Σελίδα 21 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 111617181920212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 379

Θέμα: Κόλλημα κινητήρα S1000RR

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

!!!

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ...ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΟΤΕΡ??? look:

ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ????

Η' ΕΤΥΧΕ?? :

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

ΕΔΩ ΔΕΣ

PitStop.gr > Μοτοσυκλέτα > Γνωρίζετε ότι... > Οι κινητηρες της ΒΜW στο S1000RR...ΣΠΑΝΕ!!!

Οι χρήστες φταίνε, τα μοτερ είναι άσπαστα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ruben-xaus-bwm-s1000rr-crash.jpg 
Προβολές:	705 
Μέγεθος:	81,8 KB 
ID:	207728

το γελιο ειναι οτι ,οσο περναει ο καιρος,ολο και κατι καινουριο βγαζουν αυτα τα ρημαδια...βαλβιδες exup , μιζες δεν δουλευουν, μπαταριες διαλυονται,σασμαν δεν γουσταρουν να αλλαξουν σχεση,κοβουν ισχυ απο το πουθενα με τερμα γκαζι...

και το κλασσικο φυσικα,οτι ανατιναζουν τα μοτερ τους...αυτο δεν εχει αλλαξει...

στην αμερικη τραβανε τα μαλλια τους...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    το γελιο ειναι οτι ,οσο περναει ο καιρος,ολο και κατι καινουριο βγαζουν αυτα τα ρημαδια...βαλβιδες exup , μιζες δεν δουλευουν, μπαταριες διαλυονται,σασμαν δεν γουσταρουν να αλλαξουν σχεση,κοβουν ισχυ απο το πουθενα με τερμα γκαζι...

και το κλασσικο φυσικα,οτι ανατιναζουν τα μοτερ τους...αυτο δεν εχει αλλαξει...

στην αμερικη τραβανε τα μαλλια τους...

εσυ μαλλον ζηλευεις και τα λες αυτα...δεν εξηγειται αλλιως...

Ε τώρα καταλάβα τι σου είχε καθήσει στο στομάχι και σε ανάγκασε να κάνεις γαστροσκόπηση..

:rotflmao:

κακέ !

Νέο μέλος
    Απάντηση για giannisfitros που καλό είναι να διαβάσουν όλοι.

Η εκτίμηση μου είναι ότι ξέρουν τι συμβαίνει για αυτό και αλλάζουν κινητήρες άμεσα. Το κόστος άμεσο και έμμεσο για ανάκληση θα ήταν τεράστιο και υπάρχει περίπτωση να μην έχουν διορθώσει το προβλήμα.
    Ενώ μου άλλαξαν κινητήρα χωρίς δεύτερη κουβέντα έκαναν τουλάχιστον 1 μήνα να τον στείλουν στη Γερμανία άρα μάλλον ήξεραν τι συμβαίνει. Επίσης δε μου άλλαζαν το φθαρμένο πίσω λάστιχο που κοστίζει το 1/100 του κινητήρα. Το συμπέρασμα μου είναι ότι υπάρχει εντολή να αλλάζουν κινητήρες άμεσα για να βουλώνουν στόματα.
    Το μηχανάκι μου ήταν ευλαβικά στρωμένο και συντηρημένο και όλες οι παράμετροι λειτουργίας τη στιγμή της βλάβης και σε όλη τη χρήση σωστές.
    Το θέμα είναι ακριβώς ότι αργά ή γρήγορα κάποιος θα χτυπήσει. Ακόμα χειρότερα πιθανά έχει ήδη γίνει και έχουν αποδώσει το κόλλημα στην πτώση. Το μηχανάκι δεν έχει drop sensor και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάθει hydrolock και θα στραβώσει μπιέλα αν πέσει. Άρα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με την αιτία της πτώσης.
    Αν εγώ είχα πέσει (που κανονικά έπρεπε) θα είχε ασχοληθεί κανείς με την κατάσταση του κινητήρα; Θα μπορούσα να αποδείξω ότι δεν κόλλησε εξαιτίας της πτώσης αλλά έπεσα εξαιτίας του κολλήματος;
    Για όλα τα παραπάνω πρέπει να συνδυάσουμε τις διάφορες περιπτώσεις και να πιέσουμε για να μη σκοτωθεί κανείς.
    Στην Ελλάδα έχει συμβεί σε ποσοστό 10% (διασταυρωμένο πλέον).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aanas

Η εκτίμηση μου είναι ότι ξέρουν τι συμβαίνει για αυτό και αλλάζουν κινητήρες άμεσα. Το κόστος άμεσο και έμμεσο για ανάκληση θα ήταν τεράστιο και υπάρχει περίπτωση να μην έχουν διορθώσει το προβλήμα.
    Ενώ μου άλλαξαν κινητήρα χωρίς δεύτερη κουβέντα έκαναν τουλάχιστον 1 μήνα να τον στείλουν στη Γερμανία άρα μάλλον ήξεραν τι συμβαίνει. Επίσης δε μου άλλαζαν το φθαρμένο πίσω λάστιχο που κοστίζει το 1/100 του κινητήρα. Το συμπέρασμα μου είναι ότι υπάρχει εντολή να αλλάζουν κινητήρες άμεσα για να βουλώνουν στόματα.
    Το μηχανάκι μου ήταν ευλαβικά στρωμένο και συντηρημένο και όλες οι παράμετροι λειτουργίας τη στιγμή της βλάβης και σε όλη τη χρήση σωστές.
    Το θέμα είναι ακριβώς ότι αργά ή γρήγορα κάποιος θα χτυπήσει. Ακόμα χειρότερα πιθανά έχει ήδη γίνει και έχουν αποδώσει το κόλλημα στην πτώση. Το μηχανάκι δεν έχει drop sensor και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάθει hydrolock και θα στραβώσει μπιέλα αν πέσει. Άρα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με την αιτία της πτώσης.
    Αν εγώ είχα πέσει (που κανονικά έπρεπε) θα είχε ασχοληθεί κανείς με την κατάσταση του κινητήρα; Θα μπορούσα να αποδείξω ότι δεν κόλλησε εξαιτίας της πτώσης αλλά έπεσα εξαιτίας του κολλήματος;
    Για όλα τα παραπάνω πρέπει να συνδυάσουμε τις διάφορες περιπτώσεις και να πιέσουμε για να μη σκοτωθεί κανείς.
    κυνηγα το οσο μπορεις αδερφε...

γιατι περα απο την πλακα, ειναι πολυ σοβαρο το θεμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από aanas

το κακο ξερεις ποιο ειναι αλεξ...? οτι η αμερικη,που ειναι και η μεγαλυτερη αγορα τους αποικιζεται απο καθυστερημενους...

διαβαζεις ξενα φορα και βλεπεις τι λενε...

"ευχαριστω την εταιρεια που μου αλλαξε το μοτερ που μου φρακαρε στα 200 μιλια,που μου στραβωσε μπλιελα,που μου καρφωσε βαλβιδα κλπ κλπ.,διοτι δειχνει οτι ειναι κοντα στον πελατη οταν αυτος την χρειαζεται..."

αλλος...

"ρε σεις...λετε να περιμενω μεχρι το 2011,για να αλλαξω το R1 09 που εχω με s1000rr ,λογω των "προβληματων...?"

καταλαβαινεις λοιπον γιατι η bmw ,αλλαζει μοτερ πιο ευκολα απ οτι λαδια...

τραγικο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αμ το άλλο...τρέχει προσφορά στους στρατευμένους αμερικανούς -1500δολάρια με την αγορά καινούριου S1000RR...
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    αυτοι πανε για σκοτωμα ουτος η αλλος!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τρεχω να καταταχθω ...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Ο ειδικός τύπος (τυπωμένος και ηλεκτρονικός) δε τους έπιασε στο στόμα του ακόμα? χμ χμ χμ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Ο ειδικός τύπος (τυπωμένος και ηλεκτρονικός) δε τους έπιασε στο στόμα του ακόμα? χμ χμ χμ...

Οντως... περιεργο αυτο...

περίεργο θα ήταν να τους είχε πιάσει ...

Παρόμοια θέματα

1. ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km
    από gidimitropoulos στο forum BMW
    Απαντήσεις: 304
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2018, 00:42
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 21:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας