@@
δεν μασανε πουθενα οι εβραιοι.
μπουκαραν στο καραβι οπου οι ακτιβιστες του περιμεναν καθισμενοι με τα χερια ψηλα.
δεν τους σταματαει τπτ τελικα.
@@
δεν μασανε πουθενα οι εβραιοι.
μπουκαραν στο καραβι οπου οι ακτιβιστες του περιμεναν καθισμενοι με τα χερια ψηλα.
δεν τους σταματαει τπτ τελικα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τελικα η διεθνης κοινοτητα τι εκανε για την δολοφονια και πειρατεια σε ΔΙΕΘΝΗ χωρικα υδατα 19 ανθρωπων και καραβιων?
εκτος του να χυσει μερικα κροκοδειλια δακρυα βεβαιως βεβαιως..
Ποια "κοινοτητα".... ?
The only easy day was yesterday.
δεν υπαρχει!
απλα εχω σοκαριστει
μου εχει σηκωθει η τριχα
μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι!!!
δεν υπαρχει με τιποτα αυτο το πραγμα...
μιλαω για το βιντεο την ωρα της εισβολης στη "σφενδονη"
what the f**k is going on?
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
δεν υπαρχει!
απλα εχω σοκαριστει
μου εχει σηκωθει η τριχα
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
δεν υπαρχει!
απλα εχω σοκαριστει
μου εχει σηκωθει η τριχα
Κανονικος πολεμος...
The only easy day was yesterday.
είναι αστείο να ακούς τον Τούρκο πρωθυπουργό να λέει "ου φονεύσεις"και να δηλώνει ότι θα πάει και αυτός σε αποστολή με την προστασία του τούρκικου ναυτικού...
Οταν σας έλεγα ότι οι Τούρκοι για δικούς τους λόγους χρησιμοποίησαν την αποσστολή και άθελά παίξαν όλοι το παιχνίδι τους σαν πιόνια δεν απάντησατε..
Μιλανε οι τούρκοι για δίκαιο της θάλασσας....και ανθρώπινα δικαιώματα...Αν είναι δυνατόν...
είναι αστείο να ακούς τον Τούρκο πρωθυπουργό να λέει "ου φονεύσεις"και να δηλώνει ότι θα πάει και αυτός σε αποστολή με την προστασία του τούρκικου ναυτικού...
Οταν σας έλεγα ότι οι Τούρκοι για δικούς τους λόγους χρησιμοποίησαν την αποσστολή και άθελά παίξαν όλοι το παιχνίδι τους σαν πιόνια δεν απάντησατε..
Μιλανε οι τούρκοι για δίκαιο της θάλασσας....Αν είναι δυνατόν...
εχει echo αυτο το θρεντ...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ειναι παγια η τακτικη της τουρκιας να κανει εξαγωγη των εσωτερικων της προβληματων δημιουργωντας θεμα με γειτονες. εδω ομως και οπως παει να το χοντρυνει ο ερντογαν μου κανει εντυπωση.
μεχρι που θα το φτασει πριν του τραβηξουν το αυτι οι ΗΠΑ?
ποσο πονταρει στην απαθεια των φιλοδυτικων στρατηγων του?
ποσο πιθανο ειναι το σεναριο της διχοτομησης της τουρκιας σε ευρωπαικη και ισλαμικη?
υπαρχει στο παρασκηνιο παζαρι για κουρδικο κρατος και θα σκασει παρακατω?
απο καιρο λεμε οτι αν τελικα τα βρουν ΗΠΑ- ΙΡΑΝ (παζαρι γινεται κ εκει) θα υποβαθμιστει ο ρολος της Τουρκιας απο περιφεριακη υπερδυναμη-τσιρακι που ονειρευεται.
μεχρι προτινος ειχαν εμπορικους δεσμους και μεγαλο αλισβερισι με το Ισραηλ ειδικα σε εξοπλισους.
τωρα ειναι σαν να βλεπω 2 υπαλληλους που εν αναμονη απολυσεων τρωγονται ποιος θα μεινει στη δουλεια.........
ιδομεν..........
μπραβο και σεβασμος μονο στους απλους αγνους ανθρωπους που με μονο στοχο τους φουκαραδες τους παλαιστινιους ενεργουν.
γτ κρατω επιφυλαξεις για το συνολο...........![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Σε ένα εξωτερικό παρατηρητή, η Γη θα φαινόταν σαν ένας (πάλαι ποτέ) όμορφος πλανήτης στον οποίον κατοικούν μελλιτάκοι που πασχίζουν κάθε μέρα, όλη μέρα, ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου αγνοώντας ότι όλοι κάποια στιγμή θα πεθάνουν...
Θλιβερό και γελοίο όσο δεν παίρνει...
Δεν μπορεί, δεν εξηγείται πια! Κάποιο πολύ σοβαρό λόγο θα έχει η ύπαρξη της δίποδης σιχασιάς πάνω στον πλανήτη! Ίσως για να μανθάνει αυτός ο εξωτερικός παρατηρητής που προαναφέρθηκε τι να αποφεύγει στη ζήση του...Κάτι άλλο δε μπορώ να υπολογίσω σαν πιθανότητα πλέον...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
παντως πολυ θα θελα να δω ολους αυτους που βγαζουν σημαιες του ισραηλ με σβαστικες να κανουν το ιδιο η τουλαχιστον να δειχνουν ανοχη σε παρομοια χρηση και για αλλες σημαιες... οποιο εθνικο κρατος και να βρισκοταν στη θεση του ισραηλ τα ιδια θα κανε... και δεν χρησιμοποιω αυτο το επιχειρημα για να δικαιολογησω το ισραηλ αλλα για να κοψω τη φορα σε καποιους "διεθνιστες" που οταν μιλανε για εβραιους χανουν και την τελευταια αναστολη τους για τις ρατσιστικες τους προκαταληψεις....
αυτα, και τα συγχαρητηρια μου σε οσους επελεξαν να πανε στη γαζα με κινδυνο τη ζωης τους και χωρις να φοβηθουν απ την ισραηλινη κρατικη τρομοκρατια...![]()
Αν το δούμε και αυτό,
Από tvxs
Στολίσκος με «οργισμένους» Ισραηλινούς, που θα ζητούν να σταματήσει η τουρκική κατοχή στην βόρεια Κύπρο και να επανενωθεί το νησί υπό την κυπριακή κυβέρνηση, πρόκειται να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα από το Ισραήλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας Jerusalem Post. Με την ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ να κορυφώνεται, ειδικότερα μετά τη γνωστοποίηση ότι οι 9 νεκροί ακτιβιστές του «Στόλου της «Ελευθερίας» είναι Τούρκοι, οι ομάδα των «οργισμένων Ισραηλινών», όπως αναφέρει η εφημερίδα, επιθυμεί να δώσει τη δική της απάντηση στην Τουρκία στην προσπάθεια της περασμένης εβδομάδας να σπάσει ο αποκλεισμός της Γάζας. Στην ομάδα συμμετέχει ο Alex Goldfarb, πρώην βουλευτής των κομμάτων Tzomet και Yiud, τη δεκαετία του ‘90, καθώς και ο ακτιβιστής του κόμματος Meretz, Pinhas Har-Zahav. Η κίνηση πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από πλούσιο Ισραηλινό, το όνομα του οποίου παραμένει άγνωστο. Στο μεταξύ, η αντίδραση εξακολουθεί να είναι έντονη και στην Τουρκία. Ο πρόεδρος της χώρας Αμπντουλάχ Γκιούλ τόνισε χθες ότι το Ισραήλ διέπραξε ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα της ιστορίας του, το μέγεθος του οποίου θα καταλάβει καλύτερα στο μέλλον. Η Τουρκία, που δεν πρόκειται να συγχωρήσει με κανένα τρόπο αυτή την πράξη, με ψυχραιμία θα πράξει τα δέοντα και προειδοποιώντας τον αμερικανικό παράγοντα να προβεί στη σωστή αξιολόγηση του γεγονότος, συνέχισε. Αλλά και ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επισκέφθηκε χθες τους τραυματίες ακτιβιστές που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Άγκυρας, κατήγγειλε για άλλη μια φορά την πολιτική άσκησης βίας του Ισραήλ και την παράνομη ενέργεια που σημειώθηκε στα διεθνή ύδατα. «Η Τουρκία ούτε παραβλέπει ούτε υποκύπτει» προειδοποίησε, προσθέτοντας ότι η Άγκυρα για το θέμα αυτό έχει πολλά ακόμη να κάνει. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας του Λιβάνου, ο Ερντογάν σχεδιάζει να συμμετάσχει σε τουρκική ομάδα που θα μεταφέρει με πλοίο ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, συνοδεία πολεμικού σκάφους. Η εφημερίδα σημειώνει επίσης ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι που έχουν ενημερωθεί σχετικά από τον Τούρκο πρωθυπουργό του ζητούν να καθυστερήσει τα σχέδιά του.
Τι να πεις...
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
παντως πολυ θα θελα να δω ολους αυτους που βγαζουν σημαιες του ισραηλ με σβαστικες να κανουν το ιδιο η τουλαχιστον να δειχνουν ανοχη σε παρομοια χρηση και για αλλες σημαιες... οποιο εθνικο κρατος και να βρισκοταν στη θεση του ισραηλ τα ιδια θα κανε... και δεν χρησιμοποιω αυτο το επιχειρημα για να δικαιολογησω το ισραηλ αλλα για να κοψω τη φορα σε καποιους "διεθνιστες" που οταν μιλανε για εβραιους χανουν και την τελευταια αναστολη τους για τις ρατσιστικες τους προκαταληψεις....
αυτα, και τα συγχαρητηρια μου σε οσους επελεξαν να πανε στη γαζα με κινδυνο τη ζωης τους και χωρις να φοβηθουν απ την ισραηλινη κρατικη τρομοκρατια...![]()
Εγώ έβαλα τη σημαία του Ισραήλ με σβάστικα, θες να σου βάλω και μια των ΗΠΑ που αντί για αστέρια έχει σβάστικες μπας και μου κοπεί η φόρα;;;;;;;
Βάλε μια σημαία που να γουσταρεις......Θα καταλάβουμε .......