Σελίδα 209 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 109159199204205206207208209210211212213214219 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.121 έως 3.135 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

σοβαρά τώρα σε κανέναν υγιή σκεπτόμενο φίλαθλο δεν αρέσει όταν η ομάδα του ευνοείται και δυστυχώς το προχθεσινό ήταν ένα τέτοιο ματς και δυστυχώς συνεχίστηκε και την Κυριακή με χάλια διαιτησίες. Προτιμώ να αδικούμαι παρά να βλέπω το αυτό χάλι
    και δυστυχως οχι μονο το προχθεσινο...αλλα και πολλα αλλα....και εγω προτιμω να με παιζουν στα ισια...ουτε κατι παραπανω ουτε κατι παρακατω....τεσπα ολα αυτα ειναι αοριστιες και θεωριες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    και δυστυχως οχι μονο το προχθεσινο...αλλα και πολλα αλλα....και εγω προτιμω να με παιζουν στα ισια...ουτε κατι παραπανω ουτε κατι παρακατω....τεσπα ολα αυτα ειναι αοριστιες και θεωριες....

όλοι αυτό θέλουν!!!

με τι θέλεις να σου μιλήσω? με αποδείξεις??? θεωρίες κάνω όπως όλοι απλά θεωρώ σωστό όταν ευνοούμαι να το παραδέχομαι και να μην γράφω μόνο όποτε με συμφέρει.

όλοι αυτό θέλουν!!!

με τι θέλεις να σου μιλήσω? με αποδείξεις??? θεωρίες κάνω όπως όλοι απλά θεωρώ σωστό όταν ευνοούμαι να το παραδέχομαι και να μην γράφω μόνο όποτε με συμφέρει.
    μπραβο!!!

σωστος και κυριος!!!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    όλοι αυτό θέλουν!!!

............ μόνο προχτές σε ευνόησε η διαιτησία φέτος ;;; για λεγε !!! για λέγε ;;;

kala re seis, tin pesate ston monadiko gauro pou paradexetai oti ton paei i diaitisia? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τόσο πολύ ναι πρωτη φορά!!!!

σε μικροσφυρίγματα ή ανεχτά λάθη διαιτητών δεν μπαίνω σε συζήτηση γιατί τα θεωρώ λογικά για όλους ( πχ με θρασύβουλο μου έδωσε μούφα πέναλτυ αλλά μου ακύρωσε καθαρό γκολ σαν οφσαιντ)

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    όσο για τον φίλο παοκζή τι να πω??? ναι σας έχει αδικήσει κατάφορα η διαιτησία τα προηγούμενα χρόνια καθότι ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βγαίνει στο CL (μη πω και κάθε χρόνο πρωταθλητής και με πείτε υπερβολικό) με τις ομαδάρες που είχε όλα αυτά τα χρόνια και έχασε πολλά εκατομμύρια ευρώ από την συμμετοχή του σε αυτό. κρίμα, κρίμα κρίμα και αίσχος.......

Άσε ρε cirus το παπατζιλίκι. Τουλάχιστον αστείο το "επιχείρημά" σου. Είδες να μιλάω εγώ πουθενά για ΠΑΟΚ; Μόνο εμάς γάμησες δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια; Ή η απάτη σου τελειώνει σε 1-2 φάσεις; Το γαμήσι φίλε δεν είναι ότι μου έκοψες το πρωτάθλημα.

Το γαμήσι είναι ότι ενώ για 30 χρόνια σε είχα γκόμενα, το άχτι σου ήταν τόσο μεγάλο που εδώ και χρόνια έρχεσαι στο γήπεδό μου και παίρνεις διπλά με πέναλτι εκτός περιοχής, με δύο κάρτες για θέατρο που -όλως τυχαίως- ήταν δύο πέναλτι, με ανύπαρκτες κόκκινες, με ανύπαρκτα πέναλτι, με ανύπαρκτα οφσάιντ, με παιχνίδια που έληγαν στο 82' κλπ.

Το γαμήσι είναι ότι πήρες πρωτάθλημα κερδίζοντας ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει και οι βάζελοι αντί να κράξουν την διοίκησή τους που δεν προστάτεψε την ομάδα, έδιωξαν όλους του παίκτες οι περισσότεροι εκ των οποίων σήκωσαν την κούπα στην Πορτογαλία.

Το γαμήσι είναι ότι πήρες πρωτάθλημα στα χαρτιά, όταν λίγους μήνες πριν ο πρόεδρός σου κλαιγόταν ότι τα ματς πρέπει να παίζονται εντός των γηπέδων.

Το γαμήσι είναι όταν ο διαιτητής γυρνάει και λέει στον πάγκο σου "βγάλτον γιατί θα τον βγάλω".

Το γαμήσι είναι ότι όποιος πάει να κουνηθεί του κόβεις χέρια, πόδια και ότι άλλο περισσεύει (βλ. ΠΑΣ Γιάννενα, Αιγάλεω αφού τα τσούγκρισαν τα συνεταιράκια κλπ).

Όλο το σκηνικό φίλε μου αρχίζει και τελειώνει πολύ μακριά από τα γήπεδα, όπου η προεδράρα σας έχει στήσει τόσο ισχυρό μηχανισμό, που πλέον, χωρίς καν να χρειαστεί να δοθεί εντολή, δεν τολμά κανείς να πάει κόντρα. Όποιος νομίζει ότι ο Σώκρατες ασχολείται με τον κάθε διαιτητάκο μάλλον είναι πολύ αθώος.

Είναι τόσο εκδικητικός που ακόμη και τώρα κάνει επίδειξη δύναμης. "Τί πολυμετοχικός και μαλακίες σου λέει. Θα τους πατήσω! +55 γίνεται; Θα το κάνω με κάθε τρόπο!". Επίδειξη ήταν και το προχτεσινό... Σέρνομαι και πάλι γαμάω! Έτσι απλά.

Άσε σε παρακαλώ τις απλοποιήσεις. Δεν ήταν ο ΠΑΟΚ (και πώς να είναι με μία διαλυμένη -ουσιαστικάχωρίς- διοίκηση εδώ και 15+χρόνια) που σε απειλούσε φυσικά. Ήταν κυρίως ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ. Το θέμα όμως είναι ότι γαμώντας δεξιά κι αριστερά όλα αυτά τα χρόνια έχεις κρατηθεί ψηλά, έλα μου όμως που η πραγματικότητα φαίνεται εκεί που σε παίζουν στα ίσα!

Και σου ξαναλέω. Δώσε μου 15 σερί κλεμμένα πρωταθλήματα και σου το παίζω κι εγώ αμπελοφιλόσοφος του στυλ "κάντε ομάδα και μη φωνάζετε"... Όχι φίλε! Δεν μπορώ να κάνω ομάδα γιατί δεν υπάρχει λόγος. Ποιός και γιατί να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ και τον κάθε ΠΑΟΚ; Για να πάρει τα @@ του; Για να μπλέξει με τον εκδικητικό κατάσκοπο και να χάσει κι αυτά που έχει; Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

Έχεις καταφέρει να καταστρέψεις την πραγματική χαρά του αθλητισμού που είναι η κρυμμένη ελπίδα του μικρού ότι μπορεί να κερδίσει τον μεγάλο.

Και μόνο για το ότι μου στερείς τη χαρά της αγωνίας ότι κάτι μπορώ να πετύχω, έστω και μία στα δέκα χρόνια, όπου σε βρω θα σε φτύνω. Με όποιον και να παίζεις, εγώ θα υποστηρίζω τον αντίπαλό σου. Δε μπορεί εσύ να με γαμάς την Κυριακή και την Τετάρτη να μου το παίζεις "εκπρόσωπος" του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είναι υγιής τρόπος σκέψης αυτός.

Πάντως σε κουβέντες με γαύρους στη δουλειά, όλοι μου είπαν ότι αυτά δεν γίνονται. Τώρα πώς κάποιοι τα βλέπουν όλα ωραία δεν το καταλαβαίνω...

ΥΓ Προφανώς δεν απευθύνομαι επί προσωπικού στον cirus ή σε οποιονδήποτε άλλο γαύρουλα εδώ μέσα. Το δεύτερο ενικό είναι για τον ΓαυρΟΣΦΠ και ότι πρεσβεύει ο πρόεδράς του(τουλάχιστον από τη δική μου σκοπιά).
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Sferopetadhn...

i rest my case... δεν νομίζω οτι χωράει πλέον άλλο σχόλιο εδώ ...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

den einai auto to thema paides....
    to thema einai oti ta kseroume....ta leme...ta ksanaleme....ta mata ksanaleme......kai edw tha eimaste kai tha ta leme gia xronia
    den prokeitai pote na allaxei kati.

kai auto giati katavathos, DEN theloume kiolas.
    oloi tin party mas koitame kai kala kanoume sto telos telos.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Άσε ρε cirus το παπατζιλίκι. ......
    EEEEEΤΣΙ !!! ΕΕΤΣΙ !!!

Πες τα χρυσόστομε ...........

τόσο πολύ ναι πρωτη φορά!!!!

σε μικροσφυρίγματα ή ανεχτά λάθη διαιτητών δεν μπαίνω σε συζήτηση γιατί τα θεωρώ λογικά για όλους ( πχ με θρασύβουλο μου έδωσε μούφα πέναλτυ αλλά μου ακύρωσε καθαρό γκολ σαν οφσαιντ)
    Μικροσφυρίγματα ;;;
    Ανεκτά λάθη διαιτητών ;;;

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ;;;
    ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ;;;

Θα ήσουνα τότε τόσο υπερ άνω και χαλαρός ;;; Έλα μωρέ και τι έγινε ;;;

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !!!

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
    http://www.youtube.com/watch?v=xqCmM4Jq618
    ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

Συγγνώμη... τί πίνεις;

( )

Pro παίζεις;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    kala re seis, tin pesate ston monadiko gauro pou paradexetai oti ton paei i diaitisia? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    γιωργο και οι υπολοιποι...

ναι η διαιτησια πηγε τον γαυρο.ηταν η μονη ομαδα που πηγε η διαιτησια η μηπως εγιναν τραγικα λαθη και σε αλλα γηπεδα ???

αυτο που θελω να πω (ξανα) ειναι αυτο που λεω συνεχεια...η διαιτησια ειναι γενικα ΓΤΠ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ !!!

ξεκολατε λοιπον και πατε να κερδισετε καναν ηρακλη μπας και μεινει σταθερη η διαφορα σε 2ψηφιο νουμερο...νουμερα !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    γιωργο και οι υπολοιποι...

ναι η διαιτησια πηγε τον γαυρο.ηταν η μονη ομαδα που πηγε η διαιτησια η μηπως εγιναν τραγικα λαθη και σε αλλα γηπεδα ???

αυτο που θελω να πω (ξανα) ειναι αυτο που λεω συνεχεια...η διαιτησια ειναι γενικα ΓΤΠ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ !!!

ξεκολατε λοιπον και πατε να κερδισετε καναν ηρακλη μπας και μεινει σταθερη η διαφορα σε 2ψηφιο νουμερο...νουμερα !!!

ρε μαν, την γνωμη μου την ξερεις.
    και για την ομαδα μου, και για την διαιτησια.
    αυτο που θα ξαναπω ειναι..
    η διαιτησια γενικα εχει καταντησει σιχαμερη τελειως....δηλαδη αν δει κανεις τι τραβαει η ξανθη, ο πανθρακικος, ο αστερας κλπ κλπ σε διαφορα παιχνιδια....θα παθει πλακα.
    ομως αυτο με τον γαυρο χτυπαει γιατι εκτος του οτι ειναι οφθαλμοφανες πλεον, ειναι και συνεχες.
    και αυτο ειναι που χτυπαει τοσο πολυ

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα