Σαν πρώτη εκδρομή μαζί σας δε μου λέτε τι πρέπει να φέρω μαζί μου για να μην βρεθώ απροετοίμαστος ?Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Παιδιά σε λίγο θα ξεκινήσω να πάω για καφέ στη Μιανμάρ.Θα περιμένω κανένα μισάωρο στην υπόγεια της Φαρσάλων και μετά θα φύγω,θα ακολουθήσει κανείς;Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι: Ελλάδα-Τουρκία-Ιράν-Αφγανιστάν-Πακιστάν-Ινδία-Μιανμάρ.Φτάνοντας εκεί θα κάτσουμε για καφέ στην πρωτεύουσα Γιανγκόν,ξέρω μια καταπληκτική καφετέρια στο κέντρο και έχει τον καφέ μόνο 15 kyat.Τζάμπα πράμα,μετά μπορούμε να πάμε για φαγητό στο Πεκίνο και να γυρίσουμε από Νεπάλ-Κιργιστάν-Καζακστάν-Γεωργία-Βουλγαρία-Ελλάδα (σταματάμε και Θεσσαλονίκη για έναν καφέ και γυρίζουμε Λάρισα). Υπολογίζω την διαδρομή ότι είναι περίπου 13.738km οπότε θα πρέπει να διατηρήσουμε σβέλτους ρυθμούς για να έχουμε χρόνο και για φωτογραφίες και για να μη μας πιάσει νύχτα στο γυρισμό.Εδώ βάζω και έναν χάρτη της Μιανμάρ για να δείτε την διαδρομή που θα κάνουμε να φτάσουμε στην πρωτεύουσα
Υ.Γ Επίτηδες έκανα και μία μικρή παράκαμψη για να δούμε λίγο και τον ποταμό Βραχμαπούτρα![]()
Γιά σας είμαι ο Χάρης από Τρίκαλα.
Μια και είμαστε ψιλοκοντά να τα πούμε καμιά φορά.![]()