•46-
•46-
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
''ο πεντροσα χανει μισο ολοκληρο δευτερολεπτο στη 3η ενδιαμεση χρονομετρηση''![]()
![]()
![]()
κουιζ:ποσο χανει ο πεντροσα??![]()
![]()
![]()
''αν ο σιμοντσελι μπορουσε να κρατησει τον χρονο του απο το κοψιμο που πηγαινει θα μπορουσε να κανει παγκοσμιο ρεκορ πιστας!!!!'' :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κουιζ:τελικα θα εκανε παγκοσμιο ρεκορ η ρεκορ πιστας???
υ.γ.2δ αμα η αντριανα το βγαλει εφταμηνιτικο θα σου κανει τρελο σπασιμο που δεν θα ''φερει στον κοσμο ενα υδροχοακι''?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι ειναι αυτος ρε......!!!![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αφού τελικά όλους τους χαλάει η περιγραφή του 2Δ και όλοι βλέπουν woop, πως γίνεται και σχολιάζονται ακόμα τα λεκτικά του ατοπήματα, δεν το έχω καταλάβει...έχει καταντήσει ανούσιο
στο woop δεν κανει περιγραφη ο ΔΔ...Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Αφού τελικά όλους τους χαλάει η περιγραφή του 2Δ και όλοι βλέπουν woop, πως γίνεται και σχολιάζονται ακόμα τα λεκτικά του ατοπήματα, δεν το έχω καταλάβει...έχει καταντήσει ανούσιο![]()
![]()
Μα αυτό ακριβώς λέω...όλοι λένε ότι τους χαλάει η περιγραφή του 2Δ κι ότι πλέον το βλέπουν από το woop...εφόσον λοιπόν το βλέπουν στο woop πώς γίνεται και σχολιάζουν τί είπε ο Διατσίδης;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
στο woop δεν κανει περιγραφη ο ΔΔ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Μα αυτό ακριβώς λέω...όλοι λένε ότι τους χαλάει η περιγραφή του 2Δ κι ότι πλέον το βλέπουν από το woop...εφόσον λοιπόν το βλέπουν στο woop πώς γίνεται και σχολιάζουν τί είπε ο Διατσίδης;;;;![]()
+990
Όσον αφορά το woop...είδα τους δύο πρώτους αγώνες επειδή είχα πρόβλημα με τη λήψη του Σκάϊ...οι σχολιαστές και στους δύο αγώνες μου ζαλίσανε τα π@πάρια με τον Cal Crutclow,ανέβηκε θέση ο Cal,προσπέρασε ο Cal,φοβερός ο Cal και άμα δεν τον έδειχνε αυτοί έψαχναν που είναι ο Cal...Βρεταννία Κυβέρνα τα Κύματα οι τύποι....
..γιατί εξάλλου είναι γνωστό ότι το κόψιμο είναι το γρηγορότερο "πραγμα" στον κόσμοΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κουιζ:ποσο χανει ο πεντροσα??![]()
![]()
![]()
''αν ο σιμοντσελι μπορουσε να κρατησει τον χρονο του απο το κοψιμο που πηγαινει θα μπορουσε να κανει παγκοσμιο ρεκορ πιστας!!!!'' :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κουιζ:τελικα θα εκανε παγκοσμιο ρεκορ η ρεκορ πιστας???
![]()
Marco Simoncelli VS Yusain Bolt σημειώσατε 1![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Όσον αφορά το woop...είδα τους δύο πρώτους αγώνες επειδή είχα πρόβλημα με τη λήψη του Σκάϊ...οι σχολιαστές και στους δύο αγώνες μου ζαλίσανε τα π@πάρια με τον Cal Crutclow,ανέβηκε θέση ο Cal,προσπέρασε ο Cal,φοβερός ο Cal και άμα δεν τον έδειχνε αυτοί έψαχναν που είναι ο Cal...Βρεταννία Κυβέρνα τα Κύματα οι τύποι....
Λίγο υπερβολικός είσαι...
Δες και την άλλη οπτική,Άγγλοι είναι....Άγγλος και ο Crutchlow..Αν έτρεχε ο Μπουστας π.χ. , ο Έλληνας σχολιαστής δεν θα έλεγε τπτ δηλαδή? Αν και στην περίπτωση του 2Δ,πιο πιθανό το βλέπω να συνέχιζε να λέει συνέχεια ValentinoRossiValentinoRossiValentinoRossiValentinoRossiValentinoRossi και για να μην ξεχνιόμαστε ValentinoRossi
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Φίλε, κάνε σύνδεση την μεγάλη ΤV με υπολογιστή και δες αγώνα με διαφορετικό σχολιασμό. ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΚΑΙ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
Woop & δορυφορικη ειναι εναλλακτικες - προσωπικα προτιμω την ανεση στην μεγαλη TV οποτε SKAI - επειδη ο τυπος λεει μερικες φορες μαργαριταρια δεν με αποτρεπει απο το να παρακολουθησω το αγωνα μεσω SKAI - οι διαφημισεις ειναι λιγο σπαστικες.
Καλυτερα να παραμεινει ως εχει γιατι χωρις τηλεοραση δεν γινεται προβολη του αθληματος και χανεται και το ενδιαφερον απο αρκετους που δεν θα ασχοληθουν με εναλλακτικους τροπους να δουν τον αγωνα
Κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν πιο επαγγελματικά τα πράγματα και στον τομέα του τηλεσχολιασμού.
Όλα τα περί γουπ και ίντερνετ καλά.
Δε σκέφτεστε όμως ότι υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να μοιραστούν τον αγώνα με ανθρώπους
που τα αγγλικά τους είναι φτωχά, έστω σε σχέση με τη μοτοσυκλέτα.
Μπορείτε να φανταστείτε πόσος κόσμος παρακολουθεί μότοτζιπι παρέα με κάποιον φίλο, φίλη, παιδί,
πατέρα, μάνα και δε ξέρω ποιον άλλο;
Αν δεν το είχε στη τηλεόραση, έστω και έτσι, 1ο παράδειγμα εγώ, ποτέ δε θα είχε τύχη να ασχοληθώ.
Κουμπάρο δεν τον έχω τον ΔΔ, κάντε πλάκα, αλλά στο βάθος εκτιμήστε μια προσπάθεια μέσα στα σκουπίδια που δείχνει
παράλληλα η τιβι και πολλοί θα έβλεπαν Κυριακή μεσημέρι για να είναι παρέα με την οικογένειά τους.
Αυτά από μένα.
![]()
τα μαργαριταρια ομως,μαργαριταρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
...........
και σε αυτο το θρεντ δεν κανουμε αναλυση.τις μπουρδες που τσαμπουναει λεμε και με αυτες γελαμε.
νο οφενς
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εντάξει ρε, και γω γελάω, αλλά με παρέα, αυτό λέωΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τα μαργαριταρια ομως,μαργαριταρια.
και σε αυτο το θρεντ δεν κανουμε αναλυση.τις μπουρδες που τσαμπουναει λεμε και με αυτες γελαμε.
νο οφενς
![]()
νοου οφφενς του
![]()
Ναι συμφωνοι με ολα αυτα και ευχαριστουμε μεσιε Διατσιδη, αλλα οσο καλος παραγωγος και επιχειρηματιας ειστε,αλλο τοσο κακος σαν εκφωνητης ειστε.Σορι αλλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Όλα τα περί γουπ και ίντερνετ καλά.
Δε σκέφτεστε όμως ότι υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να μοιραστούν τον αγώνα με ανθρώπους
που τα αγγλικά τους είναι φτωχά, έστω σε σχέση με τη μοτοσυκλέτα.
Μπορείτε να φανταστείτε πόσος κόσμος παρακολουθεί μότοτζιπι παρέα με κάποιον φίλο, φίλη, παιδί,
πατέρα, μάνα και δε ξέρω ποιον άλλο;
Αν δεν το είχε στη τηλεόραση, έστω και έτσι, 1ο παράδειγμα εγώ, ποτέ δε θα είχε τύχη να ασχοληθώ.
Κουμπάρο δεν τον έχω τον ΔΔ, κάντε πλάκα, αλλά στο βάθος εκτιμήστε μια προσπάθεια μέσα στα σκουπίδια που δείχνει
παράλληλα η τιβι και πολλοί θα έβλεπαν Κυριακή μεσημέρι για να είναι παρέα με την οικογένειά τους.
Αυτά από μένα.
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τι μλκς είσαι. Με το ψώνιο του, το ψώνιο λέω, που νομίζει ότι είναι εκφωνητής,Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ναι συμφωνοι με ολα αυτα και ευχαριστουμε μεσιε Διατσιδη, αλλα οσο καλος παραγωγος και επιχειρηματιας ειστε,αλλο τοσο κακος σαν εκφωνητης ειστε.Σορι αλλα...
κάνει κόσμο να βλέπει Moto GP αντί τούρκικο σίριαλ.
Τώρα ότι καταλάβατε, καταλάβατε.
Όβερ εντ άουτ.