Μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό
https://answers.microsoft.com/en-us/...1-52c553e0cc43
Αν ο κωδικός δεν ήταν σωστός, θα σου έλεγε ότι ο κωδικός δεν είναι σωστός.
Life begins at 45°.
ΕπειδήΣ πολλές φορές μαλακιζεσαι η Λενοβο, δες από τις ιδιότητες του υλικού ποια είναι η κάρτα δικτύου που φοράει το ΛαπτοΝ και αναζήτησε οδηγούς ή από τον κατασκευαστή της ή από άλλον κατασκευαστή λάπτοπ που φοράει σε κάποιο μοντέλο του την ίδια
Εχεις υπολογιστή που' ναι πιό αρχαίος απ' το μηχανάκι σου και μου θες και μοντεριλίκια.......
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Μαστορια
Εχει κανεις χαρτες για igo εφαρμογη σε auto (δεν ξερω αν εχει σχεση το οτι ειναι για auto). Ειναι για ενα car audio 2 dIN android
Έχω έναν Samsung laser εκτυπωτή και το τελευταίο διάστημα μού βγάζει στη σελίδα δεξια μια μαύρη κατακόρυφη γραμμή πλάτους 1 εκ. περίπου.Τονερ βάζω συμβατά εδώ και καιρό αλλά το περίεργο είναι πως αν δώσω αντιστροφη εκτύπωση (180 μοιρών) τότε η λωρίδα εμφανίζεται αριστερά! δηλ. δεν είναι θέμα τόνερ-σκουπιδακια κλπ.
Καμμία συμβουλή;
Κανείς εκτύπωση από το τζάμι ή από τον τροφοδότη;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ποιο μοντέλο είναι;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μου θύμησες τώρα περίπτωση πριν μερικά χρόνια που μία γραμματέας άλλαζε συνέχεια toner επειδή στην αντιγραφή της έβγαζε συνέχεια μία σκιά στο ίδιο μέρος της σελίδας. Είχε λερωθεί το κρύσταλλο του σαρωτή και φυσικά περνούσε στην εκτύπωση αντίστοιχη εικόνα.
Κάποιες φορές το πρόβλημα με τις γραμμές στην εκτύπωση δεν εντοπίζεται στο toner, αλλά σε υπολείμματα γραφίτη ή μελανιού στα roller. Βέβαια στην αναφορά του karellen περιγράφεται κάτι παράξενο στην "αντίστροφη εκτύπωση", αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι εννοεί.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.