ειναι φανερο οτι οι ανθρωποι συνδυαζουν ελλειψη οποιασδηποτε εμπειριας απο πραγματικη ζωη μαζι με ελλειψη οποιασδηποτε μορφης λογικης σκεψης
ειναι φανερο οτι οι ανθρωποι συνδυαζουν ελλειψη οποιασδηποτε εμπειριας απο πραγματικη ζωη μαζι με ελλειψη οποιασδηποτε μορφης λογικης σκεψης
Εν τω μεταξύ, μιας και σε άλλο thread περί αστείων φωτογραφιών γίνεται κουβέντα για τα self-test made in China, που απ' ότι κατάλαβα είναι rapid test... όλα, μα όλα όσα κυκλοφορούν, και αυτά που διατίθενται δωρεάν, και αυτά που πωλούνται εμπορικά, αναγράφουν στις οδηγίες, ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΙΝ VITRO TEST για όσους ξέρουν λίγα βασικά λατινικά ή διάβαζαν Asterix...
Για να αρχισουν να κελαηδαν οι 30αρηδες...ηρθε το μηνυμα?
Ετοιμοι για το Astra?
Σε 2 μερες κ οι μεχρι 44...επισης.
Ride(s) the wind of change...
Προσωπικά, είμαι σε δίλημμα αν θα το κάνω ή όχι. 43αρης, από Μ. Παρασκευή διάβασα ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα και για εμάς. Σκέψεις, γνώμες?
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
εγώ 30/4 κάνω την 1η δόση...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
φύγαμε για τα Astra φουνταριστοί!!![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κ διαβαζεις αυτο μετα κ λες γιατι τοσο ντορος για τους 30+?
Να σημειωσω πως η κουβεντα ειναι καφενειακου επιπεδου γιατι ουτε τις γνωσεις εχουμε ολοι (εγω τουλαχιστον) απλα με το κωλοδικτυο βλεπεις τι κανουνε κ αλλες χωρες κ απορεις...ελαφρως.
Ride(s) the wind of change...
30 ώρες από την 1η δόση ASTRA....
Στις πρώτες 12 ώρες μετά το εμβόλιο δεν κατάλαβα απολύτως τπτ... Σε βαθμό που κορόιδευα και θεωρούσα υπερβολικά αυτά που γράφονται για παρενέργειες/ενοχλήσεις.
Μετά το 1ο 12ώρο όμως εμφανίστηκε πυρετός (37,5), κομμάρες, και πόνος στην πλάτη-μέση.... Σχεδόν η ίδια κλινική εικόνα μιας ελαφριάς /εποχικής ίωσης - μόνο ο βήχας λείπει... Τώρα που γράφω ο πυρετός έχει υποχωρήσει πιο κάτω αλλά ακόμα νοιώθω σαν να τράκαρα με τρόλει...
EDIT το καθησυχαστικό είναι ότι με είχαν προειδοποίησει/ενημερώσει για αυτά, θα υποχωρήσουν λένε στις 48 ώρες, και αν μη τι άλλο είναι μια ένδειξη ότι το εμβόλιο "δουλεύει"...