Σελίδα 209 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 109159199204205206207208209210211212213214219259 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.121 έως 3.135 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Φυσικά στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει αυτεπάγγελτη παραπομπή βάσει του βίντεο...

Αυτά είναι που λέμε για δυο μέτρα και δυο σταθμά και μας πουλάτε τρέλα ότι δήθεν γκρινιάζουμε χωρίς λόγο!

ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΡΕ............ΑΦΟΥ 60-40 ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ..........

Κατά λάθος.......τό παλικάρι,όλες οί άγκωνιές πού έχει ρίξει όλες κατά λάθος είναι,

τουλάχιστον 60%.....

Άγοράκι τό κοράκι πού σπρώχνει φαίνεται όσο έπιστήμονας καί νάναι.

Τό νά μείνει ό γαύρος τόσους βαθμούς πίσω άπό τήν 4η άγωνιστική

δέ γινόταν.......

Ό Τοροσίδης ,μόλις δέν τού άρεσε κάποια άπόφαση........ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ

ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΗΘΟ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ..........!!!!

ΕΚΕΙ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ...........

ΚΑΚΟ ΜΠΙΝΕ..............ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ......!!!!!

Ό λεβέντης μας δέ θέλησε νά χαλάσει τό ρυθμό τού καλύτερου παίκτη τών γαύρων βγάζοντας

τον άπό αύτόν μέ μιά κίτρινη κάρτα.....ούτε φυσικά θά τολμούσε ποτέ νά άποβάλλει

τό βουτηχτή ............πρώτον γιατί μέ 10 άπό τό 5ο λεπτό δέν έχεις τύχη στήν Τούμπα

καί δεύτερον μήν ξεχνάς τήν Τετάρτη..........ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ...???

ΟΟΕΕΕΕΕΕΕΟ........???

Τά ίδια στό ΟΑΚΑ.............ό Σαριέγκι άν έτρωγε τή δεύτερη κίτρινη στή φάση τού

πέναλτυ πού ήταν ............ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑΠΑΙΖΕ.....???

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ..........

Καί τόν κώλο σου φυλάς..............καί δέ χάνεις πόντους..........

ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...........

ΤΟΝΟΙΩΣΕΣ ΤΩΡΑ ΤΖΩΡΤΖ....????

Πού είχες άπορία γιά τόν Σαριέγκι......???........Ούτε αύτόν θά είχες τήν Κυριακή,καί

έκλεψες καί δύο πόντους άπό μιά όμάδα πού θάπρεπε νά χάσεις......!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    OYTE EΣΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΑΣΕΡΑΝΟ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ....??

Κρίμα,...........έχασες καί σύ.....!!!!

Δέν πειράζει όμως,βλέπαμε τόν Ίβανσιτς τόσα χρόνια........μόνο πού έγερνε τό γήπεδο

λίγο καί τόν έπαιρνε στά πλάγια....

βρε συ, βρε τερενσουλη....μεγαλωσες πια ρε συ παρτο χαμπαρι..
    προσπαθησε να διαβαζεις και να καταλαβαινεις τι λενε οι αλλοι.
    ο ιβανσιτς ειναι δεκαρι, ειτε θες ειτε δεν θες.
    στον παναθηναικο ολες οι θεσεις αλλαζουν αυτο πιστευω το εχεις παρει χαμπαρι τοσο καιρο, κανεις δεν παιζει στην θεση του.αυτο ομως ΔΕΝ παυει τον ιβανσιτς απο το να ειναι δεκαρι ειτε σου αρεσει ειτε οχι.
    στον παναθηναικο επαιξε αριστερο χαφ γιατι υπηρχε η παικτουρα καραγκουνης.
    μαθε μπαλιτσα επιτελους αγορι μου....φυγε απο την δεκαετια του 70, μεγαλωσες

ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΕΦΑ ΟΤΙ.........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΕΝ-ΤΕΝ ΑΛΛΑ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ
    Έκτός άπό μερικά κουρασμένα παλικάρια σέ Άργεντινή γιατί κί οί Βραζιλιάνοι ξύπνησαν...

ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ...........μπάς καί μάθετε 5-6 πράμματα.....!!!!
    υγ. Ό Δομάζος φίλε ήταν άπό τά κλασσικότερα καί μεγαλύτερα δεκάρια πού πέρασαν
    άπό τό Εύρωπαικό ποδόσφαιρο....άν έσύ τόν έχεις μόνο σέ χαρτάκια ,έγώ έτυχε
    νά τόν δώ άκόμα ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ.....τότε πού έπαιζες μέ
    τίς κούκλες σου....!!!!

ο δομαζος τελικα εινια δεκαρι???ωχ...σοβαρα?? ρε τερενς εισαι μιας ηλικιας, ασε τις κολοτουμπες ρε συ, εχω βαρεθει να σε βλεπω να τουμπαρεις.
    οπου φυσαει ο ανεμος εισαι και οπου συμφερει.

α και πουσαι..με μπιμπι-μπο επαιζα.
    ΑΛΛΑ εμαθα να παιζω αντρικια στοιχηματα, και να τα χανω ή να τα κερδιζω αντρικια.
    αλλα τι σου λεω εσενα τωρα , εσενα σε εχει παρει γραμμη το φορουμ και σου ζηταει παπια και στοιχηματα που δεν εξαργυρωνεις

ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΣ ΤΩΡΑ ΤΖΩΡΤΖ....????

Πού είχες άπορία γιά τόν Σαριέγκι......???........Ούτε αύτόν θά είχες τήν Κυριακή,καί

έκλεψες καί δύο πόντους άπό μιά όμάδα πού θάπρεπε νά χάσεις......!!!!
    μαζι σου.
    αποβολη , και πεναλτυ, δεν εχω καμμια αντιρρηση.

οπως ΔΕΝ θελω να γινονται εις βαρος της ομαδος μου ετσι δεν θελω και εις βαρος των αλλων.
    ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    αλλα δυστηχως κανεις δεν το θελει αυτο. και οταν το παρουμε χαμπαρι τοτε θα σταματησουμε να στενοχωριομαστε ολοι και να τσακωνομαστε για την μπαλα.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Τά παλικάρια μας ,παρότι έγώ μεγάλωσα μέ Κούδα ,Δομάζο, Παπαιωάννου πού δέν ήταν
    ποτέ δεκάρι..........ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ........
    ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ................ΣΤΟ 1970 ΦΑΙΝΕΤΑΙ....!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens υγ. Ό Δομάζος φίλε ήταν άπό τά κλασσικότερα καί μεγαλύτερα δεκάρια πού πέρασαν άπό τό Εύρωπαικό ποδόσφαιρο....άν έσύ τόν έχεις μόνο σέ χαρτάκια ,έγώ έτυχε
    τίς κούκλες σου....!!!!
    /QUOTE]

Α... Ρε τζωρτζη ... Χαρα στα κουραγιο σου....

( Εμενα μου τελειωσαν απο καιρο...)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ο Δομαζος ηταν 9αρι!

...και ηταν επισης και ελ, γνησιο τεκνο του συνταλκα Απολλωνα...

ΔΟΜΑΖΟΣ=71=7+1=8...ΑΛΛΑ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ=91+71=162=1+6+2=9...

Μην προσπαθειτε αλλο παλιονεφελιμ...

βολτάδικο μέλος
    Μάταια περιμέναμε τόσο στην εκπομπή της ΝΕΤ όσο και σε αυτή του Novasports το σχολιασμό των τηλεκριτικών διαιτησίας στο αντιαθλητικό κτύπημα του Πάμπλο Γκαρσία στον Ιεροκλή Στολτίδη. Και στις δύο αθλητικές εκπομπές η συγκεκριμένη φάση δεν υπήρχε στις αμφισβητούμενες! Η απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ουρουγουανό “χασάπη” πέρασε στα… ψιλά.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens υγ. Ό Δομάζος φίλε ήταν άπό τά κλασσικότερα καί μεγαλύτερα δεκάρια πού πέρασαν άπό τό Εύρωπαικό ποδόσφαιρο....άν έσύ τόν έχεις μόνο σέ χαρτάκια ,έγώ έτυχε
    τίς κούκλες σου....!!!!
    /QUOTE]

Α... Ρε τζωρτζη ... Χαρα στα κουραγιο σου....

( Εμενα μου τελειωσαν απο καιρο...)
    kwsta an deis egrapsa apo panw kati gia kolotoubes otan vriskoume ta duskola..
    ti na kanw re, gelaw kai pernaei i wra

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ο Δομαζος ηταν 9αρι!

...και ηταν επισης και ελ, γνησιο τεκνο του συνταλκα Απολλωνα...
    o domazos abale itan deksi back
    ante pou mathame oloi bala

Νέο μέλος
    ρε π****τη μου, αφού είναι οργανωμένο έγκλημα και μαφία-μασσονία-κυκλώματα, γιατί το παρακολουθείτε? γιατί έχει φτάσει 300 σελ. thread από τις οποίες οι 10 είναι για το αθλητικό κομμάτι και οι άλλες 290 για το παρασκήνιο??

λέει, λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και σφάζεστε σαν τα ζώα που σφάζονται και στο γήπεδο...γιατί ασχολείστε? γιατί όποιος είναι πεπεισμένος ότι η κατάσταση είναι ΣΤΗΜΕΝΗ, και εξακολουθεί να ασχολείται, ή είναι αφελής ή μαζόχας ή ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ...no life που λένε..γιατί no life είναι..100%!!..

παρακολουθώ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εδώ και καιρό και αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο!! οπαδιλίκι 100%!! έχουμε πάρει 34983480 πρωταθλήματα λένε οι δε, είμαστε masters of europe οι δε, και κάπου σε ανάλογο μήκος κύματος βλακείας ακολουθούν και οι υπόλοιποι!!ο εισαγγελέας που είναι, δεν τα βλέπει αυτά??

επειδή έχω παρατηρήσει ότι στην πλειονότητα των θεμάτων είστε politically correct, στην οδική συμπεριφορά, κράζετε την κατάσταση του οδικού δικτύου, ΚΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ την πολιτική κατάσταση της χώρας και πολλοί δεν ασχολείστε, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ??γιατί στρατιώτες των ομάδων?? να είμασταν στην Αγγλία, Ισπανία να το καταλάβω ρε γμτο, αλλά για τον ΟΣΦΠ τον ΠΑΟ, την ΑΕΚ και δεν ξέρω γω ποιον άλλον??γιατί όταν λέτε ψήφο σε κανέναν πο***στη, δεν σκέφτεστε ότι και στην ελληνική μπάλα έτσι είναι?

δεν έχω το αλάθητο και εγώ έχω υποπεσει στην παγίδα του οπαδισμού αλλά το μετανιώνω πικρά μετα..έχω πάει μία φορά στο γήπεδο, γιατί δεν γουστάρω τα βρισίδια..δεν θέλω να μου λένε την μάνα μου πουτάνα, ούτε μου έκανε κάτι η μάνα του απέναντι να την βρίζω ΣΑΝ ΤΟ ΖΩΟ!!

τι να πώ...έχω δει την Barca με την Μαγιόρκα στο Καμπ Νου και ανάμεσά σε οπαδούς των γηπεδούχων κάθονταν και οπαδοί των φιλοξενουμένων(και γιαγιάδες και παιδιά) και τραγουδούσαν και τον ύμνο της ομάδας τους, και δεν έγινε το παρά μικρό!! εγώ έβαλα τα γέλια, γιατί φαντάστηκα τι θα γινόταν αν μέσα στο Καραισκάκη(ναι Ολυμπιακός είμαι, αλλά δεν τον υποστηρίζω ούτε αυτόν πλέον) έρχονταν οπαδοί του Άρη να τραγουδήσουν για την ομάδα τους..και στην Τούμπα, και στο ΟΑΚΑ και παντού..το καφριλίκι είναι πανελλήνιο..

απλά μία κραυγή αγανάκτησης και απογοήτευσης ήταν..τεσπά..σφαχτείτε ελεύθερα..

ααα..διαβάστε ένα άρθρο του Ξενάκη στο contra.gr που λέει για την ΑΕΚ και μετά λέει και για την κατάσταση και των υπολοίπων στην αρχή..διαβάστε το..ωραίος! έτσι είναι..μιζέρια..για ΟΛΟΥΣ!

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...EK/250332.html

Μπορώ να σου γράψω 100000 πράγματα σε αυτά που λες αλλά θα περιοριστώ στο εξής 1:

πλακίτσα να γίνεται αδερφέ και οι περισσότεροι που διαβάζεις να σφάζονται εδώ κυρίως για χαβαλέ το κάνουν κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον και πάμε για μετά, αν θες join the club αν δεν θες no problem δεν είσαι αναγκασμένος να μας διαβάζεις

ΥΓ. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, ε σίγουρα κάποιοι συνέχεια για Διαιτησία γράφουν κτλ αλλά what the fuck αφού ξεσπαθώνουν έτσι και την βρίσκουν γιατί να τους την χαλάσουμε, ε terens

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos_SF
    ρε π****τη μου, αφού είναι οργανωμένο έγκλημα και μαφία-μασσονία-κυκλώματα, γιατί το παρακολουθείτε? γιατί έχει φτάσει 300 σελ. thread από τις οποίες οι 10 είναι για το αθλητικό κομμάτι και οι άλλες 290 για το παρασκήνιο??

kala kala iremise twra, den se upoxrewse kaneis na diavaseis olo to threadaki..
    tin plaka mas kanoume kai goustaroume

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    όντως χαβαλές να γίνεται.. όλοι εδώ άλλωστε έχουμε δηλώσει πως το καλύτερο σε αυτό το thread είναι το πικάρισμα. Αν έχεις παρατηρήσει δεν βρίζουμε επι προσωπικού ΠΟΤΕ και για κανέναν λογο.

Κατανοώ πάντως την απορία σου κυρίως γιατί είσαι νέο μέλος και απορείς με την "τραχύτητα" που μιλάει ο ένας στον άλλον εδώ... λογικό. Μόλις μείνεις λίγο καιρό εδώ θα δείς οτι δεν παρεξηγείται κανείς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    to prwto pou evales....

a kai pou sai...epitelikos xaf, simainei dekari.
    otan mathete orologia ta leme pali
    ...οχι απαραιτητητα...
    εδω στο Ελλαδα βεβαια αν εχεις προπονητη τον Αλέφα και καθε πικραμενο συγγενη προέδρου στα ερασιτεχνικα ετσι τα μαθαινεις...

στο 4-2-3-1 ο επιτελικος χαφ (δεν ηξερα πως να το ονομασω στα ελληνικα, μαλλον το προωθημενος χαφ ειναι το καλυτερο) εχει περισσοτερο το ρολο του κρυφου κυνηγου...

τωρα να κατσω να αναλυσω πως παιζεται το 4-2-3-1 (τουλάχιστον το επιθετικο 4-2-3-1), για να σου δειξω οτι δεν υπαρχει 10αρι σε αυτο το συστημα δεν.....γινεται...

εχει ενα βιβλιοπωλειο καπου στην Ιπποκρατους με αναλυσεις τακτικων....εχει ενα βιβλιο με αναλυσεις από Μουρινιο, Φέργκιουσον κτλ...εχει και Αντσελότι αν θες...
    για να δεις κατά πόσο έπαιζε 10αρι ο Κακά...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Μπορώ να σου γράψω 100000 πράγματα σε αυτά που λες αλλά θα περιοριστώ στο εξής 1:

πλακίτσα να γίνεται αδερφέ και οι περισσότεροι που διαβάζεις να σφάζονται εδώ κυρίως για χαβαλέ το κάνουν κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον και πάμε για μετά, αν θες join the club αν δεν θες no problem δεν είσαι αναγκασμένος να μας διαβάζεις

ΥΓ. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, ε σίγουρα κάποιοι συνέχεια για Διαιτησία γράφουν κτλ αλλά what the fuck αφού ξεσπαθώνουν έτσι και την βρίσκουν γιατί να τους την χαλάσουμε, ε terens
    εσενα εκλεισαν τα ραμματα σου να παμε για κανα ταβλακι???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις