikous sistima, ti thesi paizi o kabiaso, kai ela pali diavasmenos
    γιατί εσύ τον έχεις ρωτήσει?
    ή εχεις καποιο άρθρο που αναλυει την τακτική και λεει οτι παιζει ο Καμπιασο 10αρι?
    αν εχεις δωσε το λινκ....

ερώτηση: οταν λες παιζει με δυο επιθετικους τι εννοεις?
    παιζει 4-4-1-1?

παίζει 4-4-2? (ρόμβο ή σε σειρά)

παίζει 4-3-1-2

αν μπορεις περασε μου ενα formation της ενδεκαδας και που ακριβως εχει βάλει ο Μουρινιο τον Καμπιάσο...

ο ρόλος ρου Νινη (ΤΟΝΙΖΩ...Ο ΡΟΛΟΣ ...ειναι να ειναι αυτο που λεμε FW..επιτελικός χαφ-κρυφος κυνηγος ....)
    καπως ετσι έπαιζε ο Κακά στη Μιλαν που οσο και να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω δεν έπαιζε 10αρι....

Μεσα στο παιχνιδι μπορει κατά περιόδους να κατέληξε να παιζει 10αρι...αλλα αυτό μπορει να φταιει η κακή ανάπτυξη της ομάδας...οχι οτι προοριζοταν να παιξει 10αρι...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    O Nίνης με το σύστημα που παίζει ο Τεν Κατω ............ ούτε ο ίδιος δεν ξέρει πια που παίζει !!!

Δείχνει πάντως κατά τη γνώμη μου, να "βολεύεται" καλύτερα δεξιά από τον κεντρικό άξωνα ......

εβλεπα φασης απ τον αγωνα Μποχουμ-Μαινζ΄......................

Στη Μαινζ παιζει 1 αυστιακος που βγαζει φανταστικες ασιστ και σεντρες.......................

Οτι πρεπει θα ηταν αυτος ο παικτης για λυση που ψαχνει ο προπονητης μας ........ στην αφλογιστια του Σισσε!!!

ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΕΝ ΚΑΤΕ!!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Η φάση είναι εδώ (αν και δεν μπορείς απ' αυτή τη λήψη να καταλάβεις και πολλά).

Το ερώτημα είναι γιατί ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ.Διότι αν το κάνει για την αγκωνιά,είναι κόκκινη.
    Τι μου ζητας να δω τωρα σε 1/2 sec....???? Εγω δεν βλεπω κατι σε αυτη την φαση που να εγινε εσκεμενα.....

Δεν διαπιστωνει προθεση στο χτυπημα του πιθανον και για αυτο δεν δειχνει την κοκκινη..

Οποτε και σωστα δινει απλο φαουλ.....

Τι να σου πω βρε βαγγελη... Εμενα δεν μου κανει καν να το κανει επιτιδες.... ( χωρις πλακα )

Πλατη τον εχει σε ολη την φαση απο την αρχη..... Ο αγκωνας μπορει την ωρα που πλακωνετε να τρεξει να πηγαινε οπουδηποτε....

Δεν σημαινει οτι επειδη τον βρηκε στην μουρη και οχι σε οποιδηποτε αλλο σημειο του σωματος του οτι εγινε επιτιδες....

Αυτα λεω απο την φαση που μου εβαλες και οχι απο καμμια δεκαρια ριπλευ ολογυρα...

( Εκτος αν μου πεταξετε κανα κανονισμο που να λεει οτι η αγκωνια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ασχετα με ποιο τροπο ΔΩΘΗΚΕ τιμωρειτε με κοκκινη...)

Εαν υπαρχει ο συγκεκριμενος κανονισμος τοτε πασο.....

Φίλε stoubi

το έχουμε και αυτό το πρωτάθλημα....

κοίτα να δεις που ο γέρος τους κανει χοντρη πλάκα φέτος....

τους δίνει 5~6 πόντους αβανταζ για να μην τελειώσει ο Οκτώβρη το πρωτάθλημα αλλα

κατα τα Χριστούγεννα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Τι να σου πω βρε βαγγελη... Εμενα δεν μου κανει καν να το κανει επιτιδες.... ( χωρις πλακα )

Δεν ξέρω αν έχεις παίξει μπάλα(πρωτάθλημα εννοώ,όχι για πλάκα)αλλά για μένα είναι σίγουρο ότι ο Ντιόγκο ξέρει πού είναι ο αντίπαλος και βάζει το χέρι εκεί ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ-για να προστατέψει τη μπάλα,κάνει φάουλ δηλαδή.

Επίσης σίγουρο όμως είναι ότι το χεράκι το βάζει εκεί,όχι για να τρέξει ή απλά να εμποδίσει τον άλλονα.
    Το βάζει σ' αυτό το ύψος για να τον τρομάξει-αποθαρρύνει από το να τού πάρει τη μπάλα κι άμα ο άλλος δε μασήσει την τρώει στη μούρη,όπερ και εγένετο.

Μην ξεχνάς ότι ο καινούργιος κανονισμός προβλέπει κόκκινη σε παρόμοιες φάσεις(διεκδικήσεις στον αέρα πχ).Άμα δηλαδή το κοράκι δει τούς αγκώνες να προτάσσονται επικίνδυνα,το μπούλο.Κόκκινη μαρς!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Αυτά είναι αυτονόητα, αλλά χιλιοπαιγμένα.

Εμένα με απασχολεί περισσότερο ο Πορτογάλος που νομίζει ότι με 0-0 παίρνεις 3 βαθμούς και πάιζει μόνο άμυνα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος...

Τέτοιο κόλλημα ούτε ο Ρεχάγκελ δεν έχει!

Αν δεν πατάς αυτό το πτώμα... είσαι άξιος της μοίρας σου, δε σου φταίει ο Κάκος. Άλλωστε μας έχει σκίσει πέρυσι σε τόσα ματς, γιατί να μην το ξανακάνει;

Πάμε γερά τώρα με τον πεθαμένο Πανιώνιο να τον αναστήσουμε κι αυτόν! ουτε ο Χριστός δεν ανέστησε τόσους... 10 πίσω απ' τη σέντρα κι Άγιος ο Θεός... Νισάφι πια!
    ενω συνήθως τα λες ωραία, εδώ είσαι λάθος. Αδικείς καταφορα τον ΠΑΟΚ οταν λες πτώμα τον ολυμπιακό. Μόνο ο γκαλέτι έλειπε άντε και ο Μελμπεργκ αλλα και απο εμας έλειπε ο κοντρέρας και ο βιτόλο. Κατα τα άλλα μια χαρά ηταν ο ολυμπιακός. Οσο για τον προπονητή ? Ακομα τον ίδιο έχει όπως έχει τα τελευταία 13 χρόνια. Σωκράτη τον λένε και έχει χασει ένα πρωταθληματάκι μόνο. Ουτως η άλλος αυτος που κάθεται στον πάγκο του ολυμπιακού είναι διακοσμητικός πάντα (και οποιος δεν θέλει να είναι παιρνει τον μπουλο του σε μηδέν χρόνο).

Ο κάκος επαιξε μια χαρά. Για πορτογάλλο και τις αναστάσεις μαζί σου. Αν καταφερουμε και αναστήσουμε τον νιονιο, πρεπει να γκρεμίσουμε την τουμπα και να κάνουμε τον λόφο του γολγοθά
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Δεν ξέρω αν έχεις παίξει μπάλα(πρωτάθλημα εννοώ,όχι για πλάκα)αλλά για μένα είναι σίγουρο ότι ο Ντιόγκο ξέρει πού είναι ο αντίπαλος και βάζει το χέρι εκεί ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ-για να προστατέψει τη μπάλα,κάνει φάουλ δηλαδή.

Επίσης σίγουρο όμως είναι ότι το χεράκι το βάζει εκεί,όχι για να τρέξει ή απλά να εμποδίσει τον άλλονα.
    Το βάζει σ' αυτό το ύψος για να τον τρομάξει-αποθαρρύνει από το να τού πάρει τη μπάλα κι άμα ο άλλος δε μασήσει την τρώει στη μούρη,όπερ και εγένετο.

Μην ξεχνάς ότι ο καινούργιος κανονισμός προβλέπει κόκκινη σε παρόμοιες φάσεις(διεκδικήσεις στον αέρα πχ).Άμα δηλαδή το κοράκι δει τούς αγκώνες να προτάσσονται επικίνδυνα,το μπούλο.Κόκκινη μαρς!
    Ειδες εσυ απο ΑΥΤΟ το βιντεο να προτασει καποιο αγκωνα επικινδινα...????

Απαντησε μου σε παρακαλω......

Ειδες εσυ απο ΑΥΤΟ το βιντεο να προτασει καποιο αγκωνα επικινδινα...????

Απαντησε μου σε παρακαλω......
    Όχι.Εβλεπα τον αγώνα με τον kalgeorge και την είδα καλά τη φάση.
    moto perpetuo

hasta luego.

Όχι.Εβλεπα τον αγώνα με τον kalgeorge και την είδα καλά τη φάση.
    ΟΧΙ...!!! Ας μεινουμε λοιπον εδω....!!!

Δεν διαφωνω σε καμμια περιπτωση με τα παραπανω που προανεφερες......

Αλλα ας μεινουμε απο εδω και περα στο ποδοσφαιρο της θεωριας και των κανονισμων.....

Ο φιογκος δεν μπορουσε σε καμμια περιπτωση να τρεξει σαν τον πιγκουινο ( οπως ειπε και ενας φιλος εστω και για πλακα παραπανω... ) ουτε ομως το χερι απλωσε γιατι το καταλαθος θα γινοταν επιτιδες.... Και αυτο το ηξερε.....

Ηξερε ( ο φιογκος ) πως και τι επρεπε να κανει ωστε να μεινει στο απλο ( χτυπημα ) φαουλ ....

Και εσεις ψαχτε να βρειτε γιατι τελικα ΔΙΚΑΙΑ δεν βγηκε με κοκκινη...

( Αν κανω καπου λαθος στην φαση γιατι την ειδα μονο στο τιουμπ με διορθωνετε...)

( Αν κανω καπου λαθος στην φαση γιατι την ειδα μονο στο τιουμπ με διορθωνετε...)

Δεν ξέρω τι είδαν οι υπόλοιποι,εγώ πάντως σού εγραψα τι είδα.Είδα ένα πούστικο χτύπημα με πλήρη επίγνωση.Τα υπόλοιπα είναι οπαδικού τύπου. χεχε...
    moto perpetuo

hasta luego.

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    ενω συνήθως τα λες ωραία, εδώ είσαι λάθος. Αδικείς καταφορα τον ΠΑΟΚ οταν λες πτώμα τον ολυμπιακό. Μόνο ο γκαλέτι έλειπε άντε και ο Μελμπεργκ αλλα και απο εμας έλειπε ο κοντρέρας και ο βιτόλο. Κατα τα άλλα μια χαρά ηταν ο ολυμπιακός. Οσο για τον προπονητή ? Ακομα τον ίδιο έχει όπως έχει τα τελευταία 13 χρόνια. Σωκράτη τον λένε και έχει χασει ένα πρωταθληματάκι μόνο. Ουτως η άλλος αυτος που κάθεται στον πάγκο του ολυμπιακού είναι διακοσμητικός πάντα (και οποιος δεν θέλει να είναι παιρνει τον μπουλο του σε μηδέν χρόνο).

Ο κάκος επαιξε μια χαρά. Για πορτογάλλο και τις αναστάσεις μαζί σου. Αν καταφερουμε και αναστήσουμε τον νιονιο, πρεπει να γκρεμίσουμε την τουμπα και να κάνουμε τον λόφο του γολγοθά
    Όταν σε γήπεδο που βράζει σου κάθεται και βάζεις γκολ στο 10' και αντί να τους πατήσεις το κεφάλι γυρνάς πίσω... συγγνώμη αλλά εγώ δεν το δέχομαι. Σε άλλες εποχές αυτά τα ματς ήταν 3-0 στο ημίχρονο, όταν όμως μου παίζεις βρέξει-χιονίσει με μισό επιθετικό τί περιμένεις; Να μπει η μπάλα από μόνη της μέσα;

Και όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Τα ίδια με τη Βαλερένγκα (που κοντέψαμε να ξεφτιλιστούμε), τα ίδια με τις καρδούλες (σε δύο παιχνίδια κάνανε μισή φάση και περάσανε κι αντί να τους βάλουμε μέσα στην εστία κάθονταν οι δικοί μας και παίζαν με γιόμες), τα ίδια με τον γαύρο...

Καλή η άμυνα, αλλά νομίζω ότι η ομάδα έχει πλέον τους παίκτες ώστε να πιέσει τον αντίπαλο, αρκεί να τους βάζει μέσα...

Επίσης ανησυχώ γιατί τους βλέπω άνευρους. Δεν ξέρω τί γίνεται εκεί μέσα ή αν τους αγχώνει ο κόσμος κλπ, αλλά έστω και λίγο αξιοπρεπές ποδόσφαιρο δεν έχουν παίξει ακόμη. Το αντίθετο μάλιστα!

Καλός λοιπόν ο Κάκος (τα ίδια έκανε και πέρυσι), αλλά τουλάχιστον στο χτεσινό ματς δεν θα μπορούσε να κάνει και πολλά για να αβαντάρει τον γαύρο αν εμείς είχαμε πιο αξιοπρεπή παρουσία.

Θα ήθελα να ξέρω αν περνούσαμε στον όμιλο του Europa League με τί σύστημα θα κατέβαινε ο Σάντος. Δε θέλω να φύγει, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει το σύστημα της ομάδας λίγο πιο επιθετικογενές (που λέμε και στο χωριό μου).

Στούμπι & Λα βίλλα η αγκωνιά ήταν μαρς κόκκινη. Αν το δείτε από την κάμερα πίσω και αριστερά θα το καταλάβετε. Βέβαια μικρή σημασία έχει, όπως είπα, μιας και θεωρώ υπαίτια την ατολμία του Σάντος για την ήττα και φυσικά την προσπάθεια των παικτών σας.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

παει...χαλασε ο κοσμος...επιτελους μου απαντησε ο STOUBI σε κατι που τον ρωτησα χωρις υπεκφυγες....

στο διαταυτα...ο Φιογκος βγαζει συχνα αγκωνα...μπορει να λετε περισυ για τον Γκαρσια αλλα αυτουνου εσπασαν 2 δοντακια στον ιδιο αγωνα...

και βεβαια δεν μπορει να τρεχει σαν πιγκουινος...ουτε βεβαια ομως σαν "κατοσταρης"...να δουμε αν βρεθει καποιος να του σπασει και αυτουνου 2 δοντακια και ειναι ψυχραιμος μετα...α ναι και να μην φαει κοκκινη καρτα...

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607